17438
-
#14261 Ja, hát az tényleg tök természetes, hogy a pofádba hazudnak minden egyes anyagban, ami a játékról hivatalosan megjelenik, tényleg.
Egyébként nem érintett túl mélyen a dolog, megnéztem, bosszankodtam rajta egy órát, aztán töröltem a picsába. Ha a moralfag barátod nem kezd gecizni velem, fel nem hozom itt példaként.
Egyébként lehet, hogy a mai felhozatalban ez egy közepes játéknak számít, de valójában kibaszott igénytelen gagyi egy cucc. Tudod, pont ezzel van a bajunk, ha nem tűnt volna fel, hogy a mai A kategória is olyan hihetetlenül igénytelen (miattatok, konzolosok miatt!), hogy az valami borzasztó, de B kategóriás játéktól jobb, ha az ember távol tartja magát.
Ide jutottunk azzal, hogy ti minden szart megvesztek azzal a felindulással, hogy majd úgyis jól eladjátok használtan. Ha valami, akkor ez vitte el rossz irányba a játékipart, kurvára nem a warez. Mert a használtan továbbadott fos a kiadó szempontjából fogy, hasznot termel. Tehát van igény a szarra is. Hát gyártják nektek a szart futószalagon.
Ti meg megveszitek. Persze ti is szarnak találjátok, eladjátok a gecibe, DE MÉGIS mindent megtesztek, hogy ilyen okádék szarokat gyártsanak a kiadók/fejlesztők. (Hozzátenném, hogy én még egyetlen játékot nem adtam el, amit megveszek, azt azért veszem meg, mert KELL. Nektek meg ez egy (szerintetek) jó kifogás arra, hogy nyomathassátok az álszent gerinctelen faszságot a warez ellen, mikor sokkal többet ártotok a játékiparnak, mint bárki más. -
#14260 Ne égesd még jobban magad.
Menj el és inkább személyessen rendezd el a dolgot a kis pulikutyáddal.
Ha ő nem panaszkodott volna a nevedben akkor te most nem lennél gazdagabb 2 kitüntetéssel.
Még engem nevezel rinyásnak. LOL. Szánalmas vagy. Írtam a kommentben hogy nem kell büntetni titeket, de volt a moderátornak igazságérzete, és ez így korrekt.
Igazából nem is értem miért írok neked, úgyse fogsz erről beszélni a kis pajtásoddal. -
#14259 Valószínű, hogy több játékkal is szívott már és pont annál borult ki a bili. Erről beszélgettünk pár napja/hete, hogy mennyire átverős a média és milyen nehéz warez vagy demó nélkül leszűrni egy játékról, hogy milyen is. -
#14258 "Szerinted mennyire szarom le, hogy mit hiszel? Ez egyébként egy konkrét példa volt most, Red Faction Guerilla-t töltöttem le a héten kedden, csütörtökön már nem volt a gépemen (és nem egész nap a gép előtt ültem), mert egy hulladék szar GTAklón volt, amit a fizikájával akartak ránk sózni, AMIRŐL VISZONT MINDEN EGYES KIBASZOTT ELŐZETES HAZUDOTT. Az előzetesek miatt töltöttem le megnézni, és egy kurvanagy átbaszás volt az egész."
Titeket aztán könnyű átbaszni... megmondtam volna neked hogy az egy közepes eresztés és a rombolás sem kiemelkedő, habár látványos, de volt demo abban minden benne volt... story szar, játékmenet unalmas. Közepesen erős játék, semmi több. Ilyeneken miért kell felháborodni? és akkor megy a siránkozás. -
#14257 Ja, egyébként menj nyugodtan rinyálni a moderátorokhoz megint, az a te színvonalad. Gondolom élőben meg anyuci szoknyájához szaladsz ilyen esetekben... -
#14256 Érdekes ahogy egymást virtuálisan köpköditek, meg ócsároljátok. -
#14255 Igy igaz.
Ilyen birka emberek miatt akik szellemi szintje kb Fekete Pákóéval vetekedhet.
