17438
  • DarkSector
    Tudom a sok port.
  • DarkSector
    JOGOS....
  • DarkSector
    Még kevesebbel....
    CTRL alt shift esc nyilak, meg 2 gomb, a többit meg beállíthatod second-nak....
  • Gerbill
    Mondjuk azért bármelyik stratégiához több ész kell mint az általa leírt összes játékhoz egyszerreHamár pc-n úgyis csak az van szerinte akkor neki tényleg nem pc való:D
  • DarkSector
    Na jóvan leírom részletessen.

Na szóval fogod a kulagép stratégás mütyürlovagokat, vagy harciszekereket, vagy tankokat és ráklikkelsz.
    kijelöli ....DEGÁZ.....ezé basztam kukába hellgate-et......kinézel egy helyet az erdőben. és klikk, míg elmész pisálni, meg kólázni, addig elmennek oda a katonáid járműveid.

Ezesetben GOW-nál TE iráányítod a karaktert ha elmész szarni akkor nem fog magától játszani, és járművekbe is neked kell beszállni és irányítaní.

Egy stratéga azt szereti, amit a stratéga cuccok nyújtanak a mászkálos ipse meg gowra élvez, a 2-ő közt csak az az eltérés, hogy míg mindketten abban a hitben vannak hogy játszanak, addig a stratéga csak elméletben hiszi ezt.
    FÜGGETLEN, HOGY MIN JÁTSZIK.
    KONZOLOS STRATÉGIA UGYANEZ.

Nem gond, mert én meg filmetnézek és közbe meg verem a pöcsöm, de az nem játék, mertcsak nézem......
  • Lobsterman
    Te jössz állandóan a stratégiákkal mint kiállhatatlan ocsmányságokkal a PCs játékok palettáján
  • Lobsterman
    Csak nem akartam felsorolni mind a 8 gombot ami egy akciójátékhoz kell. Mondd azt hogy van olyan szerteágazó játékmenete akármelyik konzolos játéknak mint pl a WoWnak. Tény hogy szubjektívan álltam hozzá a helyzethez de te is amikor rászálltál a Sims, WoW, Civ hármasra:
    "WOW civ SIMS?
    ezeken kívül valami új?
    már meg sem merem említení, hogy ezek kiket kötnek le. "

Mi ez ha nem alaptalan fikázás? Szerintem egy ilyen egyszerűsítést ez után én is megengedhetek magamnak.
  • [Jakuza]
    Mi az hogy ingame ? :DD
    Az ingame movie, de hogy lasd nincs itt semmi atveres itt egy jatekos altal keszitett ingame combat movie.
    Latjatok ilyen gamekrol lemaradtok, mert azt mondjatok a PC szar, pedig meg sokba se kerul a jatek. Mindossze kb 30 dollart kell kifizetni es amitol kitermeli valaki a jatekon belul az ISK-t onnantol kezdve legalisan ingyen jatszhato.

EVE ingame Combat Trailer
  • Gerbill
    Az én kontrolleremen 18 van bíbí+két analóg kar
  • Gerbill
    Mert pc-n mi nincs "öregem"?
  • Istencsászár
    Nem ő az egeren 36 gombal, billen meg 47 gomnbal tolja a gémeket:)

az mellékes hogy egy kontrolleren 14 gomb, + 2 mindenre használható analóg kar van, pécén sem játszol többel
  • DarkSector
    Jah állatokat nevelgetni nem lehet bennük az biztos.
  • DarkSector
    "Ez olyan, ha pc-re csak stratégia van akkor konzolra csak verekedős. Ködösíteni nem nehéz:D"
    Ezért bárki kinevetne.
    ott öregem minden van.
  • Lobsterman
    GoW-egérrel és billenytűzettel. Tudod nem csak a Diablot és az RTS-eket lehet PCn kezelni :S
  • DarkSector
    "az "X-el ütök, körrel rúgok"-nál "
    leragadták a mortal kombatnál nem?
  • DarkSector
    Én is...
  • DarkSector
    "Nem feltétlenül, de biztosan nem sokáig. És egy "j" elég :)"
    azért mondtam nemrég, hogy egyenlőre ez a tény....

