A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
zongorázol? azok általában nyugodt emberek
DellPeter
Ez még nem változtat azon a tényen, hogy sosem küldte el a levelét, mert egy iszonyat szélhámos egy ember, alig hiszem, el, hogy valaki 40 felett tényleg ezen a szinten van.

Ahelyett, hogy itt bizonygat, már 20-szor átküldhette volna privátban, ahogy ígérte, nem tette, csak a szája jár..

PS2, 360, jatekaim.hu

Chris Redfield
Figyelj!

Ezekután MAXIMÁLISSAN megértelek.
Tökéletessen korrekt válasz ez. Ezt már értem, mert akkor szereted nagyon a szimulátorokat. Nemgond, én is 1-2-õt néztem már. És valóban ezek komoly játékok, vagyis SZIMULÁTOROK.

Viszont ha valaki leül játszani, az nem feltétlen egy konkrét szimulátorra vágyik, az egy külön réteget érint csak. Ezért is írtam hogy embere válogatja, csak a PC-n itt meg a világon akik szimulátorokkal játszanak nagyon-nagyon kevessen vannak, nagyon kevesen.
És itt akik vitáznak nem egészen ilyen játékokkal vitáznak, mondhatni ezek "szimulátorok" nem "játékok".

Szóval értelek most már, de remélem te is érted mit akartam leírni ezzel.

Uramisten. Szerintem tegyél fel egy Bat!-et és nézd meg hogy mûködik a kijelölés mert kurvára beégeted magad itt vele xD

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

DellPeter
NEM érdekelnek a fotósopp hamisítványaid, a leveled sosem küldted el, mindketten tudjuk, mert hazug vagy.

Ígértél privátot, az sem jött meg soha.

Az email postafiókom még mindig csont üres!

Felfordul a gyomrom tõled.

PS2, 360, jatekaim.hu

Jakuza001
Most miert kek te IQ bajnok ? 😄DDD
Csak nem azert mert nem aktiv az ablak ? 😄DDDD
Lattal te mar aktiv ablakot ? En szurkitettem el. Ez jo. Milyen egy idiota szerencsetlen.

Na de most mar tenyleg leptem, most tuti kamu a kep mert kek a kijeloles. 😄D

Willenbrock
A repülõ,harckocsi és tengeralattjáró szimulátorokat szeretem.Ezek kifejlesztése-amennyiben valóban szimulátorról van szó-sokkal bonyolultabb idõigényesebb mint egy átlagos fps elkészítése-ezért számomra ezek a komoly programok.Egy szimulátor esetében gyakran szükség van sokféle billentyûparancsra,a konzolok nyomógombjai ehez nem felelnek meg,ezen kívül egyszerûbben bõvíthetõek,sokoldalúbbak ezért nálam csak a pc jöhet számításba.Röviden ennyi az indok.

DellPeter
jakuza, most tényeg, miért jó ez neked?
a való életben is szarrá csalod és hazudod az agyad?

PS2, 360, jatekaim.hu

Chris Redfield
Bármennyire is fáj ebben igazuk van.
Sokkal könnyebb ezeket a dolgokat a karral nyomni.

Csak 2 dolog miatt nem könnyû sok embernek.

- Az egyik hogy ilyen elõítéletesek mint néhányan és dacból se vennének egy nyomorult joy-t inkább szenvednek a bill+egérrel, minthogy valmi közük legyen egy tárgyhoz amit ilyenkor szapulnak.

- A második az hogy sajnos nehéz olcsón beszerezni olyan joy-t ami szinte passzentossan müködik minden vagy a legtöbb ilyen stílusu játékkal.

És ha ezen okok végett valaki ki se próbálja annak naná hogy a nehezebb a jobb.
Be kell ismerni hogy lehet minden stílust mindennel irányítani de ahogy fps-t sokkal kézenfekvõbb egy bill+egérrel úgy a legtöbb mászkálóst meg joy-al egyszerûbb a karok végett hiszen 1 ujjaj könnyedén kalibrálható a 8 irány.
Nembeszélve az erõségrõl. Úgyhogy ezt a témát kár feszegetni. Én ezt gondolom.

De ha van kedvetek még vitatkozni ezekrõl én hozok popcorn-t.

DellPeter
nem neked ment, hanem ennek a csaló jakuzzának.

