17438
  • Totti5
    Igen jobb ez nyilvánvaló már a látványban is szembetünű...
  • dronkZero
    Voltak még, csak minek menjek visszább, mikor ez idei, INGYENES, és ugyanaz a kategória?

Jobb annyiszor Lara, amennyivel drágább? Végtelenszer? Nem hiszem... Gondolom Larára sem köpködnének itt az emberek, ha ingyen dobnák utánunk.

Egyébként én az Alien Swarmmal sem játszottam. A leguttóbbi ilyesmi az Alien Shooter volt, nekem kb 5 évenként egyszer van ilyenre igényem, ahhoz meg pont elég ilyen cím van.
  • Jakuza001
    Jah ugrabugri es tuzeles meg, akna dobalas.
    Jah nem csak tuzeles hanem dobalhat dardakat.
    Ne nevetess mar semmivel nem tobb ez a jatek mint azok, csak te szemellenzos gyik vagy. :D
  • Totti5
    Alien Breed dara végig a csőbe. Lara cucc ennél több, változatosabb ötletesebb.

Jade Empire egy dobozos kiadású teljes értékű játék volt ( nem ismerem ). A Lara egy 14 eurós letölthető cím.

Még valami ökörség?
  • Jakuza001
    Mint ahogy ezen is latszik.
    Csak mert konzolos atirat es a Square Ebnix adta ki egybol megszepult a szemedben, pedig semmivel nem elobbre valo mint az Alien Swarm vagy az Alien Breed, ha mar megemlitted azt a topicot amit en nyitottam meg itt az SGn. Ezt csak azert emlitem meg, mert tereltel, a jatekok szinvonalaval kapcsolatban es osszeakartad mosni a 3D-s platformmal.
    Csak hat a jatekszinvonal es egy jatek stilus szinvonala kozott nem kicsi kulonbseg van, ha mar atiratokrol beszelunk es megemlitettem a Jade Empiret, ami nagyszeru volt, nem ilyen langyon nagy semmi, mint ez az uj LC jatek, ami egy nevre epulve akar baberokat a piacon learatni.
  • Chris Redfield
    jah és ha mérges van a játékokra, légyszíves ne minket sértegess, én erről nem tehetek hogy olyan játékokból kell a pc-nek megélnie, amiket konzolrol visznek át.
    hidd el nem én intéztem így hogy neked rossz legyen.
  • Chris Redfield
    jaja mint az Alien Swarm, a Diablo szarság és sorolhatnám, érdekes a Diablo-nál senki nem sír. Vagy akkor szerined a Diablo meg a többi izometrikus játék szar konzolos causal játék.

Oks nemgond, másnak bejönek ezek a stílusu játékok, van aki elvan az Alien Swarm-al is, hiába agyatlan lövölde.
  • Totti5
    Akció platformer. Lehet benne mászni, extra tápokért kutatni, vannak puzzlék és akció is, de egyik része sincs tulzásba véve.
  • Totti5
    Látszik is hogy nem egy komolyabb fejlesztés. Előbb néztem az Alien Breed 2őt, az sem rossz, de lehet hogy nem túl izgalmas hosszútávon. Ennyi? ez nem sok... két zélien lövölde.

"Lara Croft and the Guardian of Light is an isometric platform action video game developed by Crystal Dynamics"
  • Chris Redfield
    nem ez izometrikus, kivitelezhetetlen az a pályafelépítés és mozgás.

Ez egy Arcade besorolású cucc, ne keverjétek a Tomb Raider sorozattal.
  • Chris Redfield
    A Lara izometrikus lövölde, kisebb ügyességi részekkel.

Alien swarm egy szar játék ha ehhez viszonyítod (nah az télleg csak lövölde).
    Kurva rövid ehhez képest, és csúnyább.
  • Jakuza001
    Nem ez nem. Ez egy 3D-s platform a casual game kategoriabol.
    Ajanlom, ha megis jatszani akarsz vele, szerezz be hozza egy kontrollert, mert mivel atirat, egerrel jatszani vele egyszeruen borzalom. Nem mintha kontrollerrel nem az lenne. :DDDDD
    Mar a kontrolleremet is alig akarta felismerni, persze gondolom azert mert nem X360 kontroller.
    Csak 15 perc volt mig mindenfajta trukkel elfogadta USB joystickent.

A jatek meg a LOL kategoria.
    Vehettek volna peldat a Mass Effect 2 vagy a Jade Empire szinvonalarol, ha mar konzol atiratrol van szo.
    Errol annyit, hogy mi keptelenek vagyunk a konzolos jatekokat befogadni ha jo. Persze ha nem az akkor is ide jon par konzolos idiota es elakarja magyarazni, de az jo es szinvonalas, hovatovabb olyan szintet kepvisel hogy ihaj-csuhaj.
    Jah naluk, csak a ott a szinvonalat el kell osztani par szammal. :D
  • Encore
    Álljon meg a menet, ez a Lara croft ez lövölde? Nem valami logikai cucc? Mint az első rész csak izometrikus nézetben? az első nem volt lövölde, bár kellett akciózni. Nem sok gameplayt néztem erről, de itt lenne az ideje...
  • dronkZero
    "Na sorold a címeket ( izometrikus lövölde,"

1. Nem izometrikus, hanem perspektivikus. Mondjuk "felülnézetes lövölde" az már korrekt.
    2. Alien Swarm. Ingyenes(!), PC exkluzív.
  • Jakuza001
    Te aztan tudod mi tetszik nekem mi ? Azt tudjuk hogy neked az igenytelen dolgok bejonnek, de nem mindenki olyan igenytelen mint te, meg a hozzad hasonlo 2 IQs konzolos geniuszok, akik a szinvonalat is a banyaszbeka seggehez merik.
  • Totti5
    Van benne munka, pont annyi amennyi egy ilyen projectbe kell. Remélem lesz folytatása mert nagyon jó volt. Te meg húzd le magad a WCn. Az új TR sem fog tetszeni neked, akkor meg mit vergődsz?
  • Jakuza001
    Isometrikus olcso szar, amit a Tomb Raider pontosabban Lara Croft nevel akarnak eladni. Ennyi.
  • Totti5
    Mi köze van ennek a TPS Raiderekhez? ez nem TR hanem Lara Croft és nem TPS hanem izometrukis akció... Tomb Raider folytatás majd lesz jövőre.

"Egy rohej, hogy egyaltalan kilehet adni egy ilyen jatekot 2010-ben, foleg ugy hogy ilyeneknel mar ezerszer igenyesebbek jelentek meg."

Na sorold a címeket ( izometrikus lövölde, platform vagy hasonlók ).

Buta vagy.
  • Jakuza001
    Ki terel ? Aki itt terel az te vagy de hogy a Edge Magazine pontszamat a PC-s verziorol beidezzem neked 60/100.
    Kemeny.
    Raadasul olvasd csak el amit nem en irtam te kis hulyegyerek.

"Hála istennek,mert nem igazán érdemelné ki azt a nevet,nem érzem hogy megütne egy Legend vagy Underworld színvonalat"

"De mindezek ellenére el lehet vele ütni az időt csak ne legyenek nagy elvárásaink"

Az ilyen igenytelen konzolos mukiknak ez is jo lesz. DE ti a fost is megennetek, ha PS3 diszcsomagolasban erkezne, igy ezen nincs semmi csodalkoznivalo.
  • Totti5
    Mind a címeket és ne terelj, ha már benyögted.

Ez izometrikus platform akció...

Egyedül vagy ezzel a fikával de csináld, mert megnevettető.
  • Jakuza001
    Mik jelentek meg ebben a kategoriaban ?
    Ki beszel kategoriakrol ? Az igenyesegnek semmi koze nincs kategoriakhoz.

Videok igen feleslegesek, foleg akkor ha penzt akarsz sporolni a jatekon.
    tipikus. Helyetesittsuk allokepekkel, mert a hulyeknek azt is ellehet adni.

Tipikusan az olyan debil X360-as tulajoknak keszult, akikbol az USAban rengeteg van es europaban a tobbi marha IQ zseni, meg atveszi.

3D-s platform fos, ami mar megbukott ezerszer.

Akkor inkabb eloveszem a trinet ket forintert es azt meg nem is probaljak az emberre ugy raeroltetni, mint ezeket a kozepszeru jatekokat.
  • Reg5
    Bocs de ennek eléggé "belekötök mert csak" szaga van. A sajtó zömében remek kritikákat ír róla, a játékosok is elégedettek vele. Neked nem tetszik, és? Attól még jó játék.
  • Totti5
    "Egy rohej, hogy egyaltalan kilehet adni egy ilyen jatekot 2010-ben, foleg ugy hogy ilyeneknel mar ezerszer igenyesebbek jelentek meg."

Pl mik jelentek meg idén ebben a szegmensben amik jobbak?

Videók azért nincsenek, mert felesleges. Nem a történet a lényeg, mint álltalábana az ilyen stílusu játékok 99%ban.

"Ez egy teljesen árkádos akció kaland game megtűzdelve pár logikai feladvánnyal,mondjuk inkább ügyességi mintsem elgondolkodtató.ja és persze mindezt izometrikus nézetben,nem tps."

Igen ilyen. Ez nem Tomb Raider, hanem egy XBLA/PSNre szánt játék, ami a régi időket idézi, mert ezekből sajnos nagyon kevés van, pláne nincsenek ilyen igényes alkotások és nem vállalnak be nagy kiadók, fejlesztők már hasonlókat.
  • Jakuza001
    Oh te milyen okos vagy.
    A 2 napos jatekot a pc-s tulajok jol fogadtak, sot szamodra csinaltak egy kulon tesztet az elmult 1,5 naprol.
    Menjel rohogtess masokat.
    Egy vicc a jatek, a szellemileg zoknik mondhatjak errol, hogy igenyes jatek.
    Egy casual kategoria, meg a videokon is sporoltak a keszitok.
    Egy rohej, hogy egyaltalan kilehet adni egy ilyen jatekot 2010-ben, foleg ugy hogy ilyeneknel mar ezerszer igenyesebbek jelentek meg.

Az hogy egyedul vagyok vele, az meg egy szanalmas magyarazat, gondolom minden jatekost megkerdeztel elotte ugye ? Vegul is ez is egy lelkendezo teljesen kritikus leiras, ami szinten csak kozepesre ertekeli:

Csak egy a sok kozul "Hála istennek,mert nem igazán érdemelné ki azt a nevet,nem érzem hogy megütne egy Legend vagy Underworld színvonalat,bár az is igaz hogy nem is ezt tűzte ki céljának.Szerintem eléggé casual game lett,de ez nem feltétlen baj,addíg el lehet vele szórakozni amíg kijön majd a következő Tomb Raider.Van pár idegesítő dolog is pl sokszor marha távolra zoomol kamera alíg látni szegény Larát :) meg persze mikor valami fal vagy fák takarják az eseményeket,vagy mikor araszolgatnom kell hogy még éppen látni lehessen a képernyő szélén a vackokat amiket meg kell lőni vagy dobni dárdával,persze kamera körbe forgatása 360° ban segítene pár helyzetben,de alapvetően el lehet lenni nélküle.Azt már meg sem említem hogy a játék zenék se valami eredetiek,ameddíg toltam,meg a főmenű alatt is az Underworld zenéje szólt,bár így utólag ez lehet nem is baj mert még mindíg jobb mintha valami őrült tücc tücc zene recsegne alatta.Összefoglalva aki egy "hagyományos" Tomb Raiderre számít az készüljön fel hogy ez nem az,de ezért is nem ez a neve hanem Lara Croft.....Ez egy teljesen árkádos akció kaland game megtűzdelve pár logikai feladvánnyal,mondjuk inkább ügyességi mintsem elgondolkodtató.ja és persze mindezt izometrikus nézetben,nem tps.De mindezek ellenére el lehet vele ütni az időt csak ne legyenek nagy elvárásaink.Ami nekem talán legjobban hiányzott az a bizonyos kaland feeling,ilyen Indiános Jónás szerű hangulat,ez valahogy nincs meg benne..."

Hat hogyne. Ez egy max kozepes szinvonal nem tobb. Ilyenektol ajulnak el a konzolosok, hogy micsoda "istencsaszar" game, mikozben az igenyesek egybol eszreveszik, hogy ez bizony meg veletlenul sem az, meg a kezdozenet is az Underworldbol loptak.
  • Totti5
    Nem dől össze a világ.
  • Chris Redfield
    ez ám most nagyon érdekes.
    eddig oké hogy mindennel bajod volt, de egy olyan játékról beszélsz aminél nemhogy a tesztelők, de a pc tulajok is nagyon jól fogadták és kellemesnek vélték és nagyon jól eljátszanak vele.
    még technikai szempontból is profi minőségben elfut egy alsókategóriás gépen.

Ezzel a véleménnyel most konkrétan szerintem egyedül vagy.
    Ha én rossz átiratokat hoznék fel példának 100 hogy a Lara nem is jutna eszembe.

ne vedd rossz néven, de kevesen értenek ezzel egyet most. nagyon kevesen.
  • Encore
    Én ki fogom próbálni, mert érdekes mellékágnak tűnik, aztán meglátjuk. Remélem tényleg lesznek benne jó logikai feladványok, bár a hozzászólásodból úgy tűnik nem....
  • Jakuza001
    Na itt a kovetkezo atirat Lara Croft and the Guardian of Light, annyira ott van a szeren, hogy egy orat nem volt a gepen.
    Szanalmas.
  • Encore
    Amúgy jó videó.
  • Encore
    NEm rfacotr, hanem GTR EVo, ebben sokkal jobb az AI, mint az rfactorban (ott nincs is, csak sínen mennek). De persze online a legjobb, csak most hirtelen olyanom támadt és mentem egyet így.

Nekem az F1 feeling az, hogy harcolok és minden méterért megküzdök, miközben 100%-san koncentrálok, hogy nehogy eldobjam a járgányt. Ezt megadja. Az, hogy a pálya statikus, nem villognak a vakuk, nincsenek emberek a boxban, az nekem nem oszt nem szoroz.
  • Totti5
    Sajnos az rfactor pont azt az F1 feelinget nem adja meg amit az F1 2010 pedig nagyon. AI ellen rfactorba elég halál a dolog. Maradjunk annyiban hogy online verhetelen viszont.

Nézd meg mit össze harcoltam F1CL futamon :)

Ebben a pécés ( garázs ) szimek a legjobbak, mert azok single hiányában készülnek és ott az online kapja a legnagyobb figyelmet.
  • Encore
    Akkor kihagyom a topikjában se túl sok jót írnak róla.
    Amúgy most mentem GTR evoban F1-et (2007 MMG mod) Monacoban, AI ellen, csak poénból és az utolsó helyen harcoltam, majd jól el is dobtam a verdát a 10. kör környékén, de még mindig vigyorgok, olyan élvezetes volt üldözni az előttem lévőt és rendesen le is izzadtam itt a gép előtt. Én például ezt a fajta élményt többre tartom, mint az árkádosat, ahol pár óra gyakorlás után első is lehetek.
  • Totti5
    Már csak az a kérdés hogy akkor az egyszerű F1ben miért nem sikerült belőnöd nehézre, ahol nem fogsz nyerni az garantált csak sok gyakorlás és fejlődés után, mert nem magától tette meg?:))
  • Totti5
    "most erre a WRC-re leszek kíváncsi"

Ne legyél és akkor jobban jársz. Próbáltam a demót, de minősíthetetlen minden téren.
  • Dante73
    Na ez az a logikai szint, amit említettem. Ma már nem megy a gondolkodás, ezért egyszerűsödnek a játékok.... Kezdem érteni, hogy TÉNYLEG ez kell.
  • lolSL
    törölj már le minden játékot mert elsőre végig lehet játszani easyn :D

igazi wii játékos lehetsz
  • Encore
    Nem az öregség, hanem a túlzott média/marketing... Nekem is majdnem felfordult a gyomrom, de biztos, hogy utasításra csinálta a Héder. Ez még nem is olyan vészes, mert max kerüli az ember a kereskedelmi csatornákat, de ha ez így megy tovább a gerilla marketing elér egy olyan szintre, hogy sok lesz.

F12010 felejtős, nagyon nem nekünk van kitalálva, most erre a WRC-re leszek kíváncsi, de azt hiszem legbelül sejtjük, hogy milyen lesz...
  • Rundstedt17
    a legkönnyebben nyomja oszt sír xD
  • Totti5
    Pórbáld az F1et a legnehezebb fokozaton karrierbe. Hajrá!
  • Dante73
    Biztos, hogy nem mi öregedtünk meg?
    Tegnap néztem a Forma 1 időmérőjét. Héder utolsó mondata; (KB) Holnap Alonso indulhat az élről, Fernandő! Benned van az X-Faktor!
    Tudom, reklám. Mégis, én szánalmasnak éreztem ezt a mondatot, és igazán nem is értettem. Mi a tököm az az X-faktor? TEHETSÉG, nem? Akkor miért nem azt mondják? Hogy válaszoljak magamnak, azért, mert a show része, hogy valami jól hangzó, amúgy értelmetlen nevet adjunk valaminek, ami mindig is létezett, hogy újdonságként lehessen eladni...
    Ugyan ez van a játékoknál. Majd a CoDMW3 vagy 4 hatalmas, forradalmi újítása lesz a fedezékrendszer... Addig meg a név eladja. És amúgy is, ma csak a név számít. És az, hogy gyors, instant sikerélménye legyen a játékosnak. Virginnel kezdtem az F1-2010-et. Első versenyen harmadik lettem, (Virdinnel, úgy, hogy kicsúsztam 1x, és a nyalókás köcsög feltartott) Másodikon már az élről indultam, elsőnek mentem kerékcserére, a nyalókás gennyzsák megint úgy engedett ki, hogy 24. pozícióból folytattam a harcot, ellenben első lettem a végére, úgyhogy töröltem is ahogy állt. Ez így NEKEM nem pálya. Rossz kontrollerrel, minden segítség off.... Szánalom. Ennyire nem vagyok jó. De Pistike szája a füléig ér, és Shumachernek érzi magát. A "mai fiatalok" nem szeretnek küzdeni. Ez van.
    Az a kérdés, kik vannak többen? Azok, akik feladják, ezért agyon egyszerűsített játék kell nekik, vagy mi, akik szeretünk megküzdeni mindenért, és annak nem is tudunk igazán ürülni, amit a seggünk alá tolnak.