17438
-
#14141 Ezért játszom a HALOt. 13 óra játékdő ( legutóbb Halo Reach ), végig taktikázás ezerrel, az egyik legjobb AI ellen ami FPSben van. Engem rohadtul nem érdekel hogy ezek a háborús szemetek mit erőlködnek össze. Nyilván azért 4 óra mert nincs bennük több, szar az alapkoncepció, nincs normális téma, nincs olyan történet, történés ami köré rendes kampányt lehetne összeszedni.
DAnak most fogok nekiállni, mert az ölembe pottyan egy példány, majd kiderül hogy tetszeni fog e vagy nem. Pénzt nem adtam volna érte, mert annyira nem érdekel, de ki tudja mi sül ki belőle.
Én csak a pécés fórumba látom ( mert csak SGn fórumozok és a konzolos részlegbe tized annyi a hsz ) hogy minden méteren megy az elakadás, még anno a Preynél voltak gondok sokaknak ami megnevettető volt ( kockából kijutás ), most erre mit lehet mondani? nyilván az megy ki alt+tabzozni és sírni aki meg sem próbál továbbjutni, de most ebből messzemenő következtetéseket levonni kár. Biztos vagyok benne hogy ők egy kisebb réteg, akik semmire sem képesek. A! játékosok pedig megoldanak ( majdnem )minden akadályt a játékokban, amig az nem frusztráló. -
#14140 csak az a kérdés ki a rákot érdekel a játék többi része?
Totti azért írta mert sokan rinyálnak minden kis szarért, többek közt hogy szar a konzol mert nincs az fps-ekbe kihajlás.
Erre irta hogy van, nem azt hogy a játék isjó, csak köze nincs amozdulatokhoz hogy konzol vagy pc.
mindössze arról szól az egész komment hogy ha akarnák tehetnének a játékba.
pc-n is gombokkal irányitják a játékokat, konzolon is műanyag gombokkal játszanak.
semmi nem megvalósithatatlan funkcionálissan konzolokra. PC-re lehet szebb grafikát. De a kihajolás a hasalás fps-ekben pl amiket manapság olvastam kifogásnak egy nagy hülyeség.
És nem most jöttek rá konzolon a kihajolásra, régi játékokban is volt már, szerintem ps-re is találni. -
#14139 Vitát nem akarok indítani, de... 4,5 óra? Mennyi volt az első MoH? Másik, mit is írtam nem olyan rég? (CoD MW2 kapcsán?) Segítek. Most kihagyják a fedezékrendszert, aztán majd 1-2 játék múlva ismét beleteszik, és lesz nagy ujjongás... Micsoda újítás!!! Khm... Nem téged akarlak bántani, de szánalmas a játékipar mostanság. Nem tudom, tényleg ez-e a játékosok elvárása, ami mostanság történik, de félelmetes, hogy a DA-ban sokan elakadnak egy olyan fejtörőn, amit nagyjából 2 perc megoldani. Ha az agyad is hasznod. Vagy a Mass Effect-ben a mag újraindítása mennyi problémát okozott egyeseknek. Arról ne is beszéljünk, hogy sokan egy ajtón nem jutnak ki, ha előtte csinálni kell valamit... Félelmetes, hogyha 10-20 év múlva ügyvédre, orvosra lesz szükségem, Ők lesznek ott. Az én korosztályomnak egy Resident Evil 2 még nem okozott problémát, mert tudtuk, hogy a fejünk nem dísznek van. Pedig az még nem is bonyolult. Ha ma adnák ki... Bele sem merek gondolni inkább. -
#14138 Gondolom arról:), csak mert ment a sírás hogy így meg úgy a kontroller, meg a konzol, meg soselesz már ilyen remek kihajlás. Nem tudom milyen ( csak olvastam hogy hozza a szokásos 4 és fél órás singlét amit el lehet ezektől a rötyvedék háborús fpsektől várni ). Ezeket kerülöm messzire kezdve az MW-ktől a BF-eken, BIA-kon át a Moha-ig.
