17438
-
#1578 Nem leszek soha konzolos, mert nincs rendes kalandjáték, igazi rpg(nem, az oblivion nem az), és körökre osztott stratégia konzolon. Plusz a Spore is PCre jön ki :) -
#1577 Akiknek hihetetlenül hangzik, amit mondok:
LOL lapozzátok végig, utána beszélhetünk. -
#1576 DEmok nem erdekelnek minket, ezzel szemben talan majd a Star Trek vagy a Stargate Online :D
Tehat teljesen marhasag olyan erveket felsorolni mi mire jon ki, mert van mind ket oldalon par olyan nev amivel szivesen jatszana az ember, de ehhez mas gepet kell beszerezni, meg a konzolok kozott is. -
#1575 Felesleges, a saját korlátoltsága miatt úgyis képtelen lesz megérteni... -
#1574 Jah nem értesz hozzá ne is válaszolj, ennyire egyszerű. -
#1573 Szintúgy visszafelé. -
#1572 Jah tudom hogy sok játék másképpen megy, de sok játékkal lettek tesztelve a kártyák. -
#1571 Nem tudom minek van ez a sok vita itt. Lassan jön az új Star Wars játék. 21-én már Demo is lesz. Jah...bocsánat. Elfelejtettem, hogy csak konzolra :D -
#1570 én megettettem mert ezek miatt tudta megtenni az nv. ami eddig csinált.:D -
#1569 Ekkora baromságra nem is válaszolok inkább érdemben... -
#1568 ez maximum a te problémád, ha így látod. -
#1567 Pont ez miatt van - mien magyaros
ati kicsit megverte az nvidiát ez van. megérdemelte 2 évig szinte semmi nagyot nem alkottak (nv). csak lehúzták az embereket 8800gt, 8800gts, 9800gtx,9800gx2 és mindezt fél év allat aztán hopp a gt200asok... nem valami nagy durr. 1 szemét pénzlehúzó banda. megérdemelték ezt az atitól.
és nem mindegy h mekkora felbontásban jáccol. 1600ig ugyis mindeggy. hacsak te nem akarsz 2500asban tolni valamit.
nagyon is elég a játékhoz te 1 elvakult nvidia fan vagy, én nekem 8800gts em van és tökéletesen jó de ha most vennék 4870et vennék mert az éri meg és az a jó és alig veri a gx2 pár fpssel, ha meg több pénzem lenne 280ast ami csak +10k de még nemtudom h akarok-e vgat most, de ez már az én dolgom.
http://www.tweaktown.com/reviews/1552/7/diamond_radeon_hd_4870_xoc_black_edition/index.html
eggyáltalán nem jó a gx2 és az nvidia sli-je sem annyira erős mint a crossfire mivelis ők inkáb 1 nagy chipre gyúrnak. majd jön az nvidiád valami jobbal, és örülhetsz, de ne fanatikuskodj most az ati a jó!! ennyi kész.
http://www.tweaktown.com/reviews/1552/12/diamond_radeon_hd_4870_xoc_black_edition/index.html
és kedves darksector a crysis mindenki tudja h 1 mérésihiba/bunda mivelis az nvidia milliókat fizetett h neki irják a progit felejtsd el azt a játékot.
1 vak ember vagy.
-
#1566 Neeem, csak vernyákoltak a szín miatt, meg a piros szövegért a baner alatt, meg ilyenek. :D Tudod, fő a rugalmasság. -
#1565 asszittem bezárták... -
Szerintem ellenkezőleg. -
#1563 Nincs valami játékosos modi a közelben??!?! Hagyjuk rá ezt itt, aztán meglátjuk mi történik! Unom már, hogy egyfolytában visszaélésekről vinnyognak (pedig abból jó vagyok) :DDD! -
#1562 Ezmiatt most nem kell, de amit írtál, arra semmi bizonyíték nincs. sőtt nem is lehet, ezért csak olyat állítsunk, amiről meg vagyunk győződve, hogy igaz, vagy legalábbis igazság alapja van. -
#1561 Jah lehet kis kategóriában , meg tán 1-2 hónappal ezelőtt megétrte.
de 60e-ért GX2 szaráá alázza az összes nála olcsóbb cuccokat. nézz utána mielőtt mondasz valamit.
Meg ha Crysis-t akarok nyomni, vagy felkészülni új játékokra, akkor nem a népszerűség miatt fogom megvenni az ár értékben győztes 4850-et, ha lószart nem érek vele a játékban, bazzeg crysis-nál majd 3x -os fölénybe verte a GX2, ami 2x kerül csak többe.
Legalábbis egyenlőre.
