17438
  • Istencsászár
    "Final Fantasy 13Ugrabugrálós manga baromság"

ez visz mindent:)
  • DarkSector
    "Star Wars unleashed Ez az egy ami hiányzik nekem Pc-ről"
    na jóvan ezt nem gondoltad komolyan ugye?
  • DarkSector
    "Darksector es biztos csak a név miatt:P"
    na itt hagyuk abba!
  • DarkSector
    100efelett lehet, de konzollal együtt egy középkategóriás pc árát teszi ki.
  • Gerbill
    Battlefiel bad company Buta mesterséges inteligencia a csapattársak semmit nem érnek
    Darksector es biztos csak a név miatt:P
    Resident evil 4 Pc-re is van ráadásul "garázstuningolt" grafikai moddal sokkal szebbé is lehet varázsolni
    Final Fantasy 13Ugrabugrálós manga baromság
    Heavy rain
    Metal gear solid. A gametrailers Retrospectivejében megnéztem róla pár videót, elég volt.
    Gears of war 2 remélem átportolják. Biztos, hogy átportolják
    N3
    The Last Remnant
    Soul calibur 4
    Star Wars unleashed Ez az egy ami hiányzik nekem Pc-ről
    Motorstrom
    Socom
    resistance 2 Az első rész is csak azért volt sikeres mert semmi más játék nem volt akkor még ps3-ra:D
    Killzone 2
    Haze Nagyon gyengére sikerült
    A mellékelt véleményeket videó reviewek alapján írtam, aminél nincs semmi arról nem tudom mi az, és/vagy nem láttam róla vrw-t.
  • DarkSector
    "A közelmúlt legnagyobb város/vár menedzselős stratégiai játékok szerinted nem minőségiek?"
  • DarkSector
    Jah én is ezt mondom....
  • DarkSector
    Majd megnézem lehet sims-ezni fogok.
  • DarkSector
    Nem fikázom, a tényeket mondom. csak más akarja rózsaszínben látni a világot.
  • Istencsászár
    "Példának okáért most jön ki a Witcher felújított verziója, új grafikával, küldetésekkel, egyebekkel. INGYEN!"

Talán alapból igy kellett volna kiadni nem?:) nemtudom miez mert nem követem, de ez egy peccsnek tünik 1-2 kiegészítéssel.

Lcd tévé már ócsón van, konzol szintén, és minimum 6 évig nemkell hozzá nyulni... a gépre költött tizeseket meg inkább játékra költöm. Amugy LCD monitoron is megy:)
  • [Jakuza]
    Mar pardon de ket kulonbozo kategoria. Freespace kategoriajaban a The Jupiter Incident lenyegesen jobb amugy is.
    Az X meg az Elite vonalat kepviseli, nem szimplan space combat szimulator, mint a Freespace.
  • DarkSector
    Ezekkel mind szeretnék játszani, csak az a bökkenő hogy csak szeretnék, de nem fogok.
  • Gerbill
    Hát igen ebben egyetértünk, de a Crusader pl nagyon ott van még ma is, csak kicsit megkopott a grafika:P
  • DarkSector
    Látod, mert nem értik meg uganúgy mint te....
    mondanak 50 játékot:

sims 1 sims 2 sims stratégy...batman 2 batman lego4....

kiválasztanak 25-öt sims stratégi betmen 4, cézár saláta....tetrisz.

Bazzeg ha ezs 15-200e-es...ma már nem ér ennyit. gépet megvettem, akkor BASSZAMEGAZISTEN tudjak is játszani már valami rendes játékkal.
    Na engem látod ez dühít.

PL:
    PS3

Battlefiel bad company
    Darksector
    Resident evil 4
    Final Fantasy 13
    Heavy rain
    Metal gear solid.
    Gears of war 2 remélem átportolják.
    N3
    The Last Remnant
    Soul calibur 4
    Star Wars unleashed
    Motorstrom
    Socom
    resistance 2
    Killzone 2
    Haze
    stb

