A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chocho
Van egy olyan érzésem, hogy eztán is el fog halni. Egyszerûen nincs olyan összetartó közössége, mint a másiknak.

Gaming is believing.

Bocs, 2 teljes hónapig nem írt ide senki, 2010 november elejétõl, 2011 január elejéig.

Desiderata
<#eljen> design
Tegnap még szerettél ide járni, saját bevallásod szerint pusztán a flém miatt.
Akkor abban az 1 hónapban hol voltál, amikor senki nem volt?
Most akkor van jelentõsége, hogy megy a topik, vagy nincs?

segíthetnél szegény gyereknek a banner létrehozásában is 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ja, tegnap este sokat dobtál rajta, érzõdött, jó kis mozizás volt. <#taps>

dronkZero
Nemtom, hogy mi a fasz jelentõsége van annak, hogy "fel van-e futtatva" a topik, vagy nincs...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

FSpofon
Hát igen itt sgn az értelmetlen spamtopicok mindig a top3ban vannak, való világ hónapok óta lol.. FAIL g*ci ország ez, csak vitatkozni és szarról beszélni képesek az emberek.

Arab money

DanielT
Szívesen. De többször ne nagyon számíts rám 😉
Chocho
***IGEN, MEGCSINÁLTAD***

Gaming is believing.

No lám, én sem, mégis fel akartam futtatni a topikot, az elmúlt hetekben tanultam csak pár dolgot hozzá, mert hónapos idõskálán nem írt már ide a kutya sem, ahogy nézem sikerült, mert minden nap tódultak a tömegek, és most is a TOP 3-ban vagyunk...

Chocho
Az... Mondom úgy, hogy én szeretem a Halot, eddig mindegyik nagyon tetszett, kivéve az ODST-t. Bár a Reach kimagaslóan jó, ez kétségtelen.

Gaming is believing.

megcsinálnám csak nem vok informatikus

A subhd genny?

Chocho
Megnéztem a másik topic halós linkjét a banner alatt... Bakker, két éve ott van, de még mindig szakadok, ha meglátom. 😄

Gaming is believing.

Ennél jobbat nem tudok írni, az SG alapból középre igazít, a betüméretet nem tudom külön növelni soronként, csak együttesen, de aki vér profi, az biztos meg tudja csinálni így is a szkriptet, ha meg tudod írni a szkriptet, beteszem.

ez az rrrs info jó lehet csak a linkelt legyen nagyobb betüméret + jobb fajta ne ez az alap meg egy jó banner osz jóva

Chocho
Ah, végre, nem ég ki a szemem! 😄 Azért kösz, hogy megpróbáltad. 😊

Elég lenne egy faszántos banner... valaki, aki ügyes / okos / nem PC hater?

Gaming is believing.

Még a bannert és a hátteret is rátok bízom, eddig úgy sem volt jó egyik sem, amit az elmúlt hetekben összedobtam, szóltok ha kész van, és beteszem.

Original sivár fos, 10 éve elavult SG style, ahogy kértétek.

5000.-

DanielT
Undorííítóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.
lolSL
gta-t azért csak ki kéne venni a háttérképbõl, az volt az egyik legaljasabb húzás amivel meg akarták ölni a pc gaminget az elmúlt években

Desiderata
ez a háttér is gáz
millió információ tódul felénk onnan pedig nem ez a funkciója egy háttérnek
és a legtöbb játék szar ami rajta van 😄DD

bannerbõl pedig lehet több és random mindig más jelenne meg
Chocho
Az alap SG... ahogy mindenki mondja. <#zavart2>

Gaming is believing.

pxxl
+1

All hail the double x!

Egyetértek.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

[HUN]FaTaL
1680*1050

http://goo.gl/gd6Zi5

Ha valaki tudna csinálni fotósopban egy háttérhez illõ bannert a mostani banner szövegével és ezekkel a hardverekkel, vagy hardverek nélkül, azt kiraknám.

Csináljunk versenyt, aki a legszebb bannert készíti, azé kerül ki XD

A mostani baszott gáz így kéken ehhez a háttér színéhez.

A hsz-ek témáján is gondolkodom, mi nézne ki jól.

Chocho
1920x1080

Gaming is believing.

Armagedown
nekem 1680x1050

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Chocho
A háttérrel szvsz nincs gond, ez jól mutat. De a hsz.-ek dizájnja maradhatna az alap SG.

Gaming is believing.

Szerintem meg szar, nem vagyok jó dizájnolásban.