"Mert egérrel nem lehet irányítani. Vagy billentyűzettel, kormánnyal, kontrollerrel ami véletlen szintén van PChez."
    Stratégia egérrel kattintva, és gow (gears of war) egérrel kattintva.
    érzed a különbséget?
  • Lobsterman
    És szépen is néznek ki. De ebben ki is fújnak.
  • Gerbill
    Ez olyan, ha pc-re csak stratégia van akkor konzolra csak verekedős. Ködösíteni nem nehéz:D
  • Lobsterman
    Én megemlítem kiket kötnek le. Akik szeretik a hosszú játékidőt, az "X-el ütök, körrel rúgok"-nál bonyolultabb játékmenetű, komplex játékokat, az egyediséget és egyéniséget egy játékban.
    Mi ezzel a gond? Volt egy felmérés ami szerint ezek az emberek mind trollok?
  • wedge31
    Kérlekszépen mindig az aktuális legjobbal
  • DarkSector
    Igen az ingém ember.
    látszik nem olvastad el.
    ugye hihetetlennek látszik, hogy a z általam minőségi cuccok milyen faxán nézhetnek ki néha.
    háát látod ez a konzol.
  • Istencsászár
    Konzolon a fejlesztők az adott hardwerből hozzák ki a dolgokat, elég megnézni a folytatásokat... Pgr3 => Pgr4 ( döbbenetes látványbeli fejlődés és a pgr3 is nagyon szép ), eközben te ugyan ezt kapnád mondjuk ezt a gémet pl nem, de ehhez neked viszont uj vgat kell venned, ami sose fog kihasználni a játék... sok feles erő, sok pénz a semmiért, vagyis azért hogy élvezhetően fusson a játék... ez a baj a pécével, millió hardwer, és csak erőfölénnyel tudják elérni a szinteket, nem pedig kihasználtsággal.
  • DarkSector
    A jó és minőség lehet stratégia is, de pc-n csak az van az a gáz. ami rétegjáték.

egy játékot nem a pixel tesz faxává, meg nem az ati 4870-es vga-d.
    Vagy nézz utána, hogy te milyen kártyával nyomulsz a játékaidban.
  • Lobsterman
    "újjj és technikailag fejlettebb olyan játékokkal"
    Nem feltétlenül, de biztosan nem sokáig. És egy "j" elég :)

"ahol nem az egérrel kattintgatsz, hanem irányítasz egy karaktert egy autót, neadjisten egy űrhajót"
    Mert egérrel nem lehet irányítani. Vagy billentyűzettel, kormánnyal, kontrollerrel ami véletlen szintén van PChez.

"és van történet, vannak videók, vannak főellenségek a játék végén, egy csattanó ami lezárja a történetet"
    Mert PCn nincs. Mert konzolon nem mindig ugyanaz a történet apró külömbségekkel. Mert a konzolon megjelenő vagy éppen általad is említett játékok többségének olyan fantasztikus története lesz. Lássuk a DarkSectort a wikipedián példának:"The game's main character is a man named Hayden Tenno, a morally ambivalent clean-up man employed by the CIA. He suffers from a real-life disease called congenital analgia that does not allow him to feel pain. On a mission in a fictional former eastern bloc nation, he is exposed to a biological compound which mutates him, dramatically changing his right arm, and giving him the ability to grow a three-bladed throwable weapon called a glaive at will." Eredeti...

"és esetleg még extrák is vannak, hogy újrajátszhasd a játékot (amibe nincs multi)"
    Nem véletlenül a játéknak kéne többszöri újrajátszásra is élvezhetőnek lennie, vagy alapból sokáig tartónak? Vagy már az is elég ha van 100 biszbasz a játékban elszórva amit össze lehet szedni?
  • [Jakuza]
    Nezd meg es megtudod. :D

Amugy mielott valaki azt mondja, hogy ja kerem egy teaser.
    Igen ez egy bemutato, csakhogy nem renderelt valami, hanem a jatek motorral elkeszitett video, amire csak par effect van keverve, mint blur vagy hasonlo.

