A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sok "szart" lelehet ilyen embereknek tolni szivlapattal a torkan.
Par reklamban elkezdenek valamit hypeolni es a sok kis bugyuta ember maris szalad a boltba, aztan a mikor rajon nem is olyan jo, nehogy hulyenek nezzek, inkabb elhallgatja, hogy amit vett az kozepes minoseg es nem extrahypermegaüber stuff, ahogyan leirtak.
Nem veletlen amugy, hogy most mar europaban is mennyire butulnak le az emberek. Lassan tiszta amerika.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Egyébként abban igazad van, hogy a többség igénytelen, leszarja a sztorit, a játékmechanikát, meg a pályaszerkesztést, csak az agyatlan hent érdekli, de az a helyzet, hogy nem az agyatlan tömegcikkek válnak játéktörténelmi klasszikussá.
És a Deus Ex klasszikussá vált, ha tetszik, ha nem, elért egy olyan szintet, amit pl egy CoD soha nem fog.
A Quake minden része techdemo, grafikát és netkódot villant, de a játék maga, fõleg a singleplayer része egy nagy nulla. Az engine mindig a technológiai maximumon van, de a játék csak egy buta körítés, hogy bemutathassák valamin az engine tudását. Együtt említeni a Deus Ex-szel nevetséges, az pont azon tekintetben a leggyengébb, ahol a Quake villant, és abban a mezõnyben erõs, ahol a Quake rajthoz sem áll.
Popoloushoz hasonlítani meg még ennél is nagyobb hülyeség.
Akkor mar jatszik az ember az Eve onlinevel, de az sem ugyanaz mint maga az Elite volt.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Na itt látszik meg a felszínességed, meg hogy mennyire megalapozatlan a véleményed. Ez a "fúj de randa, én ezzel nem játszok" meg igencsak fogalmatlan tini hozzáállás... Másik fele, amit már mondtam, hogy az elsõ tíz percbõl nem fogod látni, hogy miért jó játék ez - de ezt a legprimitívebb játékokon túl mindenrõl el lehet mondani.
Nem 3-4 féle módon tudod lelõni az ellenséget, hanem egy adott szituációt 3-4 módon tudsz megoldani. Ledarálsz mindenkit, kidumálod magad, beosonsz és csendben elintézed a dolgod, vagy pl meghekkeled a biztonsági berendezéseket. Vagy épp csapdát állítasz. Kb mint a Fallout2. Csak FPS nézetben.
Ezt a játékot simán végig lehet játszani különféle módon 3-4szer, de ha esélyt sem adsz neki, akkor az nem a játék hibája.
Gothicot egyébként én is negyed óra után töröltem, de nem is állok neki fikázni, mert ennyire alaptalanul nem lenne pofám hozzá.
Azt azért elárulom, hogy nem az elsõ pálya közepén fog elkezdeni érdekessé válni, bár már ott is látni, hogy mitõl lesz jó, már ha tudod, mire kéne figyelni.
A mai totál lineáris agyatlan szarokhoz képest összehasonlíthatatlanul több lehetõség van a játékban, nincs olyan helyzet, amit ne tudnál 3-4 féleképp megoldani. És mivel nincs azóta sem túl sok ilyen játék, ezért debizony, "nagy szám".
Ezt mondjuk egy kipróbálásból nem fogod látni.
Az lehet, hogy te hülye vagy hozzá, attól az még minden idõk egyik legjobb FPS-e. (Vagy FPS-kaland, vagy FPS-RPG)
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Gaming is believing.
Az alapok meg vannak hozza, hiszen rengeteg jo jatek volt anno, amit a mai modern hardweren kilehetne bontakoztatni.
Street Road, Elite, System Shock , hogy csak parat felsoroljak.
mondjuk az Elite 4-et mar regota igergetik, allitolag csak egy masik project befejezeset varjak , amit David Braben-ek keszitenek es nekiallnak. Csak hogy en mar szkeptikus vagyok az ilyen hireknel, mert altalaban igergetesbol van tele a padlas, mindenhol.
Talán Gabe-ék rájöttek, hogy nem nekik való ez az epizódosdi.
