17438
-
acsarkodo #2618 Először is nagyon ritka az, hogy a kanapéról(ágyból) „használjam” a gépet, kivéve amikor este megágyazok, és berakok egy filmet vagy TVt nézek, gondolom nem kell ecsetelni ilyenkor kényelmesen elég a távirányító a közelemben. Ennek oka az, hogy a kanapénál(sarokgarnitúra) sokkal kényelmesebb a fotelom, sajna bútornevek terén nem nagyon vagyok otthon, de asszem ez a skandináv típusú fotel vagy valami ilyesmi, ez volt a legkényelmesebb amikor vettem. Egy pofon egyszerű A4es általános iskolai rajztábla a jobb karfa végén nagyon frankón elfér és így kimondottan kellemes. A billentyűzet használata változó van egész közel egy kisasztal a ball oldalamon vagy azon van, vagy megfogom és az ölembe rakom amikor úgy kényelmesebb. Az egész cucmerák kb 1.5 max 2méterre van a monitortól. Ez egy 37nm es panel nagyobbik szobája úgyhogy a hely kissé korlátozott. Ha netán előkerül egy olyan játék, amit jobban szeretek gamepad játszani akkor meg épp azt fogom a kezemben, egyáltalán semmiféle kényelembeli különbség nincs köztük.
Tulképp az egészben nekem az a furcsa, hogy mindezt le kellett írnom, mert ezekszerint annyi találékonyság nincs az emberekben, hogy legalább a saját szórakozásukat kényelmessé tegyék, ha eredetileg nem lenne az. -
#2617 és ezzel hogy csézek én? ez max netezésre tökéeltes -
#2616 trackball alias hanyattegér -
#2615 Holmi? -
#2614 Szóval a pécéből akarsz konzolt csinálni... drágábban. Mi ebben a logikus? -
rumkola #2613 Egyetértek, mintha én írtam volna.
Vicces picit, hogy valaki elvakultan védi a sajátját és szidjon minden mást. Mindezt úgy, hogy évente eljátszák ezt a dolgot többen is, akik valami hittérítőnek képzelik magukat. Nagyon gyerekes. -
#2612 srácok, nyugi... istencsászárzt úgysem tudjátok meggyőzni, ő a fórum egyik legnagyobb igzbogz-fanboya -
#2611 meg elfeledkezik a hanyattegerekről amik csont nélkül bárhol használhatók... -
#2610 Soha nem is szólt arról :D -
#2609 Folytassuk csak mert látom nem nagyon tudsz erre mit mondani.
Igen, a kontroller kisebb és jobban kézreáll ha befekszel a fotelbe. De mint azt írtam van kismillió fajta kontroller PChez is, és a játékok 90% használni is tudja. Az már csak preferencia kérdése hogy mit szeretnél. A PCnek nagy előnye az ilyen fajta modularitás. -
#2608 ez a topic már nem is arról szól mint amiről kéne neki... -
#2607 Ez aztán az igazi kényelem:) najó ezt ne folytassuk... -
#2606 Hát látom leragadtál a golyós egérnél. Az infrás egerek mindenhol elfutnak. Bill elfér ölben, egér meg a kanapé kartámláján. Nem egyszer játszottam már így szóval ne gyere ezzel, mert csak bukod. -
#2605 Egyébként igen, ilyenformán fölösleges azzal jönni hogy kényelmesebb konzolozni nem kell székben monitort bámulni. Van wireless kontroller, egér és bill is pc-re(millió fajta), van RCA kimenet szinte minden videókártyáról hogy ki lehessen rakni tvre a képet, van fotelünk is. Csak ki kell választani az installált játékok listájából mit akarunk játszani és már mehet is. Még csak dvd-t sem kell cserélgetni ha máshoz van kedvünk(ugyebár vannak no-dvd crackek, image fileok). Úgyhogy ilyen kényelmi szempontokkal fölösleges jönni a konzolosoknak, mert ugyanazt megcsináljuk mi is. -
#2604 Vica versa.
Mindent egybe vetve, addig amig egy PCs jatek generalja a legnagyobb bevetelt egy evben, vagy a jatekbevetelek 25 szazalekat egy sokszereplos piacon,amibe meg a mobiltelefonos jatekokat is beleszamoljak, addig meg a warez mellett sincs mit szegyenkeznie.