PS2, 360, jatekaim.hu

Látom elsõnek nem fogtad fel a 140es IQ-dal mikor mondtam hogy nem alreg.
Menny és robbantsd fel magad.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jakuza001
Te igen debil 140IQ/0 te meg a felado es cimzett fejlecet se tudod elolvasni.
Megadtam a lehetoseget, hogy kemeny legyel es legyere, elkudtem az emailedre a lakcimem adatait es meg utana itt probalkozol?
Na pa mentem te kis szarhazi gyava genny. Ennyit tudsz, menj probalkozz mashol esetleg valami ovisnal, mert annak a szemeben talan a szaddal kemeny lehetsz.
Bar mint mondtam te szajjal valami mast szoktal csinalni tuti.

DellPeter
ITT BUKTÁL LE

AZ alsó képen te szürkítetted ki az Elküldött mappát, akkor itt most miért kék, amikor ténylegesen is benne vagy?

háhhá, itt a trükk, nem vagy semmi.

PS2, 360, jatekaim.hu

DellPeter
neked ment a levél,. nem neki, félrenyomtam, mindketten tudjuk, hogy hamisítvány amit csináltál

PS2, 360, jatekaim.hu

shaddam
Ehelyett az email téma helyett lehetne már inkább egy kis pc vs konzol flém.Vagyunk hozzá elegen

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Jakuza001
Mar te is hamisitvanyozol varj. 😄
Vigyaz mert megfenyeget, hogy elmegyhozzad, csak valahol elteved a rengetegben es meg radfogja a rendporseg, hogy te tuntetted el utkozben. 😄

DellPeter
De most komolyan Jakuza, te a való életben is hazugságokból építkezel? Vagy csak itt éled ki magad, hogy össze vissza hazudozol, hamisítasz csal és hazudsz, mint a cigányok?
Te a való életben is ilyen vagy?

PS2, 360, jatekaim.hu

DellPeter
Néz, én megadtam a lehetõséget, felõlem aztán fejre is álhatsz a hamisítványaiddal, nekem tiszta a lelkiismeretem.

PS2, 360, jatekaim.hu

Jakuza001
Buta vagy bohoc janos, te lattal mar levelezo programot, hogy mit takar az elkuldott mappa ??? Tudod, nem kuldetlen, hanem elkuldott. 😄DD
Istenem a gyerek nem mer eljonni azt magyarazkodik meg a kamujan.
Inkabb mondanad azt, hogy messze volt,vagy draga a benzin, vagy veletlenul letorolte a DanielT klonod stb.

Csak neked es csak most a 2010-es levelek. Jé ? ugyanugy nez ki a kuldott mappa ? Varj odarajzoltam azt is ezert kamu!!! 😄 Jah nem az te vagy. 😄DD

a WASDról és a lovaglásról volt szó benne de te megint tereled más irányba, nem baj /buksisimi azért ügyes kis troll vagy ^^

Chris Redfield
Ettõl butább kijelentést még nem hallottam.
Sokan vitáznak itt meg érvelenek egymás ellen ahogy néha látom de te most odatetted magad ezzel a frappáns kijelentéssel.

Nem gondolod hogy ez embere válogatja?
Hogy kinek mi az értelmes játék? Vagy szerinted van ami kifejezetten "értelmes".

Mert írhatnál címeket. Kipróbálnék bármit nem vagyok finnyás. 😊

Totti5
Egyik zsésebb kategória mint a másik😊, TW1rõl horrorisztikus élményeim vannak a 360as verzáról, az ellenségemnek sem kívánom azt a játékot. ( amúgy nincs baj azzal ha valaki ezeket az rpgket kedveli, de mint áltimét érv a pécé mellett? az kicsit sok😊 )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Oké.<#nevetes1>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Eddíg tartott az ignore? 😄

Akkor miért az elküldöttnél van a szürke kijelölés gmail alatt? 😄

Totti5
Már megint kiestél a ritmusból...

Willenbrock
😊

Chocho
Persze! Pl. Pac Man! Csak az van PS3-ra is, én tudom.

Gaming is believing.

Chocho
Bazmeg ne kezdd már megint! Egyszerûen hihetetlen.

Amúgy a banner lol.

Gaming is believing.

Chocho
Two Worlds 2, Mount & Blade... mondanak valamit?

Gaming is believing.

Jakuza001
Oh hat hogyne hamisitvany. 😄DDD Egesd meg magad oreg. Egesz nap vartam a hivasod, de biztos Daniel bohoc accountjan levelezgettel eppen es ezert nem volt idod felhivni egyeztetni mikor jossz.
Beparaztal szepecsem , hogy elem kell allnod ?

