17438
-
#2738 Nem baj, csak sokan szarnak képzelik ezt a hírt, amit más szájába szeretnének tömni, hogy nesze itt van, mikor tény hogy ha valami valamelyik gépre később jön, akkor van idejük javítani, és extrákat belerakni esetleg...
Szóval nekem aztán nemgond, mert én utálom gta-t ugy ahogy van, csak ez a hozzászólás vot picit buta. -
#2737 Hogyne :D -
#2736 Miért olyan nagy baj, hogy később? Már csak pár hóapot kell várni. Vagy ez neked lelki problémát okoz, hogy konzolon már 2xkitolták neked meg még várni kell egy kicsit? Ha meg akkora gta kocka valaki, hogy nembírja ki 4 nélkül vegyen konzolt erre nem tudok mást mondani. Tőlem akár jövőre is jöhetne, nem az a lényeg mikor, hanem az, hogy jön. -
#2735 Jah és az 6.7Ghz speed ....
nem mindegy. -
#2734 jah pc vs pc ?
véged van 2gh-es barátom.... -
rumkola #2733 6.7Ghz procisok csituljanak..
:D -
#2732 Jah jobb lesz ha kijön majd később MAJD KÉSŐBB. -
#2731 Mégis csak jobb lesz az a pc-s gta
Katt
-
#2730 Már működnek a szerverek! -
#2729 A fizika adja a játékélményt egy autószimulátorban.Amúgy meg már vezettem 3x összesen! -
rumkola #2728 #2662
:S -
#2727 (bár most látom GTL topikban, a simbin megoldotta, megint mennek a lobby szerverek, lehet multizni) -
#2726 játékélményt egy autos programban a szép gfx, jo fizika és az élvezetes karrier ad. amennyire téged nemérdekel a GTR, annyira nemérdekel engem az UFO :) hagyjálmár az ilyenekkel, h mi a jó játék ... NEKEM más a jó játék, mint neked, ennyi.
---
... namost a GTL topikban olvasom, h lekapcsolták a GTL/GTR2 lobby szervereket a kiadó csődje miatt :O tehát szevasz netes multi, mostantol csak trükközve tudsz játszani a barátaiddal :(
ennyit a kiadók, fejlesztők éhenhalásáról :(
---
Istencsászár: számomra csak egy n+1 pályaverseny :( a GTL-ben legalább volt ÉLVEZETES karrier :( -
#2725 Mivel a Race első része itt csücsül a polcon, és a grafikája már az sem volt nagy szám 2006ban sőt... sivár steril én rettentően örülök ennek hogy kijön 360ra és mégjobban hogy a pécés verziót nemvettem meg:) -
rumkola #2724 hmm, grafika az nagyon fontos
:S -
#2723 Jah jön konzolra a képek alapján felturbózott grafikával... -
rumkola #2722 persze-persze
véletlenül sem a játékélmény :)))
Mellesleg mióta vezetsz autót? -
rumkola #2721 a bannerban lévő wolf és ra több játékélményt adott a maga idejében, mint a manapság megjelenő összes játék együttvéve
ez a kurva nagy baj a játékiparral
IPAR lett belőle... -
#2720 Fizikai endzsin pont számít szimulátornálSőt,szinte csak az számít. -
rumkola #2719 pont ez a baj a játékiparral....
a júzereknek csak a grafikai endzsin, a fizikai endzsin és a kocsik festése számít...
röhej
UFO EU?
rommá veri az összes mai szemetet -
#2718 Hehe,nem multizok,csak GTL-ben volt sok multi:D És kitartanak ám,nagyon sokáig. -
Zóanagyvarázsló #2717 Látom nem hiszed el, hogy okkal nincsen ilyen kategória a 2007-es jelentésükben, inkább susmust vélsz feltételezni.
Akkor itt a bizonyíték arról, hogy csak idén álltak neki méricskélni a mobiljátékok piacán. Egyébként ez nekem is új, legalább ezt is tudom, hogy már idéntől van ilyen. -
#2716 sosem mondam, h a konzolra sok a komolyszim, de a pécéről cenobite ezt emlitette ... csak ez mamár nem igaz, mivelhogy a kutya nem veszi meg őket vagy legalábbis nem elegen, h a kor szinvonalán kerüljenek a polcra :(
... de egyébként GTR Evolution most jön majd pécére :P százéves gfx endzsin, százéves fizikai endzsin, kocsikon 2007/2008as festések, huuuuuuu, igazi előrelépés lesz a GTR1/2-höz képest ... ennyi jön konzolra is, pedig az nem szim platform :D (Race PRO asszem)
bardocz: ha multizol, valoban kitartanak sokáig :) ... és ha nem? -
rumkola #2715 te pedig az x360-asokat
multiplatform nem ér!
