A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Wim7-et használok.
Megeszi a maga 6-800Mb-ját üresben. Ha épp abbahagyok egy játékot, általában 3-4Mb-t eszik épp, ami lassan elkezd nõni visszafelé.
Vista alatt ugyan ez volt.

http://www.freetvmaci.info/

Totti5
Értem. 20 játékból 1.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sir Quno Jedi
Mostan a szubhádés gammákra gondol, mint a halo3 stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Totti5
"Álmodban 720p-s a box felbontása. A LEGTÖBB játéknál az már felskálázott érték"

<#szomoru1><#wilting>

Sir Quno Jedi
Abban azonban egyetértünk, hogy egy combos PC konfig immár keni-vágja az össze konzolt toronymagasan. Viszont sajnos a konzolportok miatt a konzolok limitációival kell számolniuk a fejlesztõknek. Ez pedig tudjuk hova vezet...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ezt nem tudom, hogy honnan veszed?! A valóban futó és tevékenykedõ alkalmazásokból nem sok mident lehet kilapozni swapbe. Nyilván egy nyitott Word-ot igen, de azt meg hülye aki futva hagyja, míg játszik! 😄

Dante73
Azért a háttérben futó alkalmazások játék alatt összehúzzák magukat, másrészt pl a Saboteur is megelégszik 512 memóriával, kivéve amikor nem... láttam már 1,2G-t enni... És konzolport. (És bár gyengécske, de egy hangulatos játék, Ha GTA WWII ként jön ki, tarol...)

Sir Quno Jedi
Najó nálam üresben is kb. a Box memóriáját fullba foglalja az oprendszerem, meg a sok szar. Ez Boxnál nincs, ott majdnem egészében fel lehet használni a memóriát. De ettõl függetlenül nem sok az az 512MB. (ámbár ha PC-n nézed mennyi a memfoglalása egy adott játéknak éppen futás közben, sokuk nem éri el az 512MB-t)

Dante73
1;
Álmodban 720p-s a box felbontása. A LEGTÖBB játéknál az már felskálázott érték. Mivel a grafikáról híres gépben egy fos videokártya található. Úgyhogy, géniuszságról beszélhetsz, de rosszul veszi ki magát.
2;
c2dE6550, 2G kingmax, 9800Gt,/512 Gigabite P35DS3, és a Crysis 1024x768-ban 25-30 FPS-t tud, bár sajna ritkán, de megakad. Természetesen MINDEN VeryHigh-on.

Ugyan az a Te géped baja, ami a box-é. Nem egy kiegyensúlyozott gép. Pedig, az lenne a lényeg, hogy ne legyen szûk keresztmetszet benne.
Mert 512Mb rammal a box prociját a hajadra kenheted, ugyanis nem lehet kihasználni... És akkor a videokártyáról nem is beszéltem...

Akárhogy nézem, ez is FAIL...

Encore
A topikkal meg szerintem az a gond, hogy itt a két véglet gyilkolja egymást a "konzolfanboy" és a "vérpécés".
Encore
Olyan ez mint a gyorséttermi kaja, szagos, ínycsiklandó, de gyorsan el is felejted. Elsõre megtéveszt a szép grafika, az animációk, a mindenféle csilli-villi effekt, aztán játszol vele egy órát és rájössz, hogy tömény unalom.
A konzolosok szokták mondani, hogy nem is baj ez, jobbak a filmszerû pár órás játékok... nem mondom néha nekem is jólesik egy-egy ilyen játék, de hogy már a megjelenõ játékok 90%-a ilyen, az már sok....
Sir Quno Jedi
Jó még ez a gép, csak bele kell tolni egy HD5870-est és suhanik minden. Esetleg egy újabb proca sem árt, de az mind1 is.

BaLeeX
Bocs, hogy megint írok de látom megy még itt a mûsor.

Igazán tényleg nem is szeretnék ilyen szakemberekkel vitatkozni, csak megjegyzem, hogy az Xbox 720p-s felbontáson kezeli a játékokat hiába teszed fel 1080p-re, csak felskálázza a jelet.
De hogy te egy 1280x720-as játékot összehasonlítasz egy 1920x1080-assal és megállapítod, hogy a mûszerek sokkal részletesebbek meg stb. Végülis csak majdnem 2x akkora felbontás. Szóval te nem is a játék grafikáját hasonlítottad össze, hanem a kettõ közti felbontás miatt kijött különbségeket soroltad. Ehhez tényleg gratulálok. 😊
Ebben a topicban mindenki ekkora géniusz?

