A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg még adj hozzá fél tucat kétszínû embert és máris korrekt az amit mondasz. <#rolleyes>#rolleyes>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
az ilyen trollkodásal és személyeskedéssel pár hét pihire is el tud ám jutni az ember a banamákra
lassan észrevehetnéd hogy tõled ilyen "remek" ennek a topiknak a színvonala és visszavehetnél az arcodból
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Javaslom a #15558 hozzaszolast elolvasni, ha mar keves az a 140 IQ egy link eszrevetelehez. 😄 Na de most mar tenyleg NN.
Jah nem vagod, ezzel max a kepernyot tudod lefilmezni lobogar. 😄
DE majd odaviszem a 2. emeletre a moniittort hatha a visszatukrozodo fenyekrol is az "LCD" monitoron keszit videot. 😄DD
Jah te majom gyerek csinalhattal volna videot csak gyava voltal eljonni, mert egy kis fereg vagy.
Amugy meg mentem most mar tenyleg aludni, mert kifarasztja az embert ha sokaig jatszadozik cerkof majmokkal. NN
Már megint faszparaszt vagy?
"es most igy neked latatlanba elmondom"
ha elõbb mondod nem kérdõjelezik meg azt hogy kamukép-e
megmutattam hogyha kamuképet akar csinálni valaki akkor az nem egy nagy kaland
az utolsó mondatod meg valami paranoid zagyvaság és már reagálni se érdemes rá
PS2, 360, jatekaim.hu
Semmi koze nincs a masik postafiokhoz, te eszleny, ami a masik kepen nem is latszodik 😄DD.
Tudo van T-online, Gmail,Gmaikl2 es alul a Hagyimiklos. 😄DD
Te aztan ertesz hozza, a masik IQ bajnok, bar valljuk be erosen hasonlitasz a DellPeterhez, csak nem rokonod ? Egyutt szamoltatok ki azt a 140-es IQ-t ? 😄.
SZÓVAl videózd azt a gyûjteményTTT
PS2, 360, jatekaim.hu
Sot utana biztos fogtam es framenkent osszevagtam a videot. 😄DDD
Pedig mar beegett a gyerek, hogy nem volt mersze eljonni es letagadta, most probalkozik masik accontrol a hulyeseget bizonygatni. 😄
és muilyen érdekes hogy a postázndóban meg vár egy piszkozat elküldésre
de mostmár biztos jön a videó és utána megnyugodhatunk
Igaz visszakellene logolnia a masik accjara ahol mar beegett.
http://jakuza001.atw.hu/2.avi
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
nembaj, csak fogadd el hogy kamutgyártani nem tétel és lápj tovább
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
inkább azt próbáld megfejteni hogy miért tépi a száját ennyit vagy akrna videógyártással szöszölni, miközben egy sima priviben is elküldhette volna a címet, telefonszámot?
hmm?
fair enough? 😄
talán mert játszom pécén?
PS2, 360, jatekaim.hu
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
legalább 2percbe került mspaintban a mûvelet
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
+ a boldolás azt jelenti hogy ott van valami új (csak nem a postázandó levél neked?
PS2, 360, jatekaim.hu
PS2, 360, jatekaim.hu
Ugye a karnál sem helyes a 8 irány!!! Mert a karnál végtelen irány van, mivel lefedi a képzeletbeli kör minden pontját a kar ha egyszer körbeforgatod vagyis 360 irány lehetséges ....lenne ha ennyire precíz érzékeny lenne a karakter mozgása. De ez persze nem fontos most.
Nem azt írtam hogy csak kontrollerrel kell lovagolni a wow-ban, dehogy.
Hanem azzal könnyebb, nem pedig csak azzal lehet. A 2 kijelentés közt van értelmi eltérés.
Vagyis nem kell váltani csak nem kell azt mondani hogy nem könnyebb.
pl amit itt írtak a Red Dead Redemption meg a hasonló SB játékok is "simulátoroknak foghatóak fel. Az RDR-ról olvastam angol cikkben hogy szinte egy külön virtuális "élet" van a játékban. Persze nem lehet mindent mint a valóságban, de kb mintha a valóságban abban a korban lennél.
Szóval ez nem von le az érdemükbõl semmit szerintem. Egyikébõl sem.
egyáltalán nem látom semmi elõnyét sem a kontrolleres mount irányításnak