17438
-
#2898 Ha az elsőkben egyetértünk miért ezekkel a játékokkal gúnyolódtál a PCseken?
PCn sem az FPS-TPS-ektől várok újítást(Utolsó amire rá tudnám aggatni a minőségi jelzőt az a BioShock(tudom multiplatform:P)), pont ezért találom furcsának hogy ezeket a játékokat soroltad fel mint eljövendő minőségi konzolos játékokat? Ilyeneket én is fel tudnék sorolni ha nem melóban lennék és meg tudnám nézni mik jönnek ki PCre. És ha ez csak egy általános exkluzív játékokból álló lista volt, akkor köszönöm, de inkább egy valóban jó név PCre mint ezek az átlagos vagy az alatti játékok konzolra -
#2897 Ide tessék benézni Na ilyet is ritkán lehet konzolos játékokkal csinálni. -
#2896 Nem bizony, ha jól emlékszem itt külön van egy topik a játékfelújítóknak, és oda volt belinkelve kép, de talán még maga a mod is. -
#2895 Nem pecstől lett szebb???????????????????
???????????????
????????????
???????
????
???
?
Magyarosítás....az még nincs konzolon és attól még csak egy port marad. -
#2894 "Sims-nem játszok vele, nem kötött le, de zseniálisan megtalálta mi kell a népeknek, és eredeti ötlet
Civilization- minőségi játék, klasszikus
crysis-fos 1 óra alatt megunható tucatjáték
wow-játszottam, jó játék, okosan ki lett találva, minőségi, engem nem nyűgözött le
kotor-szintén minőségi rpg(az első része legalábbis), nem egy tucatjáték
c&c-egy új stílusba lehellt életet, de az újabb részei botrányosak
városos menedzselés(gondolom a simcityre gondolsz)- egy stílust teremtett meg, tökéletes egyensúlyt teremtett a szimuláció és a játék között, szintén klasszikus."
egyetértünk.
"Battlefiel bad company - hű egy újabb battlefield és kifolyik a szemem hogy 3 házat le lehet bontani benne(Red Faction név mond valamit?)"
Mihez képest?
pc-n se láttam sok újdonságot, talán mert ki sem jön semmi?
"Resident evil 4 - zombihent, volt már egy pár, függetlenül attól hogy ő teremtette meg a stílust, még mindig csak zombikat ölsz és futsz előlük"
igen ez a jó
mintahogy stratégiában sem soha te játszol, csak menedzselsz, hogy lila mütyűröket, vagy rózsaszínűeket, annyi különbség van.
"Final Fantasy 13 - Lineáris RPG, rengeteg cutscene-el, és akcióval. 13. rész mondd azt hogy eredeti és ötletes."
Nem mondom, de ha annyira régi, nem játszottam vele(újjításokban, mint ff7 volt, már megéri)
"Gears of war 2 - 12 egy tucat akciójáték egy jó de kiforratlan újítással(fedezékrendszer)"
Ez érdekes mindenhol csak az újjításokról beszélnek SINGLE-MULTI-KÓP
"Soul calibur 4 - Ütömvágom 12 egy tucat konzolon"
JOGOS!
ez csak valszeg engem kötne le, vagy legalábbis rétegjátéknak mondható
"Star Wars unleashed - Egy nagyon szép star wars akciójátéknak tűnik, semmi másnak"
JOGOS!
ez minden más játékra (70-80%-ban igaz)
"Motorstrom - Gyilkos autókázás. Na ez pl tetszene szerintem nekem is. Nem eredeti, de tetszene"
Én utálom autósokat, csak úgy irtam mert exclusive
"Socom - 12 egy tucat akció
resistance 2 - szintén
Killzone 2 - szintén
Haze - szintén"
Stratégiai játékosoknak, meg fps fanoknak ez természetes.
Más játékoknál is legtöbbször egy séma.
ÉS AMIKET NEM ISMERSZ/TEK:
N3 - ez nekem kurvára nem jön be. mmorpg-s barátainknak talán nem okoz gondot a játékmenet.
