A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A közeli jövöben a letölthetö tartalmak annyira elterjednek hogy nem lesz szükség külön játékboxra de a pc mindig is lesz valamilyen formában.
Istencsászár meg egy eltévedt bárányka majd visszatalál a nyájhoz...<#nyes>#nyes>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Van, aki leragad ezen a szinten.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nyilván nem nyújt túl sok élményt (teszemazt) BF2 grafikai szintre lehúzva 5 fps-sel...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"
😄DD
Na, mindegy, témához visszakanyarodva. Az is érdekes, hogy a Crysist anno mindenhol elmondták mindenféle szar, szemét játéknak, de most, hogy jön a második része 360/PS3 már mindjárt király játék lett belõle. 😄 😄
"ugycsináltok mintha csak konzolon lennének gémek, pcn meg semmi érdekes... "
"most mndok neked csomo cimet lefikázod mer neked lehet nemjönbe és ugyis fikáznád utánna a pc-t igyhát nemteszem mer nincs értelme "
""ennyi most ennek miértelme mer neked nemjönbe akkor már szar? .... ""
"nekem nincs csak már nemtudom mitirjak erre a sok hülyeségre amit itt páran felhalmoztak "
"akkor miért nem takarodtok a gép elõl és a nagy mindentudó konzolról sgztek? "
"SZAL AKI NEM KONZOLOZIK SZÛK LÁTÓKÖRÛ HÜLYE? 😊)))))))) "
"szvsz Konzolsok az istenek értenek mindehez 😊))))))))))))))))))))))))))))) olyan hülyék vagytok hogymár fáj "
"erõs tévedésben vagy hogy ha azthiszed a konzolos tud mindent a pcrõl és a pcs gémekrõl a pcs meg hülye és vak és aztse tudja mi a konzol és milyen gémek vannak rajta sõt egyiket sem látta... EZ ÓRIÁSI TÉVHIT!! "
BEST OFF ALL TIME:
"ha okosan fejleszti az ember a gépét akkor nemidegesitõ pl nekem nem minden megjelnõ uj gémet ami kurvaszép és érdekel max grafon végigtolom nemakad meg semmi mer ésszerûem fejlesztem a gépet "
EZ mind mehetne bannerba , felhívva a veszélyeit a másik topik látogatásának!!
nincs kedved reagálni valamit ? <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Azért érdekes így utólag visszaolvasni,mintha nem is ugyanaz az ember lenne 😄
"Csak bekéne látni hogy a consol instant szórakozásra van mig a pcn belelehet mélyedni a gémekbe mer összetettek ( nemmind )" <#eplus2>#eplus2>
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
És már akkor is, azért lett annyi a PC-nek, mert az épp vetélytárs konzol sokkal erõsebb, és sokkal több jó játék jelenik meg rá . Eltelt most már majdnem tíz év. Na basszus, és ugyanott vagyunk, semmi se változott. Hát ez tényleg nagyon röhejes.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Totti osztotta õket mint a rongy 😄DD
ilyenekkel, hogy: pécén legalább bele lehet mélyedni a játékba, konzolon 0 ig-t igénylõ játékok vannak, meg hasonlók 😄DD
de szokták azt is mondani, hogy a társaság, amilyikkel állandóan lógsz, a képükre formál.
szóval ezt az egészet ennek annak az embernek köszönhetjük, lealábbis amilyen civakodások itt lenni szoktak az sg-én a kettéosztott tábor közt...
Akkor még védte a pc-s játékokat keményen.
"de sajnos a pc játékipar kezd butulni és konzolosdni lásd: nfs mw és ez rossz tendencia..."<#taps>#taps>
utánanéztem, 2000 novemberében nyitotta egy kötekedõ dreamcastos alak, akinek a játékdoboz gépe már akkor is gagyi volt
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=974669360&order=reverse&index=1403
ahogy néztem az akkori hozzászólásokat, nem nagyon volt hozzá hasonló gondolkodású,eszmerendszerû (leáldozási hadjáratot hirdetõ) kereszteslovag, az egész az õ fejébõl pattant ki, rendesen meg is kapta a magáét a fasza új topikért az akkori hozzászólóktól
aztán ez az eszmerendszer egyre több oda látogatót fertõzhetett meg az idõ elõrehaladtával, ha idáig fajult...
egyébként külföldi fórumlapokon még ehhez hasonlóval se találkoztam, mint ami itt, az sg-én megy. mondjuk a legtöbb helyen az átlagbér is másképp alakul...
"akkor Totti valóban a konzolosoknak osztotta az észt, most meg a legnagyobb konzol fanboy 😄"
akkor ez tényleg fertõzõ, még jó hogy a bannerjuknál tovább sokszor nem jutottam, ha ez a szekta ennyire fertõzõ... -.-
ha jól tudom, ez a topik meg annak a kitalált hadjáratnak a szembefordulásaként született. mondjuk szerintem mindkettõ felesleges volt, bár az egyik törvényszerûen szültea másikat...de még ha a leáldozás (visszább szorulás pontos szóval) igaz is lenne, ez az ellentopik se született volna meg, ez önmagában ellentmondásos, hülyeség az egész, majd ha a kedvenceim nem tudom megvenni pécére, csak xboxra, akkor majd lesz mondanivalója is, de ilyen nem hiszem, hogy bekövetkezik...
mostmár ki tudja mi van vele 😞
szerintem Tottit az ms fizet mert rajta kívül mást nem ismerek aki minden topicba állandóan a konzol vs pc témát erõlteti
http://goo.gl/gd6Zi5
Egyébként a témához hozzá szólva, a PC-s játékiparnak van jövõje. Az már más téma, hogy az a bizonyos jövõ elég sötét.
nagy baromság volt már akkor is, pedig ha jól informált vagyok, akkor, a kilencvenes évek végén még jobban virágzott a pécé gaming...
az meg, hogy máshoz képest visszább szorult, nem egyenlõ a leáldozott szóval, már akkor is fogalomzavarban szenvedõk tárgyalhatták ki ezt a butaságot..
