17438
  • [Jakuza]
    VGA memoriahiba vagy melegedes, de en az elsore tippelek.
  • gazgoblin
    igen? elkezded loni es o megpördül a masodperc tort resze alatt es fejbelő? biztos van ilen de ez inkabb mazli max...viszont az teny hogy ilyen irreális meglepetés kurva ritkan eri az embert (ergo szorakoztatobb a jatek)
  • NEOreg3
    ez már a 4. dimenzió:)
  • [Jakuza]
    Ja ezt mondom en is, halal szegyen amikor gaunlettel szetverik oket amikor az ossze fegyvert tudjak hasznalni.
    Egyszeruen ez van ennyivel jobban lehet iranyitani az FPSeket, kenyelmesebb jobban lehet reagalni mindenre es ami a legkevesbe elhanyagolhato, precizebb. Raillel zoom nelkul hihetetlen tavolsagbol ellehet talalni mindent reflexbol,mozgas kozben amit egy kontrollerrel 100.-ra sem.
  • gazgoblin
    ez a pc jövője vagy OFF topik?
  • Ry0K3N
    Neked egyenlőbb feltétel nekem meg kihívás. Mindegyikünknek más a szórakoztatóbb.
  • Istencsászár
    500 lóerős versenyautó is kiállhat egy 400 lóerős ellen, a végeredmény szerintem kivehető... persze lehetnek olyan esetek amikor a 400as nyer

"Nem is azt írtam hogy lenne e esélye, de ezt nemtudom, csak anyit írtam hogy kontrolleren is vannak hc prők ugyan ugy mint egeren, amugy a két tábort felesleges egybeereszteni, lévén hogy konzolon mindenki max grafon tolja egyenlő esélyekkel, pécén pedig butítás, cfg hakk stb... nem kell ugye sorolni hogy az a menő manő prő akinek nemtudom milyen csoda eger van meg egérpada, meg hány száz ++++ fpsell suhan a játéka és hogyan állította butította hogy mindent tisztán lásson..."
  • Hirk
    így szétesik a kép, mi lehet a gond? At előző videókártyámmal is csinált ilyesmit!

kép1
    kép2
    kép3
  • NEOreg3
    ha a konzolos szerveren fentvan 2-3 prokontrolleres, akkor ugyanúgy szarráaláznak, mint azt az egeresek tennék PC-n, bár konzolon jóval kevesebb van belőlük az biztos.
  • gazgoblin
    hat szamomra akkor csak annyi derult ki hogy:
    -van nehany idiota aki bemaszik PC szerverre kontrollerrel miközben tuti egy gombnyomassal ki tudna kapcsolni azt hogy ne is lasson ilyen szervert.
    -kontroller vs kontroller is ugyanolyan SZORAKOZTATO mint a pixelpontos fejlovosdi geekeskedés es ezredmásodperek alatt megpördülősdi egérrel

sőt talán még szorakoztatobb is mint az hogy bemegyek egy szerverre ahol van a 24 jatekosbol 2-3 pro aki mindenkit elkezd alázni...köszi én játszani akarok minnel egyenlobb feltetelekkel (semmi proegér, max érzékenység stb faszkodás...arra ott van a PC)
  • Istencsászár
    Kik és milyen játékról is van szó?
  • Ry0K3N
    De lesz e olyan precíz? Kötve hiszem, nekem az meg sokat számít.
    "z a fasz aki odamegy egyelotlen feltetelek mellett jatszani (igen te is hogy mesz oda kiralykodni. hiányzik a sikerelmeny? teged ez szorakoztat?)" ez maga a játék hibája hogy nincsenek egyenlő feltételek, játszik vele mert megteheti és istenem ha épp pár konzolos van fent szerveren.... legyenek jobbak legyenek skillesebbek és akkor nem pwnolják szét őket. Meg ennyiből minek játszanak kontrollerrel mikor tudják hogy esélyük nincs csak kontrolleres ellen?
  • [Jakuza]
    Sajat szerverre jonnek be neha. Kutyat sem erdeke par halal gyenge jatekos, hiszen magyar bajnokokkal toltam evekig, nekem az nem kihivas, hogy ha vegigtekerek ezerrel rocketjumppal a falon akkor meg eltalalni se tud, meg utolerni.
  • Istencsászár
    ?
  • [Jakuza]
    Szerinted mondjuk egy Xboxos tud jatszani PC-sel Quake 3at ?
    Mert megsugom, hogy tud. :D Tehat nem egyenlo eselyyel vag neki.
  • gazgoblin
    "Az lehet hogy furcsa de halalra alazom az osszes konzolost az arenakban 1v1ekben vagy mindenfele mas modozatban ahol tudnak jatszani a PCsekkel."