The Last Remnant - Square Enix....jöhet.....
darkSector HQ enemy ....érdemes megnézni várjatok vele míg teljessen betölt a videó. -
#2893 Most látom csak az itteni nagy témapörgés ellenére megelőzte a topicot az Euro Truck szimulátor, ami az elején ki lett hagyva a listából, mondván azzal nemjátszik senki, mégcsak játéknak sem lehet nevezni(álá dárkszektör:D) -
#2892 Ó igen és mielőtt az jönne hogy de ugyanennyi tucatjáték jön ki PCre is: Igen ez igaz, de nem én mondtam ezeket minőségi játéknak. -
#2891 Ez egy teaser videó, mégcsak nem is trailer ez alapján tényleg kurvajó. Nade megnéztem róla egy ingame videót, és egy elég nevetséges ruhába öltözött gyilkosbumerángot dobáló pisztolyhősös TPS-hez nem nagyon van kedvem. -
#2890 Hat te akkor nagyon nem vagy kepben csak ideirom a besorolasukat
Nexus the Jupiter incident : Real-Time Space combat simulator
FreeSpace 2: Space combat simulation
X3: space trading and combat game
Es lehet neked a Freespace jobb volt ez egyeni izles kerdese, nekem meg a Nexus volt a jobb. :D
De nem is ez volt a lenyeg, hanem az, hogy az X3 egesz mas kategoria, mint a Freespace, bar latom te az urharc miatt egyhez soroltad, de akkor ilyen erovel szamodra akkor a Master of Orion is egy kategoria lehet, mert abban is van urharc :D -
acsarkodo #2889 „Ha vennél játékra egy gépet?
akkor melyiket vennéd?
egy PC-t ahol van 30 játék, ami multi és 3 exclusive
vagy egy konzolt, aminél 30 multi és 10 exclusive?”
Hát ez se akármi egy hozzáállás…Kutyát nem érdekli mennyi az exclusive(aki meg erre gerjed az megis érdemli), ha a PC 3jából 1olyan van, ami érdekel de a konzolos oldalon egyse akkor PCt, ha fordítva. akkor konzolt. Teccik nem teccik, akkor se fogja meghatározni egyik oldal sem a másiknak, hogy mi a jó játék.
Látom megint előkerült a konzolra nem kell költeni dolog is. Ez az egyik kedvencem tekintve, hogy amit a PS2re költöttem azt egy PC is megirigyelné.
Tisztában vagyok vele, hogy én egy idióta konzol tulaj vagyok, mert engem folyton bepaliztak a piszok kereskedők. Ha én bementem egy Joypadert, memóriakártyáért, HDDért, vagy bármiért a vacak PS2mhöz egy boltba(fejcseréket már nem is említem), akkor ezek az elvakult kereskedők egyszerűen minden ilyen cuccért pénzt kértek én meg folyton irigykedtem azon konzolosokra, akiknek nem kell költeni a konzolra és mindez ingyen van nekik… -
#2888 Nem pecstől lett szebb. Számítógépen moddolhatók a dolgok, nem kell egy szimpla magyarítás miatt online játékra alkalmatlanná tenni a gépet... Pl most jött ki a Bio magyarítása. Sokkal élvezhetőbb így, mint ánglisul. Bocsi, hogy megint öcsémmel jövök, de Ő beszél angolul, mégis én árultam el neki az egyik kódot a játékban, ami egy üzenetben jön, mert annyira nem érdekelte a dolog, hogy átolvasson egy csomó angol szöveget. Én most ÉLVEZETTEL olvasgatom azokat a szövegeket, MAGYARUL, és egy másik játékot, történetet ismerek meg... Pedig a nagyját elsőre is értettem... -
#2887 A ps3-at tesco-ban veszed, akkor max az ára lehet tesco-s...remélem ezzel most sok újjat mondtam.
