17438
-
#13941 Jah, mikor mar a konzolok szinte PCkke valtak. :D
Jo duma csak rossz hallgatni, illetve jelen esetunkben olvasni :D -
#13940 " mellesleg a konzolból nem kell pécét csinálni, mert nem az " - ezt mond a fejlesztöknek mert ök nem igy gondolják.
Már van vinyotok, internet, képnézés,zene,film nézés,op rendszer telepités mégis miért gondolod hogy nem a pc felé megy a konzol ? mert elégé ugy tünik hogy ujra felfedezik a spanyol viaszt.
-
#13939 Szakadj, bazdmeg...
Én voltam olyan mazochista, hogy felkutattam egy játékot, PS2 konzolport, és csak rosszat hallottam róla. (WH40k Fire Warrior)
Olyan autoaim van benne, hogy azt hittem beszarok. Nagyjából elég az ellenség felé nézni... Mondjuk nagy szerencse, mert a játék nem enged invert mouse beállítást, és nem is igen tudnék vele játszani, ha kellene függőlegesen célozni. Ha valami ellenség a képernyő közepe felé van, akkor arra ráugrik a célkereszt automatice. Olyan 10 fokot minden irányban, a középponthoz képest.
Egyébként mit invert mouse, options menü sincs a játékban, ami azért nem semmi teljesítmény...
Tényleg, valóban nem a célkereszt mellé lő... csak a célkereszt mászkál 5centiket a képernyőn. -
#13938 Már ki lett tárgyalva hogy miért nem, egy másik topikban... nem fér össze az egér és a kontroller a multiban, mert alapjaiban borítaná fel a balanszot és az lenne a vége hogy csak egeresek lövöldöznének pl a COD multiba.
Konzol kontroller
Pécé egér bill
mindig is így volt és mindig is így lesz, ezen baromság lenne változtatni és szétbaszni egy platformot a hülyeséggel, mellesleg a konzolból nem kell pécét csinálni, mert nem az -
#13937 Én probáltam pár ével ezelöt egy logitech gamepadal fps játszani a pc-men és tényleg nem volt borzasztó ha önmagában néztem de ha átdugtam egérre már bántó volt a különbség.
De ha az fpsektöl eltekintek mert én inkább rts meg rpg fan vagyok akkor sem jó nekem a gamepados irányitás.
Egyszerüen nem értem miért nem támogatja az összes konzol a bill+egér kombot nem hiszem hogy olyan nehéz volna ezt leprogramozni, akkor vennék egyet a pc-ém mellé de igy semmi értelme -
#13936 "hogy egy 5-10 centivel a feje mellé lő az ellennek a játékos, és HECCSÁTT! Az én számomra ez BORZALMASAN illúzió-romboló dolog..."
szakadok a röhögéstől
"És akkor az egyéb korlátokat ne is említsük, mint a dl-lemez, mint méretkorlát, a dx9 mint grafikai korlát, (ezért parasztvakító elem a dx10-11, egyenlőre, sok játékban) PhysX mint fos; (ha az Arkham Asilumban nem csak a csempe törik, micsoda felháborodás lett volna konzolos részről? hányan követeltek volna új konzoltípust?) és lehetne sorolni a dolgokat sokáig. "
szakadok még mindig
"Akkor is, ha (és ezt el kell ismerni) vannak szép, és jó játékok is rá, és sokaknak kényelmes este, meló után beleesni a fotelbe, beizzítani a konzolt, és a plazmát, majd agyatlanul lövöldözni egy kicsit...."
és még mindig
-
#13935 Mint a cikk is írta, az egér-bill kombóval rendelkezők előnyben vannak a kontrollerrel szemben. Így őhatatlan, hogy ezt a hátrányt le kell dolgozni szingliben is, és ez az a hátrány, amiért sosem vennék konzolt. Mafia2 egyik első videójában is simán látszik, hogy egy 5-10 centivel a feje mellé lő az ellennek a játékos, és HECCSÁTT! Az én számomra ez BORZALMASAN illúzió-romboló dolog...
És akkor az egyéb korlátokat ne is említsük, mint a dl-lemez, mint méretkorlát, a dx9 mint grafikai korlát, (ezért parasztvakító elem a dx10-11, egyenlőre, sok játékban) PhysX mint fos; (ha az Arkham Asilumban nem csak a csempe törik, micsoda felháborodás lett volna konzolos részről? hányan követeltek volna új konzoltípust?) és lehetne sorolni a dolgokat sokáig.
Nehéz beismerni, de a játékok fejlődésének, -pont a fix hardwer miatt- a konzolok nagyon nagy gátjai. Akkor is, ha (és ezt el kell ismerni) vannak szép, és jó játékok is rá, és sokaknak kényelmes este, meló után beleesni a fotelbe, beizzítani a konzolt, és a plazmát, majd agyatlanul lövöldözni egy kicsit.... -
#13934 Az az igazság, hogy a "szar konzolport" is, amit fel szoktak hozni a PC hátrányaként, az CSAK PC-s SZEMPONTBÓL szar. Ha valami változtatás nélkül átportolódik PC-re, az defaultból még csak egy "szar konzolport".
