17438
-
#1778 igyvan pont akartam irni hogy jatszom mar egy ideje fps-t konzolon szoval latom a kulonbseget.
de nem csak ott hanem tombraiderben vagy assassins creedben meg tarsaiban is -
Ry0K3N #1777 Na jó majd ha lesz egy boxom és hosszabb időt játszom egy fps-el majd megbeszélhetjük még. De addíg ahogy mondottad meddő vita. -
#1776 :DDD
nezd ugy hogy a kenyelmet konnyu megszokni es kontrollerrel jatszani kenyelmesebb mint egerbill-el... -
Ry0K3N #1775 Próbáltam megkeresni az irányítósra vonatkozó hszt de 5 perc után feladtam -
#1774 most irjam le megint? olvass vissza plz mert ez igy csak nyulik mint a gumi...
maradjunk annyiban hogy nem fogjuk meggyozni egymast mar masok az igenyeink -
#1773 "Hiszen ha belegondolsz ezekkel a dolgokkal meg is lehet elni meghozza szepen, viszont egy szimpla jatekgeppel mar ez kevesbe kivitelezheto tudtommal."
es meg a vegen megerted azt hogy az JATEKRA van...
pc meg amugy is kell a lakasba (en a notebookra szavazok kanapeban uldogelve nem pedig asztalkánál ücsörögve) -
Ry0K3N #1772 Mitől reálisabb kontrollerrel a mozgás akkor? Mert az az egyedi zombiféle célzás kontrollerrel sem mondható éppen reálisnak. -
#1771 nem is nevetek...ha munkara kell akkor munkara kell -
#1770 szerkesztve olvasd el megint...
hulye erv de regen volt ket gepunk (asszonynak is volt egy sokat dio2-ztunk pl) ma mar sokkal rendezettebb a lakas azaltal hogy eleg egy notebook meg egy konzol (konzolon lehet szepen ketten is jatszni) es ha en kockulok akkor nincs az hogy ő ne tudna mondjuk netezni
ha meg en is akarok akkor forumozni boven jo a ps3 browsere -
#1769 Miert is ne ? :D Esetleg 3D modellezesre, vagy akar tervezesre es sorolhatnam az egyedibnel egyedibb, lehetosegeket.
Ez biza nem lenezendo, es nem ad nevetesre okot.
Hiszen ha belegondolsz ezekkel a dolgokkal meg is lehet elni meghozza szepen, viszont egy szimpla jatekgeppel mar ez kevesbe kivitelezheto tudtommal. -
#1768 Hát van ez a gép mer kellet gép hogy legyen itthon netezésre...VGA meghalt kénytelen voltam venni újat ez volt normális hát ezt vettem...nem volt drága az egész gép.Nem csak én használom hanem a család többi tagja is. -
#1767 szöveget szerkeszt, amit konzolon nem lehet hihihihi -
#1766 konfigodat videovagasra hasznalod akkor?
arabol kijott volna egy notebook meg egy box talán
(elfut) -
#1765 Hát ennyi...
Biztos jó lehet a konzol is mert mérne lenne jó...fps-t biztos nem játszanék rajta de jóó autós játékok vannak rá de én nem venném meg mert keveset játszok és akkor csak ott álna és pénzkidobás... -
#1764 hat akkor ki is irtad magadat a vitabol azthiszem :D -
#1763 ott se a mozgas realis..hanem az hogy pl ket loves es kampó. -
#1762 Hát naon nem izgat a game mer egy bf-el se játszottam tudtommal multis game én meg azokat nem csípem akkor inkáb cod2... -
Ry0K3N #1761 "mert nem tudják hova tenni az egeret / billt." kis kreativitással minden megoldható ilyen téren, ezen nem kell fennakadni. -
#1760 Savanyú a szőlő, mi? -
#1759 Ez is csak programozas kerdese, hiszen a kezdeti CSeknel lehetett bunnyzni, kesobb nem lehetett mint pl a Quake3ban.
Aztan a realitassal is lehet jonni, hogy igy mozogsz egy FPSben ? Ennyi erovel a nyomok par gombot es ulok a fotelben is mesze van a realitastol.
