A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
Csak a magyarnak.Fél órája néztem körül pár minõségi gémerszájton és a nagy semmi fogadott.A gs vagy kín vallatott egy rockstarost vagy okot adott rá hogy 1évig ezen röhögjek 😄
Szavazástémának ajánlom hogy lesz-e

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Totti5
Amúgy külföldi oldal, ujság elhintette a dátumot meg bejelentette, vagy csak a magyar gémsztáros mukinak mondta el a R* hogy lesz?😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
LA max talán, mert a GTA és az RDRt sem bírtam kitolni, szóval ezzel most várni fogok pár hónapot és max használtan.

Chocho
Nekem tuti:

Crysis 2, TDU2, Duke Nukem Forever, LA Noir.

A Shift 2-vel még várok.

Gaming is believing.

Chocho
Hiszem, ha hivatalosan is bejelentik. Ennyi.

Gaming is believing.

tommygear
oké <#smile>
shaddam
Gamestar híreket csakis fenntartással szabad elhinni.Még amit külföldi oldalról vesznek át azt is átértelmezik a fordítás során.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

huuu haaaa <#guluszem1>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Totti5
Kemény hónapok lesznek:

Ami biztos vétel: Bulettstorm, TDU2, Shift 2, Top Spin 4, Child of Eden

Fentartásokkal : Deus Ex: Human Revolution, Crysis 2

tommygear
miújság

Chocho
Fú bazzeg, elhinni is nehéz. Mondjuk az új traileren látszik, hogy mennyire eljárt felette az idõ, de a poénok a régiek.

Ja és a Shift 2 király lesz, nagyon város. Csak a TDU2-t várom jobban. 😉

Gaming is believing.

Totti5
Pöpec<#eljen>

modelcar
Már alig várom! <#eljen>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Shift 2 Limited Edition trailer

mint a fehér holló ? <#vigyor3>

De jó, lányok olyan ritkán vannak az SG-én. 😉

heroes hatra én is kíváncsi vagyok mégis mi fog kisülni belõle.

Jakuza001
Itt szemezgethetsz.

http://adrianwerner.wordpress.com/2011-games/

Par kep izelitonek az oldalrol:

Laci, a 90-es évek közepén még kicsi voltál ahhoz, hogy játszhattál volna a Duke Nukem 3D-vel, én voltam kb 12, egy legenda, nagyon nagy volt, fõleg a dumák, amiket Duke lenyomott, apám...

<#hehe>

FlyHigh
Csak egyetlen játékot fejlesztenek 15 éve.

Thrash \'Till Death

bertino
sub zero.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

modelcar
Mi a neve?

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

<#eljen>

FlyHigh
májgád, ez kjól néz ki.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Segítek feltámasztani a pc-t, veszek egy metro 2033-at.<#vigyor> Sajnos nem tudtam magammal hozni meg egy embert.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Hát gyerekek, végén másfél évtized után megéljük a leghírhedtebb játék kijövetelét, május 6.

Khabbas
Ez a link nagyon jó! Köszi!

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

sziasztok tudnátok nekem ajánlani olyan játékot amit lehet coop-ban játszani mint a Shank -ot ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Hú, még meg kell szoknom az "új" logód, valahogy rólad a sétáló terminátor macira asszociáltam eddig. <#idiota><#buck>

pxxl
ip-vel sem érsz semmit, fõleg ha dinamikus, de ha nem akkro is simán bejön proxyn keresztül ha akar. 😊

All hail the double x!

Pffffú, micccsoda kerti grill dizájn pécéház <#wilting>

http://pcworld.hu/antec-skeleton-nyitott-pc-haz-feherben-20110121.html

Ja,delux edition.<#eplus2>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ez melyik játék? Építõipari szimulátor 2011? <#banplz>

Itt van egy:

Remélem ma már vége lesz az OFF-nak! A vérre menõ és fenyegetõzõs OFF hsz.-eket törléssel jutalmazom, nem érdekel melyik fél kezdte!

A nagyobb baj, hogy banner javaslat még mindig nem érkezett.