A tv meg mint mondtam már 110-120e... ez nem pal 15cm-es.
hanem 82-es HDready-s (ami elég legtöbb játékhoz) és nem gagyi tesco-s.
Mégvalamiben segíthetek? -
#2886 Miért nincs rá exluzív?? sok 360 game fél-1 év késéssel jön pécére, a Sony játékok SOHA a büdős életbe nemjönnek ahogy eddig sem, nemhogy pécére hanem semmire sem. -
#2885 Na kezdünk megint átmenni személyesbe. Jól van.
Sims-nem játszok vele, nem kötött le, de zseniálisan megtalálta mi kell a népeknek, és eredeti ötlet
Civilization- minőségi játék, klasszikus
crysis-fos 1 óra alatt megunható tucatjáték
wow-játszottam, jó játék, okosan ki lett találva, minőségi, engem nem nyűgözött le
kotor-szintén minőségi rpg(az első része legalábbis), nem egy tucatjáték
c&c-egy új stílusba lehellt életet, de az újabb részei botrányosak
városos menedzselés(gondolom a simcityre gondolsz)- egy stílust teremtett meg, tökéletes egyensúlyt teremtett a szimuláció és a játék között, szintén klasszikus.
Te mikkel is jöttél?
Battlefiel bad company - hű egy újabb battlefield és kifolyik a szemem hogy 3 házat le lehet bontani benne(Red Faction név mond valamit?)
Darksector - nem ismerem
Resident evil 4 - zombihent, volt már egy pár, függetlenül attól hogy ő teremtette meg a stílust, még mindig csak zombikat ölsz és futsz előlük
Final Fantasy 13 - Lineáris RPG, rengeteg cutscene-el, és akcióval. 13. rész mondd azt hogy eredeti és ötletes.
Heavy rain - nem ismerem
Metal gear solid. - Ezt már azt hittem megjelenik. Lehet hogy jó lesz. Az első rész jó volt legalábbis
Gears of war 2 - 12 egy tucat akciójáték egy jó de kiforratlan újítással(fedezékrendszer)
N3 - nem ismerem
The Last Remnant - nem ismerem
Soul calibur 4 - Ütömvágom 12 egy tucat konzolon
Star Wars unleashed - Egy nagyon szép star wars akciójátéknak tűnik, semmi másnak
Motorstrom - Gyilkos autókázás. Na ez pl tetszene szerintem nekem is. Nem eredeti, de tetszene
Socom - 12 egy tucat akció
resistance 2 - szintén
Killzone 2 - szintén
Haze - szintén
Most akkor hogyan is van ez? -
#2884 Azért, mert tavaly november környékén, még jobbnak tűnt a helyzet....
és gondoltam egy erős vassal, majd még portolnak is kedvenceimközül, meg sok egyedi újjat majd elleszek.
És akkor jött a Crysis, ami után megfordult a világ. a feje tetejére. -
#2883 "RE4 pedig lenyegesen szebb a PC-n."
GameCube: 2005. január 11.
PS2: 2005. október 25.
PC: 2007. március 1.
Wii 2007. május 31.
Gémkjúbon volt a legszebb 2005ben. -
#2882 x360-ba nemérdemes pénzt ölni(mellesleg a legolcsóbb verzió már 50 ezer forint alatt jár), ahogy te is írtad, nemigazán van rá exkluzív cím. ps3 árakat nem szoktam nézni de akkor 80+Full HD TV, mertha már veszek akkor nem a legratyibb legkisebb legolcsóbb tesco gazdaságosat veszem, hanem minőségit, tehát az árat úgy írtam ha én vennék nekem annyi lenne, ez nem zárja ki, hogy te egy 50 centis képcsöves PAL TV-n játsz. -
#2881 Ez szánalmas, vagy te nem ezt láttad? -
#2880 RE4 10 peccs után lett szebb, mármint max a karakterek.
RE5 lehet nem legélethűbb cucc, és tán láthattunk jobbat, de nem pc-re. -
#2879 Még a darkSector, hogy tudd mit takar a név. -
#2878 Hogy ne legyenek ketsegeid ezekbol a jatekokbol kb a felevel max demoval jatszhattal.