http://www.youtube.com/watch?v=aWz6mujTTz0
  • Gerbill
    Mert te in-gamet raktál be a Dark Sectorról? Nem:P
  • wedge31
    A gond az hogy neked a jó és minöség az csak a shooter ezért kevés a pc-és játékfelhozatal neked.
    Az meg ugye csak viccnek szántad hogy 7xxx kártyás x-fos technikailag fejlett 2008-ban ? és még kb 4évig ez lesz nektek a maximum technologia mert ugye a konzol nem fejleszthetö.
    Az elöszeretetel hangoztatot nextgen már kikopott jövöre már meg végképp az lesz.
  • Gerbill
    Nem a crysis miatt linkeltem be, hanem a Re4 miatt
  • DarkSector
    Faxa-faxa-fax...és ingame???

tuudod az ilyenekkel olyan az érzésem mint a still-life esetében.
    csak az legalább story-ban király volt.
  • DarkSector
    Igen régen én is sokat c&c-ztem.
    és a lényeg a mondatban ott van hogy VOLT.

WOW civ SIMS?
    ezeken kívül valami új?
    már meg sem merem említení, hogy ezek kiket kötnek le.
  • Istencsászár
    Jah MMO

/ meg se lepődik már /
  • Istencsászár
    Mi ez?
  • DarkSector
    Minnya töltöm és nézem....
  • Lobsterman
    A WoW a Civ a SimCity a Sims mind etalon a maga stílusában. A C&C csak volt, a KotOR meg csak egy átlagon felüli, nagyon jól kidolgozott rpg. Kérdés?
  • DarkSector
    Várgyá...
    mostakkó felújjítok egy crysis-t pc-n, amit 1x már végigvittem.
    és közben kijön konzolokra 2-3 új fps......

Akkor moddingolás jobb?
  • [Jakuza]
    Na es ez amiben el van maradva a konzol.
    Tessek Darksector egy Exculive jatek PC-re. ;)

Empyrean Age
  • DarkSector
    Jah bocs a civilization talán játékmenetben minőségi a stratégiai játékok között.
    bocs ezt elnéztem.
  • Istencsászár
    Miért kellene?
  • DarkSector
    Nem azt mondtam, hogy mindenki dobja el a kezéből az egeret, és hagyja ott a wow-ot, meg a sims-et, meg az ürszimulátort!!!!!!!!

Cska hogy nem kell folyton olyanokba beleerőszakolni magatokat, hoyg a tényeknek a vakulásig ellentmonnyatok!

NEM és hangsúlyoznám NEM kell konzolra váltani...el lehet lenni pc-n is.
    DE!!!!!!
    Ha játszani szertne valaki "akkor ne úgy monnyuk, hogy jó játékokkal, mert sokan közületek ugye más izlése van"..... hanem újjj és technikailag fejlettebb olyan játékokkal, ahol nem az egérrel kattintgatsz, hanem irányítasz egy karaktert egy autót, neadjisten egy űrhajót, és van történet, vannak videók, vannak főellenségek a játék végén, egy csattanó ami lezárja a történetet, és esetleg még extrák is vannak, hogy újrajátszhasd a játékot (amibe nincs multi), akkor erre a konzol a megfelelő most 2008 ban LEGALÁBBIS EGYENLŐRE.

Itt most nem arról van szó, hogy a simsben feltöröm a kódját a havernak, és 1-el több gatyám lesz, meg 2 székem, vagy tökömtudja, hanem játszol a játékkal, nem menedzseled őket,
    MINT A FOCIBAN.
    te vagy a pc-s. mint a menedzser, és a játékos meg a focista.

A focista csak 90percet tölt jóesetben a munkájával, míg a menedzser folyamat intézkedik, de a focistáé lesz az az érzés, hogy igen ezt én csináltam meg, mert én értem el a saját erőmből.

KB ez a lényeg.
    Ettől független én is FEAR-t meg COD4-et nyomok neten ha unatkozok és nem ide flémelek, DE nem mondhatom, hogy nem jobb a konzol játék terén ha egyszer nem igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!