Anno 1404

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv mindenkinek nem tudja valaki ehhez nincs magyarosítás mert a questeket nem mindig értem?
ok köszi szépen. akkor most várok.
elvileg van ehhez 1 "deep shaft miner" vagy hasonló nevû achievement, úgyhogy jobban hangzik az, hogy azzal a pénzzel a mélyebbre ásást finanszírozza 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Bányák soha nem merülnek ki, mert pénzért feltöltheted (hülyén hangzik, de muszáj, mert amúgy hamar csõdbe mennénk 😄)

csak attól félek, hogy felélem a tartalékaim 😊, már két bányám kimerült. remélem jönnek hamarosan.
Tekercset a haverodtól tudsz honorért, amúgy a hajók majd jönnek, nem attól függ, hogy vannak-e ott hajóid.

halihó, tudom, hogy a chapter 5-ön már túl haladt a téma, de késõbb kezdtem és ott elakadtam. visszaolvastam és nem találtam választ a kérdésemre. Most az az egyetlen küldetésem van, hogy a három hajót küldjem oda Ibn Al Hakimnak. Már ott áll öt is, de nem történik semmi. Az adóból a bevételem 1100 és 1200 körül mozog + jön az áru eladása. Kis híján 5500 fõs a lakosságom és, 117000-nél is nagyobb a vagyonom, és csak nõ. Tehát ebbõl gondolom, h a gazdasági kitételeket (már, ha voltak) megcsináltam. Van noblemanom, mondjuk envoyom nincs, de nem tudom, hol tudok tekercset venni a vén arabnak. Vagy csak simán nem tudok venni. Szóval msot állok és várok, már vagy szûk órája, hogy jöjjenek már annak a némbernek a hajói, de semmi. Elõre is köszi.
Olvasd el a küldetés szövegét!

Mit kell csinálni a 3. küldetésben? Ott amikor az öregnek kell 4 hajóval csinálni vmit... Aki háborúzik a nemtom kivel😄
már ha van kalóz bázis 😄
Amúgy õ azt kérdezte, hogy hogy tudja lerombolni 😛

már ha van kalóz bázis 😄

vagy jobb ötlet behajózni a kalózbázisra, márha béke van épp, és eladni 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Vegyél tekercseket és add oda neki!

Delete

a sájatijaimat amiket építettem és már nem kellenének!

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

srácok, hajókat hogy tudom lerombolni?

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

Az anno 1404-ben, hogy lehet olyan prastige pontokat(vagy mit?) szerezni, ami kell ahoz, hogy az arab csóka nomádokat adjn nekem?
Semmi információ róla, de szerintem nem nagyon kell hozzá, anélkül is lehet boldogulni.

Prince23
Magyarítás készül a játékhoz?

Kicsit lehúzták, bár tény h campaign részt messze messze kerülöm inkább 😄 nem tükrözi azt a cikk hogy hogyan képes ez a játék 3-4 órára lekötni úgy hogy fél órának teljen 😄

Prince23
Már sajnos annyi a dolognak, mert elszállt a gépem, így az anno mentése is😞(( legyen szíves valaki, küldje már el nekem egy mentést a 7. pályáról, mindegy honnan!!! Nem akarom újrakezdeni. Nagyon megköszönöm. Az email-címem: [email protected].
Elvileg ott kell lennie a sziget(ahonnan kiástad) kikötõjében, mint egy áru. Nekem nem volt ilyen gondom, sõt ez volt a kedvenc pályám!

Hello! Na nekem is ugyan ez a problémám a 7.pályával, annyi különbséggel, hogy már csak 50 prestige pont hiányzik, de nincs több quest, így nem tudok továbbmenni 😞
Angol nemest kimentettem, de én sem találkoztam vele...
PLEASE HELP!
Hogy hogy el veszett? Pedig anélkül szerintem nem lesz meg a pálya. Amúgy honort sok kereskedésért ad valamint lehet venni is.