Vagy a bal huvelykem mozgasa hatarozza meg a sebessegem :D
Ezektol a dolgoktol nagyon elkellene am vonatkoztatni, mert nem ettol realis egy jatek vagy sem. -
#1758 Kijött ez az új BF: Bad Company konzolra azt elvannak ájulva a konzolosok hogy milyen realisztikus hogy lassú az ember mer nehéz súlyt cipel meg nem lő le 20 embert 2sec alatt...közben meg szar a kontroller és pc-n sokkal jobb lenne a játék, főleg multiban XD -
Ry0K3N #1757 Emberek ne kezdjük mármegint ezt az FPS és realizmus dolgot, akinek nagyon kell a realizmus az mennyen játszon az Operation Flashpointal ha még nem tette meg. -
#1756 az a baj hogy amig elfogy mondjuk 8 millio halo3 addig siman elmondhatjuk hogy jol lehet szorakozni fps-el konzolon is.
vagy mi az hogy jobb? sokan vegignyomtak konzolon a cod4-et hardon kontrollerrel. akkor most a kontroller szar? nemhiszem -
#1755 Inkább azt akartam írni, hogy filmnézésre kötik rá tv-re, projektorra, a HTPC létező fogalom ugye. Játszani kevésbé, mert nem tudják hova tenni az egeret / billt.
Nem mindenki vállalja be a deszkázást. :) -
#1754 hát közelítse, elhiszem, hogy neked ez fontos, én speciel COD4 közben nem szoktam azon gondolkodni, hogy erre most hogyapicsába képes az emberem, hanem élvezem a játékot:) -
Ry0K3N #1753 És most mi a gond a monitorral? Akinek van kerete vagyen HDTV-t vagy projektort, haver is 19"-os moncsin nyomatja a x360-asát. ÉS már miért ne lehetne PC-vel filmézésen kívül mást csinálni TV vagy projektoron? Én egész jót HL2-ztem fater TV-jén mikor összekötöttem a géppel és viccből megnéztem rajta hogy meg a HL. A deszkámat meg békénhagyni, más nyílván más ezközt is használhat bill+egértartónak -
#1752 szerintem is, szerintük meg PC-n, mindekinek van véleménye és mindekié más, ettől színes és változatos a világ:) -
#1751 illetve megvan a helye:UT quake...
de egy BF-ben nehogymar menetfelszerelesben mozogj ugy mint UT-ban...
vagy rainbow sixben....
nem mondom hogy legyen realis de azert UT feelinget megse kernek ilyen jatekokba. -
#1750 Teljes realitás nem lesz, de jobban megközelíti a kontroller.
Mint autóversenynél - kormány vagy gomb. Kb. ugyanaz a kategória. -
#1749 Hülyeségeken tudtok kiakadni ennyit tudok mondani!
FPS-t szar játszani konzolon szvsz! -
#1748 lolbanner :D -
#1747 titeket zavar nem minket -
#1746 Nem tudsz ilyet mutatni.
Joyt előrenyomom 2mm-t, akkor lassan megy, 5mm-t akkor meg gyorsabban - ÉS VAN KÖZTE SOOOK ÁTMENET. Kb. 0,5mm-ként (a joy érzékenyebb sokkal, de az emberi kéz ennyit tud).
Namost pécén lenyomod a gombot - és kész.
Lásd még "digitális" és "analóg" fogalmakat. -
#1745 LOL nem. nem a realitas a lenyeg hanem az hogy az iszonyatos irrealitas a zavaro. -
#1744 bocs akit kiütöttem:( -
#1743 ha ennyire belemélyedtetek a témába, akkor gondolom egész nap ArmA-ztok vagy Operation Flashpoint-oztok, hogy iylen fotnos szerepet kap nálatok a realitás -
#1742 Mar pardon de rengeteg konzol jatekot is mutatok neked, hogy az iranyitokar megnyomasa utan ugyanugy mozog a kamera mint barmilyen mas PC-s jatekon.
Szoval nem ertem hova akarsz kilyukadni. -
#1741 biztos tudna ilyet...3-5 percig...faxa menetfelszerelesben talan kevesebb ideig... -
#1740 Gyorsan ide-oda tüzel - kapáslövéssel csípőből, nem pedig célra tartva.
Ugrálva lövöldözés... voltál te katona? -
Ry0K3N #1739 Ezt most nem értem a Tomb Raider Legend és Annyversary teljesen játszható volt bill+egérel. Mindent kitűnőel le lehetett kezelni és átlátni.