EAnak még a médiát sem sikerült felvásárolnia mert kapott 6 pontokat is a legnevesebb szájtoktól... ejnye. -
#14137 2010 ev vegen rajottek a fejlesztok, hogy ilyen is van ? :D -
#14136 Ha az új moháról beszélsz, akkor érdekes, mert oké, lehet hogy van kihajlás, de olyan faék egyszerű lett az egész játék, hogy még a Cod szériát is alulmúlja a játékosok szerint (és a látott videók is ezt támasztják alá).
-
#14135 MOHA-ban van kihajolás. Akkor most hogy is van ez? -
#14134 Akkor meg nincs ok panaszra:). ( olvastam, csak nem a fejlécet, ahova be volt dugva ) -
Micsu #14133 " Amúgy a GeoW 2ről volt, vagy csak kellett valamivel támadni?"
nem szoktam találgatni ha eddig nem tűnt volna fel, az epictől nyilatkozta valaki, ő szerintük azért ilyen az arány mert túl nehéz volt
"
Amit a KZről írtam az igaz, kár ragozni, ez a valóság... abból 1 milla ment el "
legalább elolvastad volna a cikket amiről vitatkozunk, a játékot több mint 3 millióan vásárolták meg a játék producere szerint
-
#14132 ME 2őnél is volt kimutatás. Amúgy a GeoW 2ről volt, vagy csak kellett valamivel támadni?
Amit a KZről írtam az igaz, kár ragozni, ez a valóság... abból 1 milla ment el és a fele tolta le, a GeoW2ből 5 milla. -
#14131 A casual réteg nem mindig viszi végig a játékokat. Ők csak leülnek a kanapéra és nyomulnak pár órát és ennyi. És mégis ők a fő célcsoport. :S -
Reg5 #14130 Ezzel csak akkor van gond, ha adott játéknak nincs multija. -
Micsu #14129 egyébként ha egy játékot a vásárlók 60%a végigtol az már jó arány -
#14128 Az is. -
Micsu #14127 a geow2t is a vásárlók fele ha végigvitte az is unalmas volt? -
#14126 Harmadszorra csak beletrafálnak :D -
#14125 Nem. Unalmas a játék. Majd a KZ3ba több változatosságot tesznek akkor szívesen játszák az emberek. KZ1 középszerű FPS volt, a KZ2 nagyon szép, de monoton. -
Reg5 #14124 Elgondolkodtató. Ráadásul nem ez az első ilyen cikk ebben a témában. Ezek szerint vagy túl nehezek a kampányok, vagy mindenkit a multi érdekel? -
#14123 Akkor viszont lehet, hogy könnyebben végigjátszottam volna annó, ha tudom, hogy vannak spéci mozdulatsorok. :D Jól van na '96-ban volt. -
#14122 Tudott mar ott is felhuzasbol kezallasba menni, csak akkor masik gombot is le kellett nyomni, tehat egy tobb gombbol allo mozdulat variacioja volt.
Nem is ez a baj, hanem elkezdett egyszeru lenni mint a faek a vonalvezetes teren.
Szep meg jo volt az Underworld is, de a jatekosokat mar annyira linearisan rakenyszeritette a helyes utra a feladat megoldasoknal, hogy nem is kellett nagyon kombinalni.
Az elso reszekben meg volt kihivas, hogy vajon melyik szobaban hol keresem egy teljesen mashol levo szobanak a megoldasat vagy a tovabbjutast.
Most meg mar a szobabol/barlanbol/helysegbol etc. se kell kimenni.
Egyszerusitettek a faek jatekosoknak, mint pl Totti, aki keptelen a bonyolultabb osszetettsegu megoldasokkal megbirkozni. :D -
#14121 Hát, nekem az 1-2 tetszett csak, már a 3-al is rókabőr gondom volt, de azért nyomtam, a negyedik egy fokkal jobb volt a 3-nál, de ennyi. A többi már nagyon megváltozott, és persze volt egy Annyversary, de ezeknél az új részeknél már annyira túl lett spilázva Lara mozgása, hogy csak na. Pl.: felhúzza magát egy szikla pereméről és felhúzásból rögtön átmegy kézenállásba, meg ilyen lehetetlen mozdulatsorok, amik jól néznek ki, szerintem nevetséges. Legalábbis emlékeim szerint az első két részben még reális mozdulatsorokkal rendelkezett a kiscsaj... -
#14120 igen meg a házaknak is ienkor eltünt a teteje tudom, de az nekem annyira illúziórombolónak tünik hogy inkább ne is legyen ien zárt helyszín benne.
nem nagyon komáltam ezeket a ghost-os részeket.