x360:
    to human ...talán lesz pc-re
    gears of war2

x360-nál monnyuk sok egyedit nem találtam....
    Tudom ezek sok ember számára mit sem számítanak, de ezeket minőségi játékoknak hívják.
  • Lobsterman
    Netezni is lehet ;)
  • Lobsterman
    Kíváncsian várjuk a minőségi listát Sector. :)
  • arty
    Stronghold2 pl nem volt minőségi, nagyon nem :)
  • wedge31
    Neki az Airborne a csucs.
  • Dante73
    Példának okáért most jön ki a Witcher felújított verziója, új grafikával, küldetésekkel, egyebekkel. INGYEN! (eredeti tulajdonosoknak) Nem vagyok képben, de konzolon ilyet szoktak csinálni? Arról ne is beszéljünk, hogy ez bizony elég húzós név, és PC-exkluzív....
    Minden kijön PC-n is, ami konzolon. (majdnem) És aki ésszel csinálja, az árban sem jár rosszabbul, mintha konzolt vett volna. (Ha egy LCDTV-t is hozzáveszünk, akkor egyenesen rosszabbul jár a konzolos)
    Ettől eltekintve, nem rossz dolog a konzol, de eleve baromság szembeállítani a pc-vel. A PC-n lehet játszani IS, míg a konzolon maximum filmet nézhetsz a játék mellett.

Kinek a pap, kinek a paplan...
  • Lobsterman
    Tényleg voltak Street Fighter Ex-ek. Azt hittem a 3 óta nem volt semmi :)
  • Gerbill
    A közelmúlt legnagyobb város/vár menedzselős stratégiai játékok szerinted nem minőségiek? Mostmár komolyan kíváncsi vagyok te mit tartasz minőségi játéknak.
    "nyilván tv-t lehezt hozzá olcsón szerezni, vagy monitorra kötni ideiglenessen.
    újjonnan meg monitort is kell venni pc-hez. te is elején meg kellett vegyed, nem ajándékba adják."
    olcsó húsnak híg a leve, ahogy a mondás tartja. Amúgy LCD-tvből középkategória is kemény 100k felett van.
  • arty
    na, itt be kell avatkozzak... az X3 sosem volt a legjobb, mivel nem is csak kimondottan ürszim :)

Freespace 1-2 a két király. Pont. :P
  • Istencsászár
    Talán az 1 vagy a kettő nemtudom, de nem erre értettem hanem az elmult évekre Ps1-2, Dreamcast, Xxbox stb...
  • Lobsterman
    Sajnálom hogy ezt kell mondanom, de a Street Fighter minimum 1 része megjelent PCre is.
  • Lobsterman
    Minőség nem= eladott mennyiség. Ezzel ugye tisztában vagy?
  • Istencsászár
    Messze nem Ps3 exkluzív:), jön az mindenre. A Street Fighter frencsájz meg sok gépen tiszteletét tette ( pécét kivéve ), persze volt olyan amely csak Psre jött ki.
  • [Jakuza]
    Jo persze szerinted a X3 sem az, meg a Total War sem.
    Akkor neked mi a minosegi jatek ? Csak az ami a konzolon jelenik meg ?
    Hat ez eleg nagy foku elfogultsagra vall.
  • Lobsterman
    Akkor mi a minőségi cucc? Crysis? Zombiölő 28? Bikinis csajok harcolnak 7? Mi? Mondj neveket könyörgöm.
  • Lobsterman
    A konzolosok játsszanak konzolon, a PCsek játsszanak konzolon. De minek fikázni a másik felet? A PCs gamer azért PCs mert nem tetszik neki a konzolos játékkínálat, a konzolos azért mert nem tetszik neki a PCs. Senkit nem érdekel hogy szarnak tartasz egy Galactic Civilizations-t, mert 20 éve megvan a stílusnak a rajongótábora, és meg is marad. Az hogy te vagy én nem tartozunk közéjük még nem ad okot arra hogy fikázzunk. Azért néha kérlek gondold meg miket írsz.
  • koschwarz
    igazából nem is értem az egész problémát. az én ízlésem alapján az un. "konzol-exkluzív" játékok 90%-át még demóban sem próbálnám ki (ha pc-re is lenne). a maradék 8 %-a megjelenik portként pc-re is. a maradék 2 %-ot meg valahogy kibírom. azokból az konzol-exkluzívakból, amiket ismerek, emlékeim szerint összesen a condemned 2 volt, amit sajnáltam, hogy nem jön pc-re.

darkcestor: te úgy beszélsz arról a tömérdek konzol-exkluzív játékról, mintha te minden egyes játékkal játszanál is. ki nem szarja le, hogy megjelenik évente 1000 konzoljáték, ha abból játszol évente 10-zel? (hacsak nem kalózkodod konzolon is a gammákat és egyébként nincs életed...mellesleg szerintem rövid időn belül hasonló mértékű lesz a kalózkodás konzolra, mint most pc-re, amint kitalál valami okoska egy egyszerű módszert...)

ismerve az idei és a jövő évi pc-s felhozatalt, szerintem még évekig lesz mivel játszanom a pc-men...
  • DarkSector
    nyilván tv-t lehezt hozzá olcsón szerezni, vagy monitorra kötni ideiglenessen.
    újjonnan meg monitort is kell venni pc-hez. te is elején meg kellett vegyed, nem ajándékba adják.

