17438
-
wednes #15868 "Fetrengenének az élvezettől a pécések, ha olyan cuccokat kapnának mint a Heavy Rain, az Uncharted és a többi konzolos széria"
Ez nem konzolos széria, hanem PS3 exkluzív széria. Xbox-szal ezzel sokra nem mész. Bírom mikor játékfelhozatalnál összekeverik a 2 rivális konzol exkluzív címeit és egy egészként kezelik. Annál természetesebb meg nincs, hogy exkluzív címeket más platformra nem adnak ki, mert az adott konzol reklámozása a célja.
Pont erről panaszkodott egy Uncharced fejlesztő, ha nem lennének PS3-hoz kötve és mehetnének Xbox-ra, sokkal nagyobb példányszámot érnének el és még ismertebb lenen a termékük.
-
#15867 A mai oktatási színvonal mellett még a hatos átlag is csak egy fél lófaszt érne. -
#15866 Mé'? Ne mondd már, hogy a 4-es átlag semmi! (Valójában örökké elérhetetlen álom maradt számomra) :DDD -
#15865 Látom már a szüleidnek sem voltak túl nagy elvárásai irányodban. De hát végülis ők ismernek a legjobban, ha mi levágtuk, hogy buta vagy mint a fő'd, akkor nekik aztán végképp tisztában kell ezzel lenniük. -
#15864 Figyelj, értelmes gondolatoknak és véleményeknek itt nincs helye, szóval szedd össze magad! -
#15863 Így van. 4 feletti átlagom lett és megígérték, hogy megkapom, hát meg is kaptam! -
#15862 Te viszont látom a segged verdesed a földhöz örömödben, mert neked megvette anyuci a konzolt. -
#15861 Nem fikázom a konzolokat, nekem nem kell, nincsenek rá olyan játékok, amik hosszútávon lekötnének. Talán 1-2, azért mert nem éri meg. -
#15860 Ha azok a "valóban jó játékok", ami szarokkal az imént traktáltál, akkor inkább ilyen jók soha ne is legyenek PCn. -
#15859 Nem KONZOLOS játékok, hanem játékok, amik konzolra jellennek csak meg, mert ott megveszik őket a játékosok, így van mit enni a fejlesztőknek. Plusz nem kell 3000000 féle konfigra "optimalizálni", hanem tudják mivel dolgoznak és mit kap a játékos.
Fetrengenének az élvezettől a pécések, ha olyan cuccokat kapnának mint a Heavy Rain, az Uncharted és a többi konzolos széria, amiről többnyire nem is hallottak, vagy inkább a homokba dugják a fejüket.
Anyuci+apuci nem vesz konzolt nekik, mert az csak játékra jó, a pécével meg okosodik a lurkó. Az van, azt kell tehát szeretni és védeni, a másikat meg fikkantani.
NODE MOST MAJD JÓL MEGKAPJÁTOK TŐLEM!!! -
Cat 02 #15858 CoD ot kiveszik, Simset meg bent hagyják ? Ügyesek :D -
#15857 Igen, lehet, de az Ace Combat nem ilyen. Bár jómagam azt sem szeretem. -
#15856 Nem persze. :)))))) Csak a csúcsszuper konzolos játékok. Maximum SZÁMODRA nem léteznek rá jó játékok. Ez meg legyen a te bajod. :) -
High end PC #15855 Ilyen alapon az NFS, mint autós cucc meg megélt vagy 16 részt eddig, az utóbbi 10 év milyen is volt? Nem te panaszkodtál, hogy a Hot Pursuit végre 10 év után egy normális NFS? Igénytelen szarból is lehet sikeres széria. -
Micsu #15854 én pc több mint 100 játékot végigjátszottam, ügyes vagyok? :D -
#15853 Ó, hát ez biztos így van!
Csak nem léteznek rá a valóban jó játékok. Nem repszimek, játékok. -
#15852 A PC tökéletes játékplatform csak képtelen vagy felfogni. :) -
#15851 ÉN értelmes és produktív dolgokra használom a pécét. (a fórumozást leszámítva) A konzolt meg játékra, amire ki van találva.
Ahogy a kávémat se kutyaszarral kevergetem, hanem kiskanállal, mindent arra használok amire való! -
#15850 *négyzeten -
#15849 Amilyen egy 6 részt megélt, iszonyatosan népszerű arcade repcsis lövöldében lennie kell? Szerintem PONT olyan. -
#15848 Hát nekem nagyon nem jön be. -
Akkor irányíts két pálcikát egy négyeten. :)))))
Látom, hogy a D, S, A meg F billentyűket azért sikerült megtalálni, de talán értelmes dolgokra is használhatnád a PC-d flamelés helyett. Tudod evvel a masinával nem csak játszani lehet, bár gondolom ez újdonság. :) -
High end PC #15846 Jééézusom, ebben milyen a fizika
-
#15845 Há' rossz példa, vagy nem rossz példa, ez van! :DDSFDSFSD -
#15844 Valóságérzet? Foteled pörög veled rendesen? :DSAFDSD
-
Micsu #15843 ez mosz szar példa volt DT
gyenge talaj + ótvar modellek, kb hawk szint ami volt pcre is,az új il2 köröket ver rá, játékmenetet nem is említem
-
#15842 Ace combat lol :)))
"Feltétlen szólok. Nem lesz soha. Ezekre a rétegcuccokra Pc kell."
Jéé, akkor meg minek jössz ide fikázni? Engem pl. nem érdekel az árkád szarod :D
Körbe-körbe repkedni marha nagy élmény lehet 60fps ide vagy oda :) Valóságérzet 0. -
#15841 Feltétlen szólok. Nem lesz soha. Ezekre a rétegcuccokra Pc kell.
Azt viszont megmutatom, hogy hogy nézne ki, illetve hogy néz ki, amikor egy repülős ölős cucc fix 60 frémmel fut.
-
kissssss #15840 -
#15839 Majd ha alkalmas valami értelmes repülőszimulátorhoz akkor szólj. Ja olyan sosem lesz. Amúgy úgy csináltok mintha PC-n nem lehetne gamepadot használni :))) -
#15838 -
#15837 Ott is maradhatnál esetleg, akárhova is mész... -
#15836 Hmm... akkor te nyertél, mert több a gomb. De majd visszatérek egyszer a mostani megaláztatásból és lesz még nektek nemulass!!!
-
#15835 12?
kuravakevés! több ikon van a wow-os skillbar-omon! -
#15834 A billentyűzeten meg 101... Az egeret kérdezted. -
#15833 Ez annyira nem is szar.Inkább ezt tolom majd a nyári unorkaszezonban a crysis helyett.Demóban van multi? -
#15832 Fúdekemény. A kontrolleren 12 gomb van + a két gomba az irányokra. -
#15831 Jó, te elvagy az igénytelen agyatlan szarokkal, mi meg megtaláljuk a saját szórakozásunkat PC-n, szerencsére. Hogy irigyelnélek? Hát az igaz, jó lehet, ha valakit az ilyen primitív játékok is lekötnek, engem egy percre nem tudnak már. -
#15830 Én speciel igen, de azok a pécéspistik, akiknek csak ez jut idén, biztos nem kakkantanak rá! Inkább rohannak a bótba videókártyáért :D -
#15829 ki nem szarja le a krájziszt a szarfos kriendzsinnel együtt :D