Semmi baj jövőre jön a TR9 no majd az állítólag jobb lesz mint az eddigiek. -
#14119 Nincs is baj ezzel.
rendben.
csak annyit kell elfogadni, hogy izometrikus Arcade cucc nincs ami akár ezt a prodoktumot kicsitis megközelítené. Vagyis stílusában olyan kb mint pc-n fps-eknél egy Crysis.
-
#14118 "zometrikus nézetben nem lehetne alagutak barlangok meg ienek, mert akkor a barlangnak nem lehetne teteje"
Ezt mondjuk régebben egyszerűen megoldották áttetszővé vált az épület vagy barlang, amikor bementél.
De amúgy teljesen igaz, hogy izometrikus nézetben nehézkes lenne ugrásokat kicentizni, mint a normál TR-ben... -
#14117 Ja, engem totál hidegen hagy a dolog, én utoljára a Tomb Raiderrel játszottam, aminek közel is kerültem a végéhez, de azt sem játszottam végig. Nem, nem véletlenül maradt le a sorszám. Amivel én játszottam a sorozatból, annak még nem volt sorszáma.
Úgyhogy köszi a tippet a végigjátszásra, de én ezt bottal sem. Ezt a videót sem néztem végig, egy perc elég volt belőle. -
#14116 Látom direkt szivattok, de sebaj. Frankón belémkötsz. :P
Tudom hogy ha nem is mutatod ki, de érted mit írtam. engem nem kell meggyőznöd, énsem akartalak téged.
csak igazságtalanságokat ne dobáljatok a játék "fejéhez".
De ha valaki nem érti mi a különbség az Arcade játék közt, és egy nem Arcade azaz teljesértékű játék közt, és az közt aki nem érti hogy egy izometrikus, és egy sima TPS-ben miért nem lehet megoldani ugyanazokat a dolgokat, arra itt most kevés lenne az idő elmagyarázni, de hidd el izometrikus nézetben nem lehetne alagutak barlangok meg ienek, mert akkor a barlangnak nem lehetne teteje, akkor meg már nem lenne barlang.
stb, ezt egy fejlesztő el tudná jobban magyarázni. :) -
#14115 jah majd elfelejtettem az hogy 15$ helyett itt Steam gecin 15€, az se a fejlesztők hibája.
és nemgond ha valaki 11-12ezer forintért inkább választ olyan full 3d-s játékot, amit 5-6 óra alatt lazán végigvisz, árban télleg jobban jár. :)
mindenki maga dönt, nem kötelező semmi, EZ a fontos. -
#14114 Azért elég műanyag így különbséget tenni a játékok közt, mert ma már csak annyi a különbség, hogy máshol van a kamera, meg máshogy mozog.
Ezért sem nevezhető "izometrikus"-nak, mert az ugye egy geometriai fogalom, és azt jelenti, hogy a távolsággal nem rövidülnek a hosszak, ami meg itt nem áll fenn, itt minden "valódi" 3D-s. -
#14113 látom a baj az hogy megnéztetek egy 1 perces trailert.
nem csak lőni kell esztelenül, majd ha végigvittétek 1x akkor majd visszatérünk rá, de így nincs miről beszélni.
nekem aztán mindegy ki mit szeret, csak elég fura hogy olyanokat mondtok a játékról 1 videó alapján aminek köze sincs a valósághoz.
jah és nem vagyok guru, de igen végtelenszer jobb a lara, és teszem hozzá, míg a Lara az Underworld engine módosított változatával készül, addig az Alien-nél a még akkor talán nem de mára már ingyenes U3 motorral készült.
Valamint pályatervezés és fizika terén köze nincs a Lara-hoz az alien cuccoknak. Összehasonlíthatatlan, És akkor nem beszélve a sok felszedhető cuccról.
é az javaslom vigyétek gyors végig, nem sok 8-9óra kb, és akkor visszatérünk rá oks? :) -
#14112 Nem vágja hogy 3000 forintos letölthető cucc... -
#14111 "Vagy a borderlandsbol lenyult grafikus otlet ?"
