A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chris Redfield
Igen igazad van a Fifa cuccokban van nagy jelentõsége. De most nem akartam ennyire példázgatni csak kb érezze az is a különbséget aki makacskodik. 😊

gazgoblin
vicc

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

(hogy tõled ilyen "remek" ennek a topiknak a színvonala )

meg még adj hozzá fél tucat kétszínû embert és máris korrekt az amit mondasz. <#rolleyes>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

DellPeter
nem õ szentûl meg van gyõzõdve, hogy te vagyok.

PS2, 360, jatekaim.hu

DellPeter
Most komolyan, mi a trükk?

PS2, 360, jatekaim.hu

gazgoblin
jahogy dellpeter=highendpécé? nemtudtam!

gazgoblin
"Amugy meg mentem most mar tenyleg aludni, mert kifarasztja az embert ha sokaig jatszadozik cerkof majmokkal."

az ilyen trollkodásal és személyeskedéssel pár hét pihire is el tud ám jutni az ember a banamákra

lassan észrevehetnéd hogy tõled ilyen "remek" ennek a topiknak a színvonala és visszavehetnél az arcodból

Jakuza001
Oh wait mielott elmegyek te ?IQ bajnok, mikozbven az accountjaid kozott logolgattal, azota mar reg linkelve lett a video. 😄DD
Javaslom a #15558 hozzaszolast elolvasni, ha mar keves az a 140 IQ egy link eszrevetelehez. 😄 Na de most mar tenyleg NN.

DellPeter
ja, hogy nem lesz videó sem, értem, minden érthetõ.

PS2, 360, jatekaim.hu

Jakuza001
Tudod mi a screen capture ? 😄DDD
Jah nem vagod, ezzel max a kepernyot tudod lefilmezni lobogar. 😄
DE majd odaviszem a 2. emeletre a moniittort hatha a visszatukrozodo fenyekrol is az "LCD" monitoron keszit videot. 😄DD
Jah te majom gyerek csinalhattal volna videot csak gyava voltal eljonni, mert egy kis fereg vagy.

Amugy meg mentem most mar tenyleg aludni, mert kifarasztja az embert ha sokaig jatszadozik cerkof majmokkal. NN

gazgoblin
"Te igen hulye"

Már megint faszparaszt vagy?

"es most igy neked latatlanba elmondom"

ha elõbb mondod nem kérdõjelezik meg azt hogy kamukép-e

megmutattam hogyha kamuképet akar csinálni valaki akkor az nem egy nagy kaland

az utolsó mondatod meg valami paranoid zagyvaság és már reagálni se érdemes rá

DellPeter
Félek, hogy ez a videó is olyan lesz, mint az emailed. Sosem jön meg!!!

PS2, 360, jatekaim.hu

DellPeter
A GYÛJTEMÉNYT ne hagy ki a videóból, tudod, amiért nem mertél fogadni, és képet hamisítottál!!!!!!!!!!!!!!

PS2, 360, jatekaim.hu

Jakuza001
Te igen hulye az egy masik mappa, semmi koze nincs hozza es most igy neked latatlanba elmondom hogy egy NSO-s level van benne.

Semmi koze nincs a masik postafiokhoz, te eszleny, ami a masik kepen nem is latszodik 😄DD.

Tudo van T-online, Gmail,Gmaikl2 es alul a Hagyimiklos. 😄DD
Te aztan ertesz hozza, a masik IQ bajnok, bar valljuk be erosen hasonlitasz a DellPeterhez, csak nem rokonod ? Egyutt szamoltatok ki azt a 140-es IQ-t ? 😄.

DellPeter
húú hallod akkor már azt a gyájteményt videózd amiért el akartam menni hozzád és nem merted megadni az elérhetõséged, csak hamisítani egy képet, mert azt a gyûjteményt igazolni mentem volna megnézni, innen indult a buli, DanielT is kíváncsian várja már.

SZÓVAl videózd azt a gyûjteményTTT

PS2, 360, jatekaim.hu

gazgoblin
<#eljen>
korrekt!

<#taps>

Jakuza001
Varj most az lesz a kitalacio, hogy tul lassan kerestem a neten egy valamilyen screen capture programot. 😄DD
Sot utana biztos fogtam es framenkent osszevagtam a videot. 😄DDD
Pedig mar beegett a gyerek, hogy nem volt mersze eljonni es letagadta, most probalkozik masik accontrol a hulyeseget bizonygatni. 😄

DellPeter
<#eljen>

PS2, 360, jatekaim.hu

gazgoblin
keresgéld az eltérést:

és muilyen érdekes hogy a postázndóban meg vár egy piszkozat elküldésre

de mostmár biztos jön a videó és utána megnyugodhatunk

Jakuza001
A hulyegyerekeknek, akik azt hiszik okosak.
Igaz visszakellene logolnia a masik accjara ahol mar beegett.

http://jakuza001.atw.hu/2.avi

Megkérdem hogy mi lett átpaintelve a képen de ti meg vetítetetek és kerülitek a kérdés. Ja hogy nem tudjátok mi benne a gond csak bele kell kötni valamibe. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

gazgoblin
eccerûen nem tudom felfogni mit nem érthetsz ezen

nembaj, csak fogadd el hogy kamutgyártani nem tétel és lápj tovább

Az ilyen "elküldtem a levelet itt a screen" baromságokkal maradjunk mááár...kb 10 éve fiatalabb koromban én is csináltam ilyet szivatni másokat, egy totál átlag user seperc alatt meg tud hamisítani egy ilyet winfos pénjttel is, sokkal durvább dolgokat is meg szoktak csinálni, ez semmi.

