17438
  • gazgoblin
    igyvan pont akartam irni hogy jatszom mar egy ideje fps-t konzolon szoval latom a kulonbseget.

de nem csak ott hanem tombraiderben vagy assassins creedben meg tarsaiban is
  • Ry0K3N
    Na jó majd ha lesz egy boxom és hosszabb időt játszom egy fps-el majd megbeszélhetjük még. De addíg ahogy mondottad meddő vita.
  • gazgoblin
    :DDD

nezd ugy hogy a kenyelmet konnyu megszokni es kontrollerrel jatszani kenyelmesebb mint egerbill-el...
  • Ry0K3N
    Próbáltam megkeresni az irányítósra vonatkozó hszt de 5 perc után feladtam
  • gazgoblin
    most irjam le megint? olvass vissza plz mert ez igy csak nyulik mint a gumi...

maradjunk annyiban hogy nem fogjuk meggyozni egymast mar masok az igenyeink
  • gazgoblin
    "Hiszen ha belegondolsz ezekkel a dolgokkal meg is lehet elni meghozza szepen, viszont egy szimpla jatekgeppel mar ez kevesbe kivitelezheto tudtommal."

es meg a vegen megerted azt hogy az JATEKRA van...

pc meg amugy is kell a lakasba (en a notebookra szavazok kanapeban uldogelve nem pedig asztalkánál ücsörögve)
  • Ry0K3N
    Mitől reálisabb kontrollerrel a mozgás akkor? Mert az az egyedi zombiféle célzás kontrollerrel sem mondható éppen reálisnak.
  • gazgoblin
    nem is nevetek...ha munkara kell akkor munkara kell
  • gazgoblin
    szerkesztve olvasd el megint...

hulye erv de regen volt ket gepunk (asszonynak is volt egy sokat dio2-ztunk pl) ma mar sokkal rendezettebb a lakas azaltal hogy eleg egy notebook meg egy konzol (konzolon lehet szepen ketten is jatszni) es ha en kockulok akkor nincs az hogy ő ne tudna mondjuk netezni

ha meg en is akarok akkor forumozni boven jo a ps3 browsere
  • [Jakuza]
    Miert is ne ? :D Esetleg 3D modellezesre, vagy akar tervezesre es sorolhatnam az egyedibnel egyedibb, lehetosegeket.
    Ez biza nem lenezendo, es nem ad nevetesre okot.
    Hiszen ha belegondolsz ezekkel a dolgokkal meg is lehet elni meghozza szepen, viszont egy szimpla jatekgeppel mar ez kevesbe kivitelezheto tudtommal.
  • berczely
    Hát van ez a gép mer kellet gép hogy legyen itthon netezésre...VGA meghalt kénytelen voltam venni újat ez volt normális hát ezt vettem...nem volt drága az egész gép.Nem csak én használom hanem a család többi tagja is.
  • NEOreg3
    szöveget szerkeszt, amit konzolon nem lehet hihihihi
  • gazgoblin
    konfigodat videovagasra hasznalod akkor?
    arabol kijott volna egy notebook meg egy box talán

(elfut)
  • berczely
    Hát ennyi...
    Biztos jó lehet a konzol is mert mérne lenne jó...fps-t biztos nem játszanék rajta de jóó autós játékok vannak rá de én nem venném meg mert keveset játszok és akkor csak ott álna és pénzkidobás...
  • gazgoblin
    hat akkor ki is irtad magadat a vitabol azthiszem :D
  • gazgoblin
    ott se a mozgas realis..hanem az hogy pl ket loves es kampó.
  • berczely
    Hát naon nem izgat a game mer egy bf-el se játszottam tudtommal multis game én meg azokat nem csípem akkor inkáb cod2...
  • Ry0K3N
    "mert nem tudják hova tenni az egeret / billt." kis kreativitással minden megoldható ilyen téren, ezen nem kell fennakadni.
  • Dzson
    Savanyú a szőlő, mi?
  • [Jakuza]
    Ez is csak programozas kerdese, hiszen a kezdeti CSeknel lehetett bunnyzni, kesobb nem lehetett mint pl a Quake3ban.
    Aztan a realitassal is lehet jonni, hogy igy mozogsz egy FPSben ? Ennyi erovel a nyomok par gombot es ulok a fotelben is mesze van a realitastol.
    Vagy a bal huvelykem mozgasa hatarozza meg a sebessegem :D
    Ezektol a dolgoktol nagyon elkellene am vonatkoztatni, mert nem ettol realis egy jatek vagy sem.
  • berczely
    Kijött ez az új BF: Bad Company konzolra azt elvannak ájulva a konzolosok hogy milyen realisztikus hogy lassú az ember mer nehéz súlyt cipel meg nem lő le 20 embert 2sec alatt...közben meg szar a kontroller és pc-n sokkal jobb lenne a játék, főleg multiban XD
  • Ry0K3N
    Emberek ne kezdjük mármegint ezt az FPS és realizmus dolgot, akinek nagyon kell a realizmus az mennyen játszon az Operation Flashpointal ha még nem tette meg.
  • gazgoblin
    az a baj hogy amig elfogy mondjuk 8 millio halo3 addig siman elmondhatjuk hogy jol lehet szorakozni fps-el konzolon is.

