17438
-
readswift #14301 BFV az tényleg fun volt. De ez a stílus csak akkor lesz számomra érdekes legközelebb ha hanyattdőlnek a fák ágastul bokrostul.
Az volt a kedvenc jelenetem BFV-ben mikor végtére is annyira kiismertem a játékot , hogy mentem spawncampolni aknavetős vietkonggal, jött a tank, meglát, lő, elmenekülök a bokorba, boldogan caplat tovább, aknavető előránt, dőlésszög beállít , lő, elsőre : PIFF.
Eredmény:
"apád faszát!"
:DDD -
#14300 Bad Company =/ a régi BF. Készül annak a folytatása, bár ott is hasonlókra kell számítani, hisz a minél szélesebb közönség meggyőzése a cél. Ha hatalmas pályákat akarnak akko az lesz, ha kisebb és velősebb harcok akkor olyan mint a BCk. Azt hogy a pécék mire képesek eyg dolog ( bétával játszottam és nem lenne akadály a nagyobb pályának a látottak alapján ), de amig pécére csak pár % megy el addig nincs miről beszélni és lényegtelen szempont hogy a régi fanok mit akarnak... max játszotok a régi BFekkel, mint ahogy gondolom most is, ami legalább kifforrott maximálisan már. -
#14299 Ja, meg légy szíves, mondd még azt, is, hogy az amcsi mérnök M14-e totálisan tökugyanaz a fegyver, mint a vietnámi MAT-49, és akkor teljesen hülyét is csinálsz magadból. Ne zavarjon a különbség, hogy a Vietnamban minden egyes tank máshogy lőtt, hogy a PT-76 úszott, a Sheridant meg lehetett helivel szállítani, ugyan. Vagy említhetném a mobil spawnhelyeket, a helik közti alapvető különbségeket, vagy akár a repülőket. Gondolom soha nem is használtad ezeket a lehetőségeket, úgy nyilván nem is hiányzik.
Az egy dolog, hogy arcade játékmenet volt, azt, ha esetleg nem tűnt volna fel, meg sem említettem baszdmeg. De kurvára nem mindegy, hogy 3 vagy 6 zászló közt árkád lődözöl. Az összes szarságot lenyelném, ha a játék nem változott volna agyatlan "mennyé előre, lőjjé ellenséget" gagyisággá, de sajnos azzá változott. Semmi esély a taktikázásra, semmi lehetőség azokra a megoldásokra, amik miatt a BF-et teljesen más volt játszani, mint egy CoDot.
BF3ról meg majd akkor beszéljünk, ha már meg lehet venni, és játszani lehet vele, mert egyelőre mézesmadzag átbaszás jellege van a dolognak. -
Reg5 #14298 Rainbow Six-szel mi a baj? -
#14297 Battlefiled ilyen egészséges átmenet volt az arcade és az arma között, mára teljesen arcade lett. rainbow six, Splinter Cell szintén egyszerűsödött. Nem a változástól félünk, hisz pl a gothic 1-2höz képest a 3 jelentősen megváltozott, vagy a quake 1-2höz képest a 3... nem a változásokkal van a gond, hanem hogy a változás egyet jelent az egyszerűsítéssel. -
#14296 Látom képtelen vagy értelmezni magyar szöveget.
Leszartam volna a változásokat, ha a játékmenetet nem kúrják tönkre a pályaszerkesztéssel. A szarfos tímdetmeccs játékmenet miatt hagytam abba, nem a kibaszott "újítások" miatt, azokat leszartam.
Csak zárójelben jegyezném meg, hogy a PC-k képesek lennének 4-5ször nagyobb, több zászlós pályákra is, csak a konzolok szánalmas hardverfelszereltsége miatt ekkorák a mapok, amekkorák. -
Rundstedt17 #14295 "a BF42 és Vietnámban még totál különbözött a két oldal, a BF2ben gyakorlatilag megegyezett, de legalább máshogy nézett ki a dolog, itt viszont konkrétan nulla különbség van"
Akkor mi más játékkal játszottunk emlékeim szerint a BF42 ben szinte minimális különbség volt egy Tigris és egy lepukkadt olasz tank között:D...
A vietnámban meg a szaros komcsi tragacsok totál megegyeztek az amcsi tankokkal.....
Szép dolog a nosztalgia,de úgy látom nálad az idő megszépítette a realitást
A battlefield mindig is egy gagyi arcade sorozat volt gyökereiben...
Jóh talán egy icipicit kevésbé volt arcade de max nyúlfarknyi különbségekről beszélhetünk -
#14294 Csak a szokásos, minden szar ami változott egy picit. Amúgy ez nem az a BF, hanem Bad Company amiből az első nem jött Pcre sem. Majd lesz a BF3... -
#14293 Nem a faszt nem. -
#14292 Hát nagyon el vagy tévedve. Vagy nem ismered a Battlefieldet. Vagy a BC2-t nem láttad.
