Anno 1404

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt senki nem játszik a "folyamatos játékmóddal" ?
A harcrendszer sajátosságai miatt egyenlõre még a közepes játékos is lever engem, és az a legnagyobb gond hogy esélytelen az ember hogyha az ellenfélnek(PC )egyszerûen 2-3 hajóval többje van...grrr
köszi😊

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

vice
lófaszt se érnél vele, a játéktörténelem legsemmitmondóbb kézikönyve jár a játékhoz

Anthrax
Köszi szépen,most már viszik a nyersanyagot

MarkBlade
Köszi! Sikerült végre.. 😊
Akinek megvan eredetibe a game az bescannelhetné a kézikönyvet magyarul!

hali, a 6os pályán vagyok, kitapasztaltam, h délen támadnak, oda is települtem pár táborral, h pont a vár hatósugarán kívülre essek, csináltam vagy 7 tábort, a barbár táborokból is csináltam, meg vagy 3-4 tornyot. 2-3 támadást simán visszaverek, de utána egyre többen jönnek, de nem tudok mit csinálni, mert nincs PÉNZ, a minimális adóztatásokkal nem jön be elegendõ összeg, Az a baj, h gazdaságot nem lehet összehozni, nem tudod kinek eladni az árudat. Arra kéne nekem ötlet, h miként tudnám a pénzt beosztani, vagy hogy tudok spórolni, vagy egyszerûen, mibõl tudnél + pénzt csinálni 😊
Hello!
Szeretném megtudni hogy hogyan lehet másfajta katedrálist építeni pl. olyat mint a fõmenüben van?? Mert már 3-at építettem és mind a három egyforma.
Minden kell nekik,amit a technológia megenged.Köves út,mert a felsõbb osztály nem szeret porban járni.Katedrális is kell,ahhoz pedig üveg.Kocsmába is szeretnek járni,ezért jó sok sört kell készíteni,amihez komló és búza kell.Szükségük van még tûzoltóállomásra,szobrokra és szökõkutakra.Egyszóval mindenre,ami a palettán van.Akkor hajlandóak egy szinttel feljebb lépni.
Ha rákattintassz az adott termelõ épületre,a közelben látnod kell egy zöld színû raktárt.Ha nincs,az azt jelenti,a raktár nem látja a termelést.Építs egy raktárat megfelelõ közelségbe.
Ezer köszi!
Kell lennie parasztrétegnek, persze ha minden fain akkor ez alacsony szinten marad, de mint a valóságban, itt sem lehet mindenki góré 😛 Próbáld ki hogy a perifériára teszel még parasztházat, fogadjunk hogy a régi parasztok akikrõl beszélsz, ki fogják szorítani az újakat!

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Vándorr
természetesen megvannak az építéshez szükséges anyagok,nem is kapcsoltam ki az automatikus építést (zöld nyil sincs hogy építkezne) 😊

http://youtube.com/indieGoTV

Valaki segítene a 6. pályában?Odáig jutok h 4-5 csapatot megcsinálok az elsõ max a második támadást visszaverem és utána ennyi.elfogy a pénzem és a nyersim is.a választ elõre is köszi
Ááá kész 😊 végre sikerült harmadszorra az uccsó küldi! Eddigi játékidõ, majdnem csak campaignbõl: 27 óra! :o
Asszem kötelezõ darab lesz ez a játék az original gyûjteményemben 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

MarkBlade
Köszi a választ de lehet hüle vagyok, de hogy kell fejlesztenem a várost mert már 1530-an vannak de még mindig nem tudom építeni..😞
megvan az ami a házuk továbbfejlesztéséhez kell?

Vándorr
kampány módban, miért van az hogy a városomban laknak patriciusok, és mégis a város közepén is vannak kisebb szintû lakóépületek? természetesen minden igényük maximumon van régóta, és mégsem fejlõdnek... esetleg valami limit van a kampányban? vagy mi számíthat még?

http://youtube.com/indieGoTV

a kezdõ helyen, ahol van az a kõ kikötõ honorból venni kell ien tekercset. azt meg el kell vinni az arabnak a kikötõjéhez és megkapod az alap épületeket. mindig ha fejleszteni akarod az épületeidet akkor vinni kell neki ien tekercseket.

jah és még az megtudná valaki mondani, hogy hempet, hogy tudok szállítani? ksz!
ja fûszer engem is érdekelne...

