Anno 1404

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de már nincs más küldetés. csak ez.
Hiába van benne a végigjátszásba, ha ez még nem aktuális küldetés.

bocs h ennyiszer írok, de egyre okosabb leszek😊
szal a végigjátszás szerint, vinnem kéne 5t fegyvert viziernek és ad legénységet, ha jól értem. csakhogy nekem nem ad semmit. lehet hogy bug?
bocsi 4es chapter
hoppá ezt benéztem😄
nah szal lenne egy kérdésem. az 5. chapterben elakadtam annál a küldetésnél amikor a kölköket kell keresni. pontosabban egy crossair-es hajó van a DNY-i szigetnél. odameek de nem történik semmi. megtámadni sem tudom. mit kéne csinálni?
jelenleg nincs hozzá magyarosítás
A parton vannak dobozok. nem egyszerü észrevenni õket, de arra kattints rá. Az egyikben van a kulcs.
heló kéne egy kis segítség az 5. pályán elekadtam. a török ad egy küldetést hogy találjak egy ládádt meg hozzá egy kulcsot a láda megvan de a kulcs valószinüleg egy hajón van de a hajó egy homokviharos szigeten van és nem férek hozzá házat nem tudok ott építeni és rákattintok a hajóra semmi nem történik és nem jutok egyszerüen tovább lécci segítsetek!
Olvasgass vissza itt, rengeteg kérdésedre találsz választ, még olyanra is ami fel sem merült 😄 Amúgy nem olyan bonyolult a játék, tutorialnak tekinthetjük a kampányt, kezd azzal, mindenre meg fog tanítani.

Építs hadihajókat, és annál zátonynál, ahol a roncs van meg annak Guy Forcasnak a hajói, azt meg kell támadni, és le kell öket gyõzni.HA ez megvan, ott van az Iron Strongbox.
Serpa
zoomolj a szigetre és keresd meg a ládákat.

Én vettem az arab csókától valami tekercseket,de azokkal mit kell csinálni?Csak most lett meg a játék,kellene kis segítség,van olyan magyar honlap ahol bõvebben olvashatnék a játékról?Sok mindent nem értek.

a küldetésbe nem ir semmit hogy vigyek sztem, plusz ugyebár a kulcsot megtalálom csak ezt a ládát nem :S
ha nem fagyna nálam 10/10 lenne a game így "csak" 9/10

Várom a kiesgézsítéseket hozzá remélem lesznek.
Végigvittem az imperátor küldetést.
Nagyon nehéz . Hard fokozat és ahhoz hogy megnyer szinte be kell építeni mindent.

Nálam is kidobál a játék és nagyon sokáig ment és tölt.

Hogy ne vesszen el amit játszottam. 3 automentésenként (45 perc) gép ujraindít) így nem fagy. Általában 4-5 autómentés között szokottt kidobálni.

Rengeteget játszottam vele kb 150 óra.

Az év stratégia játéka az tuti.

Majd ha lesz 1x kedvem c. gameval nyomom

Ki vitte még végig az összes scenáriót és persze kapott gold medal of imperatort.
Elvileg ott kell lenni, úgy emlékszem valamit vinni kellett a szigetre, hogy fel tudd fedezni. Nincs egy kicsit sok aranyad meg honorod? 😛

Sziasztok!

Én az 5. pályán akadtam el, amikor meg kell keresni egy elhagyatott szigeten egy Copper Key-t és egy Iron Storngbox-ot!

A Copper Key-t megtaláltam de viszont ezt a másikat nem! Lécci valaki segítsen hogy hol találom!
Nem lehet, hogy le kell szállítani valahova?

Értem,de nem kaptam küldetést!Valaki nem emlékszik véletlen hogy a 3 war machine megépítése után mi a teendõ?
Ha megcsináltad a fõküldetést akkor lesz vége a pályának. Majd még kapni fogsz küldiket. Amúgy lehet honor-t venni a diplomácia ablakban, és eladni is, szintén ott.

sikerült megcsinálnom a 3 war machinet! De nem lett vége a pályának!és senki sem ad questet! MIt kell még csinálni?
Sziasztok! Segítséget kérnék!
7. pályán tartok, amikor 3 War machine-t kell legyártani,megvan mindenem hozzá,csak egy a bökkenõ, az arab csávónál nincs kifejlesztve az utolsó szint amihez 2000 prestige kell! Tudom h a kikötõbõl kell venni és elvinni a tekercset hozzá,de csak 75 honour van már nekem.Az összes questet megcsináltam,tehát szerezni sem tudok! Valaki kérem segítsen h ilyenkor mi a teendõ? Arannyal teli vagyok,lehet venni valahol pénzért?
Elõre is kössz
Ha az a feladat, akkor tényleg nem 😄

nem lehet elkerülni 😄 az a feladat, h én legyek az egyetlen 😄 le kell igázni mindenkit 😄
Nem, mert ilyen kérdést nem tesznek fel oldalanként 😄
Szerintem a taktikád helyes, valahogy oda kell férned, hogy elérd, de nem biztos, mert ebbe a játékba én nem harcolok, nem igazán tetszik benne, és el lehet hagyni a dolgot.