Desiderata
jelenleg tökkirály a kinézet, csak a háttérbe mehetne vissza a kékhardvercucc
dronkZero
Az én hibám, hogy nem írtok a hozzászólásaim közé?

lolSL
ajánlok egy bant

dronkZero
Mármint elfoglaltam. Flooddal.

dronkZero
Oh, most hogy így felúszott a topikok listájában, eszembe jutott, hogy AC2-vel is játszottam 2010-ben, és az tetszett is.

(Enyém a topik, wáháháháhááááá! 😄 )

dronkZero
Ja, várj, mondtad, hogy szinglizel újabban. Ha L4D-t nem multizod, akkor youre doin it wrong. Szingliben szar, coopban elmegy, de unalmas, az egy VS játék, a többi játékmód csak dísznek van benne.

dronkZero
M&B annyira nem érdekel, tudom, hogy mik a hiányosságai, de a L4D-del mi a baj?

dronkZero
Csak nyugodtan, ha kikívánkozik... 😛

wedge31
Persze nem is azért írtam, hogy lefikázd én is írhatnék M&B-röl vagy a L4D-röl /mert csak ezeket probáltam az álltalad emlited király gamek közül / hogy mi nem tetszik bennük és egy fos az egész de nem teszem, mert ha neked bejönnek lényegtelen az én véleményem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

pxxl
úgy a jó, hogy beállítasz egy képet, ami 1920x1200, többségnek ez a max, a többi meg annyit lát amennyit. ezek is már 1 mega körülv annak, ami elég nagy, ennél nagyobb felbontás meg felesleges sztem.

All hail the double x!

wedge31
Én már 4 éve 1680x1050-es felbontásban tolom.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

dronkZero
Hát, akkor rettentõen különbözik az ízlésünk. Lehet, hogy ezzel most a lelkedbe fogok gázolni, de leírom ezekrõl a véleményem.

Én a Diablo2-t úgy sem voltam képes _egyszer_ végigjátszani, hogy két haverral, LANparty jelleggel toltuk. Szvsz egy csillivilli giccses unalmas szar klikkelõbajnokság, a lehetõ legsablonosabb sztorival.

SoF.okat láttam, de nem tetszett, végig sem játszottam. Far Cry-t egyszer végigjátszottam, a deathmatch multiját igencsak kevésnek találtam. Sacredet azt sem tudom, mi.

A Borderlands (huh, asszem azt 2010-ben toltuk, nem említettem az elõbb) szerintem egy kalap szar, olyan, mintha egy hulladékfos koreai MMO fejlesztése közben félúton meggondolták volna magukat, és mégis inkább single/koop játékot csináltak belõle. Haverral végigtoltuk, de csak mert õ erõltette, és az elsõ fél óra még érdekes is volt, de a vége már kissé "messze vagyunk még, Törpapa?" fílinget vett fel. (Vagy Szamár féle "Ott vagyunk már?" ha úgy jobban tetszik) Szal baromira untam már, úgy a felétõl. Kiegeket már nem is voltam hajlandó játszani.

Nekem egyébként nem szórakozás véletlenszámgenerátort nézni, annyi erõvel dobálhatnék dobókockát is, aztán örülhetnék, ha hatost dobok. Az összes ilyen generált fegyveres szart utálom(Diablo, Borderlands), egy cseppet sem szórakoztat, hogy arra várjak, hogy véletlenszám-isten megajándékozzon valami kevésbé szarral, mint szokott. Nem mellesleg az ilyen játékok a legprimitívebbek közé tartoznak, nem tudom, hogy egyezteted ezt össze az összetettség iránti igényeddel...

Na mindegy, ez az én véleményem, ha te jól elvagy velük, az is jó.

Bocs, ha párszor szar lesz, csak próbálgatom a háttereket, meg az áttetszõséget belõni.

Totti5
1360*768.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nekem pl 1280x800. http://mostusedscreenresolution.com/ szerintem ez valami jó régi lehet mert azért legtöbben sztem már túlléptek az 1024 en, vagy tévednék?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

dronkZero
Ha már így szóba került, akkor szerintem az összetettség csúcsa a Dwarf Fortress. Az egyik kedvenc játékom. Csak meg kell hozzá tanulni látni a mátrixot. 😄

Az a baj, fel kéne mérnem, mekkora felbontásom tolja a nagy többség, mert most az, hogy én 2560x1440-ben nézegetem a böngészõt, az nem túl reprezentatív minta 😄
Ahhoz igazítanám ezt a Steam-es game libary képet is, hogy látszódjanak a játékok rendesen.

Aztán nem tudom, hogy ez a háttér illik e a legjobban a PC-és játék topikba, a sima SG-és háttér nagyon sivár.

dronkZero
Ja, már nem.