Mindenki úgy hülye, ahogy akar...

countinous gamebe hogy lehet nomádokat hozni és fûszert termelni mert nem tudom mit kell az arab emberrel csinálni?
Köszi!
grebber
Németeknél sikeres a game 10 nap alatt 100.000db-ot adtak el!

Next PC upgrade: 2022

Anthrax
Lenne egy kérdésem,hogy ha veszek nyersanyagot akkor azt miért nem használja fel gyártáshoz és például ha nem a tools készítõ mellé csinálok coal gyártót akkor simán leszállítja a warehouseba az anyagot de nem használja fel és ott van a piros felkiáltójel az épület felett,hogy nincs alapanyag,az miért van ?

Hali mindenkinek!
Valaki tud nekem küldeni a 6os pályáról mentést?3 napja gyûröm de sose sikerül.Pleas valaki ha tud segíteni küldje el a [email protected] -ra.Elõre is köszi
az oké akkor(bár mellék küldit nem fogadja el de így-is úgyis ujrakezdem mapot hátha) és a vezírel mi a teendõ szal miután megjavítottam a lord hajóját
mert a többi gyereket a "mellékküldik"-bõl kapod meg .. pl a nyugati sivatagos szigeten építened kell 145 lakosu falut akkor a kikötõben megjelennek a gyerekek akiket felveszel és irány a fõsziget dokkja ...

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

igen ezek tiszták csak az van ugye hogy megépíetm a hajójavítot a lord megcsinálja a hajóját és mondja hogy kerresem meg a vezír szigetét délen( ami meg is van)é s jelentsem neki de ezt nem tom, hogy kell meg mint a hajötöröttek meg vmi gyerekek az elsõ északon volt a és monostorba kellett bevinni és az a fõküldi,hogy van még rajta kívûl öt de a térképen egyet se látok pedig kalózok is megvannak meg minden
Azt észre vetted hogy ha ráviszed az egeret a küldetés leírásra akkor a kis térképen pirossal megjelenik hogy hová kell menni?
Mert akkor az ilyen "hol vannak a hajótöröttek?" kérdés elég fura.
Nem emlékszem pontosan a 4. küldire az a baj.
Ha valamelyik küldetésben elakadsz, akkor a quest ikonjára bal oldalon tartsd rá az egér kurzort, és a térképen pirossal villog az a hely, hol kéne csinálnod valamit. De erre már biztos rájöttél. Amúgy, ha megnyitod a quest listát, és ott kikeresed az érintett questet, akkor néhány esetben részletesebb leírást kapsz róla.

na még1* utoljára megkérdem hátha valaki:
Szóval 4-es pálya fõküldi:
miután megépítem a hajójavítót azt mondja keressem meg délen a vezir szigetét ez megvan de nem tok semmi csinálni elvileg jelenteni kéne de semmi nem változnik
a másik pedig hol vannak a hajótöröttek? egyet megtaláltam akit jelzett de felfedeztem az egész térképet és sehol semmi más...és a TOOL gyáras mellék küldit se fogadja el pedig mind2 szigeten megy a gyártás
Köszi a tippeket! Asszem neki is állok 😛

-Az elsõ támadás elõtt letettem gyorsan 2 kicsi és 2 nagy sereget délre mert csak onnan jönnek.
- én megtámadtam az aelején a táborait és sikerült le csapni.
- amikor délen leromból mindent a hajókkal építsd vissza északra a kikötõt.
- igazából nekem nem jutott el a falig, szal nem tudom mi a fõ probléma
- ja építs ellátót és azzal töltsd fel mindig a seregek erejét amíg pihi van
Én hardon megcsináltam.
-Nem szedtem indigót
-csináld meg a mellék küldiket mert olyan plusszokat kapsz amivel nem lehet nem megcsinálni. (+25% üveg gyártás, - 50% és, -60% fenntartási költség)
-az egyik külditõl a bíboros kb 30 percet veszít azt ne csináld meg túl hamar.
-ne építsd vissza az összes lakóházat egybõl, csak keveset.
- ami bõl túltermelés van azt kapcsold le és spórolj
- ha nagyon elhúztál a bíborostól akkor várd be és gyûjtsd a pénzt erõsítsd a gazdaságot, utolsó pillanatban meg fejezd be az építkezést

