A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Ez mi az isten?! 😄DDD

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Ja, csak mire te leárazva megveszed, addigra a fizetés vagy a kirúgás már megtörtént.

Te bazdmeg fejezd be ezt az ovodás capslockozást mert kibaszott idegesítõ, ennyire leépült agyú hülye ne legyél már. Te mindenhol ordibálsz?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

DellPeter
MEGINT FRISSÍTETTEM, NEM KÜLDTED TE EL AZT AZ EMAILT, MÁR MEGJÖTT VOLNA TE KAMUGÉP

PS2, 360, jatekaim.hu

Chocho
Írtam privit PC-nek.

Gaming is believing.

DellPeter
FRISSÍTETTEM, MÉG MINDIG NEM JÖTT MEG AZ EMAILED

PS2, 360, jatekaim.hu

Tõled ezek után valahogy nem vagyok meglepõdve a válaszon.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jakuza001
Utana en is keszitek egy kepet, de akkor jol beegtek megint.

Jakuza001
MEG MINDIG NEM CSONG!
Szerintem most fenyesittik eppen a konzolos forumharcosaid a vaginad.

DellPeter
NEM JÖTT MEG AZ EMAIL TE KAMUGÉP, VÁROK MÉG 10 PERCET AZTÁN CSINÁLOK AZ EMAIL POSTAFIÓKOMRÓL és az SG POSTAFIÓKOMRÓL IS EGY SCREENSHOOTOT, HOGY MINDENKI LÁSSA HA NEM MERTED ELKÜLDENI A TELEFONSZÁMOD ÉS A LAKCÍMED

PS2, 360, jatekaim.hu

wedge31
Gyengék a házigazdák, föleg itt, ezt már rég nem volna szabad engedni...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DellPeter
NÉZEM

PS2, 360, jatekaim.hu

Chocho
Volt már rá példa. Igaz, hogy régen, de volt (kb. mikor Jakuzával az elsõ vita kezdetét vette).

Arról már nem is beszélve, hogy normálisan kommunikálni / vitázni ott se lehetett sosem.

Gaming is believing.

DellPeter
FRISSÍTETTEM? MÉG MOST SEM JÖTT MEG AZ EMAIL, SEM A PRIVÁT, VÁROK

PS2, 360, jatekaim.hu

DanielT
A másik topikban nem tudom mikor láttál te ilyet...
Chocho
Ez esetben a kiadó adja a fejlesztõk fizetését --> Sikeres játék = fizetés, sikertelen játék = kirúgás.

Gaming is believing.

DellPeter
NEM MÉG MINDIG NEM JÖTT MEG AZ EMAIL, VÁROK, FRISSÍTEM AZ EMAILJEIM FOLYAMATOSAN

PRIVÁT SE JÖTT MEG

PS2, 360, jatekaim.hu

Chocho
Nem, ez már a hányingerrõl szól, ami elkap, ha benézek ide. Ugyanazt csináljátok, amit a másik topicban. Szerintem is elég volt, PC-nek ki kéne basznia innét az összes undorító anyázást / anyázót.

Na meg EZT A KURVA OCSMÁNY BANNERT ÉS HÁTTERET! Csak mondom.

Gaming is believing.

DellPeter
AZ A MESSENGER FIÓKOM ODA MINEK KÜLDÖD?

[email protected] IDE KÜLDD , VÁROK

EGYÉBKÉNT IS AZT MONDTAD PRIVÁTBAN KÜLDÖD, ÖSSZE VISSZA HAZUDOZOL

PS2, 360, jatekaim.hu

dronkZero
A kiadót támogatod a leárazott játékokkal, nem a fejlesztõt, te nagyon okos. Szerinted ha most például megveszed a CoD:MW2-t, azzal támogatod a már régen kirúgott/felmondott Infinity Wardot?

Steam más tészta, ott esetleg még kapnak is belõle pénzt az eredeti készítõk, de hogy a bolti vásárlásodból, újság CDmellékletébõl, egyéb óccsósított megoldásból egy fillért sem, az 100%.

