17438
  • gazgoblin
    überkózuál sims/farmville =/= Partyjáték

mondjuk azért vannak olyan emberek akik már HC módon tolják mindkettőt

De én valahogy úgy vagyok a kózuál gamékkal mint a családi mozival/barátok közt sorozatokkal...néha jó, de alapvetően nem nekem készül és nem is érdekel az, hogy tolnak ilyeneket, amíg készül olyan mozi/sorozat is ami bejön.
  • RYO21
    "szarokkal"
  • Totti5
    Lássuk milyen futószalag szarokkal játszottam tavaly a teljesség igénye nélkül:

Darksiders - 20+ órás akció kaland platform puzzle jóság
    Mass Effect 2 - 20+ órás akció rpg jóság
    Army of TWO™: TFD - 7 órás masszív cop op jóság
    FINAL FANTASY XIII - 50+ órás jrpg ( még nem vittem végig )
    Metro 2033 - 8 órás különleges fps élmény
    BioShock 2 - na ez sokat nem volt a gépbe, rókabőr feeling
    The Saboteur - prevgen színvonal, szarfizika, szarirányítás, pedig adtam neki elég esélyt
    Red Dead Redemption - 30-40+ óra játékidő, a legdurvábban legjobb és legigényesebb western illetve sandbox játék ( nem vittem végig )
    Prince of Persia: TFS - rókabőr feeling, de élvezetes volt
    Resonance of Fate - különlehes jrpg sok óra játékidő, de nem vittem végig, mert gyenge a történet
    Lara Croft: GoL - retró feeling, nagyon modern köntösben... kihagyhatatlan 10+ óra bőven
    NIER - egészen különleges és egyedi japó akció rpg, egyik legjobb játék amivel játszottam all time, 30+ játékóra a csillagos égig ( sok féle befejezés, mellékküldik )
    BAYONETTA - nagyon durván egyedi és különleges közel 20 órám van benne, a tökéletes h&s játék
    Fable III - bár ennek nincs ellenfele, mert egyedi, de az év csalódása volt a 2. rész után
    SplinterCell Conviction - rövid de velős és intezív játékélmény
    Alan Wake - legdurvább töténet és atmoszféra, bő 13-15 óra játékidő
    AC Brotherhood - AC 2 direkt folytatása, tehát ugyan olyan jó volt mint az AC 2, bő 25 óra amit beletoltam
    ENSLAVED™ - poszt apokaliptikus világ, egyedi történettel, szereplőkkel, látvánnyal és hangulattal ( sajnos gondjaim voltak a nehézséggel és a bosszantó irányítással így nem vittem végig )
    Hydrophobia - sűlyedő hajó, ahol a szűk helyek és a víz a legfőgg ellenfél, csodás fizikával és atmoszférával, csak kár hogy nem volt mint 4 óra, mert apizódikus
    Ghostbusters - hamisítatlan szellemírtók feeling, csodás prezentáció és szinkron, humor és minden egyéb ( végigjátszás folyamatban )
    DEADLY PREMONITION - ez is egy japó kincs, akció nyomozós horror félig sandbox, igazán látványos PS1-PS2 legallja szint prezentációval, de Alan Wakehoz hasonlóan dúrva történettel, bő 20+ óra játékidővel
    Halo: Reach - Metro mellett a tavalyi legjobb FPS minden téren, zseniális AIval és nagyszerű játékmenettel
  • dronkZero
    Az ugye fel sem tűnik nektek, hogy ti próbáltok belepofázni az én véleményembe? Igen, ízlések és pofonok, vélemények, saját egyéni meglátás. Ha valami szerintem szar, akkor az szerintem szar, ez van. Akármennyit is bizonygathatjátok nekem, hogy nem az, nem sok minden fog változni. Azért szórakoztató, hogy megpróbáljátok, meg ahogy hergelitek magatokat rajta...