WTF? egyre jobbakat találsz ki. -
Reg5 #14110 Az mond neked valami, hogy budget? -
#14109 Ez a szinvonal Totti szamara. :DDDDD
Mert az hagyjan, hogy valakinek a Diablo vagy mas tetszik, mert ha az szinvonalasan meg van csinalva, akkor az a reteg aki kedveli, akkor megkapja az eves kis favored jatekat.
Na de ez a "allitolagos" szuper,extra,hyper,mega jatek milyen szinvonalat kepvisel ? A lapozos konyv es a diavetiteses intro a szinvonal ? A lopott zene ? Vagy a borderlandsbol lenyult grafikus otlet ?
Na igen es a pavian szintjen megrekedt tucatjatekosok, verdesik a hatsojukat a padlohoz oromukben. :DDD -
#14108 Igényesebb minden téren, nagyobb project, jobb játék. Dobozosnak is elmenne, csak nem lenne életképes a mai piaci vionyokban, de a letölthetőek közt kiemelkedő. -
Reg5 #14107 Megjött a LC fikaklub? Olyan pitiáner dolgokba köttök bele, hogy szánalmas. Az pedig hogy ez a grafika szar, egyszerűen nevetséges. -
#14106 10 óra játékidővel, változatos pályákon, nagyon sok tápolási lehetőséggel, rengeteg fegyverrel, extra képességet adó összegyüjhetjő dolgokkal, amikért kell mászni és ugrálni, mert nem nyomja a pofádba mindig. Ja igen és elég nagy nyilt terek is vannak több útvonallal, összefüggő dolgokkal, nagy puzzlékkal. Szar dehát ez van ennyire tellett tőlük... igaz nincs ellenfele, max a Shadow Complex, de az kicsit más ( oldalnézős ). Konzolkora ilyen szennyek jutnak, de ott van a pécé n az ingyenes Élien! Fákk ye.
-
#14105 Szebb sokkal. Kár tagadni.
amúgy a Jade Empire megintcsak nem Arcade játék.
Valszeg nem látod a Lara miről szól, mindenki azt hiszi hogy egy Tomb Raider 9-et takar a játék, de nem ez nem full 3d-s játék, ez olyan könnyed kis (amugy coop-os) szorakozásként jelent meg a full 3d-s játékokkal elentétben nem boltban hanem csak letölthető formában, ezért is Arcade kategória.
Mivel az elején tökéletessen tisztázták a fejlesztők, hogy ez egy külön széria és mit akarnak ezzel hogy nem a névvel akarnak bekapaszkodni. Csak a Tomb Raider rajongóknak a témával kapcsolatban egy újszerű feldolgozásról van szó.
Lesz majd full 3d-s Tomb Raider 9.
Nem gond ha nem tetszik, de légyszíves 1 dolgot tégy meg hogy ne akard felhasználni a Full 3d-s játékokat arra hogy lealázz egy teljessen más stílust.
szóval gondolom érted mi az eltérés. Ennyi a többit rádbízom. Nemgond ha van ellenpéldád Arcade cuccok terén hogy lehet ezt jobban is, de a full 3d-s játékokat ne keverjük bele, mert akkor valszeg a Capcom címeket ajnároznám énis, de az más tészta.
Ebben a stílusban sokkal többet már nem lehet kihozni, sokmindent a kameranézetnek lehet köszönni, de ez így van helyén, aki rendes Tomb-ot akar, várja ki mire elkészül.
Ezzel gondolom a rajongóknak akartak egy kis köztes szorakozást, hogy addigse unatkozzanak. :) -
#14104 Végtelenszer jobb... értem. -
#14103 Igy van.
Ha meg megis erre vagyik valaki, akkor meg ott a Trine pedig az csak egy indy, de meg annak a tizedebe is tobb otlet szorult side scrolling letere, mint ebbe a gagyi konzol atiratba.
Vagy eloveszek egy regi 8 bites Sega emulatort es jatszom azokkal a scrollozos jatekokkal, mint ami akkor volt a divat.
-
#14102 Jesszus, mekkora hányás, ahogy ez kinéz. Kedvencem a "három méteres dárdával a hátamon ugrok egy tigrisbukfencet" mozdulat. Fúj.
Amúgy meg mi a faszom ez, Diablo? (Azt is hogy rühellem... :P)