Chocho
Pedig az kurvára nem single, de sebaj. 😄 Amúgy kurva jó, tapasztalat, csak roooondaaaaa!

Gaming is believing.

Jakuza001
Mondtam azokutan hogy 7 kete csinaltam es 4szer mas okbol kifolyolag lehazudtoltak, szeretnem oket latni szemtol szemben, ezert nem fotozom le ujra oket, mert akkor mondjuk amugy is a szar t610-es minoseg miatt kitalalnak hogy azert kamu ez megint.
Igy megadtam nekik a lehetoseget, hogy eljojjenek es megcsinaljak maguk a fenykepeket, de mint emlitettem, a tenykedesuk utani kovetkezmenyt is vallalniuk kell.

dronkZero
Egyébként ha nem tûnt fel, akkor KETTÕ lehetõséget vázoltam fel:
1. Nem adok érte pénzt
2. MEGVESZEM megjelenéskor

Kb évente 2-3 játékot megveszek. Azokat, amiket ÉN találok arra érdemesnek. Nem pedig MINDENT amit kipróbálok.
2010ben ez így nézett ki:
BFBC2 - megbántam, szar.
DoW2:CR - benne van 600+ órám már multi, single és coop
Civ5 - egyelõre szar, bugos, hulladék, de ez késõbb még jó lesz, egy civ kifutása 5-6 év, bár valszeg a kiegeket is venni kell majd hozzá, elég buzi egy üzletpolitikájuk lett így az ötödik részre ezekkel a picsányi szarfos DLCkkel.

Az egyetlen szingli játék, amin erõsen gondolkozom, hogy megveszem, az a Mount&Blade Warband.

DanielT
Itt most már az a lényeg, hogy egy ember mennyire hajlandó megalázni saját magát és úgy látszik a határok még messze vannak 😄
DellPeter
ide küldd privátban, azt mondtad átküldöd, email cím sem kell hozzá, csak egy kattintás az SG-én, az mondtad átküldöd nem küldted egy hazudozó senki vagy

PS2, 360, jatekaim.hu

Jakuza001
A kis pots gyerek nem is akar felhivni. Es ezek beszelnek itt kamuzasrol lo. Mikor csak a nagybetuk a valaszukban a nagy es semmi egyeb.
Amikor meg tenni kell valamit, akkor a nagy tereles megy.

wedge31
Én csak azt nem értem hogy ezt a szart miért nem priviben rendezik le ez a topic nem erröl szól ez már nem flém hanem csak undoritó mocskolodás, kár hogy a HG engedi én már rég töröltem volna a picsába mindegyik félt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Chocho
Ugyan Jakuza... úgy tudom, felnõtt ember vagy. Nem egyszerûbb tényleg csinálni pár új képet? Komolyan. Csak párat, más szögekbõl esetleg a fórum elõtt a játékkal, ahogy mi csináltuk alant.

Szépen kérlek, nem követelõzöm, nem vagyok bunkó, csak tényleg érdekel. Ha igazad van, akkor mi kérünk elnézést tõled! Ilyen egyszerû. Csak pár fotó.

Gaming is believing.

Jakuza001
Mar elkuldtem kis pots gyerek, hanyszor kell meg elkuldenem neked te kis buzigyerek ?

Chocho
Ugyan már... Igenis támogatom vele õket, még ha sokszor kevéssé is. Ha viszont egyáltalán nem érne semmit a játék ára, nem lennének fejlesztõk sem. Logika...

Gaming is believing.

Jakuza001
7 kepet fotoztam. Most mar nekik kell fotozni nalam, de akkor ha idejonnek el is torom a kezuket-labukat, miutan a halott anyammal viccelodtek.