Másik szakembernek #13251-re
"Grafikailag valóban szépek rajta a játékok, de egy 2-3 éves PC nyugodtan, melegedés, és zaj nélkül úgy a porba alázza, hogy öröm nézni. Emellett a konzolon nem fér oda a szép grafika mellé az AI és a fizika... Nem bírja el a gép."

Kukkants az aláírásomra. Ezt a gépet egészen pontosan 2 éve vettem, a VGA-t használtan 50 körül, a proci, alaplap, memória kombót kb 120ért.
Az agyonistenített Crysist nem viszi akadásmentesen normálnál nagyobb beállítás mellett (1280x1024), a mostani játékok közül a Dragon Age-t játszottam rajt és bár a játék nem éppen a grafikájáról híres (bár nem is ronda) sokszor lement még 20fps alá is. Természetesen képsimítás meg ilyesmik nem voltak bekapcsolva.
Arról persze gondolom fogalmad sincs, hogy az Xboxokban egy 3 magos 3.2ghz-es processzor van ami erõsebb, mint az itthoni PC-k ben lévõ procik saccra 90%-a. Sebaj. 😊

További kellemes magömlést.

Azért majd remélem néha még írhatok valami okosat ide. <#integet2>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

jujj 260 új hsz fléééééééém 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Bucser
Figyu már. PhysX nem lassította az Nvidiás kártyával játszókat max azt aki warezolta a játékot...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Totti5
Erre majd vissza lehet térni ha játékban valamilyen szinten is lesz ilyen, de a Batman pár kamu effektje is kokira lassítja a gépet, pedig elvileg gyorsítani kellene hisz a fiziksz tehermentesít, kár hogy pont az ellenkezõje történik.

Mellesleg valaki magyaráza majd el hogy mit keres Gandalf, Tanszfórmersz és Star Trek ezen a videón mint nvidia fiziksz demo...

Én leszarom nagy ívbõl minek áldozik le csak lássunk már játékokban is ilyen minõségû fizikát 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

grebber
Jajdebuta vagy le vagy maradva nem kicsit ezt az atisok is megmondják az Nvidiának és a PhysXnek is leáldozott.

Next PC upgrade: 2022

Nekem nincs powerpc-m, mégis játszom a legújabb játékokat, maxon.
Nem UXDSAHWEQASDHÁDÉ-ban, hanem alacsonyabb 4:3-as rezolúcijóban.

És aztr vettem észre, hogy ezek az új játékok (amiket konzolportnatk neveztek) már egyáltalán nem köt le. Van amit direkt azért vittem, végig, hogy ne kelljen azt mondanom, hogy hiába szenvedtem a letöltéssel.
Pl Samp-al sokkal jobban el tudok játszani, mint a GTA-IV-el.

whehe

ki a szánalmas? > #13261 😊

másik meg:

nyúfiziksz bár totti boxa ezt is tudja

Totti5
Szánalmas vagy... WoW helyett keress mást aminek van minimim 0,1%os valóságalapja. Azt hittem több értelem van benned legalábbis úgy tünt egy ideig, de most már minden tiszta. Sajnos.

Azt hittem, hogy kihalt amaz a topik.

király az aláírásod! 😄DDD

a fanboyság egyenlõ megvilágosodás?

nekem anno ha tetszett valami nem fikázom le mert pl bot lettem, jössz a hardvervásárlási tanácsaiddal amik anno még annyira se állták meg a helyüket mint most, utána meg jössz a megvilágosult szar dumáddal?, jó lennél politikusnak, a sok csõcselék közé biztos bevennének

nekem is van konzolom mégse árad belõlem a fanboyság mint belõled, a normálisabbja felfogja hogy honnan jött és hová tart 😊

Dante73
Szintén zenész, bár Win7 van a gépemen, de sajnos csak nV9800Gt-m van.

grebber
Alien vs Predator lesz a következõ!