Véleményem szerint rengeteg az igénytelen hülyéknek készült játék, sőt, a játékok többsége ilyen. Azzal, hogy véditek őket, csak annyit értek el, hogy elkönyvellek titeket igénytelen hülyéknek. Ettől én még nem fogok olyan játékokkal játszani, amit szint alattinak találok, és nem fogok hirtelen jónak találni egy játékot, amitől már megállapítottam, hogy nem az.
  • Ry0K3N
    És így készülnek a futószalagon gyártot rókabőrlehúzásjátékok.
  • Totti5
    Milyen mércét, te tisztában vagy a mércével ami alapján ezeket a játékokat megítéli a szaksajtó és a játékos, s nem utolsó sorban ezek alapján készíti el a fejlesztő és adja ki a kiadó az igényeknek megfelelően? mert ahogy látom itt páran erősen tévedésben élnek.
  • Jakuza001
    Pardon de ez nagyon gagyi szoveg.

Ha nincs alternativa, akkor azt mondja a tulajdonos, hogy nincs alternativa, nem pedig azt hogy jo es istenitti. Ketto kozt van nemi kulonbseg, ugyanez a helyzet a jatekoknal is amikor a sok bugyuta tomegfogyaszto istenit valamit, ami nem uti meg azt a mercet, mint ahogyan hypeolja a tulajdonos.
  • gazgoblin
    Trabant-ra nem volt alternatíva (értelmes)

szórakozás terén viszont van kínálat, ha a reklám megveteti velem a GH-t és kiderül hogy szar akkor a polcon fog porosodni (vagy eladom), de mivel szórakoztató ezért nem porosodik, vagy ha valakinek alapból nem szimpatikus a dolog az akkor se fogja megvenni ha 5 forintért elérakják

Kinek mi a szórakozás izlések meg pofonok, meg ilyesmi, ennyi.

• Jakuza001
    Pontosan ezt akartam en is leirni. Itt egyesek nincsenek azzal nincsenek tisztaban, hogy mi a jo es mi az "adjuk el az idiota tomegeknek" kategoria.

Persze az idiotaknak jo volt a trabant, meg is magyaraztak itt sokaig, hogy versenyre kel a kulfoldi extra markakkal, csak nem ez volt az igazsag. Ugyanez a helyzet a jatekok teren is, csak hat tudod, van aki ezt nem tudja felfogni, mert mar a deritobol kilapatolt materiat is siman megeszi, annyira nincs agya hozza.
    Ilyeneknek gyartjak az ilyen jatekokat a gyozike es a valovilag talk ill """reality""" showkat. Kiemelnem a reality-t, amihez kb semennyi kozuk nincs.
  • gazgoblin
    nálad ez a fekáliafétis nagyon beragadt

nálam a szar játék=nem működik, céljának nem felel meg, játszhatatlanul elbaszott irányítás, ilyesmi

attól még nem szar valami, hogy nekem nem tetszik, max nem nekem készült. Lehet szánakozni a vásárlóin, de ha sokan veszik akkor bizony a készítők valamit jól csináltak (ha mást nem is, akkor a reklámkampányt ugye)
  • Totti5
    Szerintem a L4D egy szar, de sokan imádják, akkor most te is ugyan olyan szarevő vagy? AC sem egy bonyolult játék sőt, mégis tetszik neked.

Valami okosabbat találjatok ki...
  • gazgoblin
    GH egy szórakoztató partyjáték

ezvan

semmivel sem értelmetlenebb mint felbukkanó ellenfelekre lövöldözni és úgy érezni mintha te fognád a fegyvert

Ha valami szánalmas akkor az a Sims szvsz

• Totti5
    Bár sokat nem játszottam vele ( HR ), de volt egy rész ahol nyomozni kellett ( órásnál ) majd a második felében vissza kellett emlékezni a legapróbb részletekre és ha sikerült akkor más volt a folytatás ha nem akkor is más... ez minden csak nem agyatlan, baromira figyelni kell benne, mert vannak puzzlék.
  • dronkZero
    Már megint ez a "sokan eszik a szart, akkor az biztos jó" kamu érv.

Sokan nézik a Barátok Közt-öt. Az jó? Vagy inkább csak sok az igénytelen ember, akiknek a szar is megfelel?
  • gazgoblin
    "Az interaktív film még a csőlövöldénél is szánalmasabb."

ez az agyatlan köpködés max a te véleményed de a sok vásárló szerint tuti nem "jogos"
  • Jakuza001
    Ti magatok ala kattantatok a Guitar Heroestol is. Wait, az mi ? Valami kabare ?
  • dronkZero
    Minek? Magatok alá kakkantotok ezektől az igénytelen szaroktól nélkülem is.
  • dronkZero
    Agyatlan? Mondtam valamit, ami nem jogos? Ami nem igaz a játékra? (Fahrenheitre)

Egyébként AC2, DoW2, Civ5. L4D2 sem rossz, csak azt már meguntam sajnos az első résszel. Másrészt nagyjából fogalmam sincs, mi mikor jelenik meg, nem vagyok naprakész, nem csorgatom a nyálam előre. GTA4 nekem 2010-es. :P

Egyébként fikázd nyugodtan, nekem nem okoz lelki törést.
  • shaddam
    Mondj már egy címet amitől magunk alá kakkantunk
  • gazgoblin
    Elmúlt évben melyik game is jött be neked? Hátha agyatlanul le lehet azt is fikkantani, mint mindent
  • Totti5
    Uncharted kő kemény TPS. Attól hogy neked semmi sem tetszik még mocsok jó.
  • dronkZero
    Ja, egyébként ez az Uncharted is, amitől így lefossák a bokájukat a konzolosok, az is egy ilyen Fahrenheit jellegű szardarab áljáték? És ettől kéne rosszul éreznem magam, hogy ez az ipari hulladék nem jön PC-re?
  • Jakuza001
    :DDDD
  • dronkZero
    A Fahrenheitre nem elég a szánalmas jelző. Az akkora parasztvakítás, amekkorát én még nem láttam. Úgy kezdődik a játék, hogy jön a "rendező", és akkorát hazudik bele a pofánkba, hogy rászakad a mennyezet. Aztán meg kapunk egy kalandjáték lightot egy guitar heroval ötvözve. Borzalmasan szar volt, egyik legnagyobb hulladék amivel valaha játszottam.
  • koschwarz
    nekem már a fahrenheit is sokszor rezegtette a lécet. különösen az olyan részeknél, amikor csak arra tudtam koncentrálni, hogy a megfelelő sorrendben nyomogassam a gombokat, de hogy egyébként mi történt a képernyőn, arról nem sok fogalmam volt.
  • shaddam
    Különböző befejezések,választási lehetőségek.Tényleg szánalmas.A fahrenheit is szánalmas?
  • dronkZero
    Az interaktív film még a csőlövöldénél is szánalmasabb.
  • koschwarz
    azért mint JÁTÉK, kicsit nehezen fogadom el a heavy raint. ettől még lehet jó, de asszem kissé túlzásba estek a készítői. nem sok igazi JÁTÉKelem van benne.
  • shaddam
    Elhiszem hogy ha csőlövölde lenne urambocsá pc exkluzív jobban hypeolnák itt egyesek mint a crysist.Vagy lenne az elején egy blizzard logó
  • gazgoblin
    Februári megjelenések Gametrailers videjó
  • Gyuszopapa
    Kb.ezt fogod látni.
  • High end PC #15997
    PC verzióra baszott kíváncsi leszek, ott milyen grafikát mutat majd.
  • Jakuza001
    Marmint ez az interaktiv movies, capture motionbol szeletelt hulyeseg, amiben egy gomnyomasra egy elore eltarolt mozdulatsort lejatszik szaznegyvenhet vagassal ? Nice!!! :DDDD
  • Totti5
  • shaddam
    Nesztek Apróbetűs részként megjegyzem hogy a youtube tömörítés címszó alatt lerontja a minőséget,ami már eleve nem az igazi mivel ps3-on nincs fraps.
  • Totti5
    Keresd meg, én nem tudom melyik rész ez mert nem vittem végig. Nincs olyan hogy tréler, ez mind a gémpléj része, a játék motorjával... nincs olyan hogy videó vagy átvezető vagy akármi, folyamatosan megy minden és bármikor adhatja a lehetőséget hogy te irányítsd a dolgokat.
  • Ry0K3N
    ez trailerből van, gamepalyt kérek
  • Totti5
    1:30tól
  • Ry0K3N
    HD videó link róla akkor amjd elhiszem
  • Totti5
    Az is ingém ugyan úgy csak más szögből más helyzetben.