17438
-
#15908 Alapvetően nem is az a baj a modellekkel, hogy rondák, hanem hogy valahogy durván elütnek a háttértől, az árnyékolásuk, a textúrázásuk, a fények rajtuk műanyag hatást keltenek. Pl egy CoDban nincs ilyen probléma, ott megvan az összhang a modellek és a terep közt. U3 engine-ben nincs. -
#15907 Jó azt még tudod, hogy ha neked vagy bárkinek igaza lenne, akkor nem mondanám hogy nem úgy van, független az előző dolgoktól.
De ebben úgy gondolom nem látod jól át a dolgokat.
Mond inkább azt hogy konzolon nem lehet 2560-ba játszani és ennyi.
Ezzel nem lenne gond. És majd akkor leirom hogy igen igazad van. -
#15906 ŐŐŐ melyik Fallout vagy Obli vagy más RPG rendelkezik szebb modellekkel mint az ME? -
#15905 Jogos személyeskedés nincs, reméljük mindenki megfontolja ezek szerint a mondandóját.
Ahogy olvasgattam nem is volt. -
#15904 "Igen, pontosan. Ha ugyanazt a teljesítményt hozza ugyanaz a gép, akkor bizony objektíve nem szebb az új."
Ennyi. :P
Ezt hívják optimalizálásnak, amit sokan nem ismernek.
Nekem ez elég volt hogy tőled halottam, már nincs mit magyarázni ezen. -
#15903 Igen, amit utálok benne, az mindben ugyanolyan. A modellek szarok, meg a talaj. És az mindben. -
#15902 Értelmes flém az mehet? :P -
#15901 Megkérnék mindenkit, hogy az értelmetlen flamet és a személyeskedést kerülje a továbbiakban. Normális hangnemben folytassátok, ha kérhetem, és mellőzzük a jelzős szerkezetek alkalmazását a másik félre.
Az eltévelyedőknek büntipont jutalmat tudok felajánlani... -
#15900 "Ha most betolom a Witcher 1-et és játszok, utána betolom a Witcher 2-őt és nyomom nem változik a gép akkor ez a játékra nézve azt jelenti hogy mindkettő 1 szinten van látványra?"
Igen, pontosan. Ha ugyanazt a teljesítményt hozza ugyanaz a gép, akkor bizony objektíve nem szebb az új.
Csak ugye a pszichológia... hogy ami új az biztos jobb is. Meg ugye a kedvenc platform... Aztán jól átbasszátok saját magatokat is.
("Szépség" = grafikai részletesség: textúrák mérete és változatossága, modellek részletessége, felbontás, effektek stb.) -
#15899 GeoW, Batman, Mirrors Edge, BioShock, Lost Odyssey, Enslaved, Mortal Kombat, Silent Hill: Downpour, Mass Effect ugyan úgy néz ki, vagy csak a szokásos szarozós közhely? -
#15898 Jó példa az U3 engine, mert pl attól már hányok. Ronda is, és az összes játék, ami használja, ugyanúgy néz ki. De említhetném a Gamebryo engine-t is, a Fallout New Vegas szvsz még rondább is, mint az Obli volt. Vagy pl a Call of Juarez 2 blurjétől majdnem megvakultam, pedig az első rész szép.
Bulletstorm meg ezekkel a sablon romjaival minden, csak nem meggyőző. -
#15897 "Nézd meg a Bulletstorm, a legjobb példa a videója. Nem sok pixelből áll néhány háttér elem, de összhang van ahogy látom, a fontos kiemelt dolgokat jobban hangsúlyozzák, a távolabbikat meg kevessebb energiából csinálják."
Jól néz ki a Bulett hozza a nagy átlag ( AAA ) szintet, de az igazi fejlődés és kibontakozás Unreal motor terén valszeg az ezen generáció utolsó EPIC játékval lesz az pedig a GeoW3 aminél mindent ki fognak facsarni a motorból és a gépből amit bírnak látvány terén. -
#15896 Talán mert PC-n ha én nekiállok játszani egy játékkal, a következő része ha szebb lesz valszeg az is el fog futni ezt mivel magyarázod?
Ha most betolom a Witcher 1-et és játszok, utána betolom a Witcher 2-őt és nyomom nem változik a gép akkor ez a játékra nézve azt jelenti hogy mindkettő 1 szinten van látványra? -
#15895 Ákéd vonalon a legjobb. -
#15894 Még jobban kiismerik a gépet, még jobban kihasználják, még jobban optimalizálnak, és utána jönnek a fifikáns trükközések, mikor elhitetik a látvány által hogy nah igen.
Egy idő után pixelszámban nem fog tudni többet kipakolni a gép az biztos.
De mindig valamit hozzátesznek, ezért van hogy a gép öreg korára ismerik ki, akkor jönnek a nagy játékok.
Nézd meg a Bulletstorm, a legjobb példa a videója. Nem sok pixelből áll néhány háttér elem, de összhang van ahogy látom, a fontos kiemelt dolgokat jobban hangsúlyozzák, a távolabbikat meg kevessebb energiából csinálják.
És a hatás megvan ahogy látom. Mond azt hogy unreal motorból van még egy ilyen cucc.
Ott van a Bioshock 1-2, meg a Singularity meg egyébb, kezdetekben az Unreal 2007.
Most nézd össze. És látod hogy ha kiaknázzák a gépet a látványra a fantasy környezettel szerintem szebb képet mutat mint az eddigiek.
Szép volt kezdetekben az Unreal 2007, de azért a környezet látványban közel sem ilyen.
Ott is ez van idővel megtanulják kezelni a motort, meg a gépeket is.