Akiket kozben 30 eves letukre anyuknak kell pelenkazni es eltartani.
Aa ilyenek akarjak megmondani, hogy mi az ertek mikozben az anyja veszi a marokkonzoljat ven pots letere.
Egy vicc az osszes ilyen droid. Meg is latszik, hogy verik a foldhoz a szinvonal nelkuli sorozatok,jatekok es egyebek utan a hatsojukat.
Ilyeneknek lehet eladni a Gyoziket, mert az naluk a kiemelt kategorias musor.
mikozben meg azt sem latjak, hogy az egesz egy megrendezett baromsag es csak a hozzajuk hasonlo hulyeknek keszittik oket. -
#14254 Marmint te kapod az arcodba, hogy hazug,naplopo,gyikarc vagy.
Igy van. Es meg ilyen potsoknek bizonyitottam be kepekkel es szemelyivel alatamasztva az igazam.
Na de a gennygoc ferdejellemu embereknek, manapsag mindegy, orulhetsz is hogy csak igy a neten keresztul tudod az ostobasagaidat mas kepebe tolni, mert kulonben mar paros labbal a szadra leptunk volna, hogy elkussolj vegre. -
#14253 "Még én vagyok a bikra?"
Hát, barátom, kevés ember van, akire jobban illik a birka kifejezés.
És nem, nem miattam tartunk ott, ahol, hanem a többmilliónyi hozzád hasonló droid miatt, akinek bármilyen hulladék szart le lehet nyomni a torkán. TE megveszed a szart is, én nem. NEKED gyártják azokat az igénytelen, színvonaltalan fos játékokat, amikért ÉN egy fillért nem adok.
"eleve játékok nem lesznek pc-re nemhogy portok. "
Nem unalmas még ez a károgás? Tizenöt éve toljátok ezt a faszságot, és valahogy még mindig vannak játékok PCre. Sőt, minden új csapat PC-re fejlesztéssel kezd, ha nem tűnt volna fel.
Másik fele, hogy hadd legyen az az én problémám, ha majd nem találok olyan játékot PCre, amit érdemesnek találnék megvenni. Egyébként ki mondta, hogy EGYÁLTALÁN nem adok pénzt játékért, te nagyon figyelmes?
"warezolj csak nyugod lelkiismerettel te birka bazdmeg gratulálok hozzá."
Hm, elég szánalmas óvodás visszamondani ugyanazt az inzultust, amit kaptál, ennyi telik tőled? Egyébként teljesen nyugodt a lelkiismeretem, köszi. Mondtam is az előbb.
"kibaszott naív vagy és mindenkit hülyének nézel."
Te nem vagy tisztában a "naív" fogalmával. De igen, az emberek jelentős hányadát hülyének nézem, mert rászolgáltak.
"1. faszom hiszi el hogy minden játékkal elvagy egy fél délutánt és uninstallozod. Ne nézz mindenkit olyan hülyének mit amilyen te is vagy."
Szerinted mennyire szarom le, hogy mit hiszel? Ez egyébként egy konkrét példa volt most, Red Faction Guerilla-t töltöttem le a héten kedden, csütörtökön már nem volt a gépemen (és nem egész nap a gép előtt ültem), mert egy hulladék szar GTAklón volt, amit a fizikájával akartak ránk sózni, AMIRŐL VISZONT MINDEN EGYES KIBASZOTT ELŐZETES HAZUDOTT. Az előzetesek miatt töltöttem le megnézni, és egy kurvanagy átbaszás volt az egész.
"2. ha gerinces faszagyerek lennél és a nagy tiltakozásban nem csak a pofád járna eleve a szar játékokat nem töltenéd le és nem szenvednél velük állítólagos fél délutánt se."
Na látod, hogy mekkora idióta vagy? HONNAN a faszomból tudnám egy játékról, hogy valójában egy szarfos, ha NEM NÉZEM MEG? Istenem, baszdmeg, ekkora seggfej nem lehetsz... Egyébként NEM nézem meg az egyértelműen hulladék játékokat, honnan a pöcsömből vetted ezt, hm?
