17438
  • Lobsterman
    Ja 1 éven belül? volt e kieg? Nem nem volt. De volt pár értelmes próbálkozás az elmúlt 1 évben. Nem sok de volt, tavaly ugyanennyi. Most akkor hogy is van?
  • [Jakuza]
    Ne egy evezzel, hanem meseld el nekem a MGS3-at mikor adtak ki ?
    Csak nem 2004ben ? Akkor most mindenki nyomja az okorsegeket, hogy 365 nap az egy ev ?
  • DarkSector
    Vazzeg....értelek én, csak a számokkal kell megbírkózni.

1év =52hét= 365nap
  • [Jakuza]
    Joember a Fallout 3 most jelenik majd meg 2 honapon belul,Diablo 2 szinten jon majd es a Star Craft 2 szinten.
    A Morrowind uj reszen mar dolgoznak es sorolhatnam.
    Mit gondolsz te a konzolon egy naponkent jelenik meg a kovetkezo resz ?
    MGS4 ? Most fog jonni mint ahogy a RE5 is de, mikor voltak az ezelotti reszeik ?
  • DarkSector
    Most crysis-nál is....
    Kiadják ezt a warhead-ot, ami jo...jo...de vazzeg ugyanazt a story-t nyomjuk végig, csak más ember szemszögéből!!!!!!!!!!
    Ez mekkora lehúzás!

Legtöbb gémsznél ezt egybeszokták eladni, nem külön külön....10e-ért.
  • Lobsterman
    CoD, SC, Diablo van kieg, Sőt Muhahának is volt asszem
  • DarkSector
    Van kiegészítője?
    Minek?
    Falloutok,Moha, Quakek,CoD,SC,Diablo
    ezeknek tudtommal nem túl gyakran.

És ha ki is jön küldetéslemez, azzal ki vagyunk segítve?
  • [Jakuza]
    Ne terelj ezeknek mind van kiegeszitoje, vagy jon PC-re a folytatas vagy Online valtozata.
  • DarkSector
    Lehet...
    azé mondom nem haldoklik, csak hébe hóba a sok port mellett kijön évente 3-4 faxa játék.
  • DarkSector
    Neked 1 kezeden van 5 új nem?
    Mert az nem elég rá.
  • cicai
    *jó lesz...
  • cicai
    talán majd a mafia 2:)
  • DarkSector
    Jéé fele szart sem ér, és ezekközött ha van 1 évnél fiatalabb, akkor légyszíves emeld ki!
    "HANEM 1 ÉVVEL EZELŐTT TÖBB ÚJABB MINŐSÉGI JÁTÉK JÖTT PC-RE, MINT MOSTANÁBAN.
  • [Jakuza]
    Ja szerinte megszuntek a minosegi jatekok.
    Foleg mikor belinkeltem, csak a kovetkezo 3 honap termeset ami a PC-re fog erkezni, legalabb 20 huzonevvel.
    Ilyen erovel ha az o nyavajgasat szajokzna mindenki, akkor nyugodtan meglehetne kerdezni az utobbi 1 evben hany minosegi jatek jott ki PS3-re ? :D
    Kb egy kezen meglehet szamolni, na akkor most haldoklik a PS3 vagy pedig holtszezonok vannak?
  • Lobsterman
    Jól van, a shiftől azért le kéne szállni. Nem hiszem hogy leanyáztalak volna, hogy így kéne válaszolni.
    Ugyanolyan minőségi játékok jöttek egy éve is ki mint most, maximum téged nem érdekelnek már annyira. Ugyanennyire bugosak, ugyanennyi idő alatt. Ha 10 évvel ezelőtti időszakot mondtál volna még egyet is értenék valamennyire, de egy év alatt nem szűnnek meg a minőségi játékok. Az ipar nem változik ilyen gyorsan, az emberek azonban igen.
  • [Jakuza]
    Varj kinyitom a szemem es a kukaba hajitom ezeket a remekmuveket, mint Neverwinter Nights,Oblivion,Total Wars series,Nexus,Kotor2,Diablo series, Warcraftok,Falloutok,Moha, Quakek,CoD,SC, C&C, Civek, B&W,Eve Online es sorolhatnam napestig.
    Most aztan felnyitottad a szemem. ;_)
  • arty
    40 ezer biztos elmegy abból is ...