az a fasz aki odamegy egyelotlen feltetelek mellett jatszani (igen te is hogy mesz oda kiralykodni. hiányzik a sikerelmeny? teged ez szorakoztat? nem bantasbol de azert en elgondolkoznek)

• Istencsászár
    De fogd már fel hogy aki konzolon fpsezik az konzolos játékosokkal játszik, ergo mindenki egyenlő eséllyekkel vág neki és ott is csak a skill számít semmi más ugyan úgy mint pécén...
  • Ry0K3N
    "Ez csak azt mutatja hogy keveset fpseztén kontrolleren" ez igaz, a válaszom meg #1678 alsó mondata
  • Istencsászár
    Ezt mire érted? ha neked a rángatózás kell akkor felrakod a szenzit maxra, pöröghetsz forogatsz ahogy jólesik:)
  • [Jakuza]
    Az lehet hogy furcsa de halalra alazom az osszes konzolost az arenakban 1v1ekben vagy mindenfele mas modozatban ahol tudnak jatszani a PCsekkel.
    Egyszeruen eg es fold az iranyitas, mikozben koerbeszaladom, akar azonnal fegyvertvaltva es ugyanebben a pillantban meg lovom is, mikozben o rendesen celra sem tud tartani ugy hogy lojjon is, egyszeruen csak azert mert tartania kell a kontrollert es emiatt sokkal kevesebb lehetosege van a szabad mozgasra amit egerrel billentyuzettel mas megtehet.
    Probalj egy controlerrel bunnyzni kozben folyamatosan tuzelve es rajossz miert szar oda. :D
  • Ry0K3N
    Egérrel? Őszintén nem emléxem már oly rég volt. Az első FPS bill ről ment (turok)
    De engem zavarna hogy be vagyok szorítva hogy nem a saját képességeim szerint játszhatok hanem annyira amennyire a kontroller engedi.
  • Istencsászár
    Ez csak azt mutatja hogy keveset fpseztén kontrolleren... ez is olyan mint a bringázás, párszor el kell esni, aztán megszokod... és utána tök természtes.
  • gazgoblin
    hat a bioshock akkor jott ki windowsra es xboxra EGYSZERRE amikor a ps3 meg gyerekcipoben jart....

most portoltják ps3-ra is en meg kiprobalom mi bajom lehet
  • gazgoblin
    elso par ora kurvafurcsa...utana megszokja az ember (egerrel is igy voltal vagy nem? perszehogy de!)
  • [Jakuza]
    Amugy Gazgoblin latom, hogy allitolag a konzolos jatekok mind 6 honappal elobb jelennek meg.
    Mi a helyzet a BioShock-al ? :D

Halkan megjegyzem, teljesen valtozo van ami meg sem jelenik a masik oldalt, vagy a igazabol konzolra kiadott huzonevek jonnek hamarabb a masik oldalt.
    Teljesen kiszamithatatlan mi mikor jelenik meg. Foleg miutan manapsag mar a keszitok ossze-vissza beszelnek a megjelenesekrol.
    Maga az MGS4 is mar masfel eve kesik, de a szamitogepes piacon ugyanez a helyzet, amelyiket meg a kiado surgeti, abban meg kismillio buggal talalkozik a felhasznalo.
  • Ry0K3N
    Ez akkor volt legszembetűnőbb mikor havernál HAlo 3-aztunk kontrollerrel egy résznél vagy 2 percig szarakodtam míg bill+egérrel fél perc alatt összecsomagoltam volna a társaságot. Lehet akármilyen a kontroller de vannak olyan kategóriák (pl:FPS) ahol nem veszi fel a versenyt az egér eredményességével hogy ennél a szónál maradjunk.
  • Istencsászár
    Ugyan az a kettő, aki megszokta annak tök mind1 hogy pécén egerezik vagy konzolon kontrollerezik... 3 óra Halo3 multizás után leülök és megyek heccsatokat osztani a csébe, 3 óra csé heccsatozás után leülök és megyek Halo3 multizni... észre sem veszem a különbséget, max azt hogy kényelmesen a kanapén elterülök, bámulon a hdtévét, szol az 5.1 és rezeg a kezemben a cucc:)
  • gazgoblin
    hat akkor szerintem te egy szekben ucsorogsz egy asztalnal...en meg egy kanapeban hatradolve a tv-n nyomom...