Csak belegondolva akkor mekkora bevetelt generalna, ha nem lenne warez 10-20 jatekra jut egy megvett ? Es igy tudott 10.7 milliard bevetelt elerni, azert szerintem ez kozel sem rossz.
A megkozelitesen kell valtoztatni a terjesztoknek es fejlesztoknek, es sokkal jobban felfut az eladas.
Ha a digitalis terjesztesi forma jobban kialakul, ami korulmenyesebbe teszi a jatek feketepiaci kiaramlasat azzal legalabb elerhetik, hogy 10-20 "ellopottra" jusson 4-5 darab, akkor mar az egesz konzolipart beleertve a handheld, mobil es tovabbi keszulekekre kiadott jatekok bevetelet is tul tudjak egyedul szarnyalni. -
#2603 "se a billentyűzet se az egér NINCS hozzászögelve se az asztalhoz se"
nincs, akkor ülj a kapnapéra és öldebe a bill kezdbe az egér és akkor mit csinálsz? fejtsd meg kérlek
Bill meg egér asztalra való máshogy nemtudod értelmesen használni -
acsarkodo #2602 Te egyszerűen képtelen vagy elszakadni ettől a baromságtól, hogy neked kötelező görnyedned egy PC mellett?
Egyszerűen hihetetlen, hogy nem vagy képes felfogni azt, hogy se a billentyűzet se az egér NINCS hozzászögelve se az asztalhoz se más kényelmetlen eszközhöz, nem értem, hogy kéne leírni azt, hogy NINCS, ahhoz, hogy végre felfoghasd. Ha te mindenáron ragaszkodsz ehhez az eszement hülyeséghez, akkor tegyed nyugodtan, csak ne próbáld mát úgy beállítani a dolgot, hogy azért mert te nem tudsz kényelmesen leülni egy fotelba játék közben, akkor az adott eszköz lenne a problémás, mert erről szó sincs.
Azt meg mind tudjuk mekkora előrelépés egy kontrollerrel beírni mondjuk a nevedet... -
#2601 Nem te hülyeségeket irsz, 20% az legyen 30% és első széria ma már 10% vagy alatta, és cserélik szóval nem gond, de most jön hhogy ennek örülünk... örül a halál, játszani kell rajta nem pedig a levegőbe dumálni ahogy te, aztán jössz a faszságaiddal, amikor csak válaszoltam egy olyan embernek akinek nincs 360ja és téves dolgokat írt... Ha most írnék az Armáról hülyeségeket akkor te nekem esnél, én meg irhatnám rá hogy hülye fanboy... -.- -
#2600 még ma is 5ezer ft egy 8 gigás flash alapu sdkártya.. a konzolok indulásakor egy ilyen belekerült 200ezerbe. mamár nem lehet megoldani gazdaságosan sztem ... pedig tényleg ez lenne az ideális :) -
#2599 nyilván eltulzottak a kiadoi nyávogások pécén, de a warez tényleg kinyirta a platformot :( olvasd el egyszer, anno az IL2 fejlesztője (hc repszim) foglalta jól össze, h miért is gáz, h mamár ennyien warezolnak - ma, amikor a kinézet miatt sokkal többe kerül egy komolyabb cim összerakása, sokkal nagyobb arányban megy a warez, mint 5-10 éve, tehát egyszerüen nem éri meg tipikusan pécére fejlesztett rétegjátékokat késziteni, a ma elvárhato minőségben
ergo maradnak a konzolportok, RTS-ek (egyre 'konzolosabb' ízzel), RPG-k és MMO-k. szürkül a paletta...
bucser: a korábbi x360 hw selejt, a mostani inkább a "nem a legmegbizhatobb" kategoria. viszont a teljes rendszer nagyon jol ki van találva, jó játékokat kaptál, stb stb, ez alol talán csak a pénzes multiplayer a kivétel! ingyen ps3 network ... khm ... nézd meg ott mit is kaptál a "pénzedért" :) mostanra már persze kezdik elérni a live szintjét, és valóban INGYEN - ez jó a ps tulajoknak, 360asoknak meg kezd frusztráló lenni ;) (nekem egyre inkább, bár én MS nél sem fizetek) -
#2598 Egyébként mégegyszer leírom: nem vagyok konzolellenes. Bizonyos szempontok alapján jobb is mint a PC. Csak van itt pár elvakult aki olyan vallásossággal imádja a konzolját és hasonló mértékkel gyűlöli a PC-t hogy hihetetlen -
#2597 Na azert a valosagot irdd le, ne pedig a valotlant.
