1894
  • rexsimus
    Várni!
  • mkapas
    A 7. pálya végén elakadtam mikor odaküldtem a 3 hajót és el is mentek... utána nem kaptam több küldetést! mit kell még csinálni?
  • rexsimus
    Próbálj kódok nélkül játszani!
    Amúgy mi az, hogy nem tudsz küldetést csinálni, ott van min 4 darab bal oldalt.
    Amúgy prestige kell a szultánnak, amit honorért vehetsz tekercs képében.
  • mkapas
    Sziasztok!

Ismét hozzátok szeretnék fordulni, mégpedig a 7. pályán megakadtam mivel nem tudok szintetlépni! képen mutatom hogy milyen szintlépésre gondolok! pedig a lakosságom megvan hozzá és egyszerüen semmit nem birok csinálni! se küldetést semmit :S illetve még olyan gondom lenne hogy ezt a Spice farm-ot lerakom és sehol nem jo, nem dolgozik :S
  • Ratmusic
    éljen. legalább egy halvány remény sugár, hogy egyszer valamikor kidobja ezt a questet:)
  • CamelX
    Érdekes, nálam is, de ahogy utánaolvasgattam külföldi fórumokon, full kiszámíthatatlan hogy milyen configon és hogy milyen időben dob ki, így sztem a készítők is csak vakarhatnák fejüket 1 patch kapcsán :D
  • Ratmusic
    nah jó csak már kezd idegesíteni, hogy nincs semmi célom. csak az, hogy menjek oda. az első szigetemet már majdnem teljesen beépítettem. a sivatagos szigeten már semmi nem fér el. a maradék szigeten most házakat építek, hátha a létszámmal van a gond. de ha azzal lenne, akkor miért nem írja ki a játék, hogy telepíts be X embert és akkor elkezdheted? ááááááá
  • rexsimus
    Mjad megkapod ha eljön az ideje, addig hiába viszed oda, nem hinném hogy ez egy bug, max valamit még nem értél el vagy csináltál meg.
  • Ratmusic
    igen tudom. de még nem is kaptam meg ezt a küldetést. csak a végigjátszásban olvastam, hogy kell lennie egy ilyennek. viszont olyannal még nem találkoztam, hogy egy küldetést nem kaptam volna meg, annak ellenére, hogy minden feltételt rendeztem. ezért kérdeztem, hogy lehet, hogy bug.
  • rexsimus
    Ha azt viszel neki oda, amit kér, akkor tutira meg fogja kérdezni, hogy neki hoztad-e. Lehet, hogy nem azt vitted oda, vagy nem oda, ahova kellene.
  • Ratmusic
    de már nincs más küldetés. csak ez.
  • rexsimus
    Hiába van benne a végigjátszásba, ha ez még nem aktuális küldetés.
  • Ratmusic
    bocs h ennyiszer írok, de egyre okosabb leszek:)
    szal a végigjátszás szerint, vinnem kéne 5t fegyvert viziernek és ad legénységet, ha jól értem. csakhogy nekem nem ad semmit. lehet hogy bug?
  • Ratmusic
    bocsi 4es chapter
  • Ratmusic
    hoppá ezt benéztem:D
    nah szal lenne egy kérdésem. az 5. chapterben elakadtam annál a küldetésnél amikor a kölköket kell keresni. pontosabban egy crossair-es hajó van a DNY-i szigetnél. odameek de nem történik semmi. megtámadni sem tudom. mit kéne csinálni?
  • Ratmusic
    jelenleg nincs hozzá magyarosítás
  • wizzy
    A parton vannak dobozok. nem egyszerü észrevenni őket, de arra kattints rá. Az egyikben van a kulcs.
  • Bunce1994
    heló kéne egy kis segítség az 5. pályán elekadtam. a török ad egy küldetést hogy találjak egy ládádt meg hozzá egy kulcsot a láda megvan de a kulcs valószinüleg egy hajón van de a hajó egy homokviharos szigeten van és nem férek hozzá házat nem tudok ott építeni és rákattintok a hajóra semmi nem történik és nem jutok egyszerüen tovább lécci segítsetek!
  • rexsimus
    Olvasgass vissza itt, rengeteg kérdésedre találsz választ, még olyanra is ami fel sem merült :D Amúgy nem olyan bonyolult a játék, tutorialnak tekinthetjük a kampányt, kezd azzal, mindenre meg fog tanítani.
  • wizzy
    Építs hadihajókat, és annál zátonynál, ahol a roncs van meg annak Guy Forcasnak a hajói, azt meg kell támadni, és le kell öket győzni.HA ez megvan, ott van az Iron Strongbox.
  • Serpa
    zoomolj a szigetre és keresd meg a ládákat.
  • Plata
    Én vettem az arab csókától valami tekercseket,de azokkal mit kell csinálni?Csak most lett meg a játék,kellene kis segítség,van olyan magyar honlap ahol bővebben olvashatnék a játékról?Sok mindent nem értek.
  • mkapas
    a küldetésbe nem ir semmit hogy vigyek sztem, plusz ugyebár a kulcsot megtalálom csak ezt a ládát nem :S
  • Bozso1977
    ha nem fagyna nálam 10/10 lenne a game így "csak" 9/10

Várom a kiesgézsítéseket hozzá remélem lesznek.
  • Bozso1977
    Végigvittem az imperátor küldetést.
    Nagyon nehéz . Hard fokozat és ahhoz hogy megnyer szinte be kell építeni mindent.