vagy mi az hogy jobb? sokan vegignyomtak konzolon a cod4-et hardon kontrollerrel. akkor most a kontroller szar? nemhiszem
  • Dzson
    Inkább azt akartam írni, hogy filmnézésre kötik rá tv-re, projektorra, a HTPC létező fogalom ugye. Játszani kevésbé, mert nem tudják hova tenni az egeret / billt.

Nem mindenki vállalja be a deszkázást. :)
  • NEOreg3
    hát közelítse, elhiszem, hogy neked ez fontos, én speciel COD4 közben nem szoktam azon gondolkodni, hogy erre most hogyapicsába képes az emberem, hanem élvezem a játékot:)
  • Ry0K3N
    És most mi a gond a monitorral? Akinek van kerete vagyen HDTV-t vagy projektort, haver is 19"-os moncsin nyomatja a x360-asát. ÉS már miért ne lehetne PC-vel filmézésen kívül mást csinálni TV vagy projektoron? Én egész jót HL2-ztem fater TV-jén mikor összekötöttem a géppel és viccből megnéztem rajta hogy meg a HL. A deszkámat meg békénhagyni, más nyílván más ezközt is használhat bill+egértartónak
  • NEOreg3
    szerintem is, szerintük meg PC-n, mindekinek van véleménye és mindekié más, ettől színes és változatos a világ:)
  • gazgoblin
    illetve megvan a helye:UT quake...

de egy BF-ben nehogymar menetfelszerelesben mozogj ugy mint UT-ban...

vagy rainbow sixben....

nem mondom hogy legyen realis de azert UT feelinget megse kernek ilyen jatekokba.
  • Dzson
    Teljes realitás nem lesz, de jobban megközelíti a kontroller.

Mint autóversenynél - kormány vagy gomb. Kb. ugyanaz a kategória.
  • berczely
    Hülyeségeken tudtok kiakadni ennyit tudok mondani!
    FPS-t szar játszani konzolon szvsz!
  • SötétBarom
    lolbanner :D
  • NEOreg3
    titeket zavar nem minket
  • Dzson
    Nem tudsz ilyet mutatni.

Joyt előrenyomom 2mm-t, akkor lassan megy, 5mm-t akkor meg gyorsabban - ÉS VAN KÖZTE SOOOK ÁTMENET. Kb. 0,5mm-ként (a joy érzékenyebb sokkal, de az emberi kéz ennyit tud).

Namost pécén lenyomod a gombot - és kész.

Lásd még "digitális" és "analóg" fogalmakat.
  • gazgoblin
    LOL nem. nem a realitas a lenyeg hanem az hogy az iszonyatos irrealitas a zavaro.
  • NEOreg3
    bocs akit kiütöttem:(
  • NEOreg3
    ha ennyire belemélyedtetek a témába, akkor gondolom egész nap ArmA-ztok vagy Operation Flashpoint-oztok, hogy iylen fotnos szerepet kap nálatok a realitás
  • [Jakuza]
    Mar pardon de rengeteg konzol jatekot is mutatok neked, hogy az iranyitokar megnyomasa utan ugyanugy mozog a kamera mint barmilyen mas PC-s jatekon.
    Szoval nem ertem hova akarsz kilyukadni.
  • gazgoblin
    biztos tudna ilyet...3-5 percig...faxa menetfelszerelesben talan kevesebb ideig...
  • Dzson
    Gyorsan ide-oda tüzel - kapáslövéssel csípőből, nem pedig célra tartva.

Ugrálva lövöldözés... voltál te katona?
  • Ry0K3N
    Ezt most nem értem a Tomb Raider Legend és Annyversary teljesen játszható volt bill+egérel. Mindent kitűnőel le lehetett kezelni és átlátni.