Nincs szuksegra jah, csak nezd meg ezeket a nevetseges probalkozasokat, amiket meg ti sajat magatok is kirohogtok a topicotokban.
-
#2596 Amúgy annyit mondanék még amiről eddig nem szóltam hogy haver vette egy PS2-t 2 éve kb. Kölcsönkapta nemrég a GTA3:SA-t és akad rajta. Akkor most ez hogyan van hogy 8 évig nem kell konzolt cserélni mert minden tökéletesen fut rajta ami megjelenik? -
#2595 Nem selejtes azert ne essunk bele ebbe a csapdaba.
De semmivel nem jobb mint a PC. Se eladasilag ha kivesszuk az osszes konzol kozul, es nincs nagy kulonbseg a jatekok minosegeben sem.
Szoval tul sem kell ertekelni. -
#2594 Jajj mertem egy rosszat szólni a szent M$X360-ra.
azon eszköz egy selejtes termék aminek 20%-a meghibásodik.!!!! -
#2593 Itt be is fejezheted. -
#2592 ja és az a véleményem az X360-ról, hogy egy selejtes eszköz. -
#2591 Bill egér nemkell konzolra, mert az visszafejlődés lenne ezekhez a kontrollerekhez képest... lehet hogy a köv genbe alapból támogatva lesz, kitudja... ezek az eszközök annak jók akik az asztal mellől játszanak, a konzolozás meg nem pont ezt nyujtja. -
#2590 HÖRÖMPŐ CIRKUSZ VILÁGSZÁM. válaszolni megint nem sikerült TottiBot... -
#2589 "Xbox Lájv van, ami online letöléteseket, illetve az online játékhoz tartozó dolgokat foglalja össze ( chat, voice, EGYSÉGES online keretrendszer, stb... ) "
Fizetős formában.
"a Playstation Network szintén csak Sony módra" Ingyen
"ezek nem pécé funkciók hanem multimédia, asztali dvd lejátszó is tudja, vagy bármi más tudja -.- ( jobban ) "
Azt hogy mindezt egy eszköz tudja az PC funkció volt... ha már szöveget értelmezni nem tudsz ne állj le vitázni a dologról. -
#2588 Te nem véleményt mondasz csak fikázod a 360at, és mivel nem rendelkezel vele csak a levegőbe dumálsz, vagy próbálsz oltani stb.. -
#2587 Véleményem attól még lehet-e igaz-e Istencsászár"nekem és a haveroméknak még semmi baja nincs, ergo nincs RROD probléma csak a média csinálta"Totti????
Vagy már itten te szabod meg azt is? -
donatus13 #2586 Egyedül a start játékok hiányoznak de szerintem az is csak idő kérdése ps3 ra vagy xboxra ráteszed egért bill t megcsinálják a játékot támogassa és kész és akkor már nagyon semmilyen játék nem lesz amit a konzol ne tudna. -
#2585 a PCGA pont ezt akarja a PC-re megoldani. frameworkot és minősítési rendszert adnak a gépekre és az optimalizálást lehet ezekhez a hardverekhez kötni. -
Zóanagyvarázsló #2584 beteszed a lemezt és játszol = konzol = x360
beteszed a cartridge-t és játszol = true console (or C64) :) -
#2583 Nyugodtan bedugulhatsz, mert neked sincs összehasonlítási alapod, nekem meg igen. -
#2582 "Igen ez egy konzolos ismérv. Bizonyos szempontból tökéletes is. De már fejlesztenek konzolos oprendszert is, úgyhogy féljetek. PCs szemmel meg nem nagyon tud felizgatni hogy bekapcsolásnál várni kell 2 percet, vagy hogy másfél-2 évente 2 órát rá kell szánnom hogy újrarakjam a Windowst."
Nemfejlesztenek:) Xbox Lájv van, ami online letöléteseket, illetve az online játékhoz tartozó dolgokat foglalja össze ( chat, voice, EGYSÉGES online keretrendszer, stb... ) a Playstation Network szintén csak Sony módra.