egyébként a ps2 tulajok nem féléve, hanem 2 éve tolták végig, szal megagigaszánalom a pécés bulli :)))
  • DarkSector
    NEM KIHALT!
    NEM LEÁLDOZOTT!!!!
    NEM HALOTT A PC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NEM 1 ÉV ALATT HALT KI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HANEM 1 ÉVVEL EZELŐTT TÖBB ÚJABB MINŐSÉGI JÁTÉK JÖTT PC-RE, MINT MOSTANÁBAN.
    ÉS HAMARABB ÉS KEVESSEBB BUGGAL.....STB....STB...STB.....
  • Lobsterman
    Szóval egy év alatt kihalt a PCs játékipar? Na nemár :D
  • DarkSector
    ha kinyitod a szemed, akkor te is látni fogod.
    Én monnyuk ennek kicsit sem örülök, de tény hogy ez van.
  • DarkSector
    Mert mikor megvettem, még voltak faxa játékok.
  • Lobsterman
    És nemsokára jönnek a válaszok hogy szánalmasak vagyunk és örüljünk hogy ilyen sok késéssel kapunk pár game-t :D
  • NEOreg3
    de minek??? hisz...hisz...ööö... a konzolosok már 5x kijátszották!!!!!!!!444 így már semmi értelme :(((((((((((((((((((((((((((((((((
  • Gerbill
    Úgy néz ki a pc-s piac annyira gyenge, hogy a Rockstar nem csak a gta4-et portolja át Pc-re, hanem a Bully-t is.
    Gamekapocs cikk
  • Lobsterman
    Azért sok ez egy olyan embernek aki nem játszik. Órajel ide vagy oda.
  • Sanyix
    mi mekkora, csak a cpu órajele extrém (kamu), más normál. Én is most vettem 4gb ramot 14k-ért a 2 mellé, mer ócsó, ennél csak drágább lesz, azt így van 6 évig nem lesz ezzel gondom, meg jó a virtuális memóriát kikapcsolni :D vinyó se húdegáz, 14k-ért lehet 640 gigás vinyókat venni.
  • Balumann
  • arty
    :)
  • Lobsterman
    Lenne egy kérdésem: Miért vettél ekkora gépet ha nem játszol? 3d grafikus vagy? Vagy valami multimédiás ember? Nem fikázni akarok vagy ilyesmi. Tényleg érdekel.
  • [Jakuza]
    Ertem, szoval ezt is megmagyarazod. :DD
    Varj csinalok neked egy masik meroprogramot ami 148765MGHzet fog kiirni, hogy menozni lehessen.

Amugy mit latsz ? Milyen szar helyzetet ? Fejtsd ki, mert ez igy egy semmitmondo demagog szoveg, tartalom nelkul.
  • DarkSector
    nem...tuod akinek nem inge.
    amúgy látva szar helyzetét pc-s játékoknak konzollal jobban járnék, ha játszanom kéne.
  • Gerbill
    Azt csak azért írtam, mert múltkor valamelyik konzolos térítő beírta, hogy semmivel nem lesz jobb a pc-s verzió, ha az nem lett volna csak simán linkeltem volna. Mellesleg a szmájli sem éppen a halálos konzolutálatot hangsúlyozza a szövegben, az inkább ilyen lett volnaAmúgymeg kabbe konzolbarát pc-s(nehogy komolyan vedd)
  • DarkSector
    Nem hanem a sebessége felel meg annyinak
    ----------------------------------->"CPU speed=CPU sebesség"<-----------------------
  • DarkSector
    jah nem manapság leszarom sok konzolt pc-t, meg köcsög játékokat.
    sőtt gta egy k.sz.

de ez azért enyhén arra vonatkozott, hogy :
    "nézzétek pc-n jobb lesz mint konzolon. Yeppi Yuuuooo"
    Nem?
    Én filmet nézek inkább meg halgatok zenét.
    Meg játszanék Bionic commando Rearmed-el, de kibaszott gecik nem teszik elérhetővé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • [Jakuza]
    Es attol 6.7 GHzes lett? Azta :D
    En meg furok egy lyukat mindjart a merevlemezem sarkaba es megduplazom vele a meretet, mint a regi szep 360as floppy idejeben :D
    Na mindegy ezt szerintem ugy sem ertheted. ;)
  • Gerbill
    Most komolyan mi volt a konzolellenes a hszemben? Aztmondtam, ha nem tudsz rá várni vegyél konzolt(mert az előző hozzászólásodból az jött le nekem, hogy várod).
  • DarkSector
    buta=konzolellenes benyögés

Mérd le te is SRL-al....Thimeshift-et válaszd ki.
  • DarkSector
    mérd le vazzeg SRL....
  • [Jakuza]
    Miert volna buta a hozzaszolasa ? O ilyen azt kesz, nem kocka aki beszarik attol, ha nem kaphatja meg elso nap a jatekat es fekszik tobb napot a bolt elott, mint par elmebeteg.
    Amugy inkabb javitsd ki a 6.7GHz-et, mert mindjart befonom a szemoldokom, ha tovabbra is ott virit.
    Mar ne haragudj de te az alaporajelet ami 2.33GHz felemelted 3.35GHz-re es beszoroztad a magok szamaval ? :DDDDDDDDDDD
  • rumkola
    7200-esem 4gigán akkor 8?