Azt tõle kérdezd ne tõlem. Mi volt azon a képen a kamugyártás magyarázd már el ha már letöltötted.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

gazgoblin
fenn van a gépen a bat progi, köszönöm az aggódásodat! (nem is értem mi az összefüggés a bat használata és az mspaint-ben való kamugyártás között)

inkább azt próbáld megfejteni hogy miért tépi a száját ennyit vagy akrna videógyártással szöszölni, miközben egy sima priviben is elküldhette volna a címet, telefonszámot?

hmm?

gazgoblin
várom!

Jakuza001
Jah hulyegyerek ossze van vagva. Max nalad. Mindjart csinalok egy videot is, te igen marha, hogy osszevagtam.

És miért számít az honnan küldi el de most komolyan?

Mi fair enough? tehülyevagy? 😄 tudom hogy mûködik a képösszevágás azt nem értem hogy mi az a problémád amit nem lehet magával a Bat! programmal megcsinálni mert látom sosem használtad 😄

Azt, hogy 1 perc alatt módosította úgy, hogy a Gmail-os cím helyett a T-Mobile-osról küldte el. Egy ilyet hamisítani tényleg nem nagy cucc.

gazgoblin
"Uramisten. Szerintem tegyél fel egy Mspaint-et és nézd meg hogy mûködik a képösszevágás mert kurvára beégeted magad itt vele xD"

fair enough? 😄

Hát ez tényleg nem tartott sokáig. 😄DD

Ésmostittmitkellnézni? 😄

gazgoblin
"akkor mit keresel itt"

talán mert játszom pécén?

DellPeter
nekem nem kell mutatni, szerintem itt mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy Jakuza most is csak egy szerkesztett képpel kamuzik

PS2, 360, jatekaim.hu

Totti5
Fifába pl 360 fokos mozgás van már, ami elég pöpec dolog. Billel az játszhatatlan, talán még a leghardkórabb kéjbórd fanok is belátják ( már aki tolja a Fifát ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

gazgoblin
tessék """"elküldtem""" neked a t-online-osról is

legalább 2percbe került mspaintban a mûvelet

Büdös Bohóc
mondd már meg, hogy miért van ez a topik akkor? Ha olyan nagyon pc-s játékos topik, akkor mit keresel itt, aki a másik topikban a PC-t osztja? Neked kéne elmenni innen

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Hát igen, a vastag Postázandó mappa árulkodó volt, a kép szerintem is fals volt.

gazgoblin
fél perc mspaintban

+ a boldolás azt jelenti hogy ott van valami új (csak nem a postázandó levél neked?

Lovaglást joyal és joy nélkül. Lassan 10 év PC gaming után? naná hogy wasd a kényelmesebb mert kézreáll, megszokottabb. Mondom egyik játékba sem éreztem hogy annyira nagy gond lett volna a wasd.

DellPeter
ráadásul már le is szedte õket, biztos talált valamit, ami nem stimmel rajtuk 😄DD

PS2, 360, jatekaim.hu

DellPeter
simán kinézem ebbõl az emberbõl, hogy egész délután ezt a képet hamisította.

PS2, 360, jatekaim.hu

Chris Redfield
Mit?
A joy-t?
Minden 2. játékban manapság.

Chris Redfield
Gondold meg melyik a kényelmesebb? ha 1 ujjaddal 1 kart tudsz könnyedén 8 irányba tolni húzni vagy ha 2-3 ujjal a "kemény" mûanyag gombokat nyomkodni, és annak megfelelõen 1-2õt hogy iránytváltasz?
Ugye a karnál sem helyes a 8 irány!!! Mert a karnál végtelen irány van, mivel lefedi a képzeletbeli kör minden pontját a kar ha egyszer körbeforgatod vagyis 360 irány lehetséges ....lenne ha ennyire precíz érzékeny lenne a karakter mozgása. De ez persze nem fontos most.

Mondj egy játékot ahol ezt ki lehet próbálni aztán elmondom a véleményem 😄

Chris Redfield
Rossz következtetés a tiéd.
Nem azt írtam hogy csak kontrollerrel kell lovagolni a wow-ban, dehogy.
Hanem azzal könnyebb, nem pedig csak azzal lehet. A 2 kijelentés közt van értelmi eltérés.

Vagyis nem kell váltani csak nem kell azt mondani hogy nem könnyebb.

Chris Redfield
Elfelejtettem utólag a végére írni hogy a szimulátorok valóban komolyabb programok, de ez nem von le semmit a többi "játék" érdemébõl.
pl amit itt írtak a Red Dead Redemption meg a hasonló SB játékok is "simulátoroknak foghatóak fel. Az RDR-ról olvastam angol cikkben hogy szinte egy külön virtuális "élet" van a játékban. Persze nem lehet mindent mint a valóságban, de kb mintha a valóságban abban a korban lennél.
Szóval ez nem von le az érdemükbõl semmit szerintem. Egyikébõl sem.

és most akkor a 8 milla wow user is nyomja kontrollerrel mikor mounton vannak? 😄
egyáltalán nem látom semmi elõnyét sem a kontrolleres mount irányításnak