17438
-
#15788 Egyébként meg mi a faszt örülsz neki, az csak egy szar techdemó, nem? -
#15787 Sokra mész vele, nyomassad gamepaddal, úgy az igazi az fps. :)
És milyen volt az első rész konzolos kollega? Végigjátszottad?:))) -
#15786 Fúdejónektekakkó' má' 3 éve folyamatosan! :D -
#15785 Nekünk van Crysis 1. Legyél boldog a demóddal, hülyegyerek... -
#15784 Egész jó ez a Crysis 2 demó! Ugye pécés kollégák? Ti is élvezitek? (ahogy mások már nyomják?) :DSAFSDFDS -
#15783 Akkó' majd csak figyelj. Megjelenés után térjünk rá vissza. (Általános fogadtatásról beszélek, nem az én privát egyéni véleményemről) -
#15782 Mert veled ellentétben nem egy érzéketlen f@sz. XD
Mellesleg nehéz lenne kiemelkedőnek lennie, meg aztán nem is kellene neki. Elég, ha csak Duke marad... -
#15781 Igyekszem, igyekszem... csak úgy vonz!! :(((( -
#15780 Mé' baj az neked, ha ő pofáraesik? :D :P
Azt szokás elfelejteni Duke-kal kapcsolatban, hogy előtte néma hőseink voltak, nem pofázott a karakterünk. Duke meg igen, és ez akkoriban újdonság volt.
Ma már baromira nem az. Ha maga a játék csak erős közepes lesz, nem pedig valami elképzelhetetlenül kiemelkedően fasza, akkor bele lesz taposva a földbe. -
#15779 Nem jó ennyire rákattanni, mert túl nagy lesz a várakozás és jön utána a pofáraesés. Visszafogottan kell viszonyulni hozzá... -
#15778 ha neked jól esik...felőlem imába is foglalhatod :D -
#15777 Az beteg, hogy harmadjára nézem meg az új Duke trailert? -
#15776 DoW2:Retribution -
#15775 "Sok minden nincs benne a listába, elég hiányos, de flém alapnak jó:)"
soroljad, de ne legyen benne olyan amit itt is direkt kihagytak:
-
#15774 A PC is hiányos :) -
#15773 Sok minden nincs benne a listába, elég hiányos, de flém alapnak jó:) -
wednes #15772 És még PC-hez jön idén a Red Dead Redemption, a Fable III meg az IL-2 Sturmovik COD (ami szimulátoros körbe elég komoly tényező). -
#15771 De szépen néz ki a boxos felhozatal ha van rajta multiplatform is :D -
#15770 ha valakinek csak egy platform vanik:
-
#15769 áz!
szedhető a Crysis 2 demo lájvról -
#15768 drámai! -
#15767 AZ lehet, de latod , hogy mennyi idiotabol all a konzolos vasarlokozonseg. :D
Eveken at el sem lehetett mozditani a top1 poziciobol a Wii-t.
Minden teren lepipalta eladasi adatokban a konkurenseket egy sokkal gyengebb eszkozzel.
-
#15766 Hát nemtom, de nekem ez az egész mozgásérzékelős faszság egy idétlen vakvágánynak tűnik, kb mint a pisztoly anno a NEShez... -
#15765 jah mert villantott valami újat, ami kb semmir nem jó. pláne ilyen idétlen grafikával. -
#15764 Naz de azert jo par even at nevethettunk azon, hogy a Wii hogy fogta ki a ket nagy vitorlaibol, a szelet. :D -
#15763 Tudok róla mindent, nyugi. ;) De majd hiszem, ha látom. Mindenesetre a március nekem a Crysis 2-ről szól majd. :P -
#15762 Most jön a TDU2 meg a Shift 2. :) -
High end PC #15761 Olvasd el ezt az előzetest a Shift 2-ről. A legjobb autós cucc lesz tartalomban, ami tolható PC-én is, ráadásul erre a platformra a legjobb választás mevenni.
TCM: Shift 2 előzetes
Megjelenés: március. -
#15760 Ezért tartok konzolt, hehehe.
Mellesleg eleve normális autós játék nem jött a PC-re egy ideje. A Shift fasza volt, de régi már, a TDU szintúgy.
Az NFS:HP is karaj, csak épp nem egy kategória a fenti címekkel. -
High end PC #15759 Hozzá tudsz férni a fiókomhoz
Csak aztán a családi vagyont is utald át :DDD -
#15758 csak szólok h azt az őskövület ati logót lecserélhetné vki :D
-
#15757 azért az kár, hogy forza / GT nincs pc-re :( -
#15756 Virtua Tenisz 4 nem ex. -
High end PC #15755 Hát igen, ez jól mutatja, hogy a PC-nek van a jövőben is létjogosultsága, idén is rengeteg exkluzív és multiplatform jön rá, ami érdekel, és a listában sem szerepel minden, de azért egész jó összeállítás.
