17438
  • Kongy
    Hát egy haloforever ikonnal felszerelt xbox fanboy sem kell ide sztem. A MS egy buzi cég, ami állandóan lefizet más cégeket h a játékuk demója pl csak x360on jelenjen meg. már magát a céget is utálom.
  • Jakuza001
    Az igazsag mindig annak faj, akinek nincs igaza. :D
  • Chocho
    Pff...
  • Chocho
    Oké, ugyanolyan ostoba vagy, mint voltál. Mostantól ignorállak, a büntetőpontok jellemeznek helyettem is. :)
  • Totti5
    Mégis mit kell tenni, rohanni holnap és pécét venni és hálát adni az égieknek érte? ezekkel mindenki tiszában, de semmi köze a témához és a játékipar kérdéseihez.
  • Totti5
    Belőled süt a gyűlölet az xbox iránt, ez nem kell ide, mert felesleges.
  • Kongy
    Na, mindent összevetve azt mondom: PS3-at elfogadnék szívesen, X360-ról hallani se akarok, mert az egy ratyi szarság. És nem azért mert irigylem az X360 tulajokat. Nem irigykedek arra h vki Halozik. :D azzal a ratyi fossal nem kivánok játszani XD
  • Jakuza001
    Ertem en, hogy nem akarsz reagalni az igazsagra. Nem gond ismeri mindenki ezt a vedekezesi mechanizmust.

2.
    Nem hogy szimplan a PC fejlesztesi utem, amibol el a konzol, hanem a jatekok 99% se letezne PC nelkul. Ezek a tenyek.

Amugy pedig ki kerdezte, hogy ki mit allitott ?
  • Kongy
    A Reach X360 is úgy néz ki mint egy fos. ODST-t mondjuk HDTV-n kipróbáltam, és az is egy hányinger.
  • Chocho
    A hsz.-ed első része tipikus troll blabla, válaszra sem méltatnám. :)

A második már érdekesebb.

Nyilván, a PC nélkül a konzolok sehol sem lennének, de ismét meg kell kérdeznem, hogy állította valaki az ellenkezőjét? Csak mert ennél nevetségesebb és egyértelműbb közhelyet felesleges hangsúlyozni máskülönben. :)
  • Jakuza001
    ERgy kijelento mondat jelentesevel nem tudsz megkuzdeni, ami rogzitti a jelenlegi valos tenyt az allapotokrol ? Igaz az allitas ? Igen.

Ertem en hogy amikor elmondja ezt valaki egy konzolosnak az egybol elkezdi verni a tamtamot, hogy majd jon a kocv generacio meg milyen jo volt az a harwer regen, meg a programozas kiismeresevel a keszitok, jobban kihasznaljak idovel a kepessegeit.
    Ez mind egy nagy blabla.

A PC nelkul a konzol meg csak nem is tud letezni, es par gyengeelmeju konzolos ezt nem tudja felfogni.
  • Chocho
    Ennyi.
  • Chocho
    "Amugy ez a mondat el is arul mindent az Xbox megjelenitesi kepessegeirol."

Erről arra asszociáltam, hogy megint hülyeségeket beszélsz, és azt hiszed, valaki magasztalja az Xbox 360-at vagy a Halot (hopp, totti!). Arról meg, hogy ki próbálkozik, inkább ne beszélgessünk, nem jönnél ki jól a dologból a múltkori után. :)
  • Jakuza001
    Miert mondta valaki hogy dicserted ?

Senki, de te ugy tunik ilyen visszakerdezos mondarokkal probalsz operalni, mintha valaki beszelt volna errol.

Nem csak nalam, hanem az elozo hozzaszolasban is, mint "Ki mondta, hogy a Halo: Reach a PC-s sztenderdekhez mérve is szép?"

Megemlitette ezt valaki ? Nem, ezert meg probalkozasnak is rossz.
  • Jakuza001
    Jah, akkor mutatom az alap beallitas erteket.

r_motionblur 0 (Crysis)

Remelem vagod az ellentmondast magaddal.
  • wedge31
    A Metro belsö terekben jelenleg minden játékot porig aláz, föleg dx11-ben.
  • RYO21
    This is real racing.
    35 tracks
    125 cars
  • Totti5
    Voltak felszíni havas részek, igaz nem sok de volt, amúgy pont emiatt kár hasonlítani, de az majdnem biztos hogy a tavalyi év két legszebb FPSe volt, csak a Metroba voltak súlyos hibák pl a teljesen buta, élvezhetetlen bugos AI.
  • Chocho
    Miért, dicsérte őket valaki? Az Xbox 360 egy öt éves gép. Csodát nem lehet várni tőle. Ennek ellenére speciel az Alan Wake nagyon odaver látvány terén.