most is a kanapeban uldogelve irok ide egy laptoprol hiszen PC kell minden haztartasba (csak nem feltetlen jatekra)
  • bertino
    lehetne jobb is.
  • gazgoblin
    hat jatekra jobb nem? hiszen olcso meg van ra egy tonna jatek amit raadasul konnyu megirni ra....
  • Ry0K3N
    Az egyetlenegy szerencsém hogy TFT-m van mert nem férnék el az 100.
  • bertino
    jobb ?
    ezen tulajdonságainál fogva jobb... ? pff :D

néhány szerint igen, néhány miatt sose venném.
  • [Jakuza]
    Mint ahogy a masik oldal is, marpedig most az iranyitasrol beszelunk, amelyikkel eredmenyesebben es konnyebben, ezaltal jobban elvezhetoen lehet jatszani.
    Mar pedig az aki azt allitja, hogy egy FPSben a joystick a jo valasztas es nem az eger+billentyu kombo az semennyit nem ert ehhez a jatekstilushoz.
  • gazgoblin
    hat akkor jobb mint a PC! zarható a topic :DD
  • Istencsászár
    Egy szóval sem írtam hogy jobb, csak hogy lehet és megvan rá minden szükséges eszköz, EA nyomatja a Red Alert, Timerium, sorozatot konzolon, az igazi áttörés meg valszeg a Halo Wars lesz ezen a fronton.

Nem is azt írtam hogy lenne e esélye, de ezt nemtudom, csak anyit írtam hogy kontrolleren is vannak hc prők ugyan ugy mint egeren, amugy a két tábort felesleges egybeereszteni, lévén hogy konzolon mindenki max grafon tolja egyenlő esélyekkel, pécén pedig butítás, cfg hakk stb... nem kell ugye sorolni hogy az a menő manő prő akinek nemtudom milyen csoda eger van meg egérpada, meg hány száz ++++ fpsell suhan a játéka és hogyan állította butította hogy mindent tisztán lásson...
  • bertino
    mert olcsó.
    mert könnyebb rá programozni.
    mert annak ellenére, hogy gyári hibás, viszik mint a disznó.
    mert kurvasok gamet csinálnak rá.
  • gazgoblin
    jol nezhet ki :DDD

maradok a nemkupleráj kinézetű nappalinal :D
  • Ry0K3N
    Világéletemben bill-ről nyomtam az autós gémeket. Ez is megszokás. RBR-t például csak bill-ről tudom nyomni mert kipróbáltam kontrollerrel is és hát kicsit gány. Amiatt nem éri meg hogy szabályozni tudom a gázadást, meg ha tényleg komolyan akarok szimulátor autós gamét játszani akkor beruházok egy kormányra mint sem egy kontrollerre.
    "sőt az a minimalis kenyelmetlenseg megeri azt az extrat hogy a kanapéban hatradőlve nyomom a játékot es nem vagyok körberakva egérrel meg bill-el" engem 10 éve sosem zavart a bill+egér, ez is megszokás kérdése. Sőt még elfér itt két headsett meg egy kontroller egy távirányító meg 3 usb vezeték is.
  • gazgoblin
    siman igazad lehet. viszont azt nem ertem hogy akkor miert boxra fogy a legtobb jatek (aranyaiban is)

szerintem siman azert mert sok embernek (nem HC gamernek) elege van az allando upgrade-elgetesbol meg faxkodasbol a kíndowsal
  • gazgoblin
    "Ezt szerintem magad se gondolod komolyan, vagy azt sem, hogy egy joystickes mukinak eselye van egy HC egeres billentyus jatekossal szemben."

neharagudj de ki a fasz akar vesenyezni egy 24/7-ben primitiv lovoldet gyakorolo HC gamerrel? A konzolosok tobbsege JÁTSZANI akar nem pedig pwnolni meg owned-olodni.