17438
-
#1418 Erzed ezt ? :D LOL most fajdult meg a hasam a rohogestol.
"Total War engem sem izgat, mert nem érdekel... nemtudom milyen"
Es ilyenek fikazzak a PC-t. Istenem ez olyan nevetseges :D -
#1417 Megnézem majd, de ha nem érdekel a TRS kategória, akkor hiába tetszik neked, vagy másnak.
Persze próbából utána nézek. -
kockulás -
#1415 Nem a pc-s közönségnek álldozott le. én ezért nem naon játszok. -
High end PC #1414 öregapámnak is leáldozott -
#1413 Mert maximum addig mukodik azaz 360 oraig, mielott elojonne rajta a deadly end bug :D -
High end PC #1412 a kenyérpirítóknak és a szendvicssütőknek is leáldozott -
#1411 mert az xbox 2-nek már a nevében is benne lett volna, hogy rosszabb a ps3-nál :D -
#1410 Total War engem sem izgat, mert nem érdekel... nemtudom milyen, nem is fikázom. RTS ugyan ugy irányítható konzolon, egér híján konzolos és kontroller barét interfészt kapott a cucc, teljesen más mint pécén... de irényítható normálisan, csak megszokás kérdése... -
#1409 Miért írtak 360-at az új Xbox után?
-
#1408 """""Tudod te hogy ha egy játékban monnyuk húbazzeg de nagy fizika lenne, meg valósághűség, akkor nem indíthatnád újra a játékot, 1 ütközéstől meghalnál, meg 1 kocsid lenne, és nem férne el a gépházban."""""
Na én itt ennél a mondatnál elhagyom a topicot, ez nem nekem való...
Bár most röhögtem egy akkorát, hogy kiestem a székből...
Ejj, milyen király HC játék lehetne, megveszed 10k-ért, elindítod, majd ha karambolozol befizetsz online ca$h-t a gyártónak, megjavítják belőle és mehetsz tovább. Aztán ha úgy karambolozol hogy megsérülsz, kijönnek nagydarab kopaszok és eltörik a bordáidat, és kórházba mész. Na az lenne ám a real fizika
Na ágyő a topic-nak! -
#1407 "RTS-ek, meg NEKEM SZEMÉLYSTERINT nem álltalánosítaní szeretnék, de unalmassak, és kicsik."
Muhahaha.
Oreg szakitsd le a polcrol a Total War seriest es meglatjuk mi kicsi benne szamodra. :D
Ilyen konzolra sosem lesz, vagy ha valamit osszepofoznak ra az jatszhatatlan hanyadek lesz.
-
#1406 A pcnek leáldozott!! -
#1405 A pcnek leáldozott!! -
#1404 Hali hagyd abba a személyeskedésnek legalábbis ezt a formáját, nem vagy az apám.
És ki kéne már jönnöd a mátrixból, kit izgat, hogy mennyire szimulátor a life for speed.
Játszottam vele én is, de a fizika nem foglalt le sokáig, inkább kimentem azt mentem kocsival 1-2 kört, azt ha játszani akarok, és nem csak a főmenüig eljutni, hanem SZÓRAKOZNI akkor fogok egy játékot.
Tudod te hogy ha egy játékban monnyuk húbazzeg de nagy fizika lenne, meg valósághűség, akkor nem indíthatnád újra a játékot, 1 ütközéstől meghalnál, meg 1 kocsid lenne, és nem férne el a gépházban.
Hallottad azt hogy jóból is megárt a sok.
Vagy vegyek egy tervezőprogit, azt tervezek magamnak egy szimulátort...tyű de eljátszok majd vele... -
#1403 Ja ezeket en is birom :D
Bemutatkozo szovegben 14 eves vagyok es F1es szimulator versenyzoi vagyok es PS3 rulez. :DDDDDDD
Aztan azt sem tudja mi egy kormanytrapez :D Na jo megyek is mindjart a haverhoz a muhelybe a magyar bajnoksagban szereplo rally verdakon dolgozni kicsit.
-
#1402 Ha ez igaz akkor még szomorúbb amiket irkálsz:) -
#1401 Te ilyen kemény vagy nem? -
#1400 Húú... Bajnokság... Tök jó! -
#1399 Szerintem ismet sirni fogsz mint elozo evben a F1es topicban.
Mercedeses buzi. :D -
#1398 Idiota gyerek en amit leirtam azzal mind jatszottam.
Elso generacios nintendotol,segatol volt egeszen a next gen konzolokig, vagy spectrumtol, amigan keresztul modern PC-ig,ugy hogy ezt beszoptad.
-
#1397 na most jöhet püréowned :)) te ezeket elhiszed amiket állítasz?:D -
#1396 Huh most aztán megállt majdnem a szívem GTR2 online élmények...fúúúú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1395 Nem csak rólam van szó.
Ezzel arra akartam célozni, hogy sok ember igényét kell nézni.
Nincs bajon RPG-kkel, csak ezeket nem komálom.
RTS-ek, meg NEKEM SZEMÉLYSTERINT nem álltalánosítaní szeretnék, de unalmassak, és kicsik.