Sziasztok! Nekem a 7. pályával van problémám, ugyanis 3 orient warshipet kell csinálni, de ehhez még diplomácia kellene legalább 3-4 nagy tekercs (ami egyenként 400 prestige pontot ér), de már semmi questet nem ad be, így nem tok venni hounorért. Meg igazából az angol nemessel nem találkoztam, pedig már elvileg kimentettem ugy, hogy alá ástam a várnak és kimentettem, de elveszett. Ha vki segítene, kérem írja már le az egész 7. pálya végigjátszását!!! Köszi elõre is
Gallardo, nem lehet mindenki nemes. Több envoyjal és beggarrel viszont többen lehetnek (nekem pl most 4500 nemesre egy paraszt sincs), és a honourral tudsz venni az arabtól meg a kalóztól képességet arra, hogy az envoyok/beggarök több patríciusnak/városinak adjanak fejlõdési lehetõséget. Továbbá ellenõrizni kell, hogy minden igényük ki legyen elégítve és hogy mennyire magas az adó.
gallardo
üdv! Miért van az hogy néhány házam mindig megmarad az alsóbb szinteken és nem tudnak tovább fejlödni?

#547 es komment az, ha nem találnád.

Olvass vissza, valahol részletesen le van írva. Meg fogod találni.

Heló!Elakadtam a 6. pályán ahol a bíborost kell legyõzni valaki le tudná ide részletesen érthetõen hogy kell legyõzni azt a hullagyáros múmiát?Elfogy az aranyam is a seregem is...az elsõ 2 hullám még úgy oké de aztán....Valaki legyen olyan jó és írja le ide köszönöm elõre is!
Presztízst a diplomáciánál tudsz szerezni, de pl. a kalózoknál meg más NPC-nél, szultánnál én nem tudok, hogy lehetne szerezni, ott a diplomáciai kapcsolat a lényeg, amit tekercsekkel tudsz javítani, ami honorba kerül.

hah fejlõdtek köszi maugy meg nem honorra hanem prestige re gondoltam az micsoda és hogyan szerezem?
Olvass vissza #731 es komment!

Milyen gyémánt? Honorra gondolsz? Amúgy vegyél tekercseket, mert azzal tudod javítani a diplomáciai kapcsolatot vele, és így kapsz épületeket.

jah még és az hogy hogyan kapok 50 gyémántot h tudjak házakat szerezni a mikulástol vagy is az arab hapektol😄

tudom h vannak küldik de ehez közük van?<#nyes><#nyes><#confused><#confused><#duma><#help>
hello all nagyon bejönnekem az anno 1404 ababn kérek segitséget h hogyan tudok tovább lépnipatrician szintre mert megglt az élet 700 civil és 100 paraszt és az istenért nem fejlõdnek mit tegyek h jobb legyen segitsetek köszi😄
Az milyen már hogy beraktam egy 1es fokozatú ellenfelet 1 geci mellé, össze is szövetkeztem a kis galamblelkûvel, de mivel a keményebbel való csata miatt folyamatosan szedtem el tõle a pénzt meg csicskáztattam, egyszerûen elhagyja a szigetvilágot 😄
Kicsaltam volna belõle az összes pénzt azt becsõdölt, vagy titkon õ akart lenni a legjobb? mi visz rá 1 AI-t ilyenre? 😊 most aztán jól egyedül maradtam 10szer X óra játék után

hali megint. A guid master is majdnem kész, csak az emperor kérések nem jönnek 😞 a diplomat pályán is ott vagyok elakadva, h nem jönnek a szultán kérései, mind a 2 pályán minden feladatot teljesítettem és semmi 😞 a diplomaton kész a mecset és megjelent a sultán, de pörgetem az idõt és semmi feladat. a guid masteren is már sak az emperor feladatai vannak, nem tudom, h mi a feltétele, vagy mit kell csinálni, h meginduljanak a feladatok, itt a guild masteren kell építeni valamit az emperornak? mint a diplomaton a mecsetet. Segítsetek ebben a 2 pályában, a játékleírásban semmit sem mond ezekrõl a feladatokról. valaki
rexsimus, menj rá jobboldalt a fogaskerekekre, fogd meg a cseppentõt és húzd be az eszköztárba
Hali. Nem tudja valaki, hogy hol van a másoló cseppentõ vagy mi, mert eltûnt a helyérõl, és nem találom sehol?