Tudod nagyon szép, csillivilli, meg óh, rombolhatóak az épületek, csak éppen a lényegét vesztette el a dolog. Agyatlan tímdetmeccsé vált a JÁTÉKMENET. Az egy dolog, hogy primitívebb lett a fegyverarzenál (a BF42 és Vietnámban még totál különbözött a két oldal, a BF2ben gyakorlatilag megegyezett, de legalább máshogy nézett ki a dolog, itt viszont konkrétan nulla különbség van), az sem tragédia, hogy a repülőket kivették, és még a milliónyi unlockolandó szar sem zavar.
Az viszont, hogy a conquest pályák 90%-a HÁROM szájbakúrt zászlót tartalmaz, vagy hogy akkorák a pályák, ami a BF2 egy zászlójának környezete volt, az kibaszottul gáz. Megvettem azt a szart, megbántam milliószor, képtelen vagyok rávenni magam, hogy szopassam magam vele. Szép volt, jó volt a Battlefield sorozat, kár, hogy vége. -
Rundstedt17 #14291 igen erről van szó,igazából izlés kérdése.Illetve azon rossz emberi tulajdonságé hogy változás=borzalmas,még ha jó is egy adott változás valszinűleg a többség rinyálni fog
A második fázisban a többség megérti (miután játszott vele pár órát végre)hogy nem olyan rossz,a többi meg esküdözik a régire végül egész groupok alakulnak ki ....
És valóban én sem látok nagy különbséget,egyszerű lövölde néhány járművel nem változott számomra,tömegjáték semmi extra a régieknek sem volt ennél nagyobb mélysége. -
#14290 Végigjátszottuk haverral koopban az alapjátékot, de a zombi ájlendhez már nem volt türelmem. Olyan az egész, mintha egy hulladék koreai MMO készítése közben félúton meggondolták volna magukat a fejlesztők, és mégis inkább singleplayer/kevés emberes koop sútert csináltak belőle.
Az egész rendszere annyira gagyisztikus, hogy még egy MMOnak is szégyenére válna, azok az ellenség fejéből kiugráló számok... jézusom.
Komolyan mondom, csak a koop miatt foglalkoztam vele, és még úgy is fájt, baromira nem élveztem, csak a haver miatt tartottam ki a végéig. -
#14289 Régi fanok fújolnak, az újak örülnek, na nem mintha rossz lenne és olyan hatalmasat változott volna. A siker garantált. A régi BFet nem lehetne eladni ennyire jól manapság. -
Rundstedt17 #14288 A WOW sikere is visszavezethető arra hogy nagyon leegyszerűsített(pl még csak elcseszni se lehet egy karit,teljesen felszerelés alapú az egész) széles rétegek számára elérhető. -
#14287 Rainbow Six-el is mi lett, Splinter Cell-lel, Előre félek az új hitman-től is.... -
#14286 Ez így van. Konzklúzió (amit levontunk már vagy 100x) = a tömeg bizony igénytelen. -
Rundstedt17 #14285 "Az új Battlefield egy vicc"
na ezt nem értem.szerintem ez sokkal inkább visszavezethető arra hogy a legtöbb játékos semmilyen változást nem tűr meg egy szériában,kb ugyanazt a játékot akarjátok látni felújított grafikával,ha valami változik akkor jön a butításos rinya... -
Ry0K3N #14284 Akkor mi van a 3 poligonosbaltával faragott karakterű wowwal meg a milliós számú havi előfizetőivel? -
readswift #14283 Te mennyi idő alatt ismerted ki ? : ))) Megnézném ezeket a leszólogatós emberkéket knoxxynál hogy hasalnak el az első bokorban a csodás karaktereikkel : )))
-
Ry0K3N #14282 "Csőpályán mennyelőre súter 13, Autózz halálunalom pályákon 8, Új frencsájz kőagyú barommal baszdszétavilágot TPS, meg Sims 5." ezjóó xD a szomorú az egészben hogy igaz -
Rundstedt17 #14281 "csak felesleges lenne szenvedni vele, ha a tömegnek úgy is jó. GTA IV, lehetett volna optimalizálni, AC lehetett volna változatosabb, Rainbow Six maradhatott volna taktikázós, Cod lehetne hosszabb, stb. Ezek nem olyan nagy elvárások, sőt szerintem alap kéne, hogy legyen. "
A csili-vili grafikával lehet leginkább a játék iránt való keresletett megnövelni minek több energiát beleölni ha ígyis sikeresek?