Ami miatt NEKÜNK szar, az konzolon tök alap dolog, hogy nem tudod átállítani az irányítást, hogy autoaim van benne, vagy hogy nem tudod állítani a felbontást vagy a grafikai beállításokat.
Amellett, hogy a játékmenet is általában baszott primitív, és van, ami baromira nem üti meg a mércét, bármekkora siker is volt konzolon. -
#13933 Sokaknak nem nyilvánvaló, hogy az M$, az xbox érdekében szándékosan hanyagolja a PC-t, hiszen a másik nagy kárára ez sokkal nehezebb, bár azon a fronton is igyekezett azért. Ha PC-re ugyan úgy jöttek volna a hatalmas nevek, kiváló portok, boxot a "kutya sem" vette volna. (Értsd; jóval kevesebb fogyott volna, bár szégyenkezni akkor sem kellene, de a PS verés tuti nem jön össze) -
#13932 Mindenki hülye, csak te vagy helikopter, persze.
Szólok, barátom, hogy TE vagy az, akit beszopattak a multik, megetted a marketingfaszságot, meg veszed a hulladék terméket. És még tapsolsz is hozzá.
Örülj neki, hogy te hülye vagy, de kötelező azért hadd ne legyen már! Köszi! -
Ry0K3N #13931 Már ne haragudj de 10 éve sem az volt hogy havi 10 überepicfasza játék jött ki. -
Micsu #13930 mind1 én így is inkább a pcnél maradok ha multiról van szó
egyébként melyik nagyobb névnek nem lesz pcs alteregója?
geow, halo reach?
mafia lesz, new vegas is, ac, brink, bulettstorm, újcod, mohha, crysis 2, dead space2, deus ex, az új f1, új fear, mgs rising, új nfs, új portal (ps3on lesz a legjobb :D:SDA:SD), rage, star war, witcher 2, xcom stb stb stb
ebből kb 3 játék ami igazán érdekel, eddig még olyan portal nem találkoztam ami a gépen nagyon szarul futott volna, 1080pben, nagy tvn, úgyhogy kösz én elvagyok a fos pc multival -
#13929 Neked lehet hogy unalmas,de ha megnézed a 10 évvel ezelötti játékok színvonalát és mennyiségét és szépen lebontod évekre egyértelműen kijön a zuhanó tendencia,és igen mostanra pc-re 1-2 említhető néven kívül a gagyi jut,semmi más. Ez nem haldoklás?:) Oké,ez tündöklés...:D
Nem azt írom és nem azt bizonygatom hogy halott. HALOTT /= HALDOKLIK...
Na nem is írok többet a sok hülye nemlátja a fától az erdőt.. -
Ry0K3N #13928 Attól hogy még itt téped a szádat és baromságokat állítasz a haldokló pc játékiparról az csak nem tud megdögleni már lassan 10 éve akárhogy is fröcsög a sok idióta
10 éve az már a totális hanyatlás küszöbén van egyesek szerint de azért megy a duma minden évben újra és újra és újra.....
Most már ideje hogy kitaláljatok valami újat mert ez már kezd nagyon unalmas lenni. -
#13927 Nem haragszom,ettől a tényen nem változtat a pc kapja mindig a legszarabb portokat (már amit megkap,mostanság még a nagyobb nevekből is keveset kap).
-
Micsu #13926 már ne is haragudj de a totálszánalom multiplatform szóról a ps3 jut eszembe ;( -
#13925 Attól még hogy itt tépitek a szátokat és baromságokat állítotok a konzolokról ami egyébként a kutyán nem befolyásolja semmiben, attól még a pc játékipar a totális hanyatlás küszöbén kacsintgat az évenkénti 1-2 értelmesnek mondható exkluzívval és a totálszánalom multiplatform portokkal..:) -
Micsu #13924 Nekem pampoghatsz, én játszom kontrollerrel is, ahogy eddig is gondoltam azzal csak játszogatni lehet, thirdpst nagyon jó vele játszani, főleg fix kamerásokat mint a gow, bayonetta stb, fps is lehet vele, de egérrel sokkal esztétikusabb, célszerűbb amit már 100x leírtunk de te pukkadjá csak tovább mint mindig
kontroller a legjobb + ikszbáksz360 -
#13923 Fricsi fröcsi, blablabla. Legyetek rá büszkék hogy egérrel lealáznátok egy buta primkó konzolsot, mert ez a lényeg úgyis, és hogy kontrollerrel nem lehet játszani, mert szar. Öröm és bodottá van. Szép álmokat! -
Micsu #13922 "Így igaz, ugyan úgy lehet, de arról szó nem volt hogy ugyan olyan hatékonyan,"
szkoásos Totti megmagyarázás :D
szart is meglehet enni csak nem olyan finom :D -
#13921 Így igaz, ugyan úgy lehet, de arról szó nem volt hogy ugyan olyan hatékonyan, mármint kontrollerrel is lőhetek 10/10 fejest, de nem biztos hogy összejön azonnal, hanem csak 7, míg egérrel tuti a 10. -
#13920 Nagyon sokáig hangoztattad, hogy controllerrel ugyanolyan jól és hatékonyan lehet fps-t játszani mint egérrel. -
#13919 Mármint mit is? ami tény az tény, ezt senki sem vitatja, a többit meg ti hozzáképzelitek és jönnek az agymenések és hogy lószart sem tudtok. -
#13918 Na azert volt olyan, hogy Totti megakarta magyarazni, hogy ez nem igy van.