Hello! Az lenne a kérdésem, hogy nincs valakinek tippje, hogyan lehet állatokat szelidíteni az "animal lover" achievementhez? Meg nem tudom eldönteni, hogy az egy bug-e, ha mindenük megvan az envoyoknak, még az adó is minimális, mégis néha azt írja ki, hogy enragedek, de ha lejjebb veszem eggyel az adót, akkor minden visszaáll normálisba.
Semmmi, sry már megoldottam😊

Hi all! Lehet hogy hülyének fogtok nézni, de hogyan lehet az Orienttel valahogy kapcsolatba kerülni a scenario 1. pályáján? Mert megtaláltam hogy hol laknak, és a nyilacska villog a kikötõje felett, de sehogy sem tudok diplomácialiag elindulni náluk... Hogyan kell? Semmi questet nem ad, semmi mást sem... <#help><#help>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

hali
az elözö verziohoz volt egy kis segitség táblázatban hogy mihez menyi épület kell meg termelési lánc
pl.:Ruhagyártási lánc 2t ruha elõállításához (2 Sheep farms, 1 Weaver's hut)
nem tu dvalaki ilyet
A megoldás az emberekben rejlik: engedélyezve van az automatikus "szintlépés" nekik, ami építõ anyagba kerül. A piactéren tudod ezt kikapcsolni, és máris megmarad a nyersanyag.
(Kampányt csináltál már, mert az afféle tutorialnak felel meg?)

Sziasztok!

Kis segítséget szretnék kérni. Most éppen free game-ben játszom egy egyszerû pályán. Elég jól kiépültem már, vannak Noblemanjaim meg Envoyaim meg minden jókis cuccom, viszont az egyik Orient szigetemen nekiálltam Mosaic-ot gyártani és meg yis a folyamat, csak amikor bekerül a raktárba, nem nagyon megy a darabszám 6 fölé. Fogja magát és lenullázódik. Ugyanezt csinálja a másik szigetemen az Üveg is. Meg most mintha a Kövem is elkezdett volna nullázódgatni. :S Megnéztem direkt és elvileg nem viszi el senki a szigetemrõl. Vagy mégis? Ha valaki találkozott már ezzel, segítsen légyszi. Köszi. Üdv.: Swidi
CptObvious
Akkor készülj fel rá, hogy a továbbiakban is ilyen lesz a játék. Jól meg leszel dicsérve, ha jól csinálsz valamit 😄

Valamelyest mondjuk érthetõ a dolog, hiszen normális tutorial nincs, kézikönyv kb használhatatlan, prima guide-ja meg nincs mindenkinek. Így maradt a kampányba épített tutorial. De akkor meg kicsit jobban is odafigyelhettek volna, mert tutorial-nak elég pocsék lett. Bár a teljesen kezdõ játékosnak legalább lesz valami fogalma az alapokról 😛

Hi.
Eddig én inkább a free játékot nyomtam .Igaz csak addig amíg az elsõ ellenfelemet le nem nyomtam a "táborokkal"....valahogy nekem nem jön be ez az új harcrendszer!
Nah akkor most elkezdem a kampányt is /gondoltam/, látom hogy sokan itt azt taglaljátok.Tehát chapter 1 indul...nem tudom de ti is így keztétek?Mert olyan mintha valami tuto kampány lenne! Rohadtul idegesít még az is hogy a kereskedõ úgy dícsér + lelkendezik mintha valami hülyegyerek lennék ha építek 3 paraszkunyhót, vagy egy vacak kápolnát ! Tényleg így kezdódik a kampi rész ?? ?😊
zsutyesz
nincs mit! 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;