Anno 1404
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A harcrendszer sajátosságai miatt egyenlõre még a közepes játékos is lever engem, és az a legnagyobb gond hogy esélytelen az ember hogyha az ellenfélnek(PC )egyszerûen 2-3 hajóval többje van...grrr
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Szeretném megtudni hogy hogyan lehet másfajta katedrálist építeni pl. olyat mint a fõmenüben van?? Mert már 3-at építettem és mind a három egyforma.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
http://youtube.com/indieGoTV
Asszem kötelezõ darab lesz ez a játék az original gyûjteményemben 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
http://youtube.com/indieGoTV
Mindenki úgy hülye, ahogy akar...
Köszi!
Valaki tud nekem küldeni a 6os pályáról mentést?3 napja gyûröm de sose sikerül.Pleas valaki ha tud segíteni küldje el a [email protected] -ra.Elõre is köszi
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Mert akkor az ilyen "hol vannak a hajótöröttek?" kérdés elég fura.
Nem emlékszem pontosan a 4. küldire az a baj.
Szóval 4-es pálya fõküldi:
miután megépítem a hajójavítót azt mondja keressem meg délen a vezir szigetét ez megvan de nem tok semmi csinálni elvileg jelenteni kéne de semmi nem változnik
a másik pedig hol vannak a hajótöröttek? egyet megtaláltam akit jelzett de felfedeztem az egész térképet és sehol semmi más...és a TOOL gyáras mellék küldit se fogadja el pedig mind2 szigeten megy a gyártás
- én megtámadtam az aelején a táborait és sikerült le csapni.
- amikor délen leromból mindent a hajókkal építsd vissza északra a kikötõt.
- igazából nekem nem jutott el a falig, szal nem tudom mi a fõ probléma
- ja építs ellátót és azzal töltsd fel mindig a seregek erejét amíg pihi van
-Nem szedtem indigót
-csináld meg a mellék küldiket mert olyan plusszokat kapsz amivel nem lehet nem megcsinálni. (+25% üveg gyártás, - 50% és, -60% fenntartási költség)
-az egyik külditõl a bíboros kb 30 percet veszít azt ne csináld meg túl hamar.
-ne építsd vissza az összes lakóházat egybõl, csak keveset.
- ami bõl túltermelés van azt kapcsold le és spórolj
- ha nagyon elhúztál a bíborostól akkor várd be és gyûjtsd a pénzt erõsítsd a gazdaságot, utolsó pillanatban meg fejezd be az építkezést
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ha sokkal gyorsabban elkészültél volna egy szintel, mint a bíboros, akkor állísd le az építkezést és emeld fel az adókat, had gyûljön a pénzt, aztán amikor jár le az idõ gyorsan fejezd be.
Szerintem amúgy ez a legkevésbé élvezhetõ küldi, viszont a 7. majd eszméletlen jó lesz, megéri végigküzdeni 😉
Nembaj, nem adjuk fel, nemességet kellett volna megerõsítenem, csak az a baj hogy az amúgy is aktívan használt 4 sziget mellett csak a térkép másik csücskében terem meg az indigó, ami ugye kell a könyv gyártáshoz, a nomád szigetem esetében pedig a szõnyegekhez.
Valakinek tipp ehhez a küldihez aki megcsinálta?
Oops! This link appears to be broken.
Megnyitottam és ez a válasz.
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
pls help!
iLove oHs.
Valaki nem tudná esetleg leírni ennek a chapternek a teljesítését lépésrõl lépésre?😞:S