17438
-
#16148 Autóka,bunyós meg jrpg engem sem érdekel(na jó az új MK meg a GT5 kivétel).Szerencsére van tps meg fps is bőven. -
#16147 Szóval szerinted PC-n lehet
- excelezni
Elég szűklátókörű vagy. -
#16146 RTS nem, MMO nem viszont értelmes szimulátorok igen.
- Semmilyen szopatás nincs a patchekkel PC-n sem
- DRM oké az tud szopás lenni, de csak ilyen féreg cégeknél mint az Ubisoft
- Értelmes társasággal pc-n sincs cheat, publicot leszarom
- Eddig még nem láttam olyan exet ami miatt egyáltalán meggondolnám a konzol vételét. Zárt pályás félszim autóka meg verekedős cucc és jrpg nem érdekel. -
#16145 Ha csak nem az avatart rendereled munkaként lehet spórolni a pc-n(elvégre excelhez minek kórájhét meg 12 csiga ram)Mivel nyújt többet?Nincs szopatása patchekkel,drm-mel, multiban nincsenek cfg-s kisgyerekek, kényelem.És "pár" minőségi ex amiktől magad alá csinálnál ha lenne port.
Ha az rts meg az mmo az életed akkor persze felejtős. -
#16144 Azért remélem egyértelmű, hogy az ember nem akar 50 féle platformot tartani mikor a munka MELLETT a PC kiválóan alkalmas játékokhoz is. Akkor mégis minek vegyek konzolt? L*szarom azt a pár exklúzívot. Az exlúzívokat leszámítva mégis mivel nyújt többet egy konzol a pcnél? Mert szerintem semmivel. -
#16143 ami azt illeti, en nem remelek semmit -
#16142 Írnák laptopon vagy linuxos ps3-on
Azt senki sem tagadja hogy a számítógép hasznos, meg nélkülözhetetlen a 21. században, az viszont más tészta hogy JÁTÉKPLATFORMKÉNT mi a helyzet.A másik kedvenc érvem a pc mellett hogy jó szövegszerkesztésre meg photoshopra.Ki fenét érdekel ez ha a JÁTÉKOKRÓL van szó.
Remélem érthetően fejeztem ki magam. -
#16141 Ilyenor mindig egy dolog jut eszembe, barcsak eltuntetnek a PC-t,csak egy evre a vilagbol, aztan egy ev alatt kb. nem lenne egy konzolos jatek amit kiadnak, mert szinte az osszes PC-n keszul el.
Lenne am nagy-nagy siras rivas, mindjart mashogy gondolkodna az a jo par idiota, aki allandoan fikazza a PC-t. -
#16140 Azt a nyomulást szerintem maguk sem hiszik el. -
Reg5 #16139 Egyetértek. Ha már nyomulni akarnak PC-s fronton, akkor legalább komolyabb címeket hoznának. -
#16138 Vélemény?
Szerintem egy nagynevű sorozat hullájának meggyalázása és farmville szintre hülyítése. -
#16137 de még jöttek PCre...
a MS azzal a buzi repülős szimulátorával elmehet a 'csába... -
#16136 Semmi közhelyes nincs ebben. Én is szeretem, lásd alant.
Amúgy eszembe jutott még egy játék...