Nem jótékonysági szervezet egy vállalkozás a cél a profit,a többség igényének való megfelelés amíg a minél szebb grafra van igény semmi sem fog változni. -
#14280 Uh, hát nem lehet valami magas az az emlegetett ingerküszöböd, ha abba a fos Borderlandsba bele tudtál ölni 100+ órát... :P -
#14279 Tudod, az a helyzet, hogy régebben még az AAA kategóriában is mertek ötletet és újdonságot belevinni a játékokba. Ma meg, mi van? Csőpályán mennyelőre súter 13, Autózz halálunalom pályákon 8, Új frencsájz kőagyú barommal baszdszétavilágot TPS, meg Sims 5.
Az egész egyébként kurvára nem érdekelne, ha nem kúrnák tönkre a már meglévő sorozatokat. Az új Battlefield egy vicc, a Bioshock csak egy szánalmas utánérzés a System Shock után, a CoD közmondásosan agyatlan, a GTAból meg egy olyan portot fosnak ki, ami a konzolnál 10x erősebb hardveren sem megy jól.
De persze közben vannak jó garázsprojektek és független fejlesztők, azok azért tudnak minőséget, nagybetűs JÁTÉKot alkotni. Na meg persze a remake-ek is kellemes kikapcsolódást nyújtanak. -
#14278 "De ezt a fenti mondatodat ugye még véletlenül sem kell úgy érteni, hogy minden, ami AAA cím, az jó?"
Izlés kérdése. A kérdésre a válasz hogy többségében igen, a többi az izlésen múlik. Csak azzal játszok és egy játékos azzal játszon amit élvez, a többire egy 10 percért is kár! -
readswift #14277 -idén -
readswift #14276 Nnnnos, ,nekem s3d projektorom is van, meg viszonlyag jó hangcuccom is ( hja kérem, szobalimit van).
Idén jácottam idén mass effect2 singlit többszáz óra, borderlands multit 100+, meg egy tankos taktikai játékal szoktam még játszani szintén 100+, de elmondható hogy az ingerküszöböm eléggéééé el van szállva.
Shattered Horizon, csalódtam, Alien Breed kb 20 óra felénél meguntam, hiába stereo3d. Mass Effecthez kéne kontent leginkább, Borderlandshoz meg balance oszt még most is azzal játszanék, amíg ki nem jön a Storm of War ww2 légiháború( ottmajd bejelntkezek szerverre nézelődni mer repdesni azt nem tudok, oxt az lesz nekem a hetisorozat meg filmpótlék, mer azok se érdekelnek alapjáraton), DNF , Crysis2 meg majd tuti meglesznek.
-Nekem elszállt ingerküszöbbel, viszonlag jó setuppal ennyi jut. Letöltésre kipróbálásra sajnálom az időt.
Inkább crysis2 modder csapatok felé tekintgetek, lehet vállalnék vmi melót mer értek pár dologhoz, meg ötleteim is vannak.
Személyszerint azért sem haragudnék meg ha ME2-höz cryengine3-al csinálnának multit egyesek , modeleket animokat ugyanis ki lehet éppen csempészni. -
#14275 Igaz, de nem feltétlen az oldschool feelingről van szó. Könnyen lehetne egy AAA cím is igényesebb, csak felesleges lenne szenvedni vele, ha a tömegnek úgy is jó. GTA IV, lehetett volna optimalizálni, AC lehetett volna változatosabb, Rainbow Six maradhatott volna taktikázós, Cod lehetne hosszabb, stb. Ezek nem olyan nagy elvárások, sőt szerintem alap kéne, hogy legyen. Ez nem olyan óhaj-sóhaj, hogy de jó lenne ez meg az (az örök elégedetlen), hanem tök alap dolgok és sokszor mégsem jön össze a nagy AAA címeknél.
Megjegyzem, hogy legtöbbször épp a monotonítás a rákfenéje az új játékoknak. -
#14274 Nézőpont kérdése, nálam például ritka, hogy egy AAA játék bejön, persze megesik, de leginkább a kisebb játékokban találok valamit, amitől többre tartom, mint a futószalag AAA címeket, amik ugyan technóban, meg feature listában élen járnak, de "üresek".
"Egy gémer játszik mindennel, ami jó."
Én is játszom mindennel, ami jó, de ami számomra jó, abból kevesebb van. De ezt a fenti mondatodat ugye még véletlenül sem kell úgy érteni, hogy minden, ami AAA cím, az jó?