RE4 pedig lenyegesen szebb a PC-n.
Az RE5-rol meg nem nyilatkozok mert lattam a gameplay videot es azt kell mondjam, hogy nem valami nagy eresztes, lattunk mar jobbat is.
A fizikai es AI megvalositas egyszeruen nyomorek. Eltuno golyonyomok a falban, vagy a teljesen idiotan mozgo fohosno ami a tengelye korul valami iszonyu gagyi mozgassal van felvertezve.
A Gears of War 2 az jo meg az MGS4 is az lesz, de az RE5 szerintem azokhoz kepest eleg szanalmasan mutatott a jatekbemutatobol. -
#2877 Az bizony jó játék. Ha minden igaz nemsokára jön a második kiegészítő. -
#2876 Ha azokat a játékokat szereted amiket felsoroltál miért pc-t vettél? A legtöbbnek esélye sem volt, hogy egjelenjen pc-re, ezt 1 évvel ezelőtt is lehetett sejteni. Add el a géped vegyél konzolt és menj a konzolos topikba. -
#2875 ha RTS, akkor Company of Heroes, részemről :)
(régebben meg total annihilation, mégrégebben c&c1) -
#2874 Ahogy látom téged sem nagyon izgat ezeknek az exkluzív játékoknak a többsége, pedig te még ki is próbáltad őket(máramelyiket). -
#2873 Ürstratégia......
lol hátt egyevbassza hogy mi van vele.
milyen amúgy ürhajókat kell etetni benne? -
#2872 LÁTOM SIKERÜLT FELPÖRGETNEM A TOPIC-OT...
Már nagyon el voltatok lustulva most legalább van kellőhozzászólás... -
#2871 "Mar pardon de ket kulonbozo kategoria. Freespace kategoriajaban a The Jupiter Incident lenyegesen jobb amugy is.
Az X meg az Elite vonalat kepviseli, nem szimplan space combat szimulator, mint a Freespace."
Nexus egy szimpla RTS, hogy jön az általad is combat simulatornak titulalt Freespacehez? X3 lealább ürharc IS :)
Hangulatban viszont MINDENT aláz az FS. Számomra ;) -
#2870 Mi derült ki ebből a videóból? A játék arról fog szólni, hogy mész egy manga nővel és háromszor akkora kardokkal fogok ugrabugrálva hadonászni, meg batár ágyúkkal egykézzel irtani mindenkit. Engem az ilyen baromságok nem érdekelnek. most azért mert "nagy név" meg húdejó a sztorija nem fog jobban érdekelni. Magát az ilyen stílust utálom. -
#2869 Hogy ne legyél kétségek közt:)
Battlefiel bad company - miltu fps + van benne single kampány először ( demot néztem nem izgat ahogy eddis sem )
Darksector - akció játék, aszondják jó... miért ne lehetne jó?
Resident evil 4 - gémkjúbra volt először akkoriban az államat kerestem hogy milyen grafika... a pécés verza kséőbb jött meg a ps2es is... a pécés grafikai tunning csak ront a képi világán, nem pedig javít
Final Fantasy 13 - jrpg, ebbe nincs semmi ugrálás:)
Heavy rain - érdekes alkotás legtöbb köze a Fahrenheit-hez van
Metal gear solid. - japó minőség, kicsit amcsi styl, kellemes akció játék, nagyon szép nagyon összetett, igaz engem nem érdekel egyik része sem
Gears of war 2 - mivel ez jött pécére talán tudod:)
N3 - mi akar ez lenni?
The Last Remnant - jrpg...
Soul calibur 4 - japó verekedős játék, igényes alkotás, nem nagyon izgat...