Next PC upgrade: 2022

dante, te dx11-el próbáltad?

egyébként mi lesz a következõ dx11-es pécés cím? biztosan fog még fejlõdni a dx11 alá fejlesztés...

utánajártam totti5 dirt2 összehasonlításának, unokaöcsémmel, aki az utcánkban lakik félórára az elõbb áthozattam a boxát és rányomattuk seperc alatt a nappaliban a fullhdtv-re, dirt2 demóval, én meg felette a gallérián izzítottam be a a dirt2 demót vistaval dx10-el, high-ra tolva mindent ez volt a legmagasabb beállítás, meg valamit fel lehetett állítani ultrára (nincs dx11-es kártyám még meg win7-em), semmiféle homály nincs, a látótáv és az élesség meg a fényviszonok egyértelmûen a pécén voltak jobbak, a sziklafalakra rávetülõ napfény, az autó mûszereinek részletessége(leolvashatóak,ami azért is furcsa mert xboxon 1080p-én megy, pécén meg 1200p-én próbáltam, ami nem sok különbség), a növényzet részletessége, mind mind pécén szebb volt, a dx10 is elpicsázza a boxot, mondjuk több különbséget vártam volna, de hát nincs még dx11-em. az autó színe volt az egyetlen, ami boxon élénkebb volt, mindössze ennyi volt az elõnye, de ez nem is hiszem, hogy a box elõnye, inkább csak a tévé mint megjelenítõ eszközé.

szóval át akart kúrni minket.

Totti5
Bizalom... szó nincs ilyenrõl. Kényelem és a download ingyen egy kattintással otthonról, ez a való világ. A konzolokat meg nem kell ebbe belekeverni, de amúgy töltsék le, hogy bízni tudjanak, aztán lehet megvenni, de úgysem fogják.

Dante73
1; PC-st a konzolportokkal leszoktatták a játékokról. Azaz, hiába nem konzolport, bizalom már NINCS.
2; Tudtommal, platformonkénti lebontásban még mindig a PC generálja a legnagyobb forgalmat. Annak ellenére, hogy 10 eladott GTA4-bõl egy PC-s...
3; Ha tudsz számolni, könnyedén rájöhetsz, hogy a boxon BRUTÁLISABB a warez, a PS3 meg évek óta mindjárt sikeres lesz, mégis azokat preferálják.
Valóban egyszerû. Vagy mégsem.

Totti5
abitnf7, x800, 2800+ sampon, 1.5Gb

csak egy kérdés: neked milyen pécéd van? (videókari, proci, ram)

gazgoblin
mennyi a gémerPC és mennyi embernek van mellé box vagy ps3?

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Totti5
Mégis mindenki imádja és milliók játszanak azal a szarral, akárcsak az NFSessel. Arma 2 hány millában ment el? az nem konzolbutított, vagy majd a Battlefild BC2õt is megnézhetjük, amire persze te azonnal rávágod majd hogy azért nem mert konzolbutított.

Brutális a warez pécére vagy nem? ennyi a kérdés, és a válasz egyszerû.

Dante73
Mert az MW2 is konzolra BUTÍTOTT szar.
Ne igyál annyit, nem tesz jót neked. És 200M játékra legalább kompromisszumokkal alkalmas PC csak szerény becslés. A 32 az a doboz.

Ez a szomorú; erõltetik a 32M konzolt, arra fejlesztenek, ahelyett, hogy a többszázmilliós PC-s iparral foglalkoznának. Csak ahhoz dolgozni is kéne, nem minden évben kiadni ugyan azt a szart, amit tavaly...

Bucser
Van a világon kb 600 millió pc (irodai gamer etc)

Ennek egy harmada lehet kb játékra alkalmas..

de láttam már 800 millás becslést is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Totti5
lényegtelen, legyen 32 milla gémerpécé, ennél ugyis jóval több van, ez a LOL...