DellPeter
VÁRJÁL DanielT-ét kérlelte hogy menjen el fotózni, hozzá, én elmegyek bazmeg, de már negyed órája nem küldi a privát üzenetet amirõl itt pofázott hogy átküldi a telefonszámát meg a pontos lakcímét bazzeg

PS2, 360, jatekaim.hu

Jakuza001
Kotsog akarod a cimet vagy sem ? Csak az emailed kell elkuldeni hozza, semmilyen mas oldalon nem adom meg.
Amugy meg te idiota gyerek regen az msn cim megegyezett az emailed cimevel.

Chocho
LOL, itt lassan vér fog folyni! 😄

És mindezt csak azért, mert Jakuza nem fotóz... ?

Ugyan már, nem értem, mire a nagy felhajtás. Már rég biztossá vált, hogy kamuzott, különben lenne kép. Kár a gõzért.

Gaming is believing.

dronkZero
Tudod az van, hogy kettõnk közül egyikünk sem támogatja valójában a fejlesztõket, de én legalább nem hiszem azt, hogy igen.

pxxl
na jah, ilyet már nem jáccunk 😄

All hail the double x!

DellPeter
Még mindig nem jött meg a telefonszámod a pontos lakcímeddel, a privát üzeneteim üresek.

PS2, 360, jatekaim.hu

pxxl
jah hát valakinek bejön van akinek nem 😄 terep2-zés a legjobb 😄 mékó ftw

All hail the double x!

Jakuza001
Ez mondjuk igaz. 😄 Akkor a kartyaszamod az ellenorzokoddal. Ott max csak azt latod a mobilodon, ha mar vasaroltak, ugy nem kell visszakuldeni semmit a banknak. 😄

pxxl
de nem tök mind1? a bolt már megvette a rendelt példányszámot, amivel támogatta a céget, te csak a boltnak fizetsz, vagy a nyakán marad a játék, amit inkább elad olcsóbban, mint hogy rárohadjon a készlet.

All hail the double x!

dronkZero
Jó, neked érdekes, nekem meg már az elsõ végigjátszást is úgy kellett erõltetnem, hogy lássam a végét.

Mass Effecttet meg asszem én basztam el, hogy a fõküldetés második bolygója után elkezdtem csinálni a mellékküldiket, és kb egy hét folyamatos Terep2-zés után beleuntam az egészbe. Kritikán aluli az a része a játéknak. Most ott a mentésem, ahol kész van az összes mellékküldi, de nem bírom magam rávenni, hogy befejezzem.

DellPeter
MIÉRT NEM ADOD MEG PRIVÁTBAN A SZÁMOD ÉS A LAKCÍMED??????

TE IS TUDOD JÓL HOGY AZ MSN CÍM NEM EMAIL CÍM.

ADD MEG AZ ELÉRHETÕSÉGEID NE JÁTSZADOZZ TOVÁBB

PS2, 360, jatekaim.hu

Chocho
Jaj, hagyd már ezt a keserû dumát! Azzal, hogy nem veszed meg, még annyira sem támogatod õket. Ez csak egyszerûen a warezolós szellem bizonyítása akar lenni. A szomorú az, hogy még magad is elhiszed.

Gaming is believing.

Jakuza001
akkor add meg a normal emailed, es odakuldom te pojaca.

pxxl
sokat érsz vele, ha nem tudod bizonyítani, hogy én vagyok az 😄 pláne h sms-ben jön az aktiváló kód minden egyes online belépés, utalás stb után 😄

All hail the double x!

Jakuza001
Faszkupak varom a hivasod, de meg mindig nem csong a telo.

DellPeter
az nem él email címként, ide küldd privátban, azt mondtad átküldöd privátban , most küldd hohy lássam

PS2, 360, jatekaim.hu

Jakuza001
Es hol van a jelszo ? 😄DDD
Csak ugy er valamit.

DellPeter
DanielT, ha neked megvan az az iwiw-es profil, linkeld már be, mert ez a pojáca nem küldi át privátban, csak siess, nehogy leszedja az iwiw-rõl is a telefonszámát és a pontos lakcímét

PS2, 360, jatekaim.hu

Jakuza001
Mar elkudtem kotsog gyerek az MSNedre.