1894
-
Nos #973 Na milyen a Venice?????????????????????????????????, -
#972 Elakadtam azon a pályán, ahol a keresztes hadjáratot kell támogatni. Kellett építenem 4 db kereskedőhajót, kikötőt, stb-t Ezeket mind megcsináltam, és most nincs újabb küldetés. Egyszerűen nem történik semmi. Csak a főküldetést mutatja, hogy segítsek a hadjáratban, de hogy pontosan mit csináljak, azt nem. Mi a fenét csináljak? -
Cefre #971 Hello
hogy lehet elinditani a kiegészitőt? -
#970 jeeeeeeee -
valaminick #969 Anno.1404.Venice-RELOADED -
Cefre #968 olvasd el a 946 os leirást -
stike9 #967 Hello!
Egy kis segitség kellene.Pár oldallal hátrébb olvastam hogy hogyan kell elinditani a játékot, de sajnos nem boldogulok a Vca.bin nevű fájllal.tudna valaki felvilágosítást adni ebben?
Előre is köszi! -
jfehervari #966 Érdeklődnék a magyarítás nem változik 60%-ról.Mikor várható változás,vagy nekem ideglenesen igy is jó lenne ha feltenné valaki. -
jfehervari #965 Köszi, -
barnalacika #964 http://www.magyaritasok.hu/forums/messages/2472
Ezen a linken. -
barnalacika #963 Szia
Magyarosítások.hu oldalon,fórumon belül.
És a rajongói oldal
http://sasa5671.uw.hu/anno1404.html
de még nincs magyarosítás. -
jfehervari #962 Üdv!
Magyarítas még nincs? Hól találok linket ahól megnézhetem hány százaléknál jár a magyarítas. -
Starlark #961 Nem biztos hogy csalt. A katedrális az összes épület igényt kielégíti, easy-ben pedig nincs gyújtogatás, betegség. -
imbu77 #960 Kozman! Ez a vidi csak csalással készülhetett, mert nincsenek olyan épületek amik alapvetőek a fejlődésnél. Pl:városi börtönt sehol nem láttam, pedig nem egyszer néztem meg. Valamint ekkora városba kell lennie tűzoltóságnak is , de azt se láttam. Se félig leégett épületet. Úgyhogy szerintem kamu az egész. Ez egy csaló! Kíváncsi lennék itt a fórumozók közül ki mennyi népességet ért el, mert szerintem a 10-15 ezer Noblem sokakat megállított. -
janika15 #959 hali! újra raktam az oprendszeremet, lementette a játék mentéseimet, most újra vissza szeretném rakni őket sikerül is, de mikor kiválasztanám h meiket szertném betölteni a játék kifagy és kidob az asztalra. mit tudok csinálni h működjenek a korábbi mentéseim? köszi! -
#958 Ezt a videót én is láttam. Valahogy biztos ki lehet ügyeskedni. :P
Például:
Ha jól csinálod, akkor az alsóbb osztályokból mindig egyre kevesebb lesz. Aztán, ha már nincs hova fejlődni, egyszerűen lerombolod a házaikat. Ilyenkor az adott kaszt lakosai elvesznek a semmiben. A helyükre meg építesz valami hasznosabb épületet, így még a városkép is megmarad.
Valószínűleg neki is sok idejébe és tervezésbe, meg türelmébe telt mire a sokadik próbálkozásra sikerült ezt összehoznia. -
Kozman #957 hát igen erre gondoltam én is mert az egyik küldinél is amikor kapok várat meg mindent ott is az van hogy akik bent vannak falak mögött azok lesznek nemesek kint meg élnek a parasztok node ha mindenkinek mindent megadok miért nem fejlődnek tovább
ha azt mondod hogy ez igy van rendjén akkor ő csal?:)
anno 1404 épitkezés 50.400 lakos :)
nézd meg van olyan szigete ahol mégcsak városi se lakik
márpedig a népesség eloszlás az szigetenként van azt már olvastam... -
#956 Ez is a realitást fokozza.
Sajnos nem minden parasztnak adatik meg, hogy polgárrá váljon, esetleg nemes ember legyen. Vannak, akik megragadnak a saját társadalmi szintjükön.
Szóval az ideális városkép az, ha minden kasztból vannak lakosok. -
Kozman #955 sziasztok...
nagyon jó a játék mert egyszerű mégis hosszú és szöszölős questek vannak nem az a egy délutános játék de nem is lesz olyan nagyon hosszú ahogy így olvasgatom a fórumot...
nekem egy problémám van az hogy felépítek egy "negyedet" és a fele ház felfejlődik a másik fele nem....szóval...ha megvan minden a városban amit kérnek a parasztok...már minden arra vár hogy csak új igényeik legyenek akkor miért nem fejlődik tovább? gondoltam arra hogy ilyen díszítő elemek kellenek nem segítettek...miért reked meg a fél város a városiak szintjén...ötlet? -
Starlark #954 Előbb tudnod kell agyagot és kvarcot bányászni, építeni egy mozaik üzemet aztán építhetsz mecsetet. -
veerkeng #953 Help a a nomádoknál ,hogy lehet faith vagy vallást teljesíteni?
-
#952 Állítólag jövő év elején lesz kész! -
#951 Elnéztem nincs fent:( -
#950 Igen fent van a gamecopyworld.com-on!
