17438
  • theone91
    lol... Jah... Csesszék meg! :D
  • bertino
  • DarkSector
    Az jó kari, bár én közel nem azt venném.
  • Jagumo
    bátyám sokat játszik, gyak. minden szabadidejében :D
  • bardocz
    Még flémre se vagytok képesek
    K...g b...i pécések!!

[]
  • DarkSector
    igen max 200000, mármint a max 200e az nem a legerőssebb hardware, hanem a mai játékokhoz megfelelő legolcsóbb megoldás.
  • Jagumo
    igen az is egy variáció :D
  • theone91
    Minek, ha úgy sem játszassz annyit? Felesleges.
  • DarkSector
    Na néhány éven bellül ez lesz.
    Nem konzol meg PC, hanem Sony meg Micro.
  • Jagumo
    PC max 200000? :DDD én még anno 8800GTS-et vettem 92000-ér :DDD, de már ez a kari már kalap fos, most veszek majd Ati 4870-et :)
  • cicai
    miezte:D
  • Gaben17
    hehöXD
  • DarkSector
    Jah...oks noproblém
  • DarkSector
    Konzolt, meg pc-t sem CSAK játékra. Csak PC-n több minden más dolog véghez vihető.
    És a bonyolultsága miatt kicsit korlátolt, pláne ha csak azt vesszük, hogy PC-n egy oprendszer futtatja a játékokat, míg konzolon egyenlőre nem így van.

Szerintem kár is ezen vitatkozni.
  • theone91
    Félreérted. Speciel nem téged akartalak célpontba venni, hanem azokat, akik azokat az érveket dobálják, hogy: nem lehet videót vágni...

(Szerintem is félreérthető volt, nincsharag, ugye!)
  • Hirk
    nem, zárva van, szia
  • n3whous3
    loál, megint nyitott a topik?
  • theone91
    Gondolom nem hájpolja, de kipróbálja...
  • DarkSector
    Én ugyanezt mondtam!!!!
    Vagy rossz betüket nyomtam le írás közben....????
  • Hirk
    attól hogy nem hozzák lázba a játékok, még játszhat :)
  • bertino
    a PC-t sem Worde tervezik.
    de azért köszönjük az észrevételt.
  • theone91
    Konzolt kapsz, 50-60-ért is, HDTV is kapsz olcsóbban!
  • partizan182
    "engem már nemigen hoznak lázba a játékok, de szoktam játszani uj játkokkal :) "

??

Mostakkor igen vagy nem?
  • theone91
    A konzolt nem Word-re tervezik... Ellentétben a PC-vel...
  • DarkSector
    Jah konzol az kockáknak van pc-n meg csak nem kockák nyomulnak. Ez érdekes honnan van az info?
    PC max 200000, lassan annyi se, konzol meg 60-80.
  • bardocz
    Vagy olyanoknak való még,akik munka után este szeretnének kicsit kikapcsolódni,és ez a legolcsóbb módja?
  • theone91
    Mert már századszor írom, hogy a konzollal JÁTSZUNK!!! Így a PC-többi tulajdonsága a háttérbe szorul, nem lehe őket összehasonlítani, csak ha a "Konzol gaming vs PC gameing"-et nézzük... De látom nem fogjátok fel.

Ha veszünk egy olyan PC-t amellye nem játszunk, de remekül haszálható más dolgokra, akkor az kijön 60-70-ezer forint körül (videóvágásra, képszerkesztésre, netezésre stb.)... De ha játszani akarunk, akkor 120-130... És most nem túloztam!
  • DarkSector
    Jah de ha mindkettő hülyeség, akkor miért csak egyik fáj, és azt hozzátok fel, mikor semmi köze a játékokhoz, amikről tegnap szó volt?

Ha össze akarja valaki hasonlítani, akkor csak játékok terén lehet, vagy nem lehet ez a két választás van!
  • Jagumo
    Ez hülyeség, én is utálom a konzolt mert szerintem ilyen kockadroidoknak való, de amíg egy fulljó PC 300000-400000 addig egy konzol 100000 + egy LCD tv 100000 és akkor drága volt a konzol és kurva élvezhetően tudsz vele játszani, és nincs az hogy akad a játék vagy ilyesmi, azért jobb, de mint mondtam kockadroidoknak való, engem már nemigen hoznak lázba a játékok, de szoktam játszani uj játkokkal :)
  • Hirk
    pcseknek az a bajuk hogy a konzolt nem lehet fejleszetni
  • solo
    Váááááá, itt a nagy PC -s HQ ^^
  • bardocz
    Érveltek már ezzel.Már csak az hiányzik,hogy azt mondják,hogy konzolon nem lehet lélegeztető gépet üzemeltetni.
  • DarkSector
    És az értelmessebb érvelés, hogy pc-n meg lehet szerkeszteni zenét, meg wordozni.
    Bár nekem ezzel semmi bajom, de a két szöveg semmiben nem különbözik, "értelmi szinten"
  • DarkSector
    "hogy konzollal nem lehet videót vágni."

Ez megfelel a valóságnak, de ki érvelt ezzel, és mikor, és ez miért nem "értelmes"???
  • Győri Devi
    tudom hogy töled kaptam csak már nem emléxem hol van :)
  • DarkSector
    Jah és néztem MODERÁTOR TOPIC-ot.
    háát ezért, még szerintem bann lesz 1-2 embernek, mert máshová még elmegy, de oda....hááát.
    Bátrak vagytok nemmondom....
  • theone91
    "értelmes érvelések"

Pl. hogy konzollal nem lehet videót vágni? Nemhinném... De ha megismételnéd, annak örülnék...
  • cicai
    végre vmi normális topik
  • DarkSector
    Jah így nem sokáig lesz nyitva, tegnap is voltak szélsőséges hozzászólások, visszaszorítva az értelmes érveléseket tartalmazó hozzászólásokat.
    De ezekkel a moderátorokat fikázó személyes szöveggel nem lezstek túl népszerűek az SG-n, és valszeg hamar hozzájárultok, hogy bezárják perceken bellül.
    Én asszittem itt normálissan lehet azért valamennyire eszmét cserélni, de ez azért durva.
    Tisztelet a kivételeknek.
  • theone91
    Bazzátok meg, nem bírtok nyugodni... Örüljetek hogy valaki legalább kinyította...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nembaj PERELÜNK! :D