A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
PS2, 360, jatekaim.hu
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
PS2, 360, jatekaim.hu
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Arról már nem is beszélve, hogy normálisan kommunikálni / vitázni ott se lehetett sosem.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
PRIVÁT SE JÖTT MEG
PS2, 360, jatekaim.hu
Na meg EZT A KURVA OCSMÁNY BANNERT ÉS HÁTTERET! Csak mondom.
Gaming is believing.
[email protected] IDE KÜLDD , VÁROK
EGYÉBKÉNT IS AZT MONDTAD PRIVÁTBAN KÜLDÖD, ÖSSZE VISSZA HAZUDOZOL
PS2, 360, jatekaim.hu
Steam más tészta, ott esetleg még kapnak is belõle pénzt az eredeti készítõk, de hogy a bolti vásárlásodból, újság CDmellékletébõl, egyéb óccsósított megoldásból egy fillért sem, az 100%.
Gaming is believing.
Igy megadtam nekik a lehetoseget, hogy eljojjenek es megcsinaljak maguk a fenykepeket, de mint emlitettem, a tenykedesuk utani kovetkezmenyt is vallalniuk kell.
1. Nem adok érte pénzt
2. MEGVESZEM megjelenéskor
Kb évente 2-3 játékot megveszek. Azokat, amiket ÉN találok arra érdemesnek. Nem pedig MINDENT amit kipróbálok.
2010ben ez így nézett ki:
BFBC2 - megbántam, szar.
DoW2:CR - benne van 600+ órám már multi, single és coop
Civ5 - egyelõre szar, bugos, hulladék, de ez késõbb még jó lesz, egy civ kifutása 5-6 év, bár valszeg a kiegeket is venni kell majd hozzá, elég buzi egy üzletpolitikájuk lett így az ötödik részre ezekkel a picsányi szarfos DLCkkel.
Az egyetlen szingli játék, amin erõsen gondolkozom, hogy megveszem, az a Mount&Blade Warband.
PS2, 360, jatekaim.hu
Amikor meg tenni kell valamit, akkor a nagy tereles megy.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szépen kérlek, nem követelõzöm, nem vagyok bunkó, csak tényleg érdekel. Ha igazad van, akkor mi kérünk elnézést tõled! Ilyen egyszerû. Csak pár fotó.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
PS2, 360, jatekaim.hu
Amugy meg te idiota gyerek regen az msn cim megegyezett az emailed cimevel.
És mindezt csak azért, mert Jakuza nem fotóz... ?
Ugyan már, nem értem, mire a nagy felhajtás. Már rég biztossá vált, hogy kamuzott, különben lenne kép. Kár a gõzért.
Gaming is believing.
PS2, 360, jatekaim.hu
All hail the double x!
All hail the double x!
Mass Effecttet meg asszem én basztam el, hogy a fõküldetés második bolygója után elkezdtem csinálni a mellékküldiket, és kb egy hét folyamatos Terep2-zés után beleuntam az egészbe. Kritikán aluli az a része a játéknak. Most ott a mentésem, ahol kész van az összes mellékküldi, de nem bírom magam rávenni, hogy befejezzem.
TE IS TUDOD JÓL HOGY AZ MSN CÍM NEM EMAIL CÍM.
ADD MEG AZ ELÉRHETÕSÉGEID NE JÁTSZADOZZ TOVÁBB
PS2, 360, jatekaim.hu
Gaming is believing.
All hail the double x!
PS2, 360, jatekaim.hu
PS2, 360, jatekaim.hu