Magyarításról lehet tudni valamit? -
Rusy #949 az adó zöldben van? -
Hard Power #948 Sziasztok. Nekem egy olyan problémám van hogy, citisens fokozatbol nem tudok továbbfejlödni mert nem tudok foodot gyártani és nem adja be azokat az épületeket és valami diplomáciai rangot kér de nem tudom hogy mit csináljak. Már elértem 1 millió aranyat, 999t terméket mindenböl, van 9 800 lakosom, és már megvettem a kereskedöktöl mindent honorértde és semmi csak lézengek a pályán. Aki tud segitsen már légyszi elöre is köszönöm... -
#947 thx -
#946 1.1-es patch telepítése
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha már telepítve van a játék, akkor le kell törölni. A profil és a mentések maradhatnak.
1. Játék telepítése. NEM szabad elindítani!
2. 1.1-es patch telepítése
3. Tűzfalon célszerű blokkolni a játék fájljait. (gu.exe, anno4.exe, stb)
4. Lehet indítani a játékot az eredeti anno4.exe-vel.
Minden működik rendesen, 1.1-es verzióval. -
#945 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1.1-es cracket talált valaki? -
Rusy #944 A kampányban nem lehet luxuscikkeket gyártani, csak a scenárióban meg a continues game-ben, én is végignyomtam a kampányt de nem lehetett még, amúgy tényleg elég idegesítő, hogy majd te is meglátod nincsenek kiszürkülve azok az épületek amit nem tudsz építeni, elér egy számot a nombleman ember és akkor kiírja hogy új épületek elérhetők és kész, de a kampányban nem lehetett még egyszer mondom.
Az is fontos, hogy ez a nobleman létszám az egy szigeten legyen, mert ha elmész másik szigetre kezdődik elölről az egész, pl a gyertyához 2500 nobleman kell egy szigeten én már két szigeten összeadva elértem a 3000-et, de mégsem tudok építeni
üdv -
HZoli22 #943 Nem tiszta nekem, mert már van kb: 1500 noblemanom, de még mindig nem tudok semmi ilyen lukszuscikket csinálni, ráadásul nég szürkén sincsenek ott ezek az épületek(mintha nem értem volna el a kellő noblemant).
Most végigviszem a történetet, mert a gépem újratételekor véletlenül töröltem az elmentéseimet is.
Rusy azért kösz a segítséget!
Szerintem csak akkor növekedik a noblemanok száma, ha újabb kis házakat építesz, mert lehet, hogy tévedek, de szerintem mindig kell hogy legyenek fejletlenebb házak is. -
Rusy #942 Helló
Meg tudná mondani valaki hogy lehet növelni a noblemanok számát, újabb kis házak építése nélkül?
HZoli22 úgy emlékszem 840 nobleman szükséges hogy kijöjjön a szőlő, de minél több noblemanod van annál több cucc kijön majd 1200-nál a medve bőr ruha 2200-nál a szemüveg stb
Üdv
-
rexsimus #941 Először is legyen olyan szigeted ahol vannak :)
Amúgy elég nemesnek kell lennie hozzá -
HZoli22 #940 Heló mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet szőlőültetvényt, mézet...stb. gyűjteni? Mit kell kifejleszteni hozzá, mert azt nem tartom valószínűnek, hogy egyéni játékban ne lehetne kifejlődni teljesen.
Köszi előre is. -
Rusy #939 Helló
Ma eljutottam végre az utolsó 8-as pályára, a katedrális építésénél akadtam el, elsőre könnyen vettem az akadályokat, de az utolsó résznél hol találom azt a cuccot, ami 25%-al növeli az üveg termelést, mert egy hajó roncsot kéne hozzá megtalálnom, de nem sikerült eddig illetve, hogy tudnám növelni az időmet melyik mellékküldetés az.
Van még egy olyan küldi hogy a strong boxot kell elvinnem egy déli szigetre, de ott az ellenfél van hogy tudom neki odaadni.
üdv -
Kilop #938 Hello újra!
Azt szeretném megkérdezni,hogy amikor csak simán solo-ban játszok,akkor miért nem tudom a játékbeállításokat én megcsinálni?(pl:kik az ellenfelek,mennyi a kezdőpénz,katasztrófák legyenek vagy ne,szigetsűrűség)remélem be lehet valahol állítani,mert hga nem akko az 1701 ebben veri az 1404-et.rexsimus:Kössz hogy válaszoltál,de kiderült hogy nem a sötétzöldben volt az adószintük:)
Ja és még valami,(de ha csak tudjátok)az Anno 1701 ben a LAN-ban minek lép át 1 másik világba?xD
Pl:hogy játszok a bátyámmal,és egy idő után nem azt látjuk amit egymás csinál.pl:hogy mit épit meg minden...
-
Rusy #937 Ja azt szeretném kérdezni, a selyemnek, meg a másik nyersanyagnak a nomádoknál milyen termőföld kell, mert sehova sem tudom építeni, illetve a második pályának mi a fő célja, mert most már egy jó ideje nincs küldetés, illetve hol tudom megnézni, mert csak help quest van.
Valaki írjon már le egy jól bevált módszert a települések nyereséges üzemeltetésére, mert állandóan mínuszba vagyok, mit kell építeni üdv -
Rusy #936 Helló
Valaki írja már le legyen szíves, hogy tudok automatikusan kereskedni, próbáltam útvonalat csinálni, de nem viszi a cuccot valamit biztos nem jól állítottam be, vagy nem úgy működik, hogy egyik helyen felveszi a cuccot a másikon meg a pénz bejön és kirakja?
Üdv -
rexsimus #935 Vagy nincsen meg minden nekik(pl azok a házak kilógnak a templom hatásköréből), vagy pedig nincs elég alapanyagod hozzá, mert a házépítést is állnod kell. -
valaminick #934 nincs online vagy lan lehetőség az nem arra szolgál
viszont: Anno kiegészítő multiplayer lehetőséggel jövőre