1894
  • zsutyesz
    itt
  • mikrofonhead
    Csak mert a rapidos linkek mindd 404 meg error..
  • mikrofonhead
    Ami hol található? :$
  • zsutyesz
    van egy teljes végigjátszás angolul
  • mikrofonhead
    Ti akik nagyon vágjátok a game-et, csinálhatnátok hozzá egy rövidke leírást képekkel meg mindennel. Aztán betetetnénk ide bannerbe és mindenki örülne. Szívesen segítenék benne :)
  • mikrofonhead
    Azt látom állandóan, hogy ugye kell nekik, hogy legyen egy közösség. Kell enni-inni-imádkozni meg mindenféle hülyeség. Ezeket mindig meg is kapják, fullon is van minden, de mégis megy a pénz elfele...ha mindenünk megvan akkor csak várjak és majd feljebb lépnek egy osztályt?
  • CamelX
    A magasabb osztálynak a létszáma határozza meg. Ehhez persze szükség van elegendő paraszthoz is, tehát lakóházak építése. Piacon meg lehet nézni hogy mekkora az előrelépési lehetőségük, onnan meg már csak az igényeket kell figyelni a lakóházakra kattintva, meg az adókkal zsonglőrködni :)
  • mikrofonhead
    Igen, ez a másik kérdésem, hogy honnan tudom, hogy fejlődnének és mi az amitől fejlődnek?
  • CamelX
    A haladás érdekében lenyelik :) nem állandó dolog ez, de muszáj ha épp nagyszabású tervek vannak, azt ha sikerül a fejlődés 1 következő fázisába jutni (pl. város elér 1 következő szintet, vagy több magasabb osztály költözik be), akkor úgyis megugrik a bevétel, többen adóznak többet. Ez 1 örök körforgás, mert utána nekik is jönnek az igények, aminek a kielégítése újabb költség, de szerencsére ez a jó benne, hogy semmire nincs előre megírt forgatókönyv ;)
  • zsutyesz
    nem lehet mindig minden fenékig tejfel :)

Nekem mindig úgy volt beállítva az adó, hogy még épp ne költözzenek el. Amikor pedig fejlődniük kellett, akkor kicsit lejjebb vettem, amíg felfejlődtek, majd ismét vissza.
  • mikrofonhead
    De akkor nem érzik jól magukat az emberek
  • zsutyesz
    szedjél több adót
  • mikrofonhead
    Mivel tartható meg az aranykészlet?Mire elérek egy küldi végére nagyjából mindig elfogy az aranyam, mit csinálok rosszul? Tanácsok?

Az épületek építésével nagyon nagyok lesznek az állandó költségeim, de ha meg nem építek gyárakat, meg házakat akkor meg nem haladok semerre...
  • zsutyesz
    TÉK
  • deni62
    köszi szépen! rexsimus
  • rexsimus
    Janika 15 és deni62 elmentek a barátotokhoz és vesztek tekercset honorért, és azt adjátok a szultánnak, mire nő a prestige-etek, és ahogy növekszik, úgy adja az épületeket is, de persze elég nomádnak vagy nomád-nemesnek (:D) kell lennie, egy adott épülethez is.
  • janika15
    hogy tudom elérni a guest of the bedouins diplomáciai rangot az öreg arabbal az 5ik küldibe? anélkül nem tok indigó tanyát csinálni...
  • deni62
    hali!
    valaki segítsen, sajnos nem tudok angolul,de elég jól megy a játék. csak azt szeretném megtudni a diplomáciában hogyan lehet elérni hogy nomádokkal saját füszerszigetam legyen.
    köszi
  • rexsimus
    Amúgy alábbi küldetés típusok vannak: vigyél el A pontból B be valamit (lehet, hogy kombinálja C ponttal), pusztítsd el a hajókat, védd meg a hajókat, keress valakit meg a városban (kék aura jelzi az illetőt), térképezz fel szigetet, keress kincset (térkép szélénél), építs fel valamit. Így ennyi jutott eszembe.
  • rexsimus
    Nincs magyarosítás, de nem olyan bonyolult a nyelvezete, meg lehet érteni, amúhy ha oldalt a küldetésre viszed az egeret, akkor röviden kiírja és mutatja, hogy hol és mit kell csinálni, ha meg nem mutat, akkor az a pálya teljesítéséhez szükséges küldi, ami majd meg lesz a végén.
  • Twiszter
    Üdv mindenkinek nem tudja valaki ehhez nincs magyarosítás mert a questeket nem mindig értem?
  • druidani
    ok köszi szépen. akkor most várok.
  • CamelX
    elvileg van ehhez 1 "deep shaft miner" vagy hasonló nevű achievement, úgyhogy jobban hangzik az, hogy azzal a pénzzel a mélyebbre ásást finanszírozza :)
  • rexsimus
    Bányák soha nem merülnek ki, mert pénzért feltöltheted (hülyén hangzik, de muszáj, mert amúgy hamar csődbe mennénk :D)
  • druidani
    csak attól félek, hogy felélem a tartalékaim :), már két bányám kimerült. remélem jönnek hamarosan.
  • rexsimus
    Tekercset a haverodtól tudsz honorért, amúgy a hajók majd jönnek, nem attól függ, hogy vannak-e ott hajóid.
  • druidani
    halihó, tudom, hogy a chapter 5-ön már túl haladt a téma, de később kezdtem és ott elakadtam. visszaolvastam és nem találtam választ a kérdésemre. Most az az egyetlen küldetésem van, hogy a három hajót küldjem oda Ibn Al Hakimnak. Már ott áll öt is, de nem történik semmi. Az adóból a bevételem 1100 és 1200 körül mozog + jön az áru eladása. Kis híján 5500 fős a lakosságom és, 117000-nél is nagyobb a vagyonom, és csak nő. Tehát ebből gondolom, h a gazdasági kitételeket (már, ha voltak) megcsináltam. Van noblemanom, mondjuk envoyom nincs, de nem tudom, hol tudok tekercset venni a vén arabnak. Vagy csak simán nem tudok venni. Szóval msot állok és várok, már vagy szűk órája, hogy jöjjenek már annak a némbernek a hajói, de semmi. Előre is köszi.
  • rexsimus
    Olvasd el a küldetés szövegét!
  • Dave8814
    Mit kell csinálni a 3. küldetésben? Ott amikor az öregnek kell 4 hajóval csinálni vmit... Aki háborúzik a nemtom kivel:D
  • rexsimus
    már ha van kalóz bázis :D
    Amúgy ő azt kérdezte, hogy hogy tudja lerombolni :P
  • rexsimus
    már ha van kalóz bázis :D
  • CamelX
    vagy jobb ötlet behajózni a kalózbázisra, márha béke van épp, és eladni :)
  • rexsimus
    Vegyél tekercseket és add oda neki!
  • rexsimus
    Delete
  • janika15
    a sájatijaimat amiket építettem és már nem kellenének!
  • janika15
    srácok, hajókat hogy tudom lerombolni?
  • Dave8814
    Az anno 1404-ben, hogy lehet olyan prastige pontokat(vagy mit?) szerezni, ami kell ahoz, hogy az arab csóka nomádokat adjn nekem?
  • rexsimus
    Semmi információ róla, de szerintem nem nagyon kell hozzá, anélkül is lehet boldogulni.
  • Prince23
    Magyarítás készül a játékhoz?
  • CamelX
    Kicsit lehúzták, bár tény h campaign részt messze messze kerülöm inkább :D nem tükrözi azt a cikk hogy hogyan képes ez a játék 3-4 órára lekötni úgy hogy fél órának teljen :D