[HUN]FaTaL
200 millió PCnél szerintem több van. De abból mennyi az irodai?

http://goo.gl/gd6Zi5

Totti5
Van 200M PC ehhez letöltik 4 milliónyian. - megveszik max 1 milióan
Van 32M 360, amihez letöltik 1 milliónyian. - megveszik 6 millióan

LOL 2

Bucser
Pláne ha figyelembe vesszük, hogy pc kicsit több van a világon mint 200 millió😊

Dante73
Matek nem az erõsséged, mi?
Van 200M PC ehhez letöltik 4 milliónyian.
Van 32M 360, amihez letöltik 1 milliónyian.

Melyik platformon is nagyobb a warez? Általános iskola, 4. osztály...

WarezFAIL.

Totti5
Nem üti meg a mércét, akkor minek tölti le és minek játszik vele mindenki és miért játsza végig? nem kell magyarázni a magyarázhatatlant. Ez a warez, ott vannak a számok egy része, elszomorító.

ezt én se írhattam volna le jobban<#eljen>

velem? ember, ebben a topikban te vagy a fõ attrakció, ahogy még a pécés topikból is "xbox a király a pécé fostömlõ" topikot akarsz formálni. hát abból nem eszel.

nektek még külön konzolos topik is kellett, mintha az az állatfaj felsõbbrendû lenne, mert a játékosok fóruma nem volt elég, persze külön olyan fórum, hogy pécések nincs, ide a konzolosok is folyton behányják a hülyeségeiket, mert hát ez a játékosok fóruma, rájuk is vonatkozik, de mi legalább nem megyünk át a konzolosok fórumába naphosszakat hirdetni, hogy szarok az ixboxok. ez a kurvára nagy különbség.

Totti5
Magyarázni mindent lehet. 100 ezres tételnél is ez az arány és milliónál is. Lol tényleg.

Worldwide Hardware Sales (End of September 2009)
Wii - 56.14 million
Xbox 360 - 33.5 million
PS3 - 27 million
PS2 - 141.22 million
DS - 113.48 million
PSP - 55.96 million

Dante73
Mindent elmond, hogy lassan egy évtizede indult a topik. És még mindig ugyan ott tartunk. megy a szájtépés, virtuális recskázás a másik platformjára, és gyakorlatilag semmi sem változott, csak annyi, hogy a konzol kezd elpécésedni. Annak összes "hibájával" együtt, de az erényei nélkül.

Totti5
Felõlem azon játszik mindenki amin akar, nem is errõl megy itt a vita. Dante ugysem fog konzolon játszani, a többiek meg csak beböfögnek minden hülyeséget élen veled.

dronkZero
Leírhatod ezt százszor is...

Nehéz felfogni, mi, hogy az a (konzolos!) világsiker a PC-sek nagy része szerint nem üti meg a mércét, egy büdös petákot sem ér?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Dante73
Ismét FAIL.
Van kb 30M xBoX360, de legyen 50. Ezzel szemben hány olyan PC van, amin legalább megpróbálják futtatni az MW2-t? Mert a warez arány 4:1... A PC box arány pedig....

LOL.

mi szórakozunk jól a lököttségein, hogy a képére akar formálni itt mindenkit, aki hozzá hasonlóan pécés volt, azt akarja elérni, hogy olyanok legyünk, mint õ, és gondolkodjunk hozzá hasonlóan (pécé fostömlõ játékra, stb), de nem érti meg azt az alapigazságot, amit úgy néz ki 2005-ben még értett: mindenki a szívének/stílusának és lehetõségeinek megfelelõen választ plaformot, kurvára felesleges bemagyaráznia, hogy a pécénk játéplatformként egy fostömlõ, a legtöbbünk már próbálta az xbox,pées3 stílust (rokonnan van stb), de nekünk egy páran ez kurvára nem jön be és maradunk a pécénél mint leginkább kedvelt platformnál, azt hiszi ahogy õt is áttérítették a hülyeségeket szajkózó leáldozott kamutopikban, õ is áttéríthet minket...szegény, miért pocsékolja vki erre az idejét?

HA most dönthetnék, hogy pécé vagy xbox, sosem vennék xboxot, már most szebbek a multiplatformok minden tekintetben, legalább annyi pécé only érdekel mont xbox only, és hát még 3 évig nem lenne új xbox generáció, baszhatnám 2 év múlva a ronggyá avult muliplatform címeim, és csak irigykednék a pécésekre...