1894
-
#893 Nme vitték túlzásba a kampányt, 8 fejezet és kész. -
#892 Olyan küldetés, hogy pusztítsd el a kastélyát nincs. Az a feladatod, hogy védd meg a partszakaszt. Ha ráküldöd a katonáidat a kastélyra, akkor Marie még szól is, hogy hívd vissza őket, mert esélyük sincs.
Katt a linkre. Itt leírtam, hogy én hogy oldottam meg a pályát.
Ha odafigyelsz, akkor egyáltalán nem vészes. -
#891 Akkor magyarázd már el, h mért jön a küldetés h pusztítsam el azt a kastélyt? És amúgy meddig kell védekezni mert sokáig nem lehet, az biztos. -
imbu77 #890 Nem kell legyőzni a csávót, csak arra kell figyelni, hogy ne törjön be a városodba. Nem a játék a szar, csak utána kellene nézni mit kell csinálni -
#889 Legsz*rabb játék a világon... 6. küldetés lehetetlen... Az erőd amit kitesz a gép a partra, sebezhetetlen... 4 big camp és 2 katapult támadja.
4500 hp ig 1 sec alatt szétverik, és akkor visszaugrik neki 5000re.
És folyamatosan hozza a gép a katonákat, esélyes god modos, kifogyhatatlan
seregek ellen harcolni. -
bigdawid #888 Szevasz.A második pályával én is szívtam de rájöttem pedig nem beszélek angolul.igaz hogy 4 órát agyaltam a gép előtt.Nem kell kőbányát építeni mert nem is tudsz.Mindíg azt kell csinálni ami a feladat amit ráadásul egy pirosan villogó pont a térképen.Építkezni is úgy érdemes hogy a földek mellé már a feldolgozóüzemeket is odarakod különben szar lesz.Én xbox360-ra esküszöm még mindíg de ez a játék nagyon ott van.Napi 8 órát is el tudnám nyomni.Sajna az xbox-on nem tudják kezelhetően megírni az ehez hasonló játékokat.na mindegy a lényeg hogy 10-ből 10 ez a game! -
Lord Zax #887 Üdv.
Nemrég találtam meg ezt a gyöngyszemet. Nagyon tetszene.
De.. Nekem iszonyat bugos. Vagy valami baja van. Ha a szürüket bekapcsolom akkor a vizre sötét kockákat rak, de ez még csak egy dolog, a fü és föld helyett feketeség van, és a megszerzett beépithetö terület nem lesz elérhetö. Ez valami grafikai bug lehet, de nem találok rá sehol se megoldást, több helyen olvastam. Win7 64 ati 4870-en jűtszanék, semilyen más játékkal nincs bajom.
Én is ott akadok el ahol a köbánya jönne a 2. pályán, egyszerüen nem mennek ki mert fekete kockás a köves rész is..
Kerestem patchet, fixeket de sehol semmi.
Másnak volt ilyen? Van megoldás? -
imbu77 #886 Levelet kell vinni a szultánnak -
áű #885 hogyan lehet diplomácia rangot szerezni?
elakadtam a 7 pályán -
áű #884 hogy csináltad meg?
-
imbu77 #883 Ha az oktató mód 2. pályáján vagy akkor ott nem is kell kőbányát építeni és nem is lehet. Ha viszont már építettél kőbányát, akkor nem messze kell tőle építeni "raktárat" is. -
rexsimus #882 Hogy hogy nem megy? Áss mélyebbre (gyak. újratöltöd a bányát), vagy az úttal lesz a gond. Amúgy a játék kiírja, hogy mi a gond a bányával. -
bigdawid #881 Sziasztok!valaki segítsen mert már kezdek idegbajt kapni.Én a 2.pályán már gonban voltam.minden müködik tök jól a fakitermelés a kendertermesztés stb. de valamiért a köbánya egyszerüen nem.és emiatt nem tudok semilyen új épületet felépíteni.Hol lehet a hiba?Kb 4 órája próbálok rájönni de nem megy. -
imbu77 #880 Szerintem mindent megcsináltam amit kellett. Most játszom majd tovább hátha kér valamit. Jobb ötletem nincs.Azért ha rájössz akkor írj, kösz. -
#879 sziasztok elakadtam az 5 pályán.a törököknek kellene szállitanom nyersanyagot de nem irják hogy mit kérnek. -
bat777 #878 hali mindenkinek, én már a 6. pályát a legutolsót csinálom, lassacskán de haladok, ez is kész, és aztán kijátszottam :)
