17438
-
#1538 lol... Jah... Csesszék meg! :D -
#1537 -
#1536 Az jó kari, bár én közel nem azt venném. -
#1535 bátyám sokat játszik, gyak. minden szabadidejében :D -
#1534 Még flémre se vagytok képesek
K...g b...i pécések!!
[] -
#1533 igen max 200000, mármint a max 200e az nem a legerőssebb hardware, hanem a mai játékokhoz megfelelő legolcsóbb megoldás. -
#1532 igen az is egy variáció :D -
#1531 Minek, ha úgy sem játszassz annyit? Felesleges. -
#1530 Na néhány éven bellül ez lesz.
Nem konzol meg PC, hanem Sony meg Micro. -
#1529 PC max 200000? :DDD én még anno 8800GTS-et vettem 92000-ér :DDD, de már ez a kari már kalap fos, most veszek majd Ati 4870-et :) -
#1528 miezte:D -
#1527 hehöXD -
#1526 Jah...oks noproblém -
#1525 Konzolt, meg pc-t sem CSAK játékra. Csak PC-n több minden más dolog véghez vihető.
És a bonyolultsága miatt kicsit korlátolt, pláne ha csak azt vesszük, hogy PC-n egy oprendszer futtatja a játékokat, míg konzolon egyenlőre nem így van.
Szerintem kár is ezen vitatkozni. -
#1524 Félreérted. Speciel nem téged akartalak célpontba venni, hanem azokat, akik azokat az érveket dobálják, hogy: nem lehet videót vágni...
(Szerintem is félreérthető volt, nincsharag, ugye!) -
Hirk #1523 nem, zárva van, szia -
n3whous3 #1522 loál, megint nyitott a topik? -
#1521 Gondolom nem hájpolja, de kipróbálja... -
#1520 Én ugyanezt mondtam!!!!
Vagy rossz betüket nyomtam le írás közben....???? -
Hirk #1519 attól hogy nem hozzák lázba a játékok, még játszhat :) -
#1518 a PC-t sem Worde tervezik.
de azért köszönjük az észrevételt. -
#1517 Konzolt kapsz, 50-60-ért is, HDTV is kapsz olcsóbban! -
partizan182 #1516 "engem már nemigen hoznak lázba a játékok, de szoktam játszani uj játkokkal :) "
??
Mostakkor igen vagy nem? -
#1515 A konzolt nem Word-re tervezik... Ellentétben a PC-vel... -
#1514 Jah konzol az kockáknak van pc-n meg csak nem kockák nyomulnak. Ez érdekes honnan van az info?
PC max 200000, lassan annyi se, konzol meg 60-80. -
#1513 Vagy olyanoknak való még,akik munka után este szeretnének kicsit kikapcsolódni,és ez a legolcsóbb módja? -
#1512 Mert már századszor írom, hogy a konzollal JÁTSZUNK!!! Így a PC-többi tulajdonsága a háttérbe szorul, nem lehe őket összehasonlítani, csak ha a "Konzol gaming vs PC gameing"-et nézzük... De látom nem fogjátok fel.
Ha veszünk egy olyan PC-t amellye nem játszunk, de remekül haszálható más dolgokra, akkor az kijön 60-70-ezer forint körül (videóvágásra, képszerkesztésre, netezésre stb.)... De ha játszani akarunk, akkor 120-130... És most nem túloztam! -
#1511 Jah de ha mindkettő hülyeség, akkor miért csak egyik fáj, és azt hozzátok fel, mikor semmi köze a játékokhoz, amikről tegnap szó volt?
Ha össze akarja valaki hasonlítani, akkor csak játékok terén lehet, vagy nem lehet ez a két választás van! -
#1510 Ez hülyeség, én is utálom a konzolt mert szerintem ilyen kockadroidoknak való, de amíg egy fulljó PC 300000-400000 addig egy konzol 100000 + egy LCD tv 100000 és akkor drága volt a konzol és kurva élvezhetően tudsz vele játszani, és nincs az hogy akad a játék vagy ilyesmi, azért jobb, de mint mondtam kockadroidoknak való, engem már nemigen hoznak lázba a játékok, de szoktam játszani uj játkokkal :) -
Hirk #1509 pcseknek az a bajuk hogy a konzolt nem lehet fejleszetni -
#1508 Váááááá, itt a nagy PC -s HQ ^^ -
#1507 Érveltek már ezzel.Már csak az hiányzik,hogy azt mondják,hogy konzolon nem lehet lélegeztető gépet üzemeltetni. -
#1506 És az értelmessebb érvelés, hogy pc-n meg lehet szerkeszteni zenét, meg wordozni.
Bár nekem ezzel semmi bajom, de a két szöveg semmiben nem különbözik, "értelmi szinten" -
#1505 "hogy konzollal nem lehet videót vágni."
Ez megfelel a valóságnak, de ki érvelt ezzel, és mikor, és ez miért nem "értelmes"??? -
#1504 tudom hogy töled kaptam csak már nem emléxem hol van :) -
#1503 Jah és néztem MODERÁTOR TOPIC-ot.
háát ezért, még szerintem bann lesz 1-2 embernek, mert máshová még elmegy, de oda....hááát.
Bátrak vagytok nemmondom.... -
#1502 "értelmes érvelések"
Pl. hogy konzollal nem lehet videót vágni? Nemhinném... De ha megismételnéd, annak örülnék... -
#1501 végre vmi normális topik -
#1500 Jah így nem sokáig lesz nyitva, tegnap is voltak szélsőséges hozzászólások, visszaszorítva az értelmes érveléseket tartalmazó hozzászólásokat.
De ezekkel a moderátorokat fikázó személyes szöveggel nem lezstek túl népszerűek az SG-n, és valszeg hamar hozzájárultok, hogy bezárják perceken bellül.
Én asszittem itt normálissan lehet azért valamennyire eszmét cserélni, de ez azért durva.
Tisztelet a kivételeknek. -
#1499 Bazzátok meg, nem bírtok nyugodni... Örüljetek hogy valaki legalább kinyította...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nembaj PERELÜNK! :D