A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
de ezt egyelõre csak leshetjük úgyis, nem lesz belõle semmi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Dragon Age-ba nem elég beállni a sarokba azt néha kilöni ,kell egy alapvetö stratégia és elképzelés hogyan épitem fel a partymat kik és mit csináljanak adott szituban sokaknak ez már tul bonyolult.
Megjelenés után nem véletlenül jött azonnal a játék könnyitése a mai higitott rpg-hez szokot játékosok vért izzadva se tudtak egy csatát megnyerni.
Ez mondjuk a fejlesztök sara is ,hogy erre vitték ezt a müfajt.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
http://www.freetvmaci.info/
Szörnyû 😊
Azon meg már nem is csodálkozunk, hogy a Mass Effect AZ rpg,
A Dragon Age-ról amúgy mi a véleményed?
Mass Effect is an action role-playing game
Na mennem kell, de ne légy frusztrált, ott vannak a 10 éves giga mega bonyolultságú agyt igénylõ pécés gémek, játsz azokkal.
De ott a The Witcher; Ha az infóim nem tévesek, belebuktak a konzolosításba. Vagy meg lehet nézni a konzolportokat, az onnan átszivárgó butításokat, CoDMW2 - hiányzó fedezékrendszer, pedig KELLENE, A Saboteur map megoldása, és sorolhatnám. Grafikailag is visszafogja a PC-t, (Az én, 2,5 éves gépemen MINDEN maximális felbontáson megy, kivéve a GTA4, pedig ma már eléggé elavult gép, 2 magos proci, 9-es sorozatú Gf kártya)
Az az igazság, hogy a konzoloknak rég leáldozott, csak életben tartják. És a sok Vér Istvánka kajolja a dolgot, mert a GTA4 elõbb jelenik meg rá, és a kezeléséhez nem kell agy.
Azon meg már nem is csodálkozunk, hogy a Mass Effect AZ rpg, A dirt2 AZ autós gém, stb. A játékok is olyan egyszerûvé váltak, mint a lapátnyél. És errõl is a konzol tehet.
Kezeket fel, megszavazzuk?????
Gaming is believing.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ezzel együtt csak idõ- és pénzhiány miatt sikkadtak el nálam az újabb részek, elõbb-utóbb pótolni akarom mindet.
A Borderlands meg annyira rpg mint a Bioshock mert ugye van akinek már az is annak számit...<#szomoru1>#szomoru1>...de mint shooter nekem tetszet.
Egyébként az ETW-t sajnos még mindig nem vettem meg (sõt, még a demót sme néztem emg, - mondjuk ahhoz nem is kell, hogy tudjam megéri), de kezdetben állítólag erõsen bugos volt, és az AI-ról sem hallottam túl sok jóüt. Persze túl komplex a játék ahhoz, hogy az emberrel lépést tartson, ez mindig is így volt.
Mikor fogom megérni hogy egy olyan minöségi tartalmas játék mint mondjuk a Empire Total War legyen az év játéka...
A Dragon Age mindenképp az év rpg-je kell hogy legyen de nálam mindenkép az év játéka is egyben.
Ember-nemes-harcossal kezdtem kemény fokozaton. Kb 60 órányi tiszta játékidõm van és még nem vagyok a végén (és még nincs is közel,elfeknél még nem is jártam,stb).
+ ott van a többi faj/többi kaszt másmás háttértörténettel (és biztos ugyanennyi játékidõvel).
+ a kiegészítõk amibõl alapjáték esetében is egybõl kapunk egy adaggal,gyüjtõinél meg fõleg.
A játék maga: grafikailag itt ott rondácska,itt ott gyönyörû szép. A sztori nagyjóságos a hangok jóasak. Maga a játékmenet hibátlan,kemény rpg a KEMÉNY szinten a legött csatában rendesen tasktikázni/stratégiát felállítani kell...
Megérdemli az elsõ helyet (az év rpg címét is bõven).
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gaming is believing.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Összplatform lista:
1. DRAGON AGE: ORIGINS
2. FIFA 10
3. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
4. STAR WARS THE FORCE UNLEASHED
5. NEED FOR SPEED SHIFT
6. THE SIMS 3
7. CALL OF DUTY 4
8. LEGO BATMAN
9. UNCHARTED 2 AMONG THIEVES
10. GTA 4
PC lista :
1. DRAGON AGE: ORIGINS
2. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
3. FIFA 10
4. THE SIMS 3
5. CALL OF DUTY 4
6. COUNTER-STRIKE: SOURCE DVD
7. LEGO BATMAN
8. WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
9. GTA 4
10. THE SIMS 2
www.hackthat.net/df/ddos/32281/index.hack
Konzolok miatt. Sajnálom.<#banplz>#banplz><#lama>#lama>
trollkodás?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egyébként szerintem ez marhaság, már amiket írnak. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Fatal;
Olyanokat mondanak, hogy akkor biztos lesz olyan, hogy egy FPS csak azért fog késõbb megjelenni, mert a HL3 most jön ki, és emiatt nem kap támogatást, és ezer más, apró marhaság, ha engem kérdezel. Szerintem azért nem tetszik a kiadóknak a dolog, mert veszélyben érzik magukat. Mondjuk már ideje volna...
http://goo.gl/gd6Zi5
Viszont akkor más;
Mit szóltok az NFS-ben levõ rengeteg hibához? Ez vajon mennyire annak a hibája, hogy szakítottak a 2év, 2csapat, 2NFS stratégiával, mielõtt életbe lépett volna? Azaz volt egy szûk éve a csapatoknak hogy kiadják az idei NFS-eket.
Mi játszódhatott le a háttérben akkor, amikor azt mondták kettéosztják a játékot, majd akkor, mikor ezt elvetették?
Vagy, ha ez nem tetszik;
A kiadóknak nem tetszik a STEAM, mert blabla, gondolom, olvastátok...
Eh, mindegy, megnézem.
hát jah azokért még lehetett adni pénzt, de ezek a dlck már nem sok szart érnek
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Egyébként régen is voltak ingyenes DLC-k, csak akkor még nem melegették betûszóval õket (lásd GTA London 1961 és Wing Commander: Secret Ops).
Összességében én a "régimódi", tartalmas kiegészítõket szeretem, már csak azért is, mert a dobozos vásárlást részesítem elõnyben.
Dante: Igen, két külön DLC-rõl van szó, és egyébként Gay Tony NPC lesz, nem õt irányítjuk. Nekem alapvetõen tetszik az ötlet, hogy mellékszálakon, más hõsök szemén keresztül is bejárhatjuk Liberty Cityt, de ezt az alapjáték ismerete nélkül mondom. Az optimalizáció az, ami nem tetszik.