"mert ezekszerint te is droid vagy és zabálod a szart csak tahó büszke módzserrel. Ingyen."
Hát nem, ezt csak te képzeled. Megint megpróbáltad visszamondani azt, amit kaptál, és már megint csúnán beégtél. Nem kéne ezt erőltetned, a saját érdekedben...
"Kusba kéne maradni énis warezolok, de nincs bőr a pofámon hogy büszke legyek rá."
Ja, akkor talán kussolj el a gecibe, meg kurvagyorsan szállj le a magas lóról, te álszent pöcs! Warezolsz, és van pofád előadni ezt a moralizálást? Mekkora egy gennyláda kis surmó vagy te, baszdmeg? Hányok az ilyen gerinctelen aljadék mocskoktól... -
#14252 Ó ez nem flém volt, csak szembesítés, és akárhányszor elkezdi megkapja az arcába a hazug. Ez van, lett volna okosabb a múltban. -
#14251 flame mehet pm-ben egymás közt. -
#14250 Viszlat gyikarc, azert majd 50 evesen is probald elkerulni a munkat, csak az a gaz, hogy mar 30 evesen neked kellene anyadekat segiteni es nem forditva.
Persze neked a PSP a fontos, hogy mas megvegye helyetted es utana itt maszlagolhass.
Tipikus gumigerinc fereg hozzaallas, csak az a baj hogy a rendes emberek ezt felmerik es a helyedre tesznek.
Egy kis hazug ketszinu fereg vagy aki a PCsekre kopkod hogy warezolnak, mikozben te magad vagy az elso akik letoltik a sorozatokat es a tobbi warezt.
Anyadnak meguzenem hogy PSP helyett virgacsot vegyen karacsonyra. -
#14249 Az a jó hogy magad bizonyítod a hazugságaidat. Na ennyi elég is volt:) -
#14248 KAr eroltetned ezt a vonalat oreg mar akkor megbuktal, mint ahogy most is, hogy kozel 30 eves letedre arrol papolsz, hogy micsoda atlagfelhozatal a pc+konzol+hdtv+marokkonzol warez nelkul, mikozben anyad veszi meg neked a PSP-t ahelyett, hogy elmennel dolgozni es kitermelned magadnak.
Egy vicc vagy oreg nezz magadba.
Ilyen ingyenelo szarhaziakkal van tele az orszag akik 45 eves korig iskolaba jarnak es a szuleik tartjak el es kozben arrol papolnak, hogy nem lopnak mikozben lopott sorozatokkal programokkal jatekokkal van tele a gepuk es ketszinuen nyilatkozzak, hogy azert "vesznek" (amihez kb 0 kozuk van) konzolt, mert a warez olyan undorito es mocskos dolog.
Ezt nevezik mindenhol ketszinu magatartasnak. Szoval huzd a beled es probalj masnak papolni, akik beveszik meg ezt a maszlagot.
-
#14247 A helyzet az hogy te linkeltél egy képet egy olyan gyüjteményről amiben egy játékból 5 db is volt ( sok ilyen volt a képen ), és nem voltál képes bizonyítani hogy az a tied, és jöttél ezzel a személyi baromásggal, ami szintén semmi köze ahhoz a szobához ( vagy raktárhoz ) és a játékokhoz ami a képen van. Buktad, nem voltál képes levenni 3 dbot és lefotózni hogy hihető legyen. Vergődtél, hazudoztál... most is persze, mert nem tudtad bizonyítani. -
#14246 De en bebizonyitottam te kis majom, meg szemelyit is fotoztam mellettuk, de neked az se volt eleg, szal kis paraszt gyerek, jobb ha bekussolsz es elkezded letorolni a warezokat a gepedrol es bőrt huzni a fogaidra, amikor a warezre kerul sor.
Vagy akkor amikor a egeszsegtelen fogyasztasi maniadat anyad a karacsonyi ajandekozassal elegitti ki, amikor kiirod magadnak a PSP-t tole.
-
#14245 Nem tudtad bizonyítani, bebuktad az egészet. Persze a lehetőség adott volt akkor is és most is, hajrá, addig pedig te húzd meg magad. Sikerült szétkamuznod ma is magadat... beteges. -
#14244 Aham hat hogyne ilyenkor az ember hazudik, amikor meg belinkeli, akkor megy a tereles mint a jatekkepeimnel, hogy miert angol nyelvuek a dobozok, amiket a batyam kuldott kanadabol, te paraszt.
Nyugodtan nyomhatod az alszent dumat, de te attol meg a gyik maradfsz akinek az anyuci veszi a jatekokat, meg a PSP-jet, mikozben osztja itt az eszt, hogy milyen uberfranko a PS3 ujonnan 170 ezerert 200 ezres HDTV-vel.
-
#14243 "mikozben a TDaniel haveroddal osztottatok az eszt hogyan kell irni a Xboxhoz a lemezeket."
Erre nem lehet már mit mondani. Ezeket most találod ki? valamilyen kényszeres hazudozási beteségben szenvedsz? mert ha igen akkor nem probléma, ez egy betegség... sajnállak. -
#14242 Sertegetes normalis erv nelkul ?
Te majom te vagy itt a ketszinu aki a warezrol papol, mikozben a gepein orrba-szajba van az illegalis program.
Mi azt valljuk hogy az emebr probalja ki es vegye meg, te meg itt alszenteskedsz, hogy azert tertel at konzolra, mert a warez igy meg ugy, mikozben a TDaniel haveroddal osztottatok az eszt hogyan kell irni a Xboxhoz a lemezeket.
Szal menjel jatszd mashol az artatlant.
Amugy pedig a sorozatok letoltese semmivel nem kevesebb ta ape mint a jatekok vagy programok.
Semmivel nem kulonbozik tole, mert ugyanugy a kiadot es a keszitoket lopod meg vele, szal kushadj el. -
#14241 Most hogy nincs normális érv megy a sértegetés és a baromságok osztása?
Engem rohadtul nem érdekel hogy mi a nyomorod, mert megvan a sajátom. Én pécére egy fillért nem költöttem amióta piacra dobták az AGP Ati x800at ( jó régen ), hanem konzolra, vagyis 360ra + egy tévére, ami egyben a monitorom is a pécéhez illetve a tévém is. Na nem mintha rád tartozna, de ebből következik hogy a pécémen semmi sem már sok év év óta, mert fizika képtelenség. Erről ennyit ( ami van játék az origi, az a 3 db, és max Sourcézok szökőévente ). A internetezéshez meg nem kell nekem warezolnom semmit, ja de töltök le sorozatokat, szóval mocskos warezos vagyok.
Ellenben veled én nem vagyok hazug, aki próbált mindenkit átvágni a netről lopott játékgyüjteménnyel, ahelyett hogy beismerted volna azt hogy nincs eredeti játékod, vagy igen kevés. Fizikai képtelenség az hogy a 360am warez lemezeket indítson el, ahogy a PSPm is ( ott még warezolni sem tudnék, ha akarnék sem mert képtelenség, lehetetlen ).
Én meg tudom mitatni a gyüjteményemet, nem titok, még ha szerényke is a gyűjtőkhöz képest, én nem hazudok, nem próbálok ellentámadni a nyomorom miatt.
Gondolkozz el egy kicsit és utána fröcsögj. Először nézz magadba, bár ilyen korban már nehéz megváltoznod. -
#14240 Tnenyleg ? Nerm te jottel ide a buta hozzaszolasaiddal istencsaszar, alias totti, hogy a PC+ Nextgen konzol+200ezres LCD TVk+ a legdragabban ujonnan vett marokkonzolok, azok a bevett stuffok manapsag a haztartasokban es mindenki szamara elerheto, mikozben a karacsonykor ajandekba kapott PSP-det mutogattad ?
Eloszor tanuld meg tisztelni az ertekeket, persze azt te honnan is tudhatnad, ha ugy gondolod, mindenki szamara az ilyen minimum fel millios kombok az atlag.
Kisgyerek ha majd megtermeled magadnak akkor vakkanthatsz, de addig jobban teszed ha melyen hallgatsz es befogod a bagolesodet.
Raadasul a ketszinu warezolt szoveged se kell, mert fogadom most is a PC-den minimum 90% a warez, es abba is fogadok hogy a konzolaidhoz a jatekok se mind eredetiek.
Szal inkabb kushadj es kuporodj meg csondesen a sarokban. -
#14239 Nagy zavarok vannak ott a fejedben... -
#14238 Most játszottam végig a NIERt ( akció rpg ), ami grafban teljes mértékben prevgen szintet idézi, fizika abban sincs. Erősen japó rétegjáték ( MO 6an játszottunk vele az xbox statisztika szerint! ). Baromira élveztem, mert egyedi, elvont, van benne valami különleges. A szabotőrrel ellenben az a gond hogy vannak ellenfelei. Ott a GTA, AC. A teknikai vonalon ( fizika, animációk, irányítás ( még a grafika a legmegbocsáthatóbb, de az is sivár sok helyen )) annyira elcsúsztak a fejlesztők hogy a játék élvezeti faktora nagyon rossz. Meg ha már EA, akkor ott van pénz, de ha a fejlesztők bénák akkor ez lesz a vége. Hasonló dolgokkal büszkélkedhet a Keresztapa játékok, azokat szerencsére eddig sikerült nagy ívben elkerülni a videók alapján. -
#14237 " elavult volt a végtelenségig, de a legfájóbb a fizika teljes kihagyása... így a hangulat ami az első 3 órában elkapott gyorsan elillant és elég volt belőle"
Ez a baj, tipikus Casual hozzáállás, gyengébb a graf és nincs fizika, ezért mehet a levesbe, legyen bármilyen jó is. -
#14236 Azok hat raadasul nagy kamugep az osszes mert ugyanugy warezolnak a PCjukre es az X360jukra.
Arrol nem is beszelve hogy elakarjak hitetni, hogy az igenytelen jatekok a warez miatt vannak, mikor a warez mar a C64 koraban is viragzott am rendesen.
Csak hat akkor meg nem lopkodtak el a konzolos cegek a kimagaslo jatekcimeket, amiket a buzi sorozatmanijukkal szinvionaltalan retegjatekokka silanyitottak egymas utan.
De az ilyen primitiv jatekos korosztalynak mar minden jo, gyoziketol kezdve az elore megrendezett sztarcsinalokig es a kozepes szinvonalu jatekokig, amire lassan mar kevesebbet koltenek, mint a hypere.
Buta kolkok ezek, semmit nem tudnak a szinvonalrol, csak rinyalni tudnak anyunak, hogy vegyen nekik egy PS3-t, mert a Pistikenek is az van a szomszedban, ha meg anyuci inkabb egy pamut kesztyut kot neki telire, akkor lekurvazza mar 12 evesen, hogy o PS3-t akart karacsonyra, nem ilyen szarokat. -
#14235 Saboteur abban volt egyedi, hogy olyan koncepciója volt, mint még más játéknak nem. A képi világ, nácik által megszállt Franciaország, nem tipikus főhős, stb. játék elemekben nem volt újítás, hanem más játékokból a legjobb elemeket vegyítették, Assassin Creed házmászás, Hitman féle felveszem a náci ruhát és elvegyülök, Nyílt világ, mellékküldetések, minijátékok, stb... Ezeket mesterien ötvözte ettől volt hangulatos. A fizika az nekem is fájó pont volt, a grafika pedig idejétmúlt, de ez max a Casualokat zavarja, annyira hangulatos lett a cucc, hogy simán megbocsátható ez a két negatívum neki. -
#14234 Ghotic, Witcher, Fallout, Dragon Age, Two Worlds, Risen stb... csak egy pár a most futó RPGkből. Ezekbe bele lehet ölni 70 órát minimum, mindegyiknek jön a folytatása, szóvel ez a réteg megkapja a magáét... Ok a panaszra csak annyi lehet hogy emészhetőbbé teszik ezeket, ezt a HC RPGs butulásnak éli meg, mondjuk ahogy olvastam a Gótik 4 nem lett egy nagy valami, attól függetlenül hogy ez nem akar világot hódítani, pláne nem konzolon, mert a felsoroltak közül csak a Fallout az ami 1:1ben olyan mint pécén ( + a Dragon Age vállalható port, mert még is csak Biower ), a többi hót ramaty fosport a javából, kb játszhatatlanok és élvezhetetlnek olyan rosszak.
Witcher 2re nagyon kiváncsi leszek, én nagyon várom 360ra és remélem jó portot kapok.
Szabotőr miben új? elavult volt a végtelenségig, de a legfájóbb a fizika teljes kihagyása... így a hangulat ami az első 3 órában elkapott gyorsan elillant és elég volt belőle. Gameplay terén én nem láttam ez idő alatt semmi extrát, amit előtte nem.
RPGgket, de még csak sandboxot FPShez kár hasonlítani. Nagyon más műfaj. -
#14233 A konzol csak egy eszköz, tudjuk, hogy a széles réteg az oka, hogy a stúdiók meg akarnak felelni nekik, ezért azt nyújtják, amire igény van. Csak ugye a szélesebb réteg aka Casual réteg inkább konzolon van jelen, ezért hozzák fel sokan a konzolokat, hogy azok miatt van a butulás. Szerintem páran, mikor azt mondjuk, hogy a konzol az oka, akkor valójában a Casual, felvevő rétegre célzunk.
Az, hogy drága az előállítási költsége egy játéknak, az egy dolog. Ez csak az AAA címekre vonatkozik, amik leginkább a Casual réteget érintik. Van, hogy kis csapat tud nagyot durrantani: Witcher, Risen, de néha nagy stúdió is elő mer hozakodni valamivel, ami új: The saboteur. Ami a felsorolt játékokban közös, az az, hogy egyik sem AAA cím (bár mostanra a witcher lehet hogy az lett, de biztos nem annak indult) mégis többet nyújtanak, mint egy CoD.
Ha mernek újítani, akkor nincs gond. A Maguk szintjén ezek a játékok sikeresek lettek, visszahozták a befektetett pénzt, hisz jön a Withcer 2, Risen 2. azaz sikeres a széria. Nem több milliós eladásokról van szó persze....
Az a bajunk, hogy sajnos egyre kevesebb ilyen játék van, mint amiket említettem.
-
#14232 ettől szebben énse tudtam volna megfogalmazni.
a fejlesztési költségek.
van játék amin 50-60 különböző stúdió dolgozik egyszerre!!!! -
#14231 "annyi az alapja ami igaz hogy régen más játékok voltak, most csak jobbára a grafikára mennek. Csak az okok keresésével van baj néhány embernél."
Igen. Azt hogy a grafikára mennek ez elég összetett dolog. Egyfelöl a júzer elvárja hogy minden szegletében tökéletes legyen a kidolgozás, másrészet már most is baromi drága a játék előállítása pontosan ezek miatt, és a köv genbe ez még több lesz... ördögi kör. -
#14230 Nem!
Annak nincs alapja hogy folyamat egy hardware-t és az arra játszó embereket baszogatják.
Kusba kéne maradni énis warezolok, de nincs bőr a pofámon hogy büszke legyek rá.
Engem ne baszogasson egy olyan aki nagyképűen folyamat büszkeséggel teszi tönkre a játékipart.
Ne vegyen játékot.De ha már kárt tesz, kuss legyen neki.
annyi az alapja ami igaz hogy régen más játékok voltak, most csak jobbára a grafikára mennek. Csak az okok keresésével van baj néhány embernél.
Gondolom ezt akartad írni te is. -
#14229 Kiégett gémerek, vagy csak beléjük verődött a fika és a rinya. Kétségetelen hogy van alapja amit mondanak, de messze messze messze messze nem olyan sötét a helyzet mint ahogy próbálják beállítani. A játékok és a játékosok is változnak, aki ezt nem fogadja el és nem alkalmazkodik az keressen más hobbit. -
#14228 Én nem értem mi abban a jó hogy letöltök egy olyan játékot amiről tudom hogy nem érdekel. Talán körbe kellene nézni és azzal játszani amit nem érdemes kihagyni a tőtelék dolgokat pedig hagyni... van 1,2,3,4,5,6 platform, nem igaz hogy egy gémernek a szarok közt kell kotornia amikor több száz játék jön ki. Elképesztő. -
#14227 Jah és:
"Én meg inkább lewarezolom, elvagyok vele egy fél délutánt, aztán lelkiismeretfurdalás nélkül uninstall,"
kibaszott naív vagy és mindenkit hülyének nézel.
1. faszom hiszi el hogy minden játékkal elvagy egy fél délutánt és uninstallozod. Ne nézz mindenkit olyan hülyének mit amilyen te is vagy.
2. ha gerinces faszagyerek lennél és a nagy tiltakozásban nem csak a pofád járna eleve a szar játékokat nem töltenéd le és nem szenvednél velük állítólagos fél délutánt se.
mert ezekszerint te is droid vagy és zabálod a szart csak tahó büszke módzserrel. Ingyen.
Takarodj a picsába ki a játszótérre, és homokozzál kicsit inkább, ne engem oktass ki faszkalap. -
#14226 jómagam pc-n is játszok, maximálissan lenézlek, elítéllek és adnék a tarkódra egyet szívlapáttal ha tehetném.
de ugye a kisebbet nem bántjuk. -
#14225 Még én vagyok a bikra?
az ilyen faszarcok miatt mint te akik lelkiismeretfurdalás nélkül warezolnak ti miattatok tartunk itt ahol.
nekem tiszta a lelkiismeretem, lebirkázhatsz, de csináld csak amit csinálsz 2-3 év múlva eleve játékok nem lesznek pc-re nemhogy portok. Majd akkor ünnepelheted magad igazán.
mekkora csicska lehetsz.
warezolj csak nyugod lelkiismerettel te birka bazdmeg gratulálok hozzá.
istenbarma vagy geci. mmég a pc-s emberkék is karóra húznának ha ezzel eléjük állnál. -
#14224 "Egyszerűen csak az közül lehet véálasztani amit adnak lehetőségként"
Amennyiben agymosott birka vagy, vagy moralfag köcsög.
Én meg inkább lewarezolom, elvagyok vele egy fél délutánt, aztán lelkiismeretfurdalás nélkül uninstall, del, és soha nem látom többet.
MINDIG van másik lehetőség, nem kell bekanalaznod a szart, amit eléd tettek tányérban. De legyél csak magadra büszke, jó droid vagy, önbecsülés és önállóság nélkül. Erre van szüksége a 21. századnak, az olyan barmokra, akik önként adják fel saját érdekeiket, és mennek le kutyába azoknak, akiknél a pénz van. Mi néhányan még szeretjük használni az agyunkat, szeretünk magunk dönteni arról, hogy mi tetszik és mi nem. És kurvára nem szeretjük, ha hülyének néznek minket.
Neked megfelel ez a szellemi nihil, az egy dolog, de hadd ne legyen már kötelező, jó? -
#14223 AZ lehet de utana nem itt pofazol, hogy a jatekosok tobbsege megengedheti maganak a PC,X-box+HDTV, kezikonzol kombot es a hozzatartozo jatekokat.
Persze vannak olyanok akik azt hiszik, hogy mert kisirtak az anyucinal valamelyik unnepre ezeket, ez a mervado.
Na ilyenek szoktak felhaborodni azon, ha az apuci/anyuci nem azt az ajandekkal lepte meg oket karacsonykor, amivel egesz ev alatt ragtak a fuluket. -
#14222 Nagy általánosságban nem, de azért akadhatnak kivételek(elmúltam 30 és muterrel még veszünk egymásnak karácsonyi ajándékot).