A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostanában már csak a hangulat a story, és az emlitett összetettség köt le igazán és ezeket az sp játékok hozzák. Az utolsó multis játék ami tetszett és sokat játszottam vele az a Borderlands volt meg a Starcraft a következö meg valszeg a Diablo III lesz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Iszonyat agyatlan a játékmenet, megy egymással szembe a két csapat, aztán teamdeathmatch. Lófasz ez, nem BF. Gyakorlatilag mindent elkúrtak benne, ami miatt a BF jó volt. Emellett a kasztok valami hihetetlen módon el vannak baszva, a géppuskás medik, vagy a végtelen gránátvetõs assault a legelbaszottabb dizájnbeli döntés, amit valaha láttam FPSben.
Klánmeccsek meg röhejesek. Játszottunk pár 4v4 rusht, hát majdnem beszartam a röhögéstõl, amikor 8-an a bomba szobájában rohangáltunk körbe-körbe, közben daráltunk a géppuskákkal, meg élesztgettük egymást. Bevillant a Benny Hilles gyorsított felvételes kergetõzés, és azóta sem tudok szabadulni a képtõl, szinte hallom a zenéjét belül... 😄
Egyszerûen szánalmasan szar a játékmenete publicon is, klánmeccsen is.
Egyébként Obli úgy áll, mint a Mass Effect, kész az összes mellékküldi, amit találtam, a karakterem félisten szinten van, az összes fontos skillje max, meg a statjai a luck kivételével 100-on (+ a vámpír bónuszok).
Fallout 3 egyszer jó volt, de abban végigtoltam a fõküldit, meg közben néhány mellékküldit, aztán meguntam, nem volt erõm a fõsztori befejezése után felfedezni a világ maradék részét. A New Vegast most töröltem le kb 4-5 óra játék után, nekem ez az elbaszott vadnyugati fíling nem kell a Falloutba.
Egyébként szvsz nem összetettebbek.M&B-ben majd' minden elem megvan, mint az említett két játékban, stratégia, erõforrásmenedzsment, fejlõdés, diplomácia, háború, csak pluszban RPG, pluszban FPS, pluszban kalandjáték.
Emellett mint mondtam, a multis játékokat megveszem, megjelenéskor. Azokat tolom elõre.
Azt meg õszintén leszarom, hogy a mainstream fél hétvége alatt végigjátszható kommersz szarok esetleg kikopnak a világból, vagy PC-rõl. Amíg van, addig warez, játszok vele, ha meg majd nem lesz, akkor baszottul nem fognak hiányozni. Nem tudnék 2010-bõl most hirtelen AAA címet mondani, ami olyan túlságosan megfogott volna. Õszintén fel sem tudom sorolni, hogy mikkel játszottam tavaly, annyira felejthetõek voltak.
GTA4 pl, arra emlékszem. Kane&Lynch2, na azt három pálya után abbahagytam, pedig az elsõ részét imádtam. Ööö... nemtom mi volt még. Multiztunk, leginkább. Ja, CoDMW2 is megvolt. Más most hirtelen be sem ugrik.
A kis szar garázsproject Mount&Blade-del játszok sokat. Ami ugye a kollega szerint szar grafikával rendelkezik. Ellenben a játékmenet összetettsége szempontjából porba aláz majdnem minden AAA kategóriájú játékot, ami az elmúlt években megjelent. Plusz a modok, amik teljesen más játékká változtatják, és még annyi tartalmat beletesznek(egyenként), mint amennyi az alapjátékban volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha megnézed a multis játékokat, akkor azok 500 óra felett járnak. Amelyik nem, azt megbántam, hogy megvettem. (CoH, bár az összesen 2500Ft volt akcióban, L4D2, TF2, plusz a nem Steames Crysis Warhead)
A L4D1 statja el van kúrva, valamikor novemberben jelent meg, és következõ év március-május magasságában nullázódott a stat, annak kb 6-700 óránál kéne járnia, azzal iszonyat sokat toltam. De valszeg nem csak azt érintette, mert HL-t is játszottam, és ott is nulla óra van, meg TF2-t is tuti, hogy nem csak 9 órát játszottam, hanem vagy 30-at.
Csak jelenleg az van, hogy a kontinenses térképen összefossa magát a program, a battleground mapok meg kurvára nem mozgatnak. (Utoljára november végén néztem, azóta lehet, hogy peccselték)
Akkor viszont most már nyilatkozhatnál róla, hogy a CS-s képet honnan vetted? Benézted a felhasználót, vagy mifasz?
És nincs köztük a CS. Ugyanis én azzal 2001-ben játszottam utoljára emlékeim szerint, és pont a Steam miatt kezdtem el hanyagolni, akkoriban még egy hulladék szarfos bugos erõforrászabáló rettenet volt.
Aztán legközelebb akkor láttam Steamet, mikor kijött az Orange Box, de CS-t tényleg kb 10 éve nem játszom.
Szóval a kérdés még áll:
Mi a fasz ez? Én vagyok ez, egyáltalán?
ezt a senkiházit....sg szégyene
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
HAzudozó nagy pofájú beteg fasz vagy
PS2, 360, jatekaim.hu
Vagy az is jó lenne, ha ez privátban folytatódna. Semmi közünk hozzá, szvsz.
Gaming is believing.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All hail the double x!
Mondjuk a kemény fenyegetõzõs OFF-ot kiszedhetem Jakuza, meg a másik delikvenstõl.
PS2, 360, jatekaim.hu
Pedig a mobilszamot ellehet rejteni. Mitol fosol kicsi csira ?