Amugy pedig jah 2009-es a legutolso level biztos, csak halkan megjegyzem amit neked kuldtem az is 2011-es, de te a 140-es IQddal meg nem tanultal meg olvasni.
Raadasul ugy latszik akarsz masik kepet pl a T-Onlines accrol amirol irok altalaban es veletlenul az is biztos kamu 2010-es leveleket tartalmaz. Te pots.

DellPeter
háhháá, akkor ezért 2009-es a többi levél a mappában mert azok csak el nem küldött lebvelek, ezt a bakit Jakuza, ezt mehgint elbasztad 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PS2, 360, jatekaim.hu

Érdekes valahogy az ezeréves oblivionban ez nem volt gond, sem az assassins creedben hogy valaki wasdra panaszkodott volna. Ezeket te álmodod?

DellPeter
beteg vagy baszod, nagyon beteg, hogy tudsz te így élni, a körülötted levõket a való életben is folyton átbaszod?

én a szívemre merem tenni a kezem, nem hazudok, sosem jött meg az emailed, õszinte embernek tartom magam, és alapból jó indulatúnak, de útálom a hazugságokat, érted???? felfordul az ilyen emberektõl a gyomrom, akik nem õszinték és hazugok!!!!

PS2, 360, jatekaim.hu

shaddam
Na ez az a tipikus komment amitõl hányok.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

gazgoblin

postázandó=elküldött?

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Willenbrock
A számítógép az PC.A konzol csak komolytalan és egyszerû játékokhoz való.

Chris Redfield
Srácok ez kurvagáz.
Mármint a kép. És ez az alapvetõ probléma az emberekkel.

De ti tudjátok.<#szomoru2>

Jakuza001
Hat hogyne kepszerkesztovel, psszt megsugom ez nem egy CRTnek latszo LCD monitor hanem egy levelezoprogram. 😄 Tudod en bolcs voltam es mar tudtam hogy ugy sem mersz jonni, nem veletlenul mondtam, hogy befoglak egetni.
Ilyen hangemberekbol akik allandoan ilyennel probalkoznak van tele a padlas. Szadat esetleg szopasra hasznald, ne a nagy szavakra.

Totti5
lol

DellPeter
már az is gyanús, miért 2009-ben adtad fel az utolsó leveled ?

EZ EGY HAMISÍTVÁNY, EZT IS BUKTAD

PS2, 360, jatekaim.hu

shaddam
Kérlek mutass rá hol írok akár FELE olyan agresszívan és a másikat leszaróan mint pl büdösbohóc.A gyomrom felfordul amit itt pár "vérpécés" összetrollkodik.
Ha a lelkedbe tapostam bocs.

gazgoblin
meglepõdtél hogy valaki ittmarad hátha trollkodáson kívûl normális dolgokról is szó esik?

szerintem te vagy az aki k.-ra nem hiányzott ide. már van egy topikromboló jakuza, nem kell mégegy

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

DellPeter
hûûapám, te most tényleg képes voltál negyed óra alatt egy képszerkesztõvel ezt hamisítani, nem vagy gyenge, te nagyon beteg vagy!!!!!!!!!!!!!!

már ott buktad, hogy elõször azt írtad privátban küldöd, semmi...majd hogy elküldted, azóta is jön.
KAMUGÉP

PS2, 360, jatekaim.hu

Büdös Bohóc
tudom, hogy van pár, de nem valószínû, hogy mondasz olyat, ami nincs konzolra ÉS legendásan jó játék

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Jakuza001
Kispofam letorlod az uzenetet ? Jol eljottel hangember, akarom mondani Daniel klon.

"Lehet, hogy nincs pc exkluzív "

Már hogy nem léteznének PC exkluzívok <#wow3>

Büdös Bohóc
még mindig itt vagy? Menj vissza a leáldozós topikneveldédbe

Büdös Bohóc
még mindig nem fogtad fel a lényeget. Az a lényeg, hogy mi szeretjük a platformunkat, ti meg mint valami kis 11-12 éves nyikhajok próbáltok bizonyítani, hogy mennyivel jobb a konzol, miközben irányítás szempontjából már alapból le van elõttem írva az egész, másrészt meg kurvára nem érdekel senkit, hogy milyen konzol exkluzívok vannak. Lehet, hogy nincs pc exkluzív 😊 De leszarjuk. Ti meg trollkodjatok csak tovább amúgy, szánalmas banda.