Van benne logika nem? :) -
RYO21 #15893 Nem őrjöng a topik. Csak egy 15 éves hülyegyerek spammeli tele a topikot a baromságaival, mert anyuci-apuci vett neki PS3, 4-es átlag miatt. -
#15892 Ti ezt az árkád fostaligát nevezitek szintnek?:D -
High end PC #15891 A PC demó hiánya, illetve konzolos volta szerintem más okokra is visszavezethető. PC-és játékosok, akik megvették az első részt, potenciális vásárlói réteget képviselnek már, nem fogyott rosszul. Konzol-only fanboyok előtt viszont még bizonyítania kell a kiadónak, hogy "megéri" megvenni a tákolmányukat, így demózzák előttük.
Részben legalábbis ez is ok lehet. Ezt csak azért írom, mert a saját példámból indultam ki. Ha kijött volna a PC demó, akkor is ugyanúgy megvenném PC-re, mint most, ahogy nem jött ki. Hardverbuzi PC-és körökben alapmű, és ma már egy közepes erejű hardver is bitang erős, a pár évvel ezelőtti szinthez képest. -
#15890 Ugyan mitől? Kamatozott a RAM, vagy kigyúrta magát a proci? -
Micsu #15889 1. 15 percet bőven elég is volt
2. ha nem tünt volna fel hawknak a pc verziójáról beszéltem, valszeg igaz a 30fps meg a blur is, modellek meg a talaj is kb ugyanaz a szinvonal
3. ismered azt a szöveget ha látod a "jobb" verziót utána csak félmosollyal tudod élvezni a játékot hiszen tőled származik :D -
#15888 Azért butaságokat nem kéne beszélni, nyilván szebb lesz ennyi év után a felhozatal. -
#15887 Szerintem itt nem erről van szó, a Crysis PC-n elég jól fogyott. :) Sokkal inkább az MS keze lehet a dologban, erre mutat, hogy PS3-ra sem jött demó egyelőre.
Egyébként tény, hogy külföldön a konzolos demóknak komoly jelentősége van, pl. a Vanquish demóletöltéseit több helyen kiemelte annak idején a sajtó. De ez minket, ebben a pici topicban nem biztos, hogy érdekel. -
#15886 Mennyit ACE 6oztál? -
#15885 Ez nem győzködés kérdése. Tudod a fix hardwer előnye hogy a benne rejlő teljesítmény valóban ki tudják használni és optimalizálni rá. Igen ez fura dolog, manapság pécén ezt egy VGA cseréval éri el a júzer, igaz ott a fejlesztő sem töri magát hogy a 300 féle kombinációra optimalizálja. Ez nem trollkodás, ez tény. Meg lehet nézni... -
#15884 Na ebből a hozzánemértő hozzáállásból élnek meg a pc hardvergyártók. -
Micsu #15883 már megint mit flesselsz Totti? -
#15882 Győzködd csak magad fizikai képtelenségekkel, az menő mostanában úgyis. -
#15881 Nem hiszem, TUDOM, hogy őrjöng a nép, amikor egy nagyobb név demója kijön. TOMBOLNAK, minden topik száguld ilyenkor.
Arról nem beszélve, hogy a demó kiadása is egy jelzés a játékosoknak, jelen esetben a pécéseknek, hogy ennyire köszöni szépen az első rész warezolását a Crytek. -
#15880 Én ilyet nem gondolok. TUDOM. Gyere át, 20 játékkal bizonyítom neked hogy leteszed az állad az eltérésektől. -
#15879 Nem akarok megint geci lenni, de ezt a baromságot megint ellövitek.
Mond már meg hogy te hány gombot használsz egyszerre a billentyűzeten meg az egereden ba+
Megmondom neked. Van 2 shift 2 alt meg 2 enter meg 2 ctrl.
Ennyi, de te se nyomsz több gombot szóval ez baromság.
Kb annyira baromság, mint hogy a GOW3-ban 2 gombot nyomogatsz.
Ebben kurvára benne van a vergődés most, úgy érzem. -
High end PC #15878 -
#15877 Nem tudom, mi a faszért gondolod, hogy ha 5 éve ugyanaz a hardver, akkor ma majd szebb lesz egy játék, mint 5 éve... -
#15876 Hawk nem szebb ennél, ráadfásul az 30 fps és agyonblúr, ez meg nem és fotoreal sok helyszín. Látni kell élőbe és játszani vele... pedig nem mai csirke. No majd az ACE 7 megadja az új szintet. -
#15875 Miért hiszed, hogy bárkit is érdekelnek a demók? De most komolyan. Boxra se szedek demókat, mert nem érdekelnek. PC-re meg pláne... -
#15874 Általánosban? :) -
#15873 Ezt a szart minek linkeled ide? -
#15872 Na, megint a Leáldozott topik fölé rángattam emezt, de önállóan is boldogulnotok kellene!
Léptem, kezdődik a Resident Evil: Code Veronia X végigjátszás! -
#15871 Ne viccelj, pont az exkluzívok húzzák ki a szarból őket megint. Te is PS3-at vettél, nem véletlenül.
-
#15870 Ó, elnézést! Akkor PS3-as széria.
"Pont erről panaszkodott egy Uncharced fejlesztő, ha nem lennének PS3-hoz kötve és mehetnének Xbox-ra, sokkal nagyobb példányszámot érnének el és még ismertebb lenen a termékük."
Valakivel összekeverheted őket, mert ők azt szokták nyilatkozni, hogy mennyire hálásak a Sony-nak és mennyire elégedettek az együttműködéssel, továbbá, hogy 360-ra nem tudnák megcsinálni olyan minőségben az Unchartedet. -
Micsu #15869 egyébként én úgy érzem hogy hamarosan vége lesz ennek az excl huzavonának, sony még annyi hasznot se tudott kihozni a pisiből mint az ms az xboxból