Anno 1404
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amúgy õ azt kérdezte, hogy hogy tudja lerombolni 😛
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Angol nemest kimentettem, de én sem találkoztam vele...
PLEASE HELP!
Milyen gyémánt? Honorra gondolsz? Amúgy vegyél tekercseket, mert azzal tudod javítani a diplomáciai kapcsolatot vele, és így kapsz épületeket.
tudom h vannak küldik de ehez közük van?<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#confused>#confused><#confused>#confused><#duma>#duma><#help>#help>
Kicsaltam volna belõle az összes pénzt azt becsõdölt, vagy titkon õ akart lenni a legjobb? mi visz rá 1 AI-t ilyenre? 😊 most aztán jól egyedül maradtam 10szer X óra játék után
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
az elözö verziohoz volt egy kis segitség táblázatban hogy mihez menyi épület kell meg termelési lánc
pl.:Ruhagyártási lánc 2t ruha elõállításához (2 Sheep farms, 1 Weaver's hut)
nem tu dvalaki ilyet
(Kampányt csináltál már, mert az afféle tutorialnak felel meg?)
Kis segítséget szretnék kérni. Most éppen free game-ben játszom egy egyszerû pályán. Elég jól kiépültem már, vannak Noblemanjaim meg Envoyaim meg minden jókis cuccom, viszont az egyik Orient szigetemen nekiálltam Mosaic-ot gyártani és meg yis a folyamat, csak amikor bekerül a raktárba, nem nagyon megy a darabszám 6 fölé. Fogja magát és lenullázódik. Ugyanezt csinálja a másik szigetemen az Üveg is. Meg most mintha a Kövem is elkezdett volna nullázódgatni. :S Megnéztem direkt és elvileg nem viszi el senki a szigetemrõl. Vagy mégis? Ha valaki találkozott már ezzel, segítsen légyszi. Köszi. Üdv.: Swidi
Valamelyest mondjuk érthetõ a dolog, hiszen normális tutorial nincs, kézikönyv kb használhatatlan, prima guide-ja meg nincs mindenkinek. Így maradt a kampányba épített tutorial. De akkor meg kicsit jobban is odafigyelhettek volna, mert tutorial-nak elég pocsék lett. Bár a teljesen kezdõ játékosnak legalább lesz valami fogalma az alapokról 😛
Eddig én inkább a free játékot nyomtam .Igaz csak addig amíg az elsõ ellenfelemet le nem nyomtam a "táborokkal"....valahogy nekem nem jön be ez az új harcrendszer!
Nah akkor most elkezdem a kampányt is /gondoltam/, látom hogy sokan itt azt taglaljátok.Tehát chapter 1 indul...nem tudom de ti is így keztétek?Mert olyan mintha valami tuto kampány lenne! Rohadtul idegesít még az is hogy a kereskedõ úgy dícsér + lelkendezik mintha valami hülyegyerek lennék ha építek 3 paraszkunyhót, vagy egy vacak kápolnát ! Tényleg így kezdódik a kampi rész ?? ?😊