Kössz.

látom nem sikerült megértened a lényeget.<#rolleyes>

Amíg nem tudsz túllépni az ilyen apróságokon mint a majom vagy láma jelzõn(ami jogos rátok nézve) addig tényleg fölösleges is bármirõl beszélgetni.<#dumcsi>

Hogy miért jogos rátok nézve a majom? azért mert alig tudom elhinni hogy TÖBB min <#nyes> 500 hozzászólás után is ontjátok magatokból a mocskolódást, legalább 1 embernek minimum fel kellet volna már fognia valamelyik táborból agyilag hogy itt bizony direkt megy a feszültség keltés, <#wave> de inkább csak az örök érvényû közmondást tudom én is mondani okos ember enged szamár szenved. <#heureka>
(még mondtam is hogy bocsi hihetetlen mi?)<#felkialtas>
de te is jó példa vagy hogy nem tudsz értelmes higgadt ember módjára beszélgetni a másikkal gratulálok. <#szomoru2>

hogy ki mit tett hozzá a topikhoz? nos én legalább veled ellentétben felhívtam a figyelmet a probléma lényegére, és talán lesz is 1 vagy 2 ember akik meg is értik a mondandóm lényegét, vagy túl bizakodó vagyok?

aki itt próbált valamit is hozzá tenni érdemben az High end PC <#nyes> volt még próbálkozót is valamilyen értelmes külsõt adni a témához, de mit kapót cserébe? mindenféle lebaszást még arra sem vettétek a fáradságot hogy moderáljátok nemtetszéseteket a dizájnal kapcsolatban. <#levele>

gazgoblin
fõleg hogy egymás vérének a szívására mér van egy topik...ez topik annó át is lett keresztelve, hogy értelmes dolgokról menjen a beszélgetés ne pedig a flém legyen

amit tehetsz az az, hogy minden személyeskedõ, trollkodó hsz-t törölsz a picsbe, és aki nem bírja abbahagyni azt letiltod pár hétre

szép szavakkal nem mész semmire

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

1. helyen a topik a Top10-ben?

Azért tényleg nem lenne rossz, ha az SG csak ip tartományról 1 regisztrációt fogadna el, mert így nem lehet tudni ki kinek az ál-regje ezekben a vérre menõ flémekben.

Ez a Jakuza vs. mindenki már tegnap este kurva unalmas volt, totális Off-topic, nincs kedvem törölgetni minden nap ezeket a hsz.-eket.

gazgoblin
jól látod, nem attól ilyen ez a topik hogy néhányan hülyeséget írnak hanem attól ahogy mások faszparaszt módon reagálnak rá

vedd már észre hogy te is csak annyit tettél hozzá a topikhoz hogy becsérelted azokat akik idejárnak, értelme nem sok volt

"majmok, láma, lehet visszaolvasni"

alíg múlt éjfél de mára már ki is trollkodtad magad remélem!

DellPeter
hát ezaz, most biztos feni a fogát, hogy nem tudom tisztázni a dolgot, mert nem értem hogy csinálta, de ettõl még az alap szarjából nem mászott ki, amiért mentem volna fényképezni hozzá, nem mutatja azt a falnyi tengerentúl játékot, amik közt többszörös példányok is voltak.

PS2, 360, jatekaim.hu

Mert ti majmok <#falbav> (bocs) azonnal ráharaptok a 2 értelmû vagy idegesítõ szövegekre függetlenül attól hogy éppen jakuza vagy bárki más irkál éppen.<#wave>

erre legjobb példa chris redfield <#lama> delikvens gyönyörû szép céltáblát csinált magából egy nem régen írt kommentjének köszönhetõen, aki rendszeresen olvassa ezt a topikot az emlékszik erre az esetre.

lehet szépen vissza olvasni. <#nezze>

gazgoblin
hát akkor ez most az õ titka és a tenyomorod marad (no offense)

amilyen cirkalmas köröket futott ahelyett hogy simán külde volna privátban az infót, én már semmin se lepõdök meg

de engem max annyiból érdekel a dolog hogy még mindig nem látjuk a bizonyítékot a játékgyüjteményérõl

DellPeter
nem, én tudom, hogy trükk van, fizikailag a levelet nem kaptam meg, csak azt nem értem hogy csinálja.

PS2, 360, jatekaim.hu

gazgoblin
szerinted trükk van?

passz

Chris Redfield
Te nem érted amit leírtam vagy csak egyszerûen nem akarod megérteni?
És ezt most a legnagyobb jóindulattal kérdezem.

gazgoblin
és valahogy mégis mindig õ generálja a flémet

DellPeter
te használsz ilyen levelezõt, szerinted hol a trükk?

PS2, 360, jatekaim.hu