Anno 1404
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Ale Alonso! poppe fan club™
Ugyanígy meg tudod nézni a többit is.
Ale Alonso! poppe fan club™
az 5. pályán tartok annál a feladatnál amikor papírt meg könyveket kellene gyártanom, meg építenem kellene egy indigo farmot 3 mûködö termõ földdel, de ilyet még nem tudok építeni! hogy érhetném el ezt az épületet? addig nem tudok tovább jutni amíg ez nincs meg, és más feladat sincs most a térképen!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
egyébként miután megvan a mecset, a szultán is megjelenik a térképen, ott lesz az épülete a nagyvezér kikötõje mögött
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
kész a mecset, a szultán elmondta a szövegét, és utánna semmi feladat, nem tom, h hogyan tovább <#confused>#confused>
De lehet, hogy ez nem azon a pályán van.
"Everything that happens, happens for a reason"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Es mar lassan nincs hely a szigeten hogy hazakat epitsek...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Minél több boldog lakos, annál több adó 😊
Kiszámoltam: 5 ablakot tesz be 1 perc alatt. az azt jelenti, hogy ha 400 ablak kell, akkor az pont 80 perc. (azaz 60+20) Most vagy én vagyok hülye, vagy ez lehetetlen😊
legalább is közepes fokozaton játszva ez így mûködik... Nem tom ki hogyan játszotta😊
Valami gyorsításnak még kellene lennie valahol, amivel nyerhetek 1 percet😊 20 percel a vége elött mentettem😊 Annyi idõm lenne, hogy nyerjek még 46 másodpercet, ha van valakinek 5lete😊
Az ANNO 1701-ben ha elfogyott a penzed, mindig kaptam egy csomot... nos ebben a reszben ez mar nem szokas latom.
A problemam az, hogy maximalis adot szedek, megis az epuletek borzalmasan sok penzt vesznek el (fentartas gondolom) es -350 -ben vagyok jelenleg. Hogy lehet penzhez jutni? Probalok eladni dolgokat de irtozatosan keveset kapott 😞
Most kell nomad falut csinaljak de nincs mar penzem es csak minuszba megy...
@8til
Ha elkészülsz egy adott szakasszal, akkor a következõnél új számláló indul, szóval igen, ugyan annyi idõd van. Nincs extra idõ.
Annyira amúgy nem vészes ez a pálya. (Hetedikhez képest sétagalopp)
Csak arra kell ügyelni, hogy a katedrálisnak mindig jusson elég nyersanyag.
Ha kell, akkor állítsd le azokat a gyárakat, amik a katedrális építéséhez szükséges nyersanyagokat használják. Aztán, ha már megvan a kellõ mennyiség, újra üzembe állíthatod õket.
Célszerû a piactéren megvonni a fejlõdési jogot a lakosoktól is. Ezzel máris sok nyersanyagot menthetsz meg.
Mert Ott kicsit pihentem is, hogy plusszos maradjon a gazdaságom.
A legjobb, hogy mikor elmondta, hogy milyen raj gyerek, mert nyert, rögtön azt i elmondta, hogy ez nem lehet... nem lehet, hogy az enyém kész van... Aztán kiírta, hogy vesztettem...😞
8. küldetés utolsó etapjában hogy a francba lehet még gyorsulni?
Az elejétõl fogva végig 100%-on ment az építkezés, leromboltam a szigetet is, és mégis vesztettem, vagy 1 perccel...
Persze lehet, megint csak Én voltam béna😊
az V. küldetésben a viharos sivatag szigeten hogyan lehet kibányászni a hajóroncsot??? Nem is enged partra szállni se.
Köszi
Ha elkészülsz egy adott szakasszal, akkor a számláló is újra indul.
Amúgy a visszaszámláló azt mutatja, hogy a bíboros mikor fogja befejezni a katedrálist?
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
tegnap kezdtem el játszani,nagyon bejön,a hangulata és a grafikája nagyon ott van!ha jól emlékszem campaign-ra mentem,de nem biztos,azt a módot játszom,ahol 3nehézség van..az elején a katedrális építésébe kell elméletileg segíteni.megépítettem már mindent,a warehouse-om maxoon van állandóan termékekkel,de nem tudom mit kell tovább csinálni..!én úgy gondolom,hogy vagy az ott álló hajók valamelyikével kellene küldeni a warehouse-ban tárolt termékeket,vagy egy saját hajót kéne csinálnom,de azt nem lehet..tudnátok segíteni,hogy mitõl akadhattam el?köszi!