17438
-
donatus13 #1658 Sajnos nincs ilyen csereberés dolog mert a gépen minden idő kérdése és megtörik lehet hogy ps 3 at is fogják előbb vagy utóbb csippelni de ezt majd az idő meghozza de ha megfogják majd nézzétek meg mint a rakéta úgy fog nőni a ps 3 eladási lista. Mindig az a konzol fogy a legjobban amin legjobban megy a warez... Bár ez csak magán vélemény de szerintem így van. -
#1657 Azert azt ne akard mar megmagyarazni, hogy egy kontrollerrel milyen uberfranko iranyitani egy RTS-t.
Ezt szerintem magad se gondolod komolyan, vagy azt sem, hogy egy joystickes mukinak eselye van egy HC egeres billentyus jatekossal szemben.
Egyszeruen ezeket a jatekokat esszerubb es kenyelmesebb jatszani nem kontrollerrel, mig egy verekedos jatekot sokkal jobban lehet iranyitani kontrollerrel, maga a precizitas gyorsasag es egyeb dolgok miatt teljesen mas iranyitani a kulonbozo jatekstilusokat.
Ezt mindenkinek be kellene latni, nem kell nagy esz a tisztanlatasahoz.
Ez kb olyan, hogy billentyuzettel egy szimulatorban 2-3mp-vel gyengebb idoket lehet csak menni, mint kormannyal.
Ez van, ezt kell szeretni, megfelelo jatekhoz, megfelelo iranyitoeszkoz kell a legjobb eredmenyeseg eleresenek szempontjabol. -
#1656 Lesz még itt Infinite Undiscovery, Too Human, Fable 2, FIFA 09, Midnight Club: Los Angeles, RACE Pro, Gears of War 2 -
#1655 csinos
es jogos -
#1654 ps3-ra nincs warez...
lehet hogy nehanyat csak elcserelgetek mert halisten konzolon van erteke az eredeti jatekoknak...pc-n nem hiszem hogy van piaca mo.-on ahasznalt jatek csere-berenek (ha igen akkor erdekelne) -
#1653 bunyós játékok kontrollerrel ugyanolyan szarok mint billel:P azokhoz
arcade stick kell -
donatus13 #1652 Ez elég komoly összeg ha ezt mind eredetiben gondolod :D -
Ry0K3N #1651 "billentyűzettel is lehet Mortal Kombatot tolni, csak nincs értelme..."
Ezzel nem értek egyet, tengernyit MK4-eztem billenytyűzeten. A különbség csak annyi lesz hogy a kontroller kényelmesebb lesz 4 óra játék után, a kombókat ugyanúgy le lehet vágni billenytyűzeten is. -
#1650 egerrel is igy voltam kezdetben...de mar kurvara nem zavar a kontroller...sőt az a minimalis kenyelmetlenseg megeri azt az extrat hogy a kanapéban hatradőlve nyomom a játékot es nem vagyok körberakva egérrel meg bill-el -
#1649 Billentyűvel hogy irányítod az autós gémeket? ( kormányt csak a szimek érdemlik meg ) vagy a játékokban pl a gtaban a járműveket? a bill nem erre van a nyilaknak réges régen leáldozott... erre az analog a legtökéletesebb ( és minden másra is használható ), a rezgésről meg nem is beszélve, nemsok embernek van FFes egere. -
#1648 a fo gond az hogy az elmult evekben keves pc-s jatek volt ami engem erdekelt
supreme commander, guild wars, dawn of war
es viccen kivul nem jut eszembe mas ami ne jott volna ki konzolra is (ha jol tudom akkor a supcomm kijott boxra is mar)
ellenben nem kell upgradelnem ha
gtaIV-et akartam volna nyomni (ami PC-re meg ki se jott de legalabb mar be van jelentve vegre)
Ha assassins creed-et akartam nyomni (csak fel evet kesett PC-re?)
Ha mass effectet akartam nyomni (az se kesett fel evnel kevesebbet)
most arrol nem is beszelve hogy az eddigi legjobb Battlefield (szvsz) csak konzolon van.
