17438
  • [Jakuza]
    Nem csak 18 eves korig jatszanak a PCvel ? :DDDD
    Te egyaltalan tudod mi a kozponti temaja a Larrynek ? :D
  • Zóanagyvarázsló
    Dehogynem, többször leírtad, hogy azok nem "rendes" játékok, nem minőségiek, de idézhetek is tőled:

Most pedig válogasd ki a azokat, amikkel nemhogy játszani nem fog senki, de még csak játéknak sem nevezhető.
    PL:galactic civilization 2, lego batman (lol ezzel játszani?), life pet show, meg sims strategy....

Link

Ebben éppen játéknak nem nevezhetőként jelölted meg az igen sikeres GalCiv2-t (számos díjat nyert, remek kritikákat kapott, a műfaj kedvelői imádják, és még korrekt nyereséget is hozott, a kiadója egyre növekszik), sőt a stratégiákat a jelek szerint en bloc. A Simsbe nem akarok igazán belemenni, én sem játszom vele (de ismerem testközelből), de körülbelül hatszor komolyabb, mint az átlagos - vagy szinte bármelyik - FPS. Sikeresnek pedig extrém módon sikeres.

Persze ez nem lesz*rozás, hiszen más zsavakat használtál, de én erre gondolva biggyesztettem oda a kvázi szót. Remélem az idézgetést és a modorvitát itt be is fejezhetjük, csak megpróbáltam rávilágítani, hogy a kissé hektikus kommentelésed során mivel borzoltad fel a kedélyeket, illetve érvekre építő vitában milyen szerencsétlen megjegyzéseket tettél.

Nem kell szeretned ezeket a játékokat, ezt senki nem kérte tőled, csak el kell simerni őket a kategóriájukban. Az viszont tény, hogy ezek többsége nem mainstream cím, és a vásárló erőt éppen azok vonzzák a konzolokhoz.

Ha pedig Larry, akkor inkább az első rész hivatalos VGA remake-je ajánlható (én csak ezzel játszottam közülük, illetve még ugyanennek a "pre-VGA" verziójával is), te megtaláltad a széria legborzalmasabb tagját. De mindegy, mert ez sem fog tetszeni.
  • Lobsterman
    "nem csak 18éves korig játszanak pc- barátom."
    26 vagyok, és te? néhány megnyilvánulás alapján vagy 14, vagy rapper szubkultúrán nevelkedett max 18.
  • Lobsterman
    by Darksector
    "Igaz, csakhogy nem leszaroztam a játékokat."
    "Háát büszke is vaok, hogy nem süllyedtem le ilyen nyomi játékokhoz."
    És mindezt 5 komment késéssel. Hát lol
  • Lobsterman
    "Na szóval fogod a kulagép stratégás mütyürlovagokat, vagy harciszekereket, vagy tankokat és ráklikkelsz.
    kijelöli ....DEGÁZ.....ezé basztam kukába hellgate-et......kinézel egy helyet az erdőben. és klikk, míg elmész pisálni, meg kólázni, addig elmennek oda a katonáid járműveid.

Egy stