17438
  • Micsu
    most Totti értelmesen válaszolt ti meg betaláljátok, lehet trollkodni de most ez alaptalan
  • High end PC #13980
  • Totti5
    Ezek a bekkattanások csak úgy jönnek mennek? ...
  • wedge31
    Ezzel az erövel belehetne záratni ezt a topicot meg egy másikat is...
  • bertino
    ezt a hozzászólást amugy kár volt, nem kell mindig tüzet lobbantani ott, ahol végre lecsitult/lenyugodott picit.
  • bertino
  • Totti5
    örülök hogy jó neked...
  • High end PC #13974
    Pfú, STALKER Call of Pripyat, ilyen szép grafika sincs konzolon, nálam a Crysis Warhead mellett ez van a toplistán, 2560x1440-ben, DX11 világítási beállítások mellett, Maximum minőségi környezet beállításokon, 16xSuperSamplesAA-val és 32x-es wide tent Sample-val. Gyönyörű mozgás közben, egy konzolos játék sincs ennyire gyönyörű.

Totti, érezd magad szarul, elavult az 5 éves pöcegödörX360, és az elkövetkezendő években még elavultabb lesz!!!
    pfú hogy leáldozott a pöceX hardvereknek, pfuhuhúúúú :)))
  • noname23
    60e-ért veszek 3kispolskit azt széthajtom mindet+még szerelni is megtanulsz
  • Totti5
    60 ezret sem adok ki korményért nem hogy még ennyit, egy ilyen kormányszettért igazi ótót is lehet venni,
  • High end PC #13971
    Hát, majdnem, itt csak a pedál rendszert 370 körül vesztegetik.

De az alsó ECCI rendszere jobban érdekelne, az úgy is az utcai sportautók szimulálására lett tervezve, ami engem jobban érdekel, mint a túraautó versenyzés, meg ott a kormány a folyadékos, és szerencsére ez a szett a lényegesen olcsóbb is. De ahhoz a 8 gangos váltót más gyártótól kell venni, a Sim Gear-tól ezt ajánlják hozzá 200 dollárért:
  • Totti5
    Sufni lsf, netkar nincs rá.
  • [HUN]FaTaL
    Mondj már egy szimulátort boxra. Pls :D Nem muszáj autószim legyen, lehet repülőszim is :)
  • Totti5
    Ez már milliós tétel feltételezem.
  • Totti5
    Ne légy hülye!!!
  • High end PC #13966
    Egy másik gyöngyszem a high end kategóriából:

Hydro brake system

• Micsu
    melyik az a játék amiét érdemes 30ks kormányt venni boxon?
  • Totti5
    fail
  • bertino
    ennyi.
  • High end PC #13962
  • Micsu
    boxhoz felesleges kormányt venni, rendes autós játék sincs rá
  • High end PC #13960
    Jah, már majdnem bedőltem neked, miután kiderült, hogy besültél, és ebbe menekültél.

"X360ra nem, hanem arra Fantec kormányt, ami eléggé "high end"..."

Ha ilyenbe kötöttél bele, akkor hol az a te Fanatech kormányod?(tudtommal itthon nem kapható, azért is vettem G25-öt annó, mert minek rendeljek külföldről, ha kb egy kategória, és nincsenek óriási különbségek köztük) Na, saját képet arról a kormányról. :D
  • High end PC #13959
    Jövő nyárig biztosan nem ruházok be ilyen kormányra, túl sokat költöttem most nyáron a PC-re.
    Meg aztán, ha az ember igazit is tekergethet, ami valódibb ennél is, miért rohanjak egyből beszerezni.
  • Totti5
    Hajrá.
  • Totti5
    Remek! ne promó fotókat mutass, hanem saját képeket... most mondom hogy ami pécéd van annál a NASA gépei sokkal jobbak:) ( érezd szarul magad )
  • High end PC #13956
    Figyel ember, maradj már a Fanatch kormányaival, maximum középkategória, kb egy szintű a Logitech G25/27-esével, látom sose láttál még high end kormányt, olvasgasd csak ezt az oldalt kb a közepétől:
    http://logout.hu/cikk/kormany_kalauz_autos_jatekokhoz/nyomtatobarat/teljes.html

folyadékos kormánymű, az egyik legvalósághűbb szimulátoros kormány a piacon, az ára kb 300k + a vám, vagyis kb 3db Fanatech konzolos kormány szett kijönne belőle, a manuális váltót külön cég gyártja, ebben az árban még az sincs benne, és nem ez az egyetlen a high end kormány kategóriában (pl Formula versenyzéshez is kínál egy gyártó ilyen kategóriájú kormányt, fenti honlapon megtalálod) deee, azért nice try.
  • Totti5
    PS3ra mindent rá tudsz kötni pl G25, G27 stb...

X360ra nem, hanem arra Fantec kormányt, ami eléggé "high end"...

Botkormányok minek? van Ace Combat, HawkX és IL2 amikhez vannak amik bőven elegek, de nagyon minimális a piacuk és alig látni ( talán már nem is gyártanak ) még a pécéénél is sokkal minimálisabb. Amúgy is nagyon nincs rászorulva az ember botkormányra amikor ott a kontroller hisz azzal is megtudja csinálni ugyan azokat a dolgokat.

Azért nice try.
  • High end PC #13954
    Én még azt is hozzátenném, hogy nem csak ez a csúcsminőségű billentyűzet és egér páros gyorsasága és precizitása alázza ebben a műfajban a konzolos kontrollert (amely egyébként ugyanúgy ráköthető PC-re is, sőt, a vicc, hogy ott finomhangolható is), hanem más műfajoknál más beviteli eszközök is sokkal jobbak érhetőek el PC-re: high end kormánykerekek és botkormányok.
    Ez van, minden más csak mellémagyarázás.
  • zola2000
    "a pc játékoknak van jövője"

hát ha konzoljáték kell akkor http://www.nisamerica.com/

ha pc játék kell, akkor http://www.jastusa.com/
    tehát felőlem lehet ^_^
  • bertino
    sohaj...
  • vasziszdasz
    A tápig címe helyesen:

A pc-s játékokon kívül másnak van jövője?
  • Ry0K3N
    Mivan nem volt meg a reggeli Halo adag és előjöttek az elvonási tünetek?
  • Totti5
    Nincs egér, csak a Unreal Tournamentben volt PS3on, volt 1szer, de minek?, azóta sincs mert nem kell és nincs értelme. USB Billt lehet használni a dashboardon chatelésre max, ha valaki regényeket írkál másnak, vagy MSNezik.
  • Jakuza001
    Mik a tenyek, hogy az elozo generacio is mar elkezdett PCsedni?
    Meg aztan szep es jo dolog, hogy van eger meg billentyu, ha van kb vagy 2 jatek amiben le van programozva a kezelesuk, mikozben semmi egyeb csak parasztvakitas.
    Persze a parasztokat a 2 IQjukkal meg is lehet bolonditani ezzel, hogy adjanak ki meg a ket periferiara vagy 50-80 dollart :D
  • Totti5
    Ez nem duma, hanem tététététnyek.
  • Jakuza001
    Jo duma, de ezt meg rosszabb hallgatni.
  • Totti5
    És mi értelme? amúgy már nem.
  • wedge31
    Én ugy tudom ps3-ra telepithetö a linux...
  • Totti5
    Nem tudsz te semmit.
  • Totti5
    Szórakoztató központ, multimédia center. Filmekre mindig is jók voltak, ahogy zenére és képekre is, már az előző genbe is. HDD már az előző érában is volt, most meg hogy ne lenne amikor az internet alap felszereltség, de nem az az internet mint pécén, hanem egy zárt rendszer amik kizárólag filmek, zenék, játékok, videók-ból állnak.

Op rendszer telepítés? :)) frissítések vannak max, leszedni és telepíteni nem tudod és nem is kell, max cache ürítést lehet csinálni ha valami gubanc van, de az elmúlt 3 évben sosem csináltam, mert tökéletes ahogy van most is.