Nálam is kidobál a játék és nagyon sokáig ment és tölt.

Hogy ne vesszen el amit játszottam. 3 automentésenként (45 perc) gép ujraindít) így nem fagy. Általában 4-5 autómentés között szokottt kidobálni.

Rengeteget játszottam vele kb 150 óra.

Az év stratégia játéka az tuti.

Majd ha lesz 1x kedvem c. gameval nyomom

Ki vitte még végig az összes scenáriót és persze kapott gold medal of imperatort.
  • rexsimus
    Elvileg ott kell lenni, úgy emlékszem valamit vinni kellett a szigetre, hogy fel tudd fedezni. Nincs egy kicsit sok aranyad meg honorod? :P
  • mkapas
    Sziasztok!

Én az 5. pályán akadtam el, amikor meg kell keresni egy elhagyatott szigeten egy Copper Key-t és egy Iron Storngbox-ot!

A Copper Key-t megtaláltam de viszont ezt a másikat nem! Lécci valaki segítsen hogy hol találom!
  • rexsimus
    Nem lehet, hogy le kell szállítani valahova?
  • blade9595
    Értem,de nem kaptam küldetést!Valaki nem emlékszik véletlen hogy a 3 war machine megépítése után mi a teendő?
  • rexsimus
    Ha megcsináltad a főküldetést akkor lesz vége a pályának. Majd még kapni fogsz küldiket. Amúgy lehet honor-t venni a diplomácia ablakban, és eladni is, szintén ott.
  • blade9595
    sikerült megcsinálnom a 3 war machinet! De nem lett vége a pályának!és senki sem ad questet! MIt kell még csinálni?
  • blade9595
    Sziasztok! Segítséget kérnék!
    7. pályán tartok, amikor 3 War machine-t kell legyártani,megvan mindenem hozzá,csak egy a bökkenő, az arab csávónál nincs kifejlesztve az utolsó szint amihez 2000 prestige kell! Tudom h a kikötőből kell venni és elvinni a tekercset hozzá,de csak 75 honour van már nekem.Az összes questet megcsináltam,tehát szerezni sem tudok! Valaki kérem segítsen h ilyenkor mi a teendő? Arannyal teli vagyok,lehet venni valahol pénzért?
    Előre is kössz
  • rexsimus
    Ha az a feladat, akkor tényleg nem :D
  • bat777
    nem lehet elkerülni :D az a feladat, h én legyek az egyetlen :D le kell igázni mindenkit :D
  • rexsimus
    Nem, mert ilyen kérdést nem tesznek fel oldalanként :D
    Szerintem a taktikád helyes, valahogy oda kell férned, hogy elérd, de nem biztos, mert ebbe a játékba én nem harcolok, nem igazán tetszik benne, és el lehet hagyni a dolgot.
  • bat777
    hali, olyan pályán vagyok, ahol a többieket ki kell nyírni. már az ellenség szigetén vagyok, pár épületet elfoglaltam, és pár tornyot és kaput leszedtem, egy-kettő van még, csak azokhoz nem férek hozzá, már csináltam kis campeket is, h odaférjek. Az a kérdés, h hogy tudom a várat lerombolni, sajna nem férek oda az épületektől, vagy hogy kell lerombolni? most katapultokat csinálok, h leromboljak pár faéat és épüéetet, h a faluközpont közelébe tudjak menni, h azt is elfoglaljam :) csak a várat nem tudom lerombolni, hogy csináljam :) remélem nem olvass vissza-t kapok :D
  • rexsimus
    Olvass vissza!!!!!
  • KeSpErTiVe
    tudna valaki segíteni? elakadtam chapter 5-nél..:S
    ott tartok, hogy kéne építenem egy indigo farmot és egy nyomdát...csak az a baj, hogy nincs elég prestige ahhoz, hogy tudjam építeni az indigo farmot és nem tudok szerezni sehonnan. átnéztem az összes kikötőt meg mindent, hogy nem-e találok ilyen tekercset ami a prestige-t növeli de nem találtam:( hogy tudnám megcsinálni?
  • CamelX
    Elértem a 100. óra gameplayt :) mondjuk elég durva hogy csak 500nál ad legközelebb medált :D csak a continous game :) kár hogy kidob asztalra néha ha már nehéz kezelnie a full betelepített Huge térképet
  • mikrofonhead
    Köszönöm szépen!! :)