Star Wars unleashed - nagyon kellemes Sw játék, tegnap óta van demo, mászthev
Motorstrom - semmi extra, autós őrület
Socom - nemsimerem
resistance 2 - jó kis fpsnek tünik, az első része nem volt valami egetverő, de ez már körítésben is jónak tünik
Killzone 2 - fps, nagyon kellemesnek tünik
Haze - közepes fps
to human - akció rpg ( olyan diabló féle üsd vágd, érdekes világgal ) nem kiemelkedő de kellemes és gyönyörű
-
#2868 Full hd minek?
110-120-ért már normális tv-t kapsz ps3 80k környéke, és x360 meg 60e környéke...
számolj utána mégegyszer. -
#2867 Igazad van sims sims-civilization pihenés- crysis 3-4 óra- wow-wow-kotor-wow-wow-c&c-wow -városos menedzselés, véárosos menedzselés, nem én játszok...nem én játszok, hanem gépjátszik, hanem gépjátszik...helyettem---helyettem...de elvagyok-de elvagyok.. -
#2866 LCD-tv Full HD 150-nél kezdődik+PS3(mert ugye xbox360-on kevesebb az exkluzív mint pc-n)az már 250. De ha már LCD tv-t veszek nem a legleprábbat kéne tehát ennél csak feljebb megy az ár. -
#2865 Link? -
#2864 Na jó látom elég egysíkúan gondolkozol. akció-akció-akció-zombihent-lineáris rpg. Nincs ezzel baj, sokan az ilyen játékokat szeretik. Konzolt meg egyenesen erre találták ki. DE! Ezek lehet hogy nagy nevek. De mennyi ebből a minőségi játék? Mindegyik biztos nagyon jól néz ki, és nagyon lehet velük gyilkolni, sőt lehet hogy mind jó játék is lesz. De ez még nem azt jelenti hogy minőségi játékok. Ez a "12 egy tucat" móka, egy a külömbség amiért nem ássák pillanatok alatt és ami miatt milliószámra fogynak. A nagy nevekkel mindent el lehet adni. Jó azért igazságtalan vagyok mert ezeket a játékokat nem mind smerem. Lehet hogy 1-2 klasszis lesz a maga nemében, de nem mernék rá megesküdni. És arra meg főleg nem hogy ennek kell jelentenie a minőséget. A minőség apró de annál meghatározóbb ötletek, hosszú ideig lekötő játékmenet, jól kidolgozott háttér, hangulatos design és még sok más összetevője. Amiket itt soroltál nagy részük 5-6 órás játékmenettel, és csinos grafikával fognak tarolni. És senki nem fog rájuk emlékezni 5 év múlva. -
#2863 FF XIII -
#2862 Most akkor szedjuk ki belole mi is ami PCre megjelenik ? :D
Battlefield: Bad Company (PC)
Dark Sector (PC)
Resident Evil 4 (PC)
Star Wars unleashed elorendelheto mar a PC-s valtozat.
Most akkor ezek megsem exclusive konzol jatekok ? :D
-
#2861 Mert? -
#2860 Ha nem követted, akkor nem tudhatod. Mikor kijött, is ütött, most viszont rátettek egy lapáttal. Azóta eltelt majdnem egy év. Ajánlom, nézz be a topikjába, látni fogod, nem egy egyszerű pecs....
És 8 ezer volt, szinkronnal, térképpel, vastag, színes füzettel, zenei lemezzel, papírtokkal, etc... Míg egy konzolos game, amit simán csak behoznak az országba, 15 ropinál kezdődik. (Tudom, nem neked, csak a hülye 90%-nak)
Öcsém egy éve vett dobozt, én gépet. Kb ugyanannyi játékot vettünk, és már Ő költött többet a dologra, nem én... És a 2 kilós LCD-tv-t tőlem kapta karácsonyra, a bnője meg hozzám jön tv-zni, mert én tudok játszani tv nélkül, Ő nem...;-)
Szóval, tartoma véleményem; Jó ez is, az is. Annyira nem ugyanaz a kettő, hogy hasonlítgatni is felesleges... -
#2859 "Final Fantasy 13Ugrabugrálós manga baromság"