17438
-
#2978 Egyoldalu párbeszdedt nehéz folytatni hiszen nekem van pécém, konzolom, neked csak pécéd:( ezekszerint neked minden kamu amit a konzolról mond valaki... ezvan. Add fel valóban, mert igy semmi értelme. -
#2977 Az a bajod mert bennemaradt a konzolos jelrendszer vagy az a bajod hogy billel nemtudod irányítani?, de ha kontrollerrel próbáltad akkormeg nemtudom mi a bajod, mert ugyan ugy megy egy az egyben mint 360 vagy Ps3on... ha meg a stílus nem tetszeik akkor ne játsz vele ennyi. -
#2976 Ne erőltesd magad. DarSector és Istencsászár is troll. Fölösleges velük vitatkozni. Én már feladtam legalábbis :) -
#2975 Átportolták! Mit nem értesz ezen?
Vagy a portoláshoz az irányítás átálítása nem tartozik hozzá? Egyébként kontrollerrel próbáltam, de annyira ragaszkodott a Box-os megnevezésekhez, hogy az a vicc kategóriába esik... -
#2974 Semmi gond vidd végig 100-ra final-t star ocean-t stb..... -
#2973 Bocs staratégia=rts.....
véletlen 2x írtam. -
#2972 Erről tudok, köszi... Ne nézz már madárnak... De mióta a stílus velejárója a rázoomolok, és utána lófejbe rakom a kamerát?
És mivel Te magad mondtad, hogy nem ismered a Witchert, ne mondd már, hogy nem álleejtősebb... Kb egy szinten vannak látványban, annyi a különbség, hogy a lengyelek most rátesznek egy lapáttal. Egyébként mindkettő RPG, a stílus összes velejárójával, egyedül a környezet, játékidő (20+ kontra 80+ játékóra!) a különbség. Ja igen, a Witcher nem csapatalapú. -
#2971 Irányítsd billentyű +egérrel.
én devil 3 és resi 4-en kívül más esettel nem találkoztam, de ez programozás kérdése. konzolon joy-al hidd el nem ilyen.
Szerintem sincs kozolos játék meg pc-s játék....
Vannak exclusive erre arra, azon kívül stratégia-rpg-rts-tps-fbi-cia. -
#2970 A DMC port tökéletes lett... ne ragaszkodj ahhoz a nyomorult billhez mert nem arra van kitalálva, a DMChez kontroller kell, mással szar. -
#2969 Fogalmam sincs mivel nem játszottam vele. De biztos nem jrpg, mivel nem japók csinálták:) -
#2968 DMC4 ről beszélsz? Huhúúúúú....
5 percig volt a gépemen. A FOS irányítás magasiskolája. (Ha átportolok valamit, tegyem már használhatóvá a billentyűzetet...) -
#2967 Amikor nem fps nézetbe játszik az ember ott mindig van kamera probléma, ilyen 20 éve ez a tps:) tökéletes sose lesz, a hülye játékos ugyis talál olyan helyzetet egy ojjektum körül ahova nem lát be rendesen, és ez nem pont a játék hibája ez a stílls velejárója. -
#2966 JRPG a Jade Empire szamodra ?
Mert halkan megsugom, hogy az egy jo nevnek volt mondhato a konzolpiacon, ennek ellenere 2nap alatt vegigjatszottam az osszes mellekkuldetesevel egyutt.
Egy verbeli RPGnel ilyet te nem csinalsz.
Nem azt mondom, hogy nem jatszottam jot a Jade Empirevel, de olyan rovid volt mint egy lepkefing.
Bezzeg a Neverwinter Nights. Az igen vegigtoltam jo par hetembe kerult, utana meg a FWken eveken keresztul jatszottam rajta es meg akkor sem ertem el a 40es szintet. -
#2965 a szövegkörnyezetből te is észreveheted, h Dante a konzolt/konzolportot okolja a rossz irányitásért :) holott amiket leirt, azok MINDEN tps játék velejárói, platformtól függetlenül - ez egy ilyen műfaj: a kamerát simán be lehet mozgatni szar helyzetbe, amikor szart se látni :)) -
#2964 Viszont a kamerakezelése egyre idegesítőbb lett, ahogy haladt előre a játék. Az a gyilkolásnál rázoomolok ferdén, majd eltávolodok egy ló fejébe, egy ellen combja mögé és társai... Amúgy szimplán az irányítás tényleg jó, csak nem effektek kellenek, hanem rálátás a dolgokra.... -
#2963 Igen tévedsz. vagy legalábbis nem néztél körül.
borzalmas irányítás. azért mert nincs egér?
causal játék????
most jött pc-re devil 4 próbáld mind7 fokozatot megcsinálni hardcore barátom. mert nekem sikerült.
"Az TÉNY hogy egy mai erősebb gép simán otthagyja bármelyik konzolt, bármilyen téren, és amíg a jelenlegi generáció marad, addig nem kell a mostani PC-k hez nyúlni, Ami a Bio-t, az assassint vitte maxon, az MINDENT fog....