@totti: Milyen külső terekről beszélsz? A Metroban alig vannak, azok is szűkek, és emiatt jól néznek ki rohadtul. PC-n, mármint.
  • Totti5
    Crysison több blúr és mosodás van mint a Halokban bármikor is volt, de ha jól alkalmazzák akkor nincs ott gond, a jó blúr hozzáad a látványhoz.
  • Jakuza001
    Milyen az amikor valami az Xbox360hoz kepest szep ? :D Ketszer annyi motion blur van rajta medium felbontasu texturakkal ? :D

Amugy ez a mondat el is arul mindent az Xbox megjelenitesi kepessegeirol.
  • Totti5
    Metro nagyon szép belső terekben, ahol jóval látványosabb dolgokat tud mint a Reach, de külső nagy terepen meg egyértelműen a Reach szebb ( már csak ahhoz képest is ami van a Metroba, mert olyan sok nincs ).
  • Chocho
    A Crysis PC-sztenderd még ma is, vagy a Metro 2033.
  • Chocho
    Te már csak tudod...
  • Totti5
    2010ez felhozatalhoz képest is szép platform függetlenül... azért ne legyünk már vakok. Mi a Pc sztendert? a COD? vagy mik jöttek ki tavaly ami sokkal! szebbek?
  • Chocho
    Gyönyörű, szerintem a tavalyi legszebb arcábrázolás az FF XIII-é volt.
  • Chocho
    Tehát ha újra kiadja a Wolfenstein 3D-t az id 30 000 forintos áron, megveszed? Meg egyáltalán, mi ez a vonzódás ahhoz a jelképhez?
  • Chocho
    Ki mondta, hogy a Halo: Reach a PC-s sztenderdekhez mérve is szép? Na? Elárulom: senki. A Reach az Xbox 360-hoz képest néz ki jól. Maga a játékélmény mellesleg remek, ez tapasztalat, nem pár videó alapján összecsapott elképzelés.

Ami a God of War 3-at illeti, tény, hogy fantasztikusan néz ki. De nem szabad elfelejteni, hogy egy zárt pályán játszódó akciójátékról van szó, ahol a hatalmas terek sem olyan grandiózusak, mint a Reach látható töltéstől mentes pályái. :)
  • Kongy
    A Halo egy lószar. 1-el 2-vel toltam... hátt... a hányinger környékezett utána. Ilyen fos FPS nincs másik. Néztem a Reach-ből videókat, és nemtom mit istenitik a grafot. Egy agyonblurözött szarság. 2007-es Crysis 20x szebb nála. Röhej. Gears of War a másik nagy fos. 1-2-vel játszottam, és a graf nem rossz de a játékmenet dögunalom. Fedezék-lősz-fedezék-lősz ebből áll az egész, a legunalmasabb TPS-ek egyike. Szar. Alan Wake? Nem lehet rossz, de annyira hidegen hagy mint a csigák nemi élete.

Most ezekért vegyek én xboxot? Hát a lófaszt!

PS3 sokkal szimpatikusabb. God of War 3, Uncharted 1-2, Heavy Rain... ezek remek címek, de miután ezeket végigtoltam, szerintem annyi is lenne számomra a PS3. (persze a last guardian-ig)A GoW 3 (God of War 3) marha szépen néz ki. Ilyen látványos játék nem sok van.
  • bertino
    pff.
  • dronkZero
    Egyetértek.
    Akkor ezt meg is beszéltük. Ez hiányzott annyira?
  • Gyuszopapa
    A pc-s játékoknak van jövője.
    Na írtam.
  • dronkZero
    Akkor írj róla! Ki tart vissza?
  • Gyuszopapa
    Hát elolvastam miket írkáltatok az elmúlt napokban és szomorú vagyok,ennyi gonoszság ami itt van az eszméletlen,kb.egy hozzászólást nem olvastam arról amiről maga a topik szól.Pedig jó lenne ha valaki arról is írna.
  • Seth
    Megvárták míg betévedsz
  • 5c0rp330n
    ezt a topicot hogy a faszba nem zartak meg be?
  • dronkZero
    Mennyiért? Én gyártok neked olyat, ha van rá igény... :D
  • zorrobomber
    A Saboteur is kurva jó de csak azért mert nekem a szart is el lehetne adni ha horogkereszt van rajta.
  • Encore
    Ezek közül, ami szerintem jó:
    - Mass Effect 2
    - The Saboteur
    - Red dead redemption (ezzel nem játszottam, nincs konzolom, de ez az egy cím van, ami érdekelne onnan illetve talán még a GT)

Ízlések és pofonok, a többivel nem játszanék.
  • Jakuza001
    Lara Croft LOL :FF
    Metro 2033 gagyi.
    Darksiders gagyi.
    Bioshock kozepes System Shock utanzat akar lenni, ami nem az.
    Price of Persia sokadik rokabor.
    Splinter Cell sokadik rokabor.
    Halo konzolosoknak keszult gagyi FPS nagy hypevel, de kb a kozepesnel alig jobb cucc.

Ezek kozul a jatekok kozul van az Alan Wake, a Mass Effect + a Red Dead Redemption, ami igenyes es er valamit.
    A rokabor kategoria meg olyan is, ahol a 147. reszt csinaljak egy jatekbol.