Én jobban olyanokat szeretek, vagyis csak szeretnék, amiben jobban nagyobban látom a cuccokat, és valós időben én irányítok valamit történet mellett.
Már ez egyéni szempont, de nem kevessen vannak így, ezért kell a mi kettőnk és más emberke igényét nézni együttessen. -
#1394 Fiam...
pedig nemrég jöttem...
A konzol jobb volt nem? A PC túl bonyolult.
Brutállal is irhatod, de a GT5 akkor sem tud meghatni, amíg egy GTR2 online bajnokságban versenyzem, és olyan élményeim vannak, hogy a "NEXT GEN" konzol sírva jelenthetne... -
#1393 Tajokozodj oreg igen te. Kb 60% verekedos, 30% JRPG, 9.89% simulator
0.1% strategia, 0.01% Adventure
-
#1392 jééé megtaláltam ezt a fincsi topikot XD -
#1391 sŐTT MOSTANÁBAN pc-N SEM JÁTSZOK...
inkább filmre meg zenére pazarlom az időmet.
Meg max néha 1-2 cod4-et esténként, de ritka, csak max haverokkal együtt. -
#1390 Fiam...
ha nemrég jöttél volna, akkor nem hordanád össze a sarat a topicban.
ÉN PC TULAJ VAGYOK!
NINCS KONZOLOM SE HANDHELD-em öreg...és MOBILON SEM JÁTSZOK.
CSAK VOLT KONZOLOM? ÉS 4ÉVE KB PC-M ÉS ELMONDOM A VÉLEMÉNYEMET.
JA NEXTGENT MEG CSAK KIPRÓBÁLTAM.
ÍGY VILÁGOS, VAGY BRUTÁL BETŰKKEL ÍRJAM.... -
#1389 Inkább püréowned :D -
#1388 "a jatekok szorasa sokkal tagabb mint egy konzolon, ahol sokkal jobban beszukult a piac, mivel sokkal kevesebb mas stilusu jatek van."
MMO ( bár ez is lesz ) és Simsen kívül MINDEN van konzolra... tájékozódj kicsit... -
#1387 Uss ra egy kritikust ugy is meztelen a csavo es ugyetlen igy a AC-jat is siman tul dobod. :D
Remelem valami ketkezes kasza van nalad 4X-es szorzoval hogy egybol kifilezd :D -
#1386 Már értem te csak a shootereket tolod hát ugy tényleg kevés.
Mi bajod a rts,rpg-kel ?
-
#1385 Miért te mögötted nem ülnek, hanem fekszenek?
Lehet abba kéne hagynod.
Valszeg néhány embernek ezt be tudod mesélni, de szerintem még pc-s, többekközött én is...társaid is azért el ffogják ismerni, hogy ez csak max a te izlésedet tükrözheti, nem a játék valódi minőségét, ha egyeltalán valóban igaz. -
#1384 "magyaraznak es a tobbseguket meg csak kis sem probaltak es osztjak az eszt."
ezt pont te mondod? epic fail:D:D:D -
Zóanagyvarázsló #1383 Azt dobás előtt kellett volna eldönteni ;) -
#1382 Amúgy tényleg, te mit oltasz itt a PC-s topicban? Miért nem mész a "konzol a legsirályabb" topicba? Ott lehetne mesélni a jó kis játékokról. Ez itt PC, ide már nem elég 8 általános... -
#1381 Persze hogy nincs gond a felhozatallal.
egy evben megjelenik rengeteg jatek ebbol 10% minimum jo es szorakoztato.
Maximum csak a jatekosok stilus iranti izlese ami szelektalja tovabb oket.
Persze valakinek nem jon be egy Space Empires V vagy Hellgate: London.
Van aki Fifa 2008al jatszana vagy UFO: Afterlighttal,Simssel a jatekok szorasa sokkal tagabb mint egy konzolon, ahol sokkal jobban beszukult a piac, mivel sokkal kevesebb mas stilusu jatek van. -
S8DJ #1380 tegyük hozzá hogy házimozizni is jó vele -
#1379 Érdekel, és faxa is:
Thimeshift
Jericho (azért itt durván lineáris vágóhíd, de attól még jó volt 1x-i játéknak)
Stanglehold (cow yun fat sirály)
Bioshock (elmegy .... minek az a nyíl?)
Ha a GOW gers of war akar lenni. Tuti vétel.
Crysis
Nem megy.
Blacksite
Jó lettt volna, csak ölembe ment a hányás.
Witcher
Stalker (bukta-kukta se szép nem volt, se fizika nem volt....)
Többiről nem mondok véleményt nem műfajom egyik sem.
Látod már 1 ember aki nem tudna ellenni.
Amúgy én ezekkel nyomatom, nyomattam ha kicsit unatkoztam:
Call of Duty 2-4
Fahrenheit
Gears Of War
Lost Planet
Devil May Cry
Cold Fear
Condemned
Resident és Silent hill részek.
UT3 néha néha.....
meg talán 1-2 másik cím.
A többibe is belenéztem, de csak belenéztem.