Darksector!"
3dmarkban?
vagy bugokban? -
#2962 "Én azt állítom (tapasztalatból!) hogy 10 konzolportból 9 szar irányítással érkezik"
talán mert kontrollerre van optimalizálva hiszen konzolra lett készítve, ilyenkor kigyulladhatna a -
#2961 "Konzol pont, hogy a casual, pár órás kikapcsolódásra hajt, míg egy PC-n sokkal összetettebb dolgok vannak. Witcher-><-Mass Effect. Mindkettő jó, de a Witcher jobb, és ha 18.-án kijön az addon-csomag, akkor nem egyszinten lesznek grafikailag, hanem agyon fogja az ELAVULT PC alázni...."
Ne keverd a dolgokat, a Mass Effect annyival filmesebb, annyival gyönyörűbb és annyival odabaszós, lehengerlő amennyire egy Witcher rpgsebb és szöszmötölősebb... két teljesen más játék, közük nincs egymáshoz...
jrpgk szerinted mik? milyen pár órás gémről beszélsz? -
#2960 Miért büdös a konzol? Leégett a trafó?
Én azt állítom (tapasztalatból!) hogy 10 konzolportból 9 szar irányítással érkezik. Hogy a portolás, vagy a fejlesztők, egyéb sajátosság tehet róla nem tudom. Igazság szerint nem is érdekel. Szar, és ennyi.
Tagolódás pedig létezik. Sok az átmenet, kivételek is akadnak, de szemmel látható mindenki számára, aki nem ragaszkodik egyik cucchoz sem, hanem csak van szeme, és használja... -
#2959 Ez úgy ahogy van butaság amit leírtál.
ha nem kéne gondolkodni az fps-ekben, meg más játékokban, mint prince of persia, meg klónai, akkor egy agyhalott ember is simán végigszaladhatna rajtuk. -
#2958 Latom nem tudod ertelmezni az elhangzottakat.
Nem az l;ett leirva, hogy a konzol tehet arrol, hogy ha szar egy jatek kamerakezelese, hanem szar a kamelakezelese jo parnak es az nem egy es ugyanaz. :D -
#2957 Assassinnak van az egyik leg tökéletesebb irányítása... ja nem, hanem az A tökéletes tps irányítás. -
gyuri12 #2956 Konzolra is rengeteg nem-casual játék van,csak ki kéne nyitnod a szemed... -
#2955 tehát a büdös konzolok tehetnek róla, ha szar egy játék kamerakezelése? jolértem? :D
egy játék összetettsége szintén nem azon mulik h PC vagy Konzol ... (bár valoban létezik tagolódás, csak ezt igy leszögezni elég merész)
---
Jakuza: jajmár... a NEXUS egy stratégiai játék, a Freespace TISZTÁN akcio, az X3 pedig akcio-kereskedős :) Nexusban és a Freespace-ben SEMMI közös nincs játékmenetileg! -
#2954 Nemtudom, lehet, tévedek, de a RENGETEG konzpolport közt, én valahogy kevés igényeset találok. Valami mindig hiányzik. Vagy irtó rövid játékidő, (nem kezdem el sorolni, tulajdonképp mind) Vagy BORZALMAS irányítás, (Assassin falbamászó, állandóan takarásba álló kamerái) és sorolhatnám...
Konzol pont, hogy a casual, pár órás kikapcsolódásra hajt, míg egy PC-n sokkal összetettebb dolgok vannak. Witcher-><-Mass Effect. Mindkettő jó, de a Witcher jobb, és ha 18.-án kijön az addon-csomag, akkor nem egyszinten lesznek grafikailag, hanem agyon fogja az ELAVULT PC alázni....
Az TÉNY hogy egy mai erősebb gép simán otthagyja bármelyik konzolt, bármilyen téren, és amíg a jelenlegi generáció marad, addig nem kell a mostani PC-k hez nyúlni, Ami a Bio-t, az assassint vitte maxon, az MINDENT fog....
Darksector!
Amiket írsz, arra mondhatnám, hogy elvakult vagy, de nem teszem. Mindenesetre nekem nagyon az jön le, hogy nagyon egy oldalról nézed a dolgokat.
Na Peace!
-
#2953 Tőled. Összehasonlítottád egy RTS és egy FPS nehézségét. RTSben gondolkodni kell. Lehet hogy levertél puszta nyersanyagfölénnyel egy AI-t easyn de egy másik játékos ellen semmire nem mész taktika nélkül, és átgondolt nyersanyaggazdálkodás nélkül. TBS-kre ez halmozottan igaz. FPSben az nyer akinek gyorsak a reflexei, és pontosan céloz.