... Mafia. :)
Na hát gyerekek, ez valami elképesztő. A 2 előtt végigtoltam újra és UGYANOLYAN ÉLMÉNY, mint anno. -
#16135 Fotózz már be párat, kíváncsi vagyok! -
#16134 És ráadásul szar portok, tisztelet a kivételnek (Fable). -
#16133 HL2, nyamm! :) Meg sem tudom számolni, hányszor vittem végig... -
#16132 Mind 1 minimum 1 évvel később megjelent port volt. -
#16131 "Ennyi erővel akk Fable, GoW1, Halo 1-2... -.-"
Ezek jöttek boxra is. -
#16130 Ennyi erővel akk Fable, GoW1, Halo 1-2... -.-
a kérdés inkább az h pl 2008 óta mit adtak ki pc-re. -
#16129 max shift2 érdekel. dirt2 hányás volt, F1 2010 szintén fostrágya. így max megnézem h milyen lett az idei kiadás, aztán ennyi. -
#16128 Dirt3,shift2,f1 2011...idén asszem ráélvezek a logitech kormányomra -
kissssss #16127 szerintem sohasem fog elkészülni túl nagy fába vágták a fejszéjüket a BMS készítői. -
#16126 Én majd akkor veszem azt elő újra, ha elkészül a Black Mesa Project... Sajnos abban benne van az is, hogy lehet, hogy soha. :P -
#16125 lehet hogy közhelyes, de a half life sorozat az nálam örök favorit. éppen most játszom végig megint, az első résztől kezdve (a blue shiften meg az opposing force-on keresztül). már az ep1-nél tartok. a mai napig felnyomja az adrenalint az a sok kiválóan összerakott hangulatos jelenet. -
High end PC #16124 Mac-hez is vannak eredeti tokos játékok, kifejezetten a platformhoz optimalizálva, nekem is van ilyen, csak nincs túl sok játék a platformra, Linux oprendszer alá is van tokos játékom, de az meg olyan, mint a fehér holló. Egyébként mindkettő az X-Plane rep.szim. -
Cat 02 #16123 Anno ? Red Alert 1, Theme Hospital.
Most meg jönnek mennek, max a CoD2 örök. -
#16122 terep2
sok van amugy. -
Ry0K3N #16121 Akkor HL2, akit szereti tudja miért aki nem annak meg tökmindegy mit mond az ember. A másik meg a painkiller ami hangulatilag olyan elmebetegséget hozott össze amit nem lehetett letenni. És remélem a mostani bulletstormal megkapják azt az elismerést ami kijár a lengyel srácoknak. -
#16120 A kérdésed nem ez volt. :) Azt mondtad írjak játékot, ami nem jelent meg boxra, írtam 2-t is.
Amúgy meg most jön a Flight. Tartok tőle, hogy a simulator nem véletlen került le mögüle :( -
#16119 igen, és hány éve nem jött ki új rész? xD -
#16118 A másik a Sid Meier's Pirates. Már csak azé' is genyó a PC-exkluzívság, mert ezzel pl több, mint húsz éve kezdtem el játszani C64-en, és kb kétévente végig _kell_ játszanom egyszer az aktuális változatát. :) -
#16117 "Csak PC-exkluzív cucc lehet!"
Kabbe, nem. :P
Another World -
#16116 Nem mai darabok,de ez is elárul valamit.Tiberian Sun, Red Alert 2 és Age of Empires 2.Meg talán idén a Red Orchestra 2 -
#16115 Az ősrégi Settlers 2 :) A felújítottat még nem próbáltam, de állítólag 1:1 ugyanaz csak a grafot szabták rendbe a kornak megfelelően. :)
Amilyen jó volt a második rész azóta nekem annyira nem jöttek be az újabb részek. -
#16114 Naná... Nekem ilyen még az NFS 5 is. :P -
Ry0K3N #16113 Lehet több is? -
#16112 Közelmultból a Call of Duty 1 ( ok hogy kijött XLBAra és PSNre tavaly, de csak pécére jelent meg anno ). -
#16111 Persze utólag volt belőle konzolos port, de eredetileg PC-s volt a cucc... -
#16110 De ha már PC-s topic...
... mi volt a non stop favorit PC-s gammátok? Amit máig imádtok, és imádni is fogtok mindig? Csak PC-exkluzív cucc lehet!
Nekem a C&C első része. Annyi a jó emlékem róla, hogy húúú... :) -
Ry0K3N #16109 "“Everyone at our studio was shocked, and I think remains very disappointed that this is going to happen. I believe we thought we were immune to shut-down talk because our published games have done so well and have been so profitable. Plus we felt we had built a really stable (low-turnover), talented, hard-working, and creative team, which is not easy to do. We thought we were among the best studios in the world, and that may be true, but we don’t fit in the future plans of MGS as an internal studio so we’re out." ja persze biztos, legközelebb megbízhatóbb forrást keress a gamer 365 nél jó?