Cod4-re se kelett upgradelni
MGS4? talán pár év mulva lesz PC-n
nemsorolom mert nincs ertelme...
inkabb itt egy lista arrol amit meg fogok venni az idei felhoztalbol:
augusztus:
Ratchet & Clank Future: Quest for Booty
Disgaea 3: Absence of Justice
szeptember:
Pain: Amusement Park
Star Wars: The Force Unleashed
LEGO Batman
október:
Fallout 3
MotorStorm: Pacific Rift
Golden Axe: Beast Rider
Rock Band 2
Dead Space
BioShock
Eternal Sonata
LittleBigPlanet
Spider-Man: Web of Shadows
november:
Resistance 2
Valkyria Chronicles
Prince of Persia
Tomb Raider Underworld -
Ry0K3N #1647 Megsúgom hogy bármit lehet irányítani bármivel csak az egyikkel sokkal szarabb, lassabb, frusztrálóbb, bénább. -
#1646 Minden csak megszokás kérdése... RTSnél az irányítás kontrolerre van szabva teljesen, össze sem hasonlítható az egeressel.
Vagy megszokod vagy hanyagolod, ha megszokta az ember akkor onnan kezdve már mindegy mivel irényítja. -
#1645 10 éve még volt :D -
tomonor #1644 xD jó a banner ismét lol -
#1643 Maga a jatekipar fejlodese, ami miatt van ez.
Latvanyosabb lenyeges a fejlodese egy PC-s jateknak 3 ev alatt mint egy konzolosnak, ezzel remelem mindenki tisztaban van. Mivel ugyebar az alkatreszek cserelhetok igy a hardware gyartok nagyobb hatassal is vannak a jatekpiacra, mint a konzolnal, ahol maximum a programozas kifinomultsagaval javithatnak a jatek minosegen.
Azt meg kell vallani, hogy mindent megtesznek ez erdekeben azert a konzolos jatekfejlesztok ez jol latszodott a PS2 elso jatekai es az ujak kozotti minosegugrason, de azert ok a hardver hatarait nem tudjak atlepni mivel fix hardverrel dolgoznak.
Altalaban 1-2 ev elonnyel indulnak a konzolok megjelenesukkor a PC-kkel szemben, viszont az evek folyaman ez az elony lecsokken, majd a periodus vegere teljesen megfordul.
Ez teljesen termeszetes dolog, hiszen rohamleptekkel fejlodik manapsag a technika, csak maga a videomegjelenitesert felelos chipeknek fel ev alatt megduplazodik a teljesitmenye. Eppen ezert fog a konzolok kifutasi elettartalma is csokkenni, ezzel is megnovelve a koltseguket, ami a PCs jatekok eladasi mutatoira jo hatassal lehet.
Persze le is lassulhat ismet a piac ugy mint a 2000es ev kornyeken, de azert a tendenciak nem ezt mutatjak, sokkal gyotrsabba valt a fejlodes, igy sokkal nehezebb lesz mind sikeres sokaig elo konzolt gyartani, vagy a PC-k cserejet meguszni, ha valaki jatekban gondolkozik nala. -
#1642 Ki az a hülye aki elkezd erőlködni kontrollerrel egy egeres ellen? azt hogy lelövi avagy nem már más kérdés, vannak skilles kontroller huszráok akik sebészi pontossággal sznájpereznek és lőnek az analógokkal, ugyan ugy ahogy egérrel a prók... -
#1641 persze, hogy lehet.
RTS-t is tudsz irányítani.
igaz, hogy 10 perc múlva ordítva dobod el a kontrollert, de lehetséges
billentyűzettel is lehet Mortal Kombatot tolni, csak nincs értelme... -
#1640 Pl mit nem lehet megfelelően?
/ mindent lehet csak megsúgom mielőtt belekezdesz:) / -
#1639 hat erre visszaterunk par ev mulva...de ezt mar biztos lebeszeltuk a 7éves ps2-nél is -
#1638 márha kijon PC-re az ami engem erdekel konzolon
ha meg uj jatek es csak pc-re jon ki akkor meg baxhatod az 5 eves konfogodat általában -
#1637 Ja, és nehogy azt hidd hoyg a konzolgenerációk közötti időszakok nem fognak ugyanúgy csökkenni mint az a PCvel történt 10-15 éve -
#1636 -
#1635 Jó de én nem csak játszok a gépemen.