-
Rundstedt17 #14273 Valóban aki oldschool élményre vágyik/hardcore gamer nem jó helyen keresgél ha a tömegjáték kiadóktól várja a csodát.... -
#14272 Csak az AAA címek. B kategóriás nyugati töltelékekkel nem játszok, mert hamar elmenne a kedvem az egésztől. Egy gémer játszik mindennel, ami jó. -
#14271 Valahol irigyellek, hogy ennyi játék bejön neked és ezzel nincs is baj. Ha jól elszórakozol velük az oké, csak vagyunk páran, akiknek egyszerűen nem elég az a szint, amit ezek nyújtanak (nem grafról meg technóról van szó), mi tudatosan keresünk "valamit" a játékokban, amitől azok "többek", nem egy "egyszer végignyomom oszt jó van" típusúak, és ezekből a gyöngyszemekből van sajnos nagyon kevés. -
#14270 Azokat nem kipróbáltam hanem tudatosan beszereztem, mert tudtam hogy kell nekem ( demo, videó, sok utánaolvasás, várakozás rájuk éveken át ) persze volt amivel csak úgy véletlen hozott össze a sors és megtetszett végül ( vagy nem ). -
#14269 Attól függ mi érdekel, ami nekem fontos egy játékban: választási lehetőség, karakterek, hangulat. Ezeket 20 éves gamer pályafutással a hátam mögött se tudom ma már leszűrni warez, vagy demó nélkül. Néha meg gyöngyszemekre bukkanok, mikor van időm és leszedek valamit, amit mindenki tökig lehúzott és mivel megvan benne a hangulat tök jól elvagyok vele.
Azt elhiszem, hogy te könnyen válogatsz, mert szinte mindennel játszol, legalábbis most olvastam kicsit visszább az egyik topikban és ezt írtad:
Íme
115 játékból 53-at végigvittél, az majdnem 50%. Azaz neked MINDEN MÁSODIK játék, amit kipróbáltál bejött. És még nem vettük bele azokat, amiket nem vittél végig. Azt hiszem, te nem vagy túl válogatós. -
Reg5 #14268 Azaz évi 2-3 játékot. -
Reg5 #14267 Ezzel nem lenne gond, ha többségben lennének az igényes játékok. Én is elég sok játékot próbálok ki, de azokból olyan 2-3mat tartok vásárlásra érdemesnek, igaz aztis csökkentett áron. -
#14266 Hagyjad ra az ilyen majmokra az egeszet, felesleges barmilyen normalis hangnemu diszkurzust folytatni veluk, mert csak terelnek, hazudoznak, es a sajat allitasaikat masnap forditva adjak elo.
Raadasul ketszinu az osszes a warezos temaval kapcsolatban.
Hozhatsz te barmilyen peldat, akkor se ismerik el, jonnek azzal egybol, hogy hazudsz, belinkeled aztan utana, jon a tereles, hogy ez irta, vagy hol irta a cikket, vagy eppen ez elfogult stb.
Rendesen fatestapoloval kellene az ilyenekbe beleverni a moralt es akkor nem az anyuci venne nekik a 70ezres marokkonzolt 30 evesen.
Szegyen. -
#14265 Pedig le lehet szűrni, mondjuk az megint más hogy ha olyanokkal játszotok aminél alapból aggályok merülnek fel... nem értem miért kell ezt. 1-1 rossz cím becsúszhat, de azért egy gémer nem olyan bírka hogy minden szarral leáll, vagy ha ennyire nincs AAA cím akkor tessék platfomot váltani és egy új világ nyílik meg... ( nem nem kell a pécét ni az ablakon, nem ezt mondtam! ). -
#14264 "Látom neked súlyosabb problémáid vannak, mint amikről itt szó van. Szerintem keress fel egy szakembert, biztosan tudnak segíteni."
hol tartasz az oviban kiscsoport vagy nagycsoport? a hülye dumád szintjét tekintve, mert jó 20 évvel ezelőtt halottam utoljára ilyen dumát. :)
folyamat égeted magadat.
senki nem tólja senki seggét, a faszomat max én a szádba.
semmi több. -
#14263 Látom neked súlyosabb problémáid vannak, mint amikről itt szó van. Szerintem keress fel egy szakembert, biztosan tudnak segíteni. A paranoiáddal ne minket fárassz, kb annyira ismerem Jakuzát, mint téged. Nagyjából annyi vele a kapcsolatom, hogy szoktam látni itt, ebben a topikban.
Bár ezzel elég sokat elárulsz MAGADRÓL... Én fel nem tételeztem volna rólad, hogy nem a saját véleményedet nyomatod, hanem valakinek nyalsz itt, de hát ugye mindenki magából indul ki. Totti rendesen seggbe szokott tolni, úgy istenesen? -
#14262 Jakuzánál nagyobb hazudozó konzolhaterkedő dilettáns idiótát ki sem foghattál volna,folytasd csak a vitát...:DD
Még ha bármi köze lenne az egész témához de nincs,tipikus konzolgyűlölő idióta...