:DDD -
#2714 Abból nem is kell sok.
Amíg van rFactor,LFS,és RBR addig max ezekből kell második rész,rFactor alá már van összes többi játék.Szimezés nem a grafikáról szól,meg a várjukazúj játékotról -
#2713 sorold a 2008-as, komoly szimeket pécén ... ;) -
A tények: konzolos játékeladásoból befolyó pénz <--- pc-s játékokból befolyó pénz.
Viszont bizonyos stílusok egyszerűen halottak konzolon. Manager, komolysim, MMO, satubbi.
Úgyhogy vegyetek egy kapát és kapáljatok! F*szt kell rinyálni, örülj, hogy lyuk van a s*ggeden és szelel! -
#2711 Nem e ? Olvasd csak el a cikkuket figyelmesen. Az osszes konzol, a pcs jatekok es a hordozhato keszulekek, kulon irva. -
Zóanagyvarázsló #2710 Az NPD a mobiljátékokat? Ugye tudod jól, hogy ők csak retail eladásokat néznek, én pedig dobozos mobiljátékokról nem tudok ;) -
#2709 Az altalad oly nagyra tartott NDP 2007es osszegzesben.
Olvasd el es rajossz, mert harom tetel kulon van valasztva benne. -
Zóanagyvarázsló #2708 Mégis hol? (Linket, ha kérhetnék.)
Amiket én szoktam nézni ott igenis külön van, minden pongyola oldalért nem vállalhatok felelősséget (mert gondolom akad ilyen is), ahogy nem is rájuk értettem. -
#2707 nem velem kellene tisztáznod, hanem azzal aki a statisztikákat 'hamisitja' :D
maradjunk annyiban, h trendeket láthatsz, pontos számokkal meg - lássuk be - felesleges 'kardozni' :) -
#2706 Kulon kategoriat ? :D
Dehogy, benne vannak az osszesitesben. -
#2705 van há' -
Zóanagyvarázsló #2704 Azok igen, de nem is számítanak konzolnak, legfeljebb az általad linkelt wikis oldlaon nehéz kibogozni, a kiadói jelentésekben, épp úgy, mint az NPD-nél, külön kategóriát képviselnek. -
#2703 A PDA-k egyedul lehet hogy nem de mivel melette a mobilok es tovabbi resztvevok is vannak jo nagy tetelt kepviselnek a bevetelbol. -
Zóanagyvarázsló #2702 De nem a konzolokhoz tartozik, hanem a mobilokhoz, az megint egy külön kategória. Az már más kérdés, hogyha egy összesítésben megnehezíti a halmaz résztvevőinek kiválogatását.
Egyébként a PDA-k nem számítanak komoly piacnak, elsősorban nem is játékplatformok, így túl sokat egyébként sem módosítanának az álláson. -
#2701 Igen ezert nem ertettem, miert akarod megmagyarazni hogy egy gyakorlatilag kezi szamitogep, mitol tartozik bele a konzolok szep osszesito bevetelehez.
Mint pl a EM-X270 handheld az Intel XScale PXA270, 312 / 520 MHz, WMMX procijaval es a Windows CE operacios rendszerevel vagy a mobiltelefonok.
Szoval eleg fura hogy egy tizmilliardos tetelt, ami nem is odatartozik egy uzletagon belulre sorolnak.
-
Zóanagyvarázsló #2700 A 11-ből 4 saját fejlesztésű játék, tehát keresni nem kerestek vele, csaka motorral megalapozták több játékukat is. Marad tehát 7 játék összesen (többésgében MMO), kevésbé ismertek, némelyiknek még címe sincs. Hát nem tudom, nekem ez még mindig soványkának tűnik, és nagy nevek nélkül élnék a gyanúperrel, hogy bizony az eredetileg tervezett ár alatt licenszelték az engine-t. Persze ez feltételezés, de az elelnkezője is, de egyelőre nem tudjuk tényszerűen sikeres engine-nek kikiáltani a CryEngine2-t. Az UE3 esetében ugyanez nyilván nem is kérdés. -
Zóanagyvarázsló #2699 Elnézést, most én voltam figyelmetlen a handeheld computert handheld console-nak olvastam. Úgy rémlett korábban kifogásoltad az NDS és a PSP konzol mivoltát, ezért reagáltam.
A laptop viszont egyértelműen PC, a navigációs computer pedig véleltenül sem játékkonzol. Inkább ne vigyük el abba az irányba a topikot, hogy a játékkonzol fogalmát definiáljuk, pontosan tudjuk, hogy miről van szó, nem kell a kákán is csomót keresni.