A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gaming is believing.
Akkor abban az 1 hónapban hol voltál, amikor senki nem volt?
Most akkor van jelentõsége, hogy megy a topik, vagy nincs?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Arab money
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Elég lenne egy faszántos banner... valaki, aki ügyes / okos / nem PC hater?
Gaming is believing.
5000.-
millió információ tódul felénk onnan pedig nem ez a funkciója egy háttérnek
és a legtöbb játék szar ami rajta van 😄DD
bannerbõl pedig lehet több és random mindig más jelenne meg
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Csináljunk versenyt, aki a legszebb bannert készíti, azé kerül ki XD
A mostani baszott gáz így kéken ehhez a háttér színéhez.
A hsz-ek témáján is gondolkodom, mi nézne ki jól.
Gaming is believing.
(Enyém a topik, wáháháháhááááá! 😄 )
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
All hail the double x!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én a Diablo2-t úgy sem voltam képes _egyszer_ végigjátszani, hogy két haverral, LANparty jelleggel toltuk. Szvsz egy csillivilli giccses unalmas szar klikkelõbajnokság, a lehetõ legsablonosabb sztorival.
SoF.okat láttam, de nem tetszett, végig sem játszottam. Far Cry-t egyszer végigjátszottam, a deathmatch multiját igencsak kevésnek találtam. Sacredet azt sem tudom, mi.
A Borderlands (huh, asszem azt 2010-ben toltuk, nem említettem az elõbb) szerintem egy kalap szar, olyan, mintha egy hulladékfos koreai MMO fejlesztése közben félúton meggondolták volna magukat, és mégis inkább single/koop játékot csináltak belõle. Haverral végigtoltuk, de csak mert õ erõltette, és az elsõ fél óra még érdekes is volt, de a vége már kissé "messze vagyunk még, Törpapa?" fílinget vett fel. (Vagy Szamár féle "Ott vagyunk már?" ha úgy jobban tetszik) Szal baromira untam már, úgy a felétõl. Kiegeket már nem is voltam hajlandó játszani.
Nekem egyébként nem szórakozás véletlenszámgenerátort nézni, annyi erõvel dobálhatnék dobókockát is, aztán örülhetnék, ha hatost dobok. Az összes ilyen generált fegyveres szart utálom(Diablo, Borderlands), egy cseppet sem szórakoztat, hogy arra várjak, hogy véletlenszám-isten megajándékozzon valami kevésbé szarral, mint szokott. Nem mellesleg az ilyen játékok a legprimitívebbek közé tartoznak, nem tudom, hogy egyezteted ezt össze az összetettség iránti igényeddel...
Na mindegy, ez az én véleményem, ha te jól elvagy velük, az is jó.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ahhoz igazítanám ezt a Steam-es game libary képet is, hogy látszódjanak a játékok rendesen.
Aztán nem tudom, hogy ez a háttér illik e a legjobban a PC-és játék topikba, a sima SG-és háttér nagyon sivár.