Wii meg számomra nem nagyon létezik, mint játékplatform, 4 év alatt kb semmire nem használtam, csak párszor bohóckodni, de valahogy még mindig nem adtam el, csak porosodik. -
#15754 rég vót má:
PC+PS3=gémör hevön
Xbox=fizetős multi+egy középszar pécén is szebb multiplatform címek
wii=pre-prevgen, de legalább van rá game, ami máshol nem jelenik meg
-
#15753 ez igaz sajnos -
#15752 Ezen a pályán. Máshol meg mást csináltunk, minden pályára volt leosztás, hogy ki milyen kaszttal jön, mit csinál. Jó taktikával győzhettünk úgy is, ha az ellenfél egyéni skillekben jobb volt.
A lényeg, hogy volt LEHETŐSÉG mást csinálni, mint agyatlanul rohamozni az ellenség arcába.
BC2-ben nincs. -
#15751 Nem, azt mondom, hogy ha relatíve fillérekbe kerül egy játék, akkor még ha meg is vetted, de szar, akkor nem okoz lelki törést, ha nem játszol vele.
Pl az ArmA2-vel így vagyok én most, 1995HUF-t áldoztam rá, de sajnos a játszhatatlanságig bugos. De mivel "óccsó" volt, minimális kellemetlen szájízzel fogom uninstallni, és soha többet felé nem nézni. Ha teljes áron vettem volna meg, akkor lehet, hogy még erőltetném egy darabig.
CSét sokat toltam '99 és '01 közt, aztán jött a BF42, amire azonnal át is tértem, azóta nem láttam CSét. Amint lett alternatíva, hagytam a francba. Népszerűségét meg a "jókor, jó helyen" effektnek köszönheti.
Egyébként ott is bejátszik az egyszerű=népszerű képlet, rengeteg embert ismerek, akik anno CSéztek, de se előtte, se utána gyakorlatilag semmilyen számítógépes játékkal nem játszottak.
Egyébként egy bughalmaz fos, Gooseman nem igazán értett ehhez a programozás témához. Fegyverbuzi, a fegyvereket jól lemodellezte (persze bal kézre, mer' miért is legyen értelmes), aztán eddig tartott a tehetsége.
Egyébként ennyi anno elég is volt, nem volt konkurenciája... -
#15750 Jah hogy megkerültétek az ellen csapatot ez a nagy taktka, meg a mortar amivel belöttétek az egész pályát ez nemsemmi, de a mortaros részét nem csodálom hogy kiszedték.
COD-ban ugyanilyen taktika van csak azt SD-nek nevezik. -
#15749 Inkább Battlefield Vietnamból mondok példát.
Volt egy pálya, a Hue '68
Látszólag szimmetrikus map. Mindkét csapat a hídjáról kezdi, kap ott páncélozott csapatszállítót, tankot, dzsipet. De ez a map nem szimmetrikus, középre és a bal felső sarokba a vietnámiak jutnak el hamarabb. Két azonos erősségű játékosokból álló csapat esetén a jellemző lefolyása a meccsnek az volt, hogy a vietek befoglalták a hozzájuk közel lévő pontot az utcán, a közepét, és a pagodát balra fenn, befészkelték magukat, és várták, hogy az amcsik lepörögjenek. Aztán oldalváltás, és ugyanez fordítva, az döntötte el a meccset, hogy melyik csapat verte el jobban az amcsikat pontban.
Nos, mi újítottunk "picit" amcsi oldalról. Nem a triviális megoldást választottuk, hogy daráltassuk magunkat középen és északon. Teljes erővel megindultunk a főbázisukra, beúsztunk a híd alá, és kirántottuk a seggük alól a főbázist(így bukták a tank spawnt), aztán elfoglaltuk az utcát jobbra. Így amcsi oldalról is összeállt a 4-2-es zászlóarány, és a vietek lepörögtek.
Az ellenfelek általában annyira meglepődtek ezen, annyira másra voltak felkészülve, hogy teljesen széthullottak, nem tudták összeszedni magukat a pálya végéig. Hiába lőttek jobban esetleg, egyszerűen nem tudtak mit kezdeni a kialakult helyzettel.
Az már csak hab a tortán, hogy pl ezen a pályán volt egy emberünk, aki egy megfelelően elhelyezett mortárral be tudta lőni az egész pályát, és gyakorlatilag oda adta a tüzérségi támogatást, ahová kértük (teljesen manuális mortar volt, kézzel kellett vele célozni, az arc kinyomtatott kb 15 screenshotot, hogy merre kell néznie ha az adott helyre akarja küldeni az áldást).
Pl az ellenséges híd tetejét meg tudta szórni, hogy amikor lent úszkálva foglalgatunk, az esetlegesen hazaspawnoló embereket kinyírja, hogy azok ne tudják blokkolni a foglalást.
Ez az összetettség, ez a csapatmunka alapú játékmenet az, ami nyomokban sem található meg ebben az új BFben.