És akinek nincs rá pénze az tuti nem is gondolkodik ilyenbe, de ha csak 20FPS-t tud kihozni a 4850, és 60-at meg gx2, akkor felőlem 10ft-t is lehet, ha utána akadozik rajta....!!!!!
Mindenkinek ezt kell elmagyaráznom, amióta bejött az új ati, és mindenki csak azt monnya, hogy:
"Vegyé 4850, mert kurva olcsó és erős" meg az "Ati most a népszerűbb"
Pont ez miatt van, hogy kezdik már megutáltatni velem ati márkát, mert már a csapból is ez folyik lassan.
Ki a faszt érdekel, ha nem elég a játékhoz. -
Unreal1942 #1560 Paraszt vagyok ez van :)
Viszont a 7 éves unokaöcsémnek fogok konzolt venni :) Én majd havonta 1 szer boxolgatok rajta és kész :) -
#1559 igen... :D pont:))) -
#1558 Ez megint aszkell monnyam, hogy egy hihetetlen paraszt hozzászólás, már bocs a kifejezésért.
A konzolos cuccokkal nyomulhatsz, legtöbbször PC-n, a többi only, meg másnak tűnhet gyerekesnek, vagy gagyinak.
Te komolyan azt hiszed, hogy kis fax 10éves kölykök ilyen 60-80 ezres gépet kapnak anyucitól.
Háát gondolkodj el, hogy tán azé fogy legtöbb gép, mert azok az idősebbek veszik, akiknek saját fizetésük van ennek finanszírozására.
Legtöbb anyuka kimegy a vásárba egy butanintendóért, gondolkodjatok már........ISTENEM.... -
#1557 látom tisztában vagy a VGA piacon levő jelenlegi erőviszonyokkal.
[tapsol] -
#1556 hát NVIdiát kurvára neméri meg msot venni, nagy nagy népszerüségnem övend most az ati... -
#1555 most van "PC játékoknak lealdozott" meg van "KONZOLOS jatekoknak lealdozott"... Ugyis csak flame lessz meg zárás meg ban.. Amig nemtdutok észérvekkel vitatkozni emberi modon(tisztelet a kivételnek :) ) addig éppen eleg egy ilyen topic is sztem .. -
#1554 mnitorr is baszod :D 1.5 éve vettünk 22"-os Fujitsu Simens LCD-t 100000-ér (de mivel utolsó darabvolt apám 5% kedvezmény alkudott :D) és kb 1 hete baszódott el :/ másik géphez is most veszünk monitort, de remélem ezt vissz váltják mert windowban lenni meg meg filmetnézni jóvele, és akkor ez megy a kisgépre :D ,de hülyevoltam, teljesen feleslege 22"*os monitor a Gamer gépre 17-es bőven elég... -
#1553 Ez a tuti vétel, ebben az árban most... -
#1552 60-ért van GX2! -
#1551 uhhh :/ -
#1550 Ha van gépházon kivül minden másod, akkor esetleg, de normálon az azért döcögős lenne szerintem.
Pont Crysis a példa. -
#1549 No, ha a fightnight kötött le, akkor talán ne beszéljünk a gyerekes dolgokról... :D -
Unreal1942 #1548 A konzol a gyerekek és az egyszerű emberek eszköze!
Vitathatatlan, hogy vannak olyan játékok amik élvezhetőek rajta, de az igazi játékos az PÉCÉS és az is marad!
2 hónapig volt xbox360 as gépem ebből 2 hetet használtam! Csak a Fight night kötött le!
Ráadásnak a gép olyan meleg volt mint egy kemence és olyan hangos mint egy rakéta porszívó! -
#1547 Ez príma válasz, hogy miért is érdemes konzolt venni... :DDD -
#1546 azért max 200e.
Mert azért ehhez dukál egy 1680x1050-es widescreen moncsi is, hogy ki tudd használni.
Monnyuk ez tán a legdrágább az alkatrészek közül. -
#1545 én most adom haveromnak 20000-ér és kicsit több mint 1 éve van meg :D -
#1544 ez csak egy gép magában igen :D szal no monitor :D -
#1543 Ajjó, én 70k-t adtam a gts-ért, de azt is baromira sokalltam. -
#1542 ja igen igen, mondjuk nem azért már 140000-ér is kapsz elég normális gépet amin normalon megy a Crysis :) -
#1541 Puzi C64-esek! Plus 4 rulez!
-
#1540 A többit nem szabad idejében játsza???
Bocs de muszály vót... -
#1539 Ez is csak akkor,ha monitorral,egérrel és billel veszed,de ha ez már megvan,akkor "csak" 130