Persze azt mindig is tudtuk, hogy egy balfek es esze az max a konzol bekapcsologombjanak felfedezeseig elegseges. Nem hiaba favorizalja a konzolt :D -
#13917 Te is azok közül vagy, aki képes magának problémát csinálni bizonyos leírt szavakból? -
#13916 stílus... -
#13915 Ezzel most akkor beismerted, hogy eddig csak szándékosan csináltad itt a fesztivált meg keltetted a feszültséget az idióta faszságaiddal? Tényleg? Na, erre nem számítottam... -
#13914 "Szerintem ezzel már tisztában volt mindenki... " - Már vagy minimum 15 év óta... -
#13913 " A PC-sek elpicsázzák az Xboxosokat - és a Microsoft tudja ezt.
Miért nem erőlteti a Microsoft a PC-X360 cross-platformot?
Rahul Sood, a tuning PC-ket gyártó Voodoo PC alapítójának a szent meggyőződése, hogy a Microsoft szándékosan vetette el az állandó PC-X360 cross-platform lehetőségét.
Sood állítja, hogy a Microsoft berkeiben már sok-sok hónappal ezelőtt felröppent az ötlet, hogy a PC és az Xbox 360 játékoknál meghonosítsák a cross-platform, vagyis a multiban egymás elleni játék lehetőségét. Majd amikor az ötlet eljutott a tesztfázisig, a végeredmény valósággal csapás volt a konzolosokra nézve. Ennek oka szerinte, hogy a kontroller nem képes felvenni a versenyt az egér+billenytűzet kombó pontosságával és gyorsaságával, így a konzolosokat minden alkalommal rommá verték. ÉS ha ez a való életven a széles Xboxos tömegekkel is megtörténne, az nem lenne túl szerencsés. Ezért nincs cross-platfrom a PC és az Xbox360 között Sood szerint. " - GS
Szerintem ezzel már tisztában volt mindenki... -
Cat 02 #13912 Volt róla szó, hogy nem p2p lesz, hanem micropaymentes. -
#13911 Mégis mi lenne? MMO, baszod. Ronda, fizetős, de cserébe van egyszerre párezer ember a szerveren. Hol a faszomban voltál te az elmúlt tíz évben, hogy fingod nincs az MMOkról? -
#13910 jah hogy a sok ember végett van.
hát csak akkoris fura lett picit....nah mindegy majd meglátjuk...de ugye nem fizetős lesz. -
#13909 ez egy MMO, nem a következő csoda single player játék
el kell bírnia több 100 embert a képernyőn egyszerre, pontosan megjeleníteni hogy ki hol mit csinál, és a lehető legtöbb gépen elfogadhatóan futni, ha egy nagy felhasználói bázist akarnak kialakítani. lásd wow -
#13908 egyik haverom szereti nagyon a star wars-t, de kiröhögött, mikor mutattam neki a linket. -
#13907 elnézést srácok rosszul fogalmaztam...jó csak éppen rétegjáték lett...sorry a szarozás miatt, amugy többel is nyomtam már, ezért irtam, hogy ez már ránézésre felböfögi majd néhány star wars fan is...
de ne legyen igazam.
meg aláírom egy rpg-nél nem a graf a fontos, de azért ien zizis rondasággal kiszurni 2010-ben az ember szemét, ez durva.
én meg valami faxa játékra számitottam a nagy trailer alapján. lehet csípás a szemem, de a kézikonzoloknak szebb a grafja, és egy pc only játékot így megcsinálni, a régebbi star wars-ok szintekkel többet hoztak mint ez így ha ilyan lesz mint a videóban... -
#13906 -
Ry0K3N #13905 Persze amit a bioware csinál az csak szar lehet, te csak tudod... -
#13904 Gondolom Te már annyit játszottál ezzel a játékkal, hogy nagyon komoly tapasztalatok alapján sikerült mindez kinyögnöd. Grat! -
#13903 lol
nah ezeket a szarokat kéne végre száműzni, és a pc-re már végre nem lehetne mondani, hogy játékok terén haldoklik...: szar vársz
ez döbbenet hogy iet kiadnak 2010-ben PC-re.... -
Cat 02 #13902 Én max Fable 2 miatt.