SimCity,GotRE, IR, Caesar IV, Stronghold .... háát tény hogy nme ezek a minőségi játékok, szerintem az biztos.
    Ha ezek lekötnek, akkor egészségedre. ...bár elhiszem, mert izlések és pofonok.
    sims-el, meg lego batmannal is lekötik magukat néhányan, mégsem minőségi cuccok.
  • Gerbill
    Ps3 exkluzívok is be be kacsintanak pc-re, lásd StreetFighter legújabb része.
  • Lobsterman
    Sector. Az egy dolog hogy neked nem tetszik valami de mi a rákf@szért jó az hogy bármit mondanak, az sz@r neked.
    Mondanak 50 játékot az nem jó, kiválasztanak belőle 25öt az nem jó mert van benne multiplatform, kiszűrik a multiplatformot még mindig van benne pár jó játék erre jön az a válasz hogy ez mind fos. Ez nem kritika, ez már céltalan fikázás. Az hogy neked nem tetszik az egy dolog. De úgy tűnik ami neked nem tetszik az már csak sz@r lehet. Ha megkérnélek sorolj már fel konzolra pár exkluzív játékot. Hadd fikázzunk már mi is egy picikét.
    Egyébként meg a Multiplatform miért ne számítana. Az exkluzivitás miatt? Kit érdekel hogy konzolra több exkluzív jelenik meg. Attól még nem lesznek jobbak azok sem. És persze hogy PC mellett konzolra is fejlesztik a nagy neveket. Ha már annyi pénzt belefeccölnek egy játékba persze hogy meg akarják sokszorozni a profitot. Minek adnák ki PC exkluzívnak azt a játékot ami ugyanúgy jól működik konzolon is? A portolás minősége már más kérdés, de az mindkét irányba ugyanúgy működik.
  • DarkSector
    Igen KÉŐBB, mikor megint 5-6 új lesz...
  • Gerbill
    Nyilván nem konzolt vennék, mivel nincs sem LCD sem Plazmatévém, a monitorom meg nem 4:3-as arányú. Az meg a másik, hogy mit értesz minőségi játék alatt? Perpillanat egy olyan játék sincs amiért konzolt vennék a gta IV volt az meg az Assasin's Creed(utólag ezért már nem vennék, annyira unalmas monoton játék). Pc-n viszont milliónyi városépítős játék van ami a kedvenc kategóriám, ez az egyetlen játéktípus ami 1-1,5 óránál tovább le tud kötni(SimCity,GotRE, IR, Caesar IV, Stronghold, stb.)
  • wedge31
    Ez már beszéltük itt hogy ez a exkluziv marhaság csak akkor számit ha nem tudsz várni.
    Az x-fos exkluzivok 80% tuti kijön pc-re akkor meg miröl beszélünk.
  • DarkSector
    Háát igen hálisten legalább portolást nem hanyagolják el.
  • DarkSector
    ÉS?
  • DarkSector
    Vannak brutálnál is nagyobb betük?
    Mert akkor azzal írom.

Ha vennél játékra egy gépet?
    akkor melyiket vennéd?
    egy PC-t ahol van 30 játék, ami multi és 3 exclusive
    vagy egy konzolt, aminél 30 multi és 10 exclusive?

mivel több minőségi játék van konzolon ezért valszeg ésszerűbb azt venni nem?
    na ezt kéne elfogadni, és ez nem álláspont kérdése.
    Levan szarva, kinek milyen gépe van pc-konzol handheld, vagy mobil. a legtöbb minőségi cucc konzolra jelenik meg.
    Ennyi, ha játszani akar valaki, akkor most per pillanat az a legjobb választás.
  • Gerbill
    Én most valami új SimCity-t várnék, mert ez a societies elég gyengusra sikerült. Remélem a Maxis a Spore után az SC5 projrktet kezdi el.