A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te meg kicsit visszafoghatnád magad,engedik hogy egy tulnyomórészt pc-s játékokkal foglalkozó oldalon konzolról cikkezz itt meg szarod a pc-t.
Szégyelhetnéd magad.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

gazgoblin
hát te se sokat javítasz a helyzeten

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Töröltem a fenyegetõzõs hsz-eket természetesen.

shaddam
Ettõl a kijelentéstõl fogva ne várd hogy bárki is komolyan vesz.Csak úgy kíváncsiságból:Te milyen pc ex-re vagy büszke?2010/11-es cím érdekelne.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Totti5
Mutass pécéseket mi is had nevessünk😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jogod lett volna elintézni õket.De nem maradtam le végig követtem az eseményeket csak nem volt kedvem belefolyni mert még kaptam volna egy-két büntipontot.Nekem tetszett a dizájn.<#eljen>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Büdös Bohóc
fú na mutass pár nagy nevet! Nevetnem kell a konzolos exclusive felhozataltól.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
igen, szarfos 😊 Nem is azzal szoktam játszani, de ilyenekre elõ lehet venni arra a pár pillanatra.

Büdös Bohóc
mit gondoltál mi lesz ebbõl 😄

DanielT
A többinek a létezésérõl sincs fogalmad, de összeszarnád magad, ha csak meglátnád õket 😄
shaddam
Az elõbb még szarfos kontroller volt.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Büdös Bohóc
fú, nem mondod, hogy konzol átírat az év játéka mind3 évben 😊 És hol nem szarom le

Az a baj, sok mindenrõl lemaradtál, volt ûber PC-és dizájn, mindenféle PC-és RSS játékhírrel, de a sok nemtetszés miatt ezt lett belõle, azóta meg csak Jakuza agymenése vs többiek köpködése megy, sajnálom, hogy így alakult, én megpróbáltam.

Büdös Bohóc
veled ellentétben nekem van lehetõségem kontrollert is elõrántani hogy az ilyeneket analóg karral toljam le 😄DD FAIL 😄DD Annyira szerencsétlenek vagytok, arra veritek 0-24, hogy milyen király konzolotok van

shaddam
2008,2009,2010 év játéka is van pécére?Az év játéka alatt nem az aktuális codot értem.

Totti5
Kellemes lehet WSADvel lovagolni órákat😊)

DellPeter
Ennyit ér a szavad te hazug kutya, ezt 2 perce csinéáltam a póstafiókomról, amit csak erre a célra hoztam létre, hogy Jakuza küldje a telefonszámát és a lakcímét, azóta is küldöd...

PS2, 360, jatekaim.hu

Mit vágyakozol az a fos után,én is halgattam milyen szuper milyen jó.Aztán elmentem és egy haver megmutatta omg mekkora csalódás volt.
Akkor se játszanék vele ha csak pc-re jelenik meg.

Büdös Bohóc
1 játék? 😄DDD ne nevettess bazmeg, egyetlen EGY játék, ami hiányzik pc-rõl és lesz is. És hol a picsámba érdekel, hogy nem jelent még meg pc-re, majd megjelenik azt szarrá játszom én is, ez gyermeteg, hogy ezzel fenyítesz, hogy már meguntad ÉS? Kontrollerrel hányadék irányítani én meg egérrel és billentyûzettel fogom végig élvezni a játékot.

Ami számít, az mind van PC-n is, ami szar fos az nem is kell gépre.

shaddam
Jön pécére az RDR? 😄ASDASDASD
Nem kéne minden szart készpénznek venni ami kicsúszik a magyar gamestar száján.Meg jön az L.A Noir is?HAHA
Lehet ennek örömére kiviszem platinára a játékot.

Hello pc,amikor támogattunk hogy házigazda legyél nem errõl volt szó hogy a konzolosok flémtopikja legyen ez.
Jó lenne ha arról lenne szó hogy mi van a pc-s játékokkal ill. mi fog rá megjelenni.

Jakuza001
Ugye ? Gazgoblin meg DanielTnek erzi magat. A masik gyerek meg egesz nap jon hozzam. 😄

DanielT
Egysíkú? Mármint amin már szénné untam azt a játékot, amire vágyakozol? 😄 Ez egy síknak nem rossz!
Éééés, itt a ma esti hangulathoz illõ banner.<#taps>

gazgoblin
Kifejtenéd? Nem látom át teljesen hogy mire gondolsz!

Büdös Bohóc
Értelmi szintet mutatja, hogy 25-30 évesen neked kurva sok idõd van játszani a kis egysíkú konzoloddal.

DellPeter
hééééé, miez a sok geci a logóm mellett, már elmúlt karácsony

PS2, 360, jatekaim.hu

DellPeter
hhúúúúgyfos konzolok, húúúgyfos videókártyákkal, húúúgyfos

PS2, 360, jatekaim.hu

Totti5
Mutass egy hivatalos bejelentést, hogy jön és ne a gémsztáros magyar inszájderkedõ nóném csókát😊)

( lehet hogy jön nincs kizárva, de semmi infó nincs róla )

DanielT
Milyen kis frusztrált valaki 😄
El ne menjetek, jó lesz ez így is, érzem.

😄DDADSADA

Büdös Bohóc
és hol nem szarom le, mikor pc-re is jön már, másrészt pedig kontrollerrel egyszerûen lófosás végigtolni. Sajnálom, hogy így kellett végigtolnod.

ti meg takarodhatnátok vissza a konzolos részlegbe, vagy igazából ez is rólatok szól?

"Higgyetek a jövõben, Világbéke és Szeretet" ? 😄

Chocho
Jó lenne valami hasonló cucc, mint a leáldozott topicban. Csak valami pozitív üzenettel. 😄

Gaming is believing.

DanielT
Konzolokádék?

Jaaa, te nyitottál a nem létezõ Pc-s Red Dead Redemptionnak topikot, amit már egy éve végignyomtam :ASFDSFDS Mindent értek!
DanielT
Így van! 😄
Akkor banner ötlet, senki?

pixxel, itt vagy?

Büdös Bohóc
tök vicces, hogy itt is azok rontják a levegõt, mint a hasonló nevû konzolokádék topikban

😄DDDDDDDDDDDDD

gazgoblin
végülis az állatkerti gondozót se rakják ketrecbe, csak mert megetette a troll-t 😄

DanielT
Na, vajon mé'? 😉
Chocho
Le lett tudva a téma. <#idiota>

Gaming is believing.

shaddam
Remek.Otthon tolom ps3-ról,koleszban meg laptopról.

Chocho
Amúgy ahhoz mit szóltok, hogy a PS3-as és PC Portal 2 együtt is menni fog?

Gaming is believing.

bertino
hozzadvagjak 2 csomag zsebkendot ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Totti5
Pedig már kezdtem megszokni a káosz stylet😞

gazgoblin
te miért nem kaptál büntipontot <#ravasz1>

Chocho
Jaj istenem, nem igaz, hogy megint kezded... <#banplz>

Gaming is believing.

Jakuza001
Sot egyaltalan neki koszonheto a topic is. 😄

Desiderata
ezért kell rss normális formában és akkor van mirõl beszélni, csak nekem most nincs idõm megcsinálni