Amit nem láttál arról ne beszélj:(
Ilyet én nem hallottam a GTAról, max a gépigénye lesz érdekes... amugy egy az egyben ugyan az.
"Lehet hogy te nem használod, de azért azt szerintem te is látod hogy a konzolok kezdik átvenni a PCn már régen megszokott funkciókat."
ezek nem pécé funkciók hanem multimédia, asztali dvd lejátszó is tudja, vagy bármi más tudja -.- ( jobban ) -
#2581 Hagyjad már Tottit akkora xbot lett mióta xboxa van mintha soha nem lett volna PC-je. Észérvekkel soha nem fogsz ár hatni, mert nem. azokra nem válaszol amik érdekes kérések csak tolja a szokásos M$ mantrát. -
#2580 Azt ugye érzitek, hogy ha a konzolok átveszik szép lassan a funkciókat, akkor az mindenkinek jó, ugye? A PC-s haldoklás a f@sszopó hardwergyártók irtózatos termékpalettáinak köszönhető.. Emléxik még valaki arra, hogy vett egy Voodoo2-t és 2 évig kereste az állát? Ma meg mivan: nvidia felhozatal, jelenleg kapható: 8800GS, GT, GTX, 8600GS, GT, GTX, ezek SLI verziói, 9500, 9600, 9800, szintén GS-GT-GTX+SLi, GX280, meg tökömtuggya mi.. MI A HALÁL ****áér kell ez? Emiatt nem lehet optimalizálni, stb.. ATI detto.. Aztán az Intel meg AMD felhozatalból jelenleg szerintem minimum 40 féle processzort lehet venni, és legalább ugyan ennyi féle memóriát.. MINEK???
Szal ha a konzolok szép lassan átveszik az összes fícsört, akkor annyi fog történni, hogy nem lesz konzol meg PC, hanem helyette kapunk egy viszonylag egységes hardweralapot, amit mindenki arra használ amira akar.. Én nagyon örülnék neki.. De addigis marad piciPC.. -
#2579 Jó látom te is egy elvakult vagy. Had írjam le mire gondoltam
"Hogy butított lenne? 2005 óta ugyan az a hardwere, elég erős elég jó ahhoz hogy ma is fusson rajta és még évekig a legújabb gémek... egy 2005ös pécén te nemtudsz ma már ebben a minőségben pécén játszani."
Ha elolvasod mégegyszer látod hogy odaírtam hogy nagy teljesítményű. A lebutítást a PCs funkciók nagyrészének kiirtására értettem. Nem azt mondom rossz, vagy jó. Ilyen és kész.
"Nincs rajta op rendszer, hanem egységes hardwerkészlet, és csak arra kell optimalizálni nem pedig ezer fele. Nem bútol, nem tőlt, nem kell drájvereket cserélgetni stb... nem fog belassulni egy idő után sem, nemkell rá op rendszert telepítgeni mert összeomlik stb... berakod oszt megy."
Igen ez egy konzolos ismérv. Bizonyos szempontból tökéletes is. De már fejlesztenek konzolos oprendszert is, úgyhogy féljetek. PCs szemmel meg nem nagyon tud felizgatni hogy bekapcsolásnál várni kell 2 percet, vagy hogy másfél-2 évente 2 órát rá kell szánnom hogy újrarakjam a Windowst.
"konzolra csinálták, pécére csak portolják jóval később... a pécé verzió finomított lesz 1-2 pontban leginkább multi, hiszen van idő ezekre"
Eddig csak olyanokat olvastam ebben a topicban hogy ennek meg annak meg amannak hú mennyire szar a űpcs átirata és mennyivel jobb a konzolos. Tőled is jött nem egy ilyen ha jól emlékszem.
"Csak ps3on lehet, azt is butított módon, nem erre valók, betezésre egy pécé való. Online letöltések egy zárt keretrendszeren belül történnek, HD filmek, játékok stb... multimédia eszköznek is használhatók, de erre a pécé vagy az erre kitalált asztali eszközök jobbak... minden esetre optikai meghajtók lévén DVD, Blúréjt lehet rajtuk nézni, zenét, divixet is, de nem erre valók ezek csak apró dolgok, aki akarja használja ( én sose használtam ilyenre még... )."
Lehet hogy te nem használod, de azért azt szerintem te is látod hogy a konzolok kezdik átvenni a PCn már régen megszokott funkciókat.