A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 1-2 játék ami ilyenekkel próbálkozik, de egy dolgora mennek rá. A Red Faction 3 az épületek rombadöntésére és pl a Lucas Arts: Fracture a környezet átszabárása. Ez a két játék valahogy kimaradt eddig mint fizika demonstráció. Külön külön nagyon jók abban amit tudnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem kicsit dobná fel a hangulatot.
Stranglehold-ban volt ebbõl valami de még az is nagyon kevés!
Next PC upgrade: 2022
BUÉK mindenkinek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
BUÉK,
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
50 centirõl egy 26 colos monitort max úgy látsz át, hogy mozgatod a fejed folyamatosan.
Nekem a tv-m 27 colos de ha odaülök elé játszani akkor is megvan az 1.5méter és még erre is mondták páran, hogy túl közel ülök...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
http://www.freetvmaci.info/
Jah, és eyg pc + 17es monitoron lehet nagyobb felbontásban játszani, mint egy ps3-on. Link
de azt nem fogod, hogy oké megértem, hogy lehet szebb és elfogadom, nem kezdek el itt mekkora flémbe mert nem fogom fel h lehet vmi pécén szebb érted, nem dühöngök meg ilyenek, szóval nem értem, és alaptalan a kötekedésed, szerintem
sose voltam vérpécés, most is használom és szeretem is játékra használni a pcm (ha ez vérpécést jelent akkor ok 😊), ps3at az exclek miatt vettem + azért hogy a tvm jobban ki legyen használva mert eddig csak porfogó volt
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ez most már hivatalos. menj egy szemészhez.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ragnar esik az esõ.. nincs véletlenül COG tag az utcán amit keresni lehet?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
szerk: te egyébként vmilyen szinten kétpárti vagy mostmár tudom 😄DD meddig voltál vérpécés és mióta használsz konzolt úgy újabban...
azt meg hozzátenném hogy ugyanazon felbontáson készültek a képek, pc ott a lehetõség a felbontás és az aa növelésére is
pc win 😛
http://www.gamespot.com/features/6202552/index.html
remélem tudsz angolul
Bocs öreg, de össze-vissza hadoválsz, 1 értelmes mondatod nincs.
"
miert, szerinted a hdtv-émre nem tudom rakotni a pécét? elarulom, van vga vagy dvi bemenetük is, de ha kell hdmi átalakitoval is ra lehet kotni, és egyre tobb embernek van otthon hdtv-je, hát lol bazzeg, most alakitottal!!!
akkor egy hivatalos összehasonlítást pls
mert az köztudott hogy pcn általában jobbak a textúrák a több memória miatt, már nem kell 3 kilós pc ahhoz hogy 180pben 4-6x aa val tolja az ember a játékot, akkor a 720ps medium textúrás mw2 hogy lehet szebb boxon?
Meg én akkor se értem ezt amiröl most veled itt szó van - mert például
nézzük már meg a mw2-t pécén meg boxon - szerintem box szarrá veri látványba/grafikába - én speciel láttam az mw2-t pécén kb fullon meg minden, hát közelébe sincs a boxnak
JÓ, nem tagadom, hogy a méret a lényeg, TEHÁT nem mind1 h mekkora kijelzön játszik az ember - mert mig a codot láttam 17" os crt-n addig én boxon 82cm-es LCD-n toltam, de csillog villog - repül mint a kisangyal, erre pécén - közel ATOMATI kártyán szinte csupasz az egész, semmi effekt stb.
Szóval -
Jah meg azt is fellehet hozni ehhez kapcsolódóan, hogy oké, h pc-n már elterjedt a tft, lcd monitor dehát akkor se olyan mint egy tv - most általába az embereknek 21-23 colos moncsijuk van, az se rossz - de ha megint ideveszem a pécét, hogy akár 23 colos monitor and pc vs AKÁR 23 colos monitor and box VAGY!!!!!! 32" tv and box - akkor is szerintem alulmarad a pc
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MOST MOND MEG MI A FASZÉRT LENNE SZARABB a multi ps3-on - SÕT sokak szerint még jobb, mert dedikalt szerv v mi - no lagg -ingyenes ésatöbbi
Minden játéknál jobb a multi mint pc-n lásd cod vagy akármi, mert egy zárt rendszer van ahova felmész és kész, mindenki ott van egy helyen, nem összevissza faszságok, mint pécén, most én pécén h a faszba coopozok sehogy baromkodni kell meg ilyenek -
mert pécén minden fostalicska gémnek van külön szervere - akkor ott vannak esetleg az offisölök h ha eredeti a gém, nade ott meg kurvára nemtalálok magyart - azt majd mindigh forumozok h na nem e jön vki és akkor keressük meg egymást - MERT AZ INVITE MEG EHHEZ HASONLOK KURVÁRA TÁG FOGALOM PÉCÉN kb. szal maradjunk ennyiben
lásd modern warfare 2, mi pécén ? fos - még az eredetieknek is, mert ? miért ? steam vacak - túl semmilyen rendszer szerintem - oké h másra nemrossz, de multira egy ilyen nagy volumenü gémnél mint pl a cod, szart sem ér -
Konzolon meg szépen felmész és azt csinálsz amit akarsz és mielött megkérdeznéd eredetivel tolom... konzolon - pécén meg sehogy már régóta, de még erre is akadnak eredeti játékaim
a box általában jobb multi játékokra mint a ps3 de a pc képminõségét az se éri el, aki mást mond hazudik (fõleg úgy hogy százezer összehasonlításban a pc került ki gyõztesen, még a fosport gta4nél is)
Igaz csak a CS Source-t néztem, dehát akkor is
Lényeg, hogy kapsz egy jó hardvert X összegér, úgy hogy bemész a boltba és megveszed, nincs szakodás stb.
Gyk. új platformot behozni és arra fejleszteni, mert mindig ez a probléma - és akkor egyébként a fejlesztõk is máshogy állnának a dolgokhoz - kijönne a gém: x360,ps3, psx ennyi, de ez csak egy példa - kiindulásnak tökéletes, s ilyenbõl születnek a milliárdok, h ha ilyet vki kitalál és azt megvalositják
Te mondjuk egy ilyen gépen ugyanúgy tudnál mindent mást csinálni, csak éppenséggel minden negativum nélkül - nem kell fejlesztgetni stb. - kurva egyszerü szerintem
Még hogy nem arra halad, és a PC-nek annyi... Menj vissza a másik topikba, azt ott erõltesd a baromságaid.