#2948:Miért ne játszottam volna ilyen játékkal. Játszottam konzolon is, PCn is minden stílussal szinte a kb 20 évnyi játékosságom alatt. Miért olyan nagy baj hogy "nem vagy benne az akcióban"? A legnagyobb játszmáim mind stratégiákban voltak. Jobban bele tudod élni magad mint egy FPSbe ha van rá affinitásod. Szerintem az lenne számodra a legnagyobb bűntetés ha le kéne ülnöd játszani egy olyan játékkal amiben nem öli le egymást senki. -
#2952 jah aki nem vágja a stratégiai, meg klikkelős cuccok contra mászkálós játékok közti átmenetet, az szerezze monnyuk be a crysis-t, és nézze meg mi az eltérés a SINGLE PLAYER és SANDBOX között.
Nehogymá megint magyaráznom kelljen. -
#2951 jah amúgy én inkább úgy mondanám hogy egyiből keletkezik a másik folyamat. legtöbbször. -
#2950 A gondolkodás, és a gyors reakciók nem ekvivalensek(bocs, egyenlők)
gondolkodás=gyors reakciók?
háát ezt kitől hallottad? -
#2949 Igen nem mondom, hogy stratégia mániás vagy, senkire sem mondtam, csak konzolon nagyobb a választék.
értesz?
amiket te stratégia meg crysis mellett játszol az szinte mind konzol port, és sokszor bugmentes változatban lehet hozzájutni a piacon. -
#2948 Hellgat kijelölösdi, ami illúzióromboló...
LOL keretek a tárgyak meg emberek körül....
Alattam 2944 na ez nekem a játék.
Tuod olyanmint a stratégia, amit te nyomsz, csak itt egy emberrel vaok és nem 1 cmes a figura a képernyőn.
A STRATÉGIAI JÁTÉKOK NEM SZAROK, AKIK MEG ELTÖLTIK VELE AZ IDŐT, AZOK SEM IDIÓTÁK.
CSAK ...azt mondom, hogy ez egy réteget tud lefoglalni, és ehhez hogyismonnyam, hogy veled együtt mindenki levágja végre, mielőtt besötétedik és aludni megyünk, hogy fizikálissan nem te játszol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MENDZSELED A JÁTÉKOT
VALAKINEK EZ MÁR ELÉGGÉ UNALMAS, ÉS FIZIKÁLISSAN JÁTSZANI SZERETNE, IRÁNYÍTANÍ VALAMIT, ILLETVE A TÖRTÉNET SEGÍTSÉGÉVEL EGY VAGY NÉHÁNY KARAKTERNEK ÁTÉLNI A TÖRTÉNETÉT.
HA NEM NYOMULTÁL MÉG ILYENEKKEL, AKKOR EZT ÚGYSEM FOGOD, FOGJÁTOK MEGÉRTENI, ÁTÉREZNI.
Ennyi -
#2947 Na mostmár megyeke aztám majd holnap visszatérek mint a Terminátorikszdé -
#2946 Kedves Troll. Sok hozzád hasonló Trollal ezt már közöltem. A gondolkodás, és a gyors reakciók nem ekvivalensek(bocs, egyenlők). -
#2945 Azért mert "városépítő és stratéga" vagyok bőven szoktam minden mással játszani. most például Assasin's Creedezek, meg bf:Heroesozok. PoPJónéhány részével játszottam 1;3D;4;6, az 5 kimaradt, de majd pótolom valamikor:). Nagy TPS fan is vagyok tehát nehogy azthidd, hogy nem tudok mással játszani, azért mert most éppen várost van kedvem építeni. Ha sokat játszok ilyen játékokkal akkor egy ideig csak lövöldékkel játszok:D -
#2944 Nemhogy ezt portolnák basákmeg....
METAL GEAR SOLID 4 ONLINE -
#2943 Tehát minden stratégia szar(sőt minden ilyen játék) mert nem irányítod közvetlenül mind a 80-200 egységedet. Szép érvelés.
A Hellgate alatt a ha a Hellgate Londont érted, akkor nem vágom mi van. Abban közvetlenül irányíthattad a karaktered.
Tehát minden cRPG, TBS, RTS, God Game, Manager játékok, Gazdasági játékok, meg még isten tudja hány ilyen stílus van, mind szarok, és aki ilyenekkel játszik az csak azt hiszi hogy játszik.
Na rólad ennyit köszönöm a résztvételt, de ezek után nem vagyok képes rád emberként gondolni. Marad a Trollság. -
#2942 na itt van bulli pc portja...na kezdünk felvirágozni... -
#2941 nincs baj...
nincs baj.....
csak ne ararjátok azt bemesélni, hogy nyáron jön a mikulás....mégegyszer nem írom le, amit már kb 5-ör eddig. -
#2940 Ezt gondolod te.
én is aszittem sok ész kell hozzá, de énnekem úgyis sikerült nyernem stratégákban régen, hogy minnél több credit minnél erőssebb hadsereg.
ellenben te monnyuk mászkálósban valszeg lehasalnál, mert ott valóban pillanatok alatt kell reagálnod, és megválogatni a fegyvereket, eszközöket.
Tudom nem érted miről beszélek, de akkor szólj és adok feladatokat. -
#2939 Nem inkább az a baj velük hogy gondolkozni kell közben és nem elég két tökvakarás közben bösszen klikelgetni ?