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

tipp az utolsó küldihez:
Ha sokkal gyorsabban elkészültél volna egy szintel, mint a bíboros, akkor állísd le az építkezést és emeld fel az adókat, had gyûljön a pénzt, aztán amikor jár le az idõ gyorsan fejezd be.
Itt sem akarom lelõni a poént, de hagyjátok azt a várat! Mentsétek ami menthetõ, azaz csak az erõd ne vesszen el! Egyedül nemességet nem szabad agyon adóztatni, nehogy elmenjenek, õk a fõ pénz forrás.
Szerintem amúgy ez a legkevésbé élvezhetõ küldi, viszont a 7. majd eszméletlen jó lesz, megéri végigküzdeni 😉

Engem az utolsó (?) 8. küldi igencsak leizzasztott tegnap. 2 órás kapkodás úgy hogy végig minden stimmel, azt mikor a katedrális ablakelemeit kell összeszedni (kb 400 üveg legyártása 3 sziget logisztikai összekötésével) még jönnek a katasztrófák (nem lövöm le a poént), azt mondom ááá lexarom, úgyis mindjárt kész, de már -1500 arany a balance-om, hiába viszem eladni az értékesebb árúim. A katedrális végül elkészült, de pont hogy jött volna a megváltás, elértem a -10 ezer vagyont és bazzeg BÖRTÖNBE kerülök <#idiota> ezer hála érte mondom én 😄
Nembaj, nem adjuk fel, nemességet kellett volna megerõsítenem, csak az a baj hogy az amúgy is aktívan használt 4 sziget mellett csak a térkép másik csücskében terem meg az indigó, ami ugye kell a könyv gyártáshoz, a nomád szigetem esetében pedig a szõnyegekhez.
Valakinek tipp ehhez a küldihez aki megcsinálta?

Itt tartok én is és ugyan az a gondom.Pénz elfogy,a kapuk is és a katapult is lõvi a várat,de csak nagyon kis kárt tudnak benne tenni.Közben kellene teljesíteni az extra kéréseket,de azokhoz is pénz kell.Holnapig letettem,hátha megálmodom a megoldást.
Ha végigjátszottad,lennél kedves másoknak segíteni?
DNS error - cannot find server
Oops! This link appears to be broken.
Megnyitottam és ez a válasz.
Köszi.Már megoldottam.Csak a harci gépeket kellet elküldenem,aztán már ott is volt a láda.
Agamemnon69
Egyszerûen csak fejlesztened kell a városodat ahhoz, hogy fegyvereket tudj gyártani. Ha megvan a megfelelõ fejletségi szinted ugyanúg tudod gyártani azokat, mint a szerszámokat.

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Erre válaszolna valaki?
ja bocsi összekevertem valamelyik következõ küldetéssel

MarkBlade
Sziasztok! Kérnék egy kis helpet. A gyerek keresgélõs küldinél ott tartok hogy fegyvereket kéne gyártanom /ha jól értem/ és cserébe kapok "boarding" legényeket. De nem jövök rá hogy hogy tudom legyártani õket.. 😊
pls help!
Pedig én ott találtam a kulcsot meg a homokviharos szigeten. minden hajóból amit elsüjjesztettem kijött 1 láda és közte volt
Elõször is a lakóházaidat lefejleszted a Noblemen houses-re keresd meg hozzá a szükséges kellékeket azután építesz egy War Manchines workshopot mikor elkezdi a gyártást Al Zahir adott egy olyan küldetést hogy vigyél neki 20 War Manchines ha jóltudom akkor ennyit ezután Al Zahir ad neked hajókat hogy gyõzd le Guy Forcas hajóit ami a térkép bal alsó sarkában van hogyha legyõzted õket megkapod a kulcs mellé a másik küldetési tárgyat ezután elviszed Al Zahirnak

iLove oHs.

Na, közben erre is rájöttem, az egyik szigetemen voltak kirakodva a trakarcsek.😄 Most viszont végleg elakadtam. Vmi hajóroncsokat kellett megvizsgálni, a sivatagos szigeten lévõnél pedig összeszedtem pár ládát, az egyikben volt egy kulcs, ami sehova nem jó, senki nem fogadja el. Ráadásul vmi új fegyvereket kéne építenem, de ez se megy, mert még az inaktív épületek között sincs fegyvergyár.
Valaki nem tudná esetleg leírni ennek a chapternek a teljesítését lépésrõl lépésre?😞:S

Egyik szigeten sincsenek apácák, egyedül a kezdõszigeten van egy monostor, de onnan csak szerszámot és nyersanyagot lehet szerezni...😞