Egyébként az én gépem is képes 5 évig ugyanazzal a grafikával megjeleníteni játékokat mint a te konzolod, csak a PC folyamatosan fejlődik míg a konzol lépésenként. Az már más kérdés hogy a fejlődésnek ára van... -
#1634 megrosszabb...shovelware -
Micsu #1633 erre a topicra nagy szükség volt, melyik low nyitotta? -
Ry0K3N #1632 Igen ha valaki van olyan hülye hogy 2 játék kedvéért újít. Hogy most a következő kettő megjelenő cucc fél év múlva nem megy el azon a konfigon az ő baja így járt ilyen évet írunk. -
Ry0K3N #1631 Inkább nem olyan minőségben. -
#1630 enmeg 5-7 evente konzolt....azt a plusz x00ezret meg elkoltom meg tobb jatekra es igy talan nem megy el a kedve a jatekfejlesztoknek akár a wareztól burjánzó pc-t kihagyva jatekot fejleszteni -
#1629 Hat analog karral iranyitani FPS-t en szerintem meg sokkal kevesebb szabadsagot es mozgekonysagot ad a jatekosnak.
Meg arra sem lehet fogni, hogy megszokas kerdese, mert a HC jatekosok azokban a jatekokban ahol bill+eger komboval jatszanak, szenne szoktak alazni azokat a jatekosokat akik valami kontrollerrel,joystickel vagy mas iranyitasi modozattak probalnak versenyre kellni veluk.
Errol jo par szemelyes tapasztalatom is van, tehat nem lehet meggyozni az ellenkezojerol. -
#1628 2-3 évente szoktam gépet cserélni max 100-120k-ért és ez tökéletesen elég, pedig elég sokat játszok és nem csak régi játékokkal. -
BIZ0906 #1627 Na végre egy normális cím :) -
#1626 engem jobban frusztral hogy egy kulon gombot kell nyomni ahhoz hogy a karakter fusson/ne fusson... kurvaidegesito az analog kar hianya meg egy FPS-ben is ahol viccesen nez ki ahogy a karakter nem felgyorsul hanem fut-nemfut-fut-nemfut...
-
#1625 Hát sajnos igen. PC is orientálódik a konzolos stílusok felé. amit sajnálok, mert majd' 20 éves gamer múlttal a hátam mögött látom hogy nem azok a stílusok halnak ki amiknek kéne :( -
#1624 plusz problema az eves vga es a parevenkenti alaplap-proci-ram csere -
#1623 Nincs benne semmi hulyeseg, mert valoban nagyobb a szoras, kevesbe van beszukulve a piac.
Bar azert a PCn se visznek tulzasba par jatekstilust.
Mindenesetre van amit jobb jatszani kontrolleren es van amit lenyegesen jobb eger+billentyuzet kombinacion.
Hala istennek a PC mindketto iranyitasi forma egyszeruen megoldhato, sajnos a konzolnal mar kozel sem ilyen biztato a helyzet, ugyanis hiaba kezel egeret vagy billentyuzetet a gep, de a jatekfejlesztoket nem erdekli az implementalasa magaba a jatekba.
Egyenesen flusztralo ez par jateknal, ahol igazabol a kontrollerrel nem lehet megfeleloen iranyitani. -
#1622 hat a pc is csak egy platform ezert mindig lesz ra jatek...csak nem olyan mennyisegben mint regen -
#1621 Egyébként lehet hülyeséget mondok. Nyugodtan javítsatok ki, de amíg PCn minden játék stílusnak megvan az életképessége(mivel PCn vagy hasonló platformokon fejlődtek ki töbnyire), addig konzolon már nem ilyen egyértelmű számomra a helyzet.
RTS(lassú kezelés, hotkey hiány), Turn based strategy, Építős játékok(ld SimCity és társai, Tycoon-ok) Kalandjátékok/RPGk(a klasszikus fajta), Repülő/űrszimulátorok(kevés a gomb), Diablo szerű dungeon-crawlerek szerintem semmiképpen nem életképesek konzolon
FPS, TPS célzásrásegítővel még okés, de hiányzik az egér precizitása
Akciójátékok, Sportjátékok, Autóverseny viszont simán jók konzolokra
Szóval lehet hogy baromi sok játék jelenik meg konzolokra, de elég behatárolt kört alkotnak(akciójáték, sport, autóverseny, rpg) és többnyire kifújt. Van kivétel de kevés. -
#1620 Elite4 ? :D
Empire: Total War ?
De szerintem meg az is illuziorombolo lenne ha konzolon tolna az ember a Fallout 3at.
Azon inkabb valami hozzaillot, mint Zelda vagy valami hasonlot. -
Ry0K3N #1619 Hát nem tudom, nekem minden egyes videóval csak unszimpatikusabb lett a dolog. A Yuris Revenge óta már elcseszett a CnC széria.