hali, olyan pályán vagyok, ahol a többieket ki kell nyírni. már az ellenség szigetén vagyok, pár épületet elfoglaltam, és pár tornyot és kaput leszedtem, egy-kettõ van még, csak azokhoz nem férek hozzá, már csináltam kis campeket is, h odaférjek. Az a kérdés, h hogy tudom a várat lerombolni, sajna nem férek oda az épületektõl, vagy hogy kell lerombolni? most katapultokat csinálok, h leromboljak pár faéat és épüéetet, h a faluközpont közelébe tudjak menni, h azt is elfoglaljam 😊 csak a várat nem tudom lerombolni, hogy csináljam 😊 remélem nem olvass vissza-t kapok 😄
Olvass vissza!!!!!

tudna valaki segíteni? elakadtam chapter 5-nél..:S
ott tartok, hogy kéne építenem egy indigo farmot és egy nyomdát...csak az a baj, hogy nincs elég prestige ahhoz, hogy tudjam építeni az indigo farmot és nem tudok szerezni sehonnan. átnéztem az összes kikötõt meg mindent, hogy nem-e találok ilyen tekercset ami a prestige-t növeli de nem találtam😞 hogy tudnám megcsinálni?

A szó elszáll, írni meg nem tudok...

Elértem a 100. óra gameplayt 😊 mondjuk elég durva hogy csak 500nál ad legközelebb medált 😄 csak a continous game 😊 kár hogy kidob asztalra néha ha már nehéz kezelnie a full betelepített Huge térképet

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Köszönöm szépen!! 😊

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club™

Csak mert a rapidos linkek mindd 404 meg error..

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Ami hol található? :$

zsutyesz
van egy teljes végigjátszás angolul

Ti akik nagyon vágjátok a game-et, csinálhatnátok hozzá egy rövidke leírást képekkel meg mindennel. Aztán betetetnénk ide bannerbe és mindenki örülne. Szívesen segítenék benne 😊

Azt látom állandóan, hogy ugye kell nekik, hogy legyen egy közösség. Kell enni-inni-imádkozni meg mindenféle hülyeség. Ezeket mindig meg is kapják, fullon is van minden, de mégis megy a pénz elfele...ha mindenünk megvan akkor csak várjak és majd feljebb lépnek egy osztályt?

A magasabb osztálynak a létszáma határozza meg. Ehhez persze szükség van elegendõ paraszthoz is, tehát lakóházak építése. Piacon meg lehet nézni hogy mekkora az elõrelépési lehetõségük, onnan meg már csak az igényeket kell figyelni a lakóházakra kattintva, meg az adókkal zsonglõrködni 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Igen, ez a másik kérdésem, hogy honnan tudom, hogy fejlõdnének és mi az amitõl fejlõdnek?

A haladás érdekében lenyelik 😊 nem állandó dolog ez, de muszáj ha épp nagyszabású tervek vannak, azt ha sikerül a fejlõdés 1 következõ fázisába jutni (pl. város elér 1 következõ szintet, vagy több magasabb osztály költözik be), akkor úgyis megugrik a bevétel, többen adóznak többet. Ez 1 örök körforgás, mert utána nekik is jönnek az igények, aminek a kielégítése újabb költség, de szerencsére ez a jó benne, hogy semmire nincs elõre megírt forgatókönyv 😉

zsutyesz
nem lehet mindig minden fenékig tejfel 😊

Nekem mindig úgy volt beállítva az adó, hogy még épp ne költözzenek el. Amikor pedig fejlõdniük kellett, akkor kicsit lejjebb vettem, amíg felfejlõdtek, majd ismét vissza.

De akkor nem érzik jól magukat az emberek

zsutyesz
szedjél több adót

Mivel tartható meg az aranykészlet?Mire elérek egy küldi végére nagyjából mindig elfogy az aranyam, mit csinálok rosszul? Tanácsok?

Az épületek építésével nagyon nagyok lesznek az állandó költségeim, de ha meg nem építek gyárakat, meg házakat akkor meg nem haladok semerre...

zsutyesz
TÉK

köszi szépen! rexsimus
Janika 15 és deni62 elmentek a barátotokhoz és vesztek tekercset honorért, és azt adjátok a szultánnak, mire nõ a prestige-etek, és ahogy növekszik, úgy adja az épületeket is, de persze elég nomádnak vagy nomád-nemesnek (😄) kell lennie, egy adott épülethez is.

hogy tudom elérni a guest of the bedouins diplomáciai rangot az öreg arabbal az 5ik küldibe? anélkül nem tok indigó tanyát csinálni...

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

hali!
valaki segítsen, sajnos nem tudok angolul,de elég jól megy a játék. csak azt szeretném megtudni a diplomáciában hogyan lehet elérni hogy nomádokkal saját füszerszigetam legyen.
köszi
Amúgy alábbi küldetés típusok vannak: vigyél el A pontból B be valamit (lehet, hogy kombinálja C ponttal), pusztítsd el a hajókat, védd meg a hajókat, keress valakit meg a városban (kék aura jelzi az illetõt), térképezz fel szigetet, keress kincset (térkép szélénél), építs fel valamit. Így ennyi jutott eszembe.

Nincs magyarosítás, de nem olyan bonyolult a nyelvezete, meg lehet érteni, amúhy ha oldalt a küldetésre viszed az egeret, akkor röviden kiírja és mutatja, hogy hol és mit kell csinálni, ha meg nem mutat, akkor az a pálya teljesítéséhez szükséges küldi, ami majd meg lesz a végén.