egy tipp a szultán és a császár küldetések jönnek, csak egy a lényeg: várni és várni, valamikor 2 órát is várni kell a küldiig, sajna sokat kell várni rájuk, de jönnek, érdemes ilyenkor begyorsítani az időt :)
remélem segítettem :) -
rexsimus #877 Az nem most lesz, mert otthon hagytam a DVD-t -.-
biztos, hogy nincs semmi küldetés amit nem csináltál meg, vagy pl.: kevés népesség valamiből, amiért nem adja a kérését? -
#876 Mind a kettőre hasonlít ez -
#875 Ez milyen játék? Mire hasonlít jobban, Settlers, vagy Caesar? Vagy mi ez ez? -
imbu77 #874 Azért kösz szépen, ha végig vitted elárulod, hogy hogy sikerült!? -
rexsimus #873 Aha ez scenario. Sajnos nem tudok segíteni ebbe, mert nemsokára fogok belekezdeni ebbe a küldibe. -
imbu77 #872 Van 6 küldetés ez a második. Kellett 5000 Envoys, építeni kellett a szultánnak egy palotát. Ezek meg vannak, de szultán 5 kérése nincs, mert nem kér semmit. Elakadtam. Köszi a segítséget előre is. -
rexsimus #871 Kicsit bővebben! Melyik pálya ez? -
imbu77 #870 Valaki segítsen hogy kell a szultán 5 kérését teljesíteni!!! -
egeri #869 Üdv! Én megoldottam a 7.pályát az erődöt el kell bontani amit a szigetre felépítettünk ,de előtte azt a kevés katonát vízre kell tenni.Ha ez megvan akkor kirakja a fogvatartottat a kikötőbe.(A katonákra még másol szükség lesz) -
rexsimus #868 Nézd meg mi kell egy warehaoushoz, és azt add neki, de ezt ki szokta írni amúgy is. Weaponst biztos, hogy tudsz gyártani, amúgy értelmetlen lenne a küldetés, fejleszd a lakosságodat, hogy legyen fegyvergyárad. -
#867 azt kéri hogy segitsek neki felépiteni a warehousét.miket kell neki küldenem világit a nyil a kikötöje felett.azt is irja hogy majd segit a kalózhajókon megtalálni a gyerekeket.5 fegyvert is kér ez a küldetés.itt akadtam elsegits köszi -
#866 hogy gyártsak weaponst al zahirnak????mert ez a fő küldetés és nem tok tovább menni!2 napja kb! -
rexsimus #865 Akkor gyárts! Gyerekek meg lassan meglesznek, csak haladj a küldikkel. -
#864 csá nem tudok venni 5 weaponst.azt kéne elvinni al zahirnak.nem tudok tovább menni.4pálya!6 ból 4 gyerek van meg.segits!!köszönöm!!!aki tud irjón -
imbu77 #863 Hali! Ott tartok, hogy a szultán 5 kérését kellene teljesíteni, de nem kér semmit. Hogyan tovább? Help! -
rexsimus #862 Nem az össz lakosok számítanak épületeknél, hanem az adott rétegek száma, így gondolkodj! Amúgy az is egy megoldás, hogy ha sürgősen kell neki, és neked nincs, nézz be a "boltokba" hátha ott tudsz venni. -
rexsimus #861 Ha csalsz akkor semmi értelme a játéknak!!!!!!
Amúgy ha lefordítottad, akkor miért nem érted meg, nagyon egyszerű ez a küldetés, azt meg végkép nem értem, ha egyszer már megcsináltad, akkor most miért nem megy? -
#860 sziasztok elakadtam a 4 pályán.al zahirs 5 fegyvert kellene csinálnom nem tudom hogy kell.már 3000 ezer lakosom van és nem fejleszti ki.valaki segitsen már.köszönöm szépen!!! -
#859 kis cheater:D
van hozzá egyébként? :O -
#858 nézd meg ezta képét!
mert cheater és biztos túl sok már az aranya :D -
#857 Miért húztad ki az infókat a képekról?:) -
mkapas #856 Sziasztok!
ujrakezdtem a 7. pályát és ismét megakadtam, de viszont sajnos most egy elöbbi küldetésnél!méghozzá ennél: valaki megtudná mondani hogy mit kell csinálni? hiába fordítom le nem értem hogy mit kéne csinálni! köszi!
-
rexsimus #855 3 ellenséges hajóra, azért kellett odaküldeni, de nem egyből jönnek -
mkapas #854 és mégis mire?