17438
-
#1618 én azért adok neki egy esélyt. RA2 bejött annyira hogy legalább megnézzem:) -
#1617 jah, közben már én is olvastam :) -
Ry0K3N #1616 Az egész RA3 szar lesz ha már itt tartunk. -
#1615 singleben nincs nagy különbség. precíz egeres irányítás inkább multihoz kell csak abban meg úgyis szar lesz a RA3:) -
#1614 Azok is jók akár. -
Hirk #1613 Tudom :) Remélem hogy videókártya gondja van, mert azt ki fogom cseréltetni. Eladom 100k körül, és megis van az xbox ára :) -
#1612 rossz a géped. -
#1611 Milyen úton halad a PC-s játékipar, avagy van-e esélye életben maradni a vetélytársak mellett?!
VAN -
Ry0K3N #1610 Akkor már Dio3 és SC 2 válasznak :) -
#1609 A RA3? Mert az lehet. Bár nem látom életképességét egy RTS-nek konzolon, de ez nem az én bajom :)
Spore tuti hogy PC exkluzív:
Platform(s) Microsoft Windows[1], Mac OS X[1] -
#1608 Lévén hogy multiplatform igen.
Platform(s) Windows, Xbox 360, PlayStation 3 -
#1607 Spore csak DSre fog jönni. De most csak mondtam két nevet.
Csak reagálni akartam hogy 2 konzol exkluzív név még nem jelenti azt hogy nagyobb a piac. -
Hirk #1606 ez hardver probléma, de én már nem költök rá...
Vista alatt kékhalálozott, xp alatt újraindul :) -
Ry0K3N #1605 Megeshet. Ha jól tudom mindegyik jön konzolra. -
Ry0K3N #1604 Win reistall? Általában sokat segít. -
Ry0K3N #1603 Hát nem nagyon, de hogy ps2-n és Xboxon sem túlzottan. Olvasd el legközelebb pontosabban hogy mire válaszolt légyszives. -
#1602 Tán konzolon fogod nyomni a Spore-t vagy a Red Alert 3at? :D -
#1601 nálam a PC be van betonozva jó pár évre(SC2, D3) -
Hirk #1600 elkezdtem gondolkodni egy konzolon :) már a faszom kivan attól, hogy 5percenként szétesik a kép, és újraindul a gép... ha meg elindítok egy játékot akkor abban a pillanatban újraindul... -
#1599 Engem nem érdekelnek az ilyesféle jázékok de még mindig több játék van pC-n mint konzolon:D -
#1598 miért hülyeség ??, tán Pc-n nyomod a Bad Company-t vagy a Soul Calibur4-et ?? -
#1597 Hat ez elkerulhetetlen kerdes de nem csak itt mashol is.
Warez egyenlore lesz mig hasonlo eladasi rendszerrel adjak el a jatekokat, szoftvereket a vilagon.
Talan majd ha a netrol toltod le egyenesen a gepedre bizonyos fizetes utan es csak ugy tudsz jatszani, talan akkor megszunik a warez, de legalabbis erosen lecsokken.
A warez kialakulasa pedig visszavezetheto a szamitogepe kialakulasanak korulmenyeire. Nem feltetlenul moralis okai vannak.
A kezdetekkor semmilyen vedelem nem volt a kezdetleges otthoni gepek korai adathordozoin. Tobb even hanem evtizeden keresztul bevett gyakorlat volt ez, olyannyira, hogy mar muvelodesi hazakban cserelgettek a felhasznalok egymas programjait.
Ez a forma beleivodott mar az akkori felhasznalokba, tehat nem mara visszavezetve kell a miertet keresni.
Raadasul azert az is egyertelmu, ismerve az emberiseget, ha valamit valaki konnyebben megszerezhet, azert nem biztos hogy a nehezebbik utat valasztja.
Ez ugyanigy va na konzolosoknal is, nem csak a PCseknel, lasd konzol chipek stb.
Tehat jelen van mindenutt, ott csak azert kevesbe mert mas uton indultak el. Masolhatatlan cartrigek, pontosabban nem erte meg oket masolni, vagy mindenfele trukkok, hogy vedjek a jatekok masolhatosagat, meg attol sem riadtak vissza, hogy akar a gep is tonkremenjen.
Ezert lenyegesen kevesebb a warez abban a szegmensben es nagyobb az eladas.
Igazabol akkor lehetne latni a kulonbsegeket, ha egyenlo feltetelekkel merhetoek lennenek a szamadatok, de ez sajnos lehetetlen.
-
#1596 Most akkora hülyeséget mondtál:D -
Coco #1595 kurva unalmas már ez. nem unjátok? -
#1594 a pc-s game-nek a ps2,x-box bejövetele után egyre leáldozott.
És mára több game van konzolon mint pc-n,és több exkluziv game is. -
#1593 ez a VGA és többi hw gyártók miatt van így.
szerencsére nem minden játékhoz kell jobb gép, van amit rendesen leprogramoznak és kitűnően fut régebbi gépeken is. -
#1592 az a baj hogy ha a pc-s jatekok jovojerol beszelunk akkor elobb utobb alafutunk ennek a temanak. -
#1591 és van is... -
#1590 pedig egy erősebb vgaval szerelet laptopnak alkalmasnak kellene lennie csak hát megszokható hogy a pécés gémekhez sokkal erősebb hardwer kell mint amit amugy megkövetelnek... -
#1589 hat igen arra ott van a konzol...de en mindig azt mondtam hogy PC mindenháztartásba kell (mint egy mosógép kb)
-
#1588 Hat a legtobb laptop nem igazan alkalmas jatekra vagy ha igen akkor horror aruk van.
Az egy tipikus munkaallomas, nem pedig jatekosgep. -
#1587 Lénylabor egy igen kicsit része a játéknak... hogy valójában milyen lesz majd kiderül, nekem a vfilágok felfedezése, kialakulása tetszik... el lehet majd lenni vele, az ötlet rettentő egyedi ( még a sims mellett is ), az igényes kivitelezés pedig garantált és nemkell hozzá pówerpécé ofkorz. -
#1586 a PC jövője? netezés-weboldalszerkesztés, photoshop, videóvágás, excel némi flash.
nálam ennyi az amire hasznalom a laptopot
-
#1585 -
#1584 Egy ilyen tipusu szimulator program csak egy ideig kot le valakit, egyido utan egysikuva es unalmassa valik.
Ettol persze meg lehet sikeres, hiszen ha belegondolunk a Sims is sikeres, de joparan nem igazan jatszanank vele.
-
#1583 Nálam azért monnuk első benyomásra ötletesnek tűnt, a lénylabor, meg jópofa, de hogy lefoglaljon....kizárt. -
#1582 Jah, hogy haljon meg mindegyiknek a lova... :( -
#1581 AZert hogy szeretne mondjuk ha csak egy honapig a WoW bevetelet az o bankszamlajara utalnak.
Mondjuk en is szeretnem :D Mindjart nem erdekelne hany konzol vagy PCs jatekom van. Sot valoszinuleg a garazsomban sem trabant allna. :D -
#1580 Spore jóféle cucc, EA meg is emelte az árát a nagy tolongásra takintettel:) de ha olyanjáték lesz mint a szimsz és pár havonta jönnek hozzá az ilyen olyan kiegészítők én kettétöröm és visszaküldöm az Eanak... -