Anno 1404
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És láss csodát... bejött😊
már a 7. misszio is kész...
Két napja játszom a jáékkal, de sehogy sem sikerül elérni az elsõ szintet az Orient-tel, így fûszer ültetvényt se tudok. Ráadásul a citizens-ekbõl sem akar patricians lenni. Tudnátok segíteni, hogy mit kellene csinálnom?
Tud valaki segíteni?
6. misszió: védd meg a várost a bíboros töketlenkedésétõl.
Én védem a területet, szinte a végtelenségig, és jön az üzi, hogy vegyem át a levelet, és kérjek vele segítséget, de nem tudom átvenni a levelet. Mikor behajózom a cicababa kikötõjébe nem jelenik meg a trade menü. Illetve rá tudok nyomni a kereskedõ gombra, de a csaj fején kívül nem jön be semmi lehetõség. Még ha árút viszek, és odaadnám neki, akkor sem tudom elfogadtatni vele, mert nem jön elõ a pipálási lehetõség. Próbáltam felbontást váltani, újra indítani a térképet (már baromi rutinosan védem a szigetet...) De nem tudom elvinni a levelet. Valami ötlet?
És hiába írom be a jelszavam, újra kiírja ezt.
Van valakinek valami ötlete mi lehet a gond?
ezert kezdtem elorol a palyat, pedig nem kellett volna
szerintem
tolem es keri a papirt meg az indigot, mar csak az a baj, nincs eleg prestige pontom, hogy tudjak indigohoz szukseges cuccot ultetni/telepiteni, kozben enyem a fel vilag.
Ez a kuldi novelni a prestige pontomat, de hat utolag hiaba igy nem megy tovabb a jatek.
szerintem
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Rávezettél a megoldásra.
Nem a profilom esett el, hanem az utolsó mentésem.
Kitöröltem és 10 perccel korábró mûkszik.
Nagyon köszi, mert erre nem gondoltam.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Torold le, vagyis masold el a menteseidet, nezd meg ugy.
szerintem
na a másik sziget így a sivatagos lesz, ahol már él pár ezer envoy, de elfér ott a "hansa" lakosság is 😊
I love Telsia! :) És ne feledd: mindig jobb egy csúnya lány mint egy szépfiú!
www.guillotine.atw.hu
Én is azon a pályán vagyok, amikor az arab mukit kell megvédeni a csajtól. Viszont elakadtam. Két küldim van: Az egyik, hogy gyártsak 10t könyvet a szerzetesnek, de nem tudom honnan szüljek indigót. A beduinokkal kéne barátkoznom, de azok meg sehol...
A másik küldi, hogy az Academy of Wishdom-ot védjem meg legalább 3 warchippel. Odaküldtem 3 small warshipet de semmi nem történik...
Help!
50 órája játszom, 5. kampány vége felé egy mentésnél kifagyott.
Soha ki nem lépett eddig. Most újra kellett indítanom, és utána soha többé nem indult el. Ill. elindul, ahogy szokott, de mielõtt belépne a fõmenübe, reszel egy két percet 'oszt "Runtime error"-val kib*sz az asztalra. Jó néhány éve pöcsölök gépekkel, játékokkal, de ilyet, hogy így szétcsapja saját magát...?
Többször újraraktam, regisztrációs adatbázisból minden rá vonatkozót töröltem, újraindítottam, vga driver le-fel, épp csak vindózt nem raktam (nem is fogok ezért), és semmi.
Minden más játékom kifogástalanul megy (1701+addon is), de ez nem indul, ha megfeszülök sem.
Fagyásnál nem melegedett semmi. (Igaz nem is tud)
Úgyhogy számomra vége a 1404-nek, hacsak vlaki nem tudja, mi a repedt f*sz ez?
Fél napom ráment, a tököm tele...
Ennyi.
Majd jövök megkamillázom vlamikor, hogy tudtok-e rá valami magyarázatot.
Csáveraviszta!
Ott közelíts rá teljesen és kezdj el nézgelõdni. Fénylõ, kék aura veszi körül õket. Kattints rájuk és el vannak kapva.
nekem is volt ilyen problematika de ez megoldotta.
Húú, ha nyomsz egy hosszú játékot tényleg dúrva feltételekkel, egyre újabb aspektusai jelennek meg a játéknak.
Pl jó kis logikai játék, hogy valyon maximum mennyi ház fér fel egy szigetre. A fõszigetrõl már az utolsó kõfaragót is ki kell gyilkolnom, mert a kõfaragó+warehouse az két házhely 😊
940 particianra kell fejlesztened a lakosokat.(940partician legyen legalább).Ekkor szintet lépnek a lakosok,s ekkor tudsz War machinokat gyártani.(igen vmi fogaskerékhez hasonló az épület ikon)
(elõtte kell könyvet csinálni a népnek,hogy boldogok legyenek,fejlõdjenek.)
Anarch:Milyen akadémia.(ezt nem értem,emlékszem)Ha leírod pontosan,akkor tudok segíteni,tegnap csináltam meg a pályát,még emlékszem rá😊Próbáld azt meg,hogy ahová kell vinni a Warmachint,azon a szigeten 1kicsit lejjebb is van kikötõ.Nem oda kell vinned?
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
I love Telsia! :) És ne feledd: mindig jobb egy csúnya lány mint egy szépfiú!
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Volt már olyan, hogy a keresõ mûködött?
Valami távoli emlékem azt súgja, hogy volt.
Most nincs.
Ha mûködne nem kéne most gépelgetnem, meg benneteket
zargatni. Nem is vagyok gépírónõ, se fejvadász.
Na, de a lényeg!
Honnan a bánatból szerezzek "10t Warmachine"-t.
Idáig minden világos volt, de erre még csak utalás sincs sehol.
Annyit keresgéltem, hogy közben elvitte a pénzemet, pedig egész jól álltam.
Visszakerestem volna, de bocs, annyit nem ér az egész, hogy három órát visszaolvassak, mert nem tudok szavakra keresni.
Köszi.