Biztos lehetsz, hogy egy-két M$ IT ülésen elhangzott, a "Mi lesz az X360 utódja?" kérdés és már konkrét válaszok is vannak rá...
Szerintem már a következõ generáció irányvonalának kitalálásánál tartanak mind Microsofték mind Sony-ék... Míg a Nintendo csinálja a WiiHD-t...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
- Ugyanez igaz a leáldozott topikra is, csak ott már majdnem 10 éve ez megy. 😄
a másik "leáldozott" topikban is folyton ez megy, a ganyé dobálás, mégis mindenki egész nap a pécé elõtt tesped, és csak arról zagyválnak, hogy mekkora ganyé, ami elõtt épp ülnek. azt hittem xboxosnak lenni nagyobb öröm ennél, de úgy néz ki az se annyira arany, mint ahogy fénylik.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
arra céloztam, hogy veled szemben én is dobálózhatnék az uc2-vel meg a gt5-el, ugye érted?
egyébként mikor lesz xbox váltás? hány évig akarják még a piacon tartani kb?
" Pár órát már eltöltöttem vele. "
Barom.
meg amiket állandóan felsorolsz, két platform címei, vagyis a felével te sem nyomulsz otthon. téma lezárva.
A többi konzolos grafot biztos hogy alázza de a Crysistol messze van.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
de õ se játszik azon a platformon, ugyanúgy mint a pécések, tehát uc2 állásilag is 0:0, vagy majdnem öngól...
Vagy még mindig ugyanott tartunk, mint egy éve és Prologue -ról van szó, amikor valaki megemlíti?
Nem vagyok egy vérszimulátor fan, így hozzám közelebb állnának a konzolos autós dolgok, de ez részemrõl max a PSPben merül ki, mivel más még nincs.
Ebben se vagyok biztos, úgyhogy csak tippelek, de ugye jelen pillanatban olyan konzol sincs, amin lenne: PGR4, Forza 3 és GT5 is és ez a 3 cím valójában 2 platformot takar?
Dxeket pécén sem használják ki. Crysis is vígan ment dx9 alatt. Ha nem optimalizálnak akkor nem lesz elõrelépés, viszont konzolon van ez látható évrõl évre hogy lényegeseb szebb játékokat készítenek mert kihasználják a gépben rejlõ lehetõségeket. Persze hogy pécén szebb lehet valami egy picivel mert sokkal erõsebb, de nincs semmiféle egetrengetõ különbség mint amit mondotok. Optimalizálni kellene. Pl a Dragon Age miért lett olyan milyen? konzol portok ugyis szarok, és fõleg pécére készült, de nem erõltette meg magát a Bióver, pedig tehette volna nemde?
"CoDMW2-bõl a fedezékrendszer" - azért került ki mert nem rakták bele, de mint ez is oly sok minden megoldható pofon egyszerûen, és nem a gombok hiánya volt a gond
"konzolos célzáshoz KELL a rásegítés." - dehogy kell, pl Army of Two 2 demoval játszottunk tegnap amibem SEMMI rásegítés nincs, úgy ahogy azt kell, és 2. nekifutásra már mesteri pontossággal snipereztük le az enemyt és lõttük halomra az ellent... nem kell aim, ez butaság, max a kezdõknek, vagy azoknak akik beképzelik hogy kell
"Miért nincs, illetve van alig használatban a dx10, 10.1, 11?" - na vajon miért? optializálni luxus, a Dx10-11 meg arra jó hogy az új VGAkat idõ elõtt rásozzák a júzerre hogy ettõl neki jobb lesz, az nem baj hogy jelenleg semmi sem használja ki, ja de a Dirt 2 LOL:d:d:d:d:d vicc komolyan...
"Miért egyszerûsödnek a játékok, sok szempontból?" - Én mindig ilyen egyszerû játékokkal játszottam, mert szórakozni akarok. Ps1-Ps2 idejében is ugyan ezek voltak, talán azzal a különbéggel hogy mertek fejtörõket és szopatásokat beletenni, de mivel manapság egyre nagyobb profit a lényeg hisz egy jó fejlesztéssel el lehet valamit indítani, de egy mellényúlással simén be lehet csukni a kapukat örökre... sajnos erre a mult években akadt példa bõven. Minél nagyobb tömegek megsóltása a lényeg, ami 1-2 játék rovására mehet, de nincs ok a panaszra.
Egyes stílusok kihalóban vannak, mások elõretörnek, most ilyen idõk vannak... de ha pécén játszol akkor most sincs sok okod a panaszra, mert RPGk vannak, Arma van, repszim, autószimek vannak only pécén! van mivel csapatni. Kalandjátékok nincsenek ez tény, vagy nagyon kevés, de lehetne, csak rizikós és rétegjátékok, amik nem mozgatnának meg tömegeket, így nem is nagyon végnak bele a nagyobb fejlesztõk/kiadk egy ilyen vállalkozásba.