Gaming is believing.
Milyen igaz. 😊 Én nagyon szeretem a Bioshockot, remek játék (az 1 mármint, a 2 nem), és biztos vagyok benne, hogy az Infinite is be fog jönni. De egy IGAZI System Shock 3... na az odaverne keményen. Kár, hogy nem sok esély van rá egyelõre.
Gaming is believing.
De az teny hogy Deux Ex anno a maga idejeben kimagasloan jo jatek volt.
Nem veletlen hogy a Mass Effect es hasonlo jatekok atemeltek nagyon sok mindent a stilusbol.
En viszont szivesen latnek egy System Shock 2-hoz hasonlo jatekot, na nem a Bioshockhoz fele iranyvonalat kovetve, mert az meg sem kozelitti, hanem a regihez hasonlot.
Na persze a stilusok valtoznak az ido eltelteveles nehez megfelelni aa regi elvarasoknak, lasd pl a Fallout 3, mert velemenyem szerint hiaba is probaljak ugy beallitani, hogy melto a regi elodhoz, mert kozel sem az. De hat a nagy hype es a reklamhadjaratok mar sokat nyomnak a latban a vasarlokozonseg befolyasolasa, igy nagyon sok minden van hogty felulertekelt.
Meg majd Mass Effect 3 és Assassins Creed brohood ha lement az áruk kicsit. Új Deus ex is olcsóbban, és ha nem lesz konzolos szar.
És van egy csomó ami minõségtõl és árazástól függ, DOTA 2, Rage, Brink, SC2 kieg, stb
dungeons, homefront, fear3, red faction armageddon, bulletstorm crysis2 shift2 meg a warezolandó listán van csak sajnos, nincs végtelen cash, pedig pont az EA-tól nem sajnálnám idén, nagyon összekapták magukat.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Erõs év lesz a 2011.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Need for Speed Shift 2
Crysis 2
DiRT 3
TDU 2 (talán)
meg még ki tudja mi jön az év második felében😊
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ami nálam biztos vétel:
Dead Space 2
Dragon Age II
Witcher 2
Fable III
DoW II:Retribution
TW Shogun 2
Heroes of Might & Magic VI
Deus Ex 3
W40k Spacemarine
TES: Skyrim
Mass Effect 3
Diablo III - ha lesz még idén
Grim Dawn - ha lesz még idén
A Hunted Demon Forge, Kindoms of Amalur:Reckoning, LotR:War in the North, pedig nagyon esélyesek még a vételre.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A német webshop-jukból már Karácsony körül megrendeltem a GT2 Clubsport Edition-t, arty vinné el a mostani G25-öm, de január közepén jött csak az e-mail a Fanatech-tõl, mikor már nagyban vártam a megérkezését, hogy sajnálják, de kisebb technikai gubancok vannak a Clubsport Edition-nal, még ellenõrzik, és csak az év 8. hetében kezdik meg a kiszállítást, miközben a számlámról már egy hónapja leemelték a pénzt, de még egy hónapig biztos nem látok kormányt belõle, pedig végre lenne egy kormányom, ami mind a PC-hez, mind a két konzolhoz jó.
Fasza cég.<#eljen>#eljen>
Felemás, ki kell próbálni, de hogy nem kormánnyal fogom játszani az biztos ezek alapján.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
tdu2 max, ha bebizonyosodik rola, hogy korrekt a fizika.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PC exkluzívok: Total War Shogun 2, Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad, The Witcher 2 Assassins of Kings, Heroes of Might & Magic VI
Multiplatformok, amiket szintén PC-re veszek: TDU2, Crysis 2, NFS Shift 2, Duke Forever(0day!)
Egyetlen konzol játék, amit várok, az a Forza 4, de az is csak 2011-Q3, a Killzone 3-nál meg lehet csak a demóig jutok el, mint a második résznél.
Ez az év ütõs lesz, a Diablo 3-al meg nem tudom mi lesz, ha még idén kijön, az fog még nagyon odavágni, 0day vétel!
Egyébként ahogy õk hozzáállnak a PC gaminghez, én úgy fogok játékot venni. <#eplus2>#eplus2>