17438
-
#14341 Ott a pont. -
Gyuszopapa #14340 Mármost nem azért de ha valahol Xbox360-at ps2-őt árulnak használtan mind flash-elve volt.Az azt jelenti hogy viszi az írott cd-ket.Szóval akkor konzolon nincs warez ugye.Egyik ismi vett egy boxot a gyerekének aztán megunták és el akarták adni nem volt flash-elve alig bírtak megszabadulni töle.Érdekes. -
#14339 Marmint a Totti fele warezmatyik ? :D
Hagyjad mar olyan egyszeruek lettek mint a faek a jatekok , de a motion blur es a sok csili-vili miatt az ilyen bunkok, leesett allal figyelik, ahogy a tul nehez iranyitas erdekeben, meg a kontrollert ha enemy fele huzzak egyszeruen szinte raugrik a celkereszt.
Ez ma a konzol, mert annyi a hulyegyerek, hogy meg arra se kepesek, hogy megoldjanak onerobol valamit :D
Ezert is tertek at a konzolra, mert ugyanolyan egyszeru mint ok.
Az pedig hogy ilyen meg hagyjan, de az, hogy a szinvonalat zullesztik az ilyen fosokkal, az mar borzaszto. -
#14338 Nem hiszem, hogy lényeges, hogy warez vagy nem warez. Meg nehéz megállapítani is, aki warezol az gondolom valamennyire csak konyít a játékokhoz, hisz a casual az, aki még warezolni sem tud, ergo esélyesebb, hogy a Casual fog elakadni többségében. -
#14337 Senki nem állított ilyet. A pécés fórumban a többség warezol egy új játéknál? igen vagy nem? csak erről volt szó. -
#14336 itt is a warez, hát persze, hogy a warezmatyik akadnak csak el, senki más, nyilván más el sem akadhat :DDDDDDDDDDDDDDDdd -
#14335 Ebből csak annyi szűrhető le hogy az összes játéknál hasonló lehet az arány. -
#14334 Kik az a sokan? SG warezmatyiai?:) azok 10 éve is elakadtak és 10 év múlva is elfognak... amúgy egy korai tizenéves egyerek persze hogy jobban elakad, mint az aki 10 éve játszik már és szinte mindent látott. -
#14333 Ott a pont. -
#14332 Hát figyelj ha abból indulunk ki hogy sokan elakadnak egy Medal of Honorba akkor nincs miről beszélni.
FPS be lassan már löni sem kell csak elfutni A-ból B-be!
-
#14331 pont ellenkezőleg az Assassin Creed játékmenete, ponthogy összetettebb mint a csőjátékok, ha leegyszerüsödne, rövidebb lenne, csőjáték, akkor pont hogy unalmas rossz játékot kapsz, amit nem visz végig az ember, mert csőjáték és unalmas.
én legalábbis az AC2-őt ezért szerettem. A szabadság miatt, sok mindent ugy csinálsz ahogy szeretnéd nagyon sok titkos rész. stb. és nem véletlen ezt játszották végig többen.
jól gondolkodsz hogy könnyebb rövidebb legyen valami, de ha egyszerű az akkor unalmas.
ha csak simán rövidebb lesz a játék, az már gáz, mert akkor lehet végigjátszák, csak éppen megvenni nem fogja senki. nem? -
#14330 Most meg a AC2-ről derült ki, hogy csak a játékosok 40%-a játszotta végig. Erre az Ubisoft azt nyilatkozta:
". Mi azt szeretnénk, ha a játékosok az egész élményből részesülnének, így igyekszünk kiterjeszteni ezt a számot." "
Ez lefordítva játékosnyelvre azt jelenti, hogy vagy még rövidebbek, vagy még könnyebbek lesznek a játékok, rosszabb esetben mindkettő együtt. A végén tényleg az lesz, hogy egy játék olyan hosszú lesz, mint egy film. De majd az okosok megmondják, hogy nem baj az, elég intenzív, azaz úgy pörög, hogy ahhoz képest a CoDMw 1-2 körökre osztottnak tűnik.... :D -
#14329 "Wie Publisher Jowood soeben per Pressemitteilung bekannt gegeben hat, hat sich die PC-Version von Arcania: Gothic 4 in der ersten Woche seines Erscheinens 27.000 mal verkauft. Die Xbox 360-Version ging im gleichen Zeitraum immerhin noch 3.600 über die Ladentheken der Republik" -
readswift #14328 Ha már felfoghatatlan dolgok. A plazmagyilkos :D (fekete az eleje....) -
readswift #14327 "nem baj ha nem érted"
-
#14326 ne ismételd hanem írd le úgy hogy értsük amit mondani szeretnél
betűhalmazt csináltál játékok neveivel, gondolom valami vitát akarsz vele szítani, de semmi értelme nincs -
#14325 Jó, igen, a Borderlands a világon valaha készült legjobb játék, sőt, az egész játékipart le is lehet állítani, mert a jövőben sem fognak soha jobbat készíteni, senki, semmikor.
Így megfelel, idióta? -
#14324 Jobb is köszi....Anno az nvidia híreknél is villantottál vicces dolgokat,jobban ne csinálj magadból bohócot..:D -
readswift #14323 Nem ismételném magam ha nem haragszol. -
#14322 ME2 játékmechanikáját a borderlandsról mintázták,mivan???:D
Sok rettenetes baromságot olvastam már tőled de ez azért még ígyis üt..:D
A borderlands egy mezei rpg elemekkel felfuttatott fél mmo fél single akciójáték. A tipikus MMO vonásokkal: Állandóan ismétlődő feladatokkal csak a környezet változik.
Amit kifejezetten szeretek ez a nem értesz hozzá duma,főleg a kivetítő vs plazma hsz-eid után amiket a konzoltopikba ( Sötét szobában kivetítővászon megvilágítva vs plazmatv világos szobába pofánlámpázva,gratulálok,színvonalas összehasonlítás:D) nyomtál..:D
A mass effect 2 egy akció rpg lett,változatos küldetésekkel,frankó sztorival. A Borderlands egy állandóan ismétlődő küldetésekkel telepakolt hentelde némi szabadsággal, a két játék semmilyen formában sem hasonlítható össze.... -
readswift #14321 Nem tudom milyen jogosítványod van hogy minősítgess, de érteni nem értesz hozzá, az tuti. Poén hogy eladásokban is veri az ME2-t a B , nemhogy játékmenetben. Jobban becélozták a felszínes játékosokat (téged) mint a B, ez látszik az értékeléseken is (amit az eladások meg annyira nem támasztanak alá, brü-hü). -
#14320 Persze, nyilván a 2007-es, A-kategóriás brutál költségvetésű Bioware Mass Effect koppintja a 2009-es B-kat Borderlands-et, nem?
Örülünk, hogy neked tetszik, legyél el vele, de tudd, hogy az objektíve egy igen gyenge eresztés, minden szempontból. RPGnek primitív, shooternek meg gagyi a harcrendszer. Két szék között a földre tipikus esete. -
readswift #14319 Knoxx az neked lapos ? -
readswift #14318 Énmeg MMO szűz vagyok asse tom miaz, és a Borderlands rohadtul bejön, imádnivaló a kötetlensége, az RPG elemek, hogy semmilyen dolgot nem akartak a játékmenet rovására berakni vagy épp kivenni. Meglátszik hogy gamerek csinálták gamereknek , nem valami activision féle agyonhypeolt fejőgép szellemiségű cucc.
ME2 játékmechanikáját is arról mintázták , de nemgyengén. Akinek ez nem esik le, inkább ne minősítgessen Borderlandst , mert fogalma sincs miről beszél, meg gondolom az ME2-t is normalon / veten ha végignyomta, nehogymá nehézség adódjék, gondolkodni kelljen hogyan tovább (jókis casualos hozzáállás befigyel, "egy lövéssel terítem le, hú de jó vagyok, egy kombóm van az egész játékban , mindent üt" ) .
Tény, hogy Borderlandsben ezt nem lehet megcsinálni , ezért talán inkább még RPG-bb is mint a ME2. -
#14317 Borderlands egy nagyon király coop fps nem értem hogy kerül egy ilyen rpg vitába. -
#14316 Nem tudom felfogni, direkt csak neked akartam beszólni. Azt sem tudom miről beszéltek. RPG, meg ME2, meg akció ezek számomra csupán semmit nem mondó betűhalmazok. -
kanduhr #14315 Uhh, kicsit sok az elírás a kommentemben, de épp sietek. -
kanduhr #14314 Sry, hogy beleszólok a vitába, de a Borderlands szerintem az utóbbi évek legüdítőbb színfoltja az FPS-eknek. Tény, hogy a szintlépéses és fegyverszerzés dolog miatt kicsit MMO szagú, és a rajzfilmes beütés (a fejekből kipattanó sebzésértékekkel együtt) is butácskának tűnhet, de ettől függetlenül megvan a maga stílusa. Hosszú időre le tudott kötni, és ez a mai játékok között igen nagy erény. Sajnos a vége fele kissé ellaposodott, de ez nem volt le semmit az értékéből. -
#14313 Teged mennyi esszel aldottak meg ? Latsz olyat valahova leirva, hogy a ME2 egy verbeli RPG jatek ?
Talan ha feltudnad fogni, mi az, amikor leirjak, hogy akcio jatekok RPG elemekkel.
Mint ahogy az ME2 is az. -
#14312 Hát igen a ME2 az aztán vérbeli RPG játék ... -
#14311 Ez szerintem nem igaz.
A falloutért meg nagyon kár tiszta shooter az egész.
Egy pár óra játék után feladtam hogy az elsö két rész hangulatára vagy játékmenetére bukanok.
Utána már egyszer végigjásztható volt mint shooter-rpg de szigoruan csak egyszer. -
#14310 Ha HC RPG-s vagy, akkor egyáltalán hogy került a gépedre a Risen? Meg a gothic széria? Ezek kezdetektől fogva akció RPG-k voltak, annak viszont kiválók. Sajnálatos hogy a harcrendszerről így vélekedsz, holott ha már a Rablótanyánál abbahagytad, akkor sokat nem láthattál belőle, mert állatok ellen könnyű harcolni az erdőben. De te tudod.
Azt meg véképp nem értem, hogy Mass Effect 2 miért hasonlítod a Risenhez? Közük nincs egymáshoz, a Risen akció RPG, a ME2 pedig akciójáték (tény, hogy nem közönséges akciójáték).
A Fallout 3 pedig modokkal tudja hozni azt a szintet, hogy méltó utód lehessen, de most jön a Fallout new vegas, még több tartalommal és még több RPG elemmel. -
#14309 Mikor értik már meg az emberek, hogy már nincs igény (legalábbis akkora mint régen) a szigorú értelembe vett rpg-kre. Örülj, hogy folytatták a Fallout sorozatot és nem ment a süllyesztőbe. -
#14308 Kiprobaltam es gagyi a harcrendszere is meg az egesz, mondjuk ehhez hozzatartozik az, hogy en hardcore RPG jatekos vagyok es az akcio-RPGk-t nem is neveznem RPGknek, mert mar elsilanyultak azok is.
Most ezek akciojatekok RPG elemekkel.
Persze lehetnek ezek is jok azoknak akik szeretik, de erdekes modon szamomra a Mass Effect 2 ezerszer jobb volt a Risennel, es mig az elsot vegigjatszottam, addig a Risen olyan torlesre kerult a rablotanyanal, mint annak a rendje.
A Fallout 3 is csak egy eros kozepes jatek az elozo kettohoz kepest, ugyanez lett a baja, lebutitottak egy akcio jatekka RPG elemekkel.
A VATS-rol meg inkabb nem irok semmit.
-
#14307 Borderlands és hellgate Londonnal egyetértek. Gagyi mmo felling.
A Risen az egyik legjobb akció RPG játék, amihez szerencsém volt, az eddig létező legjobb közelharci rendszerrel, ami kiküszöböli, hogy ne csak abból álljon egy harc, hogy bal klikk, bal klikk, bal klikk, potion, ugrás bal klikk, stb... Tegyél vele egy próbát.
A Fallout 3-al sincs bajom, igaz nem ér fel a 2. részhez, de bőven jó az. Lehet úgy is játszani, hogy nem akciózol. Ha ellenség jön akkor bekapcsol a VATS rendszer, azaz "körökre osztottá" válik, ha valaki igazi old school feelinget akar, akkor használja a VATS-ot. -
#14306 Nincs De-javud peldaul a HellGate Londonnal kapcsolatban ? :D
Jott a nagy hype super render movie trailerek stb.
Aztan a jatek olyan volt mint egy rossz MMO. <Mondjuk a jatek is>. :DD
Az egesz GUI kinezete, ami annyira jellemzo a mostani jatekokra, de legfokeppen a sok gagyi akcio-RPGkre al'a Risen es a tobbi.
Egy csomo jatek kb negyedannyi eladassal rendelkezne, ha nem a regi nagy nevbol elne.
Lasd Fallout 3.
-
#14305 A Borderlands-sal én is így voltam, nagyon mmo feelinget árasztott. -
#14304 Repeszes gránát volt már 2000-ben a legelső Unreal Tournamentben (a szilánkvető). Néhány mod, mint pl a nagyon korrekt Infiltration áttette a játékot a modern korba, AK-kkal, M16-okkal. Na abban volt olyan, hogy dobtak felém egy gránátot, hasra vágtam magam, és a szilánkok mind elrepültek a fejem fölött... Azóta sem volt ilyen fíling a játékokban.
Egyébként szerinted ugyanazon a szinten van a te kifogásod (hogy nem repeszes a gránát) az enyémmel (hogy hihetetlen gagyi pályák vannak)? Mert akkor inkább hagyjuk.
A Borderlands meg nem csúnya, a grafikával volt a legkevesebb bajom. A gagyisztikus MMO játékmenete az, ami iszonyatosan szar. Mész, lövöd az ellen fejét géppuskával(!), repülnek ki a fejéből a számok, repülnek, repülnek, navégre meghalt, új ellenség goto10. Ismételd hányásig... Jó szórakozást hozzá! Mondjuk, koreai MMO is van, akinek tetszik, hát ízlések és ficamok... -
readswift #14303 Nomeg, haditechnikában jártasabbak azt is tudják hogy fákkal benőtt területen történt robbanás, csinos halálzónát eredményez, a szilánkok repeszként viselkednek. Ettől sajna egy BF, v épp akármi, meg ölég messze van, de még csak normális repeszgránátot se láttunk szerintem. Az hogy milyen settingje van egy alapból fun központú játéknak, abba én meg szarok bele. Van aki erre képtelen és a Borderlands is csúnyaság neki, brühü ( ami szerintemmeg 2009 évjátéka). -
readswift #14302 (ebbe ugye az volt a skill, hogy hegyoldalban olyan dőlésszöget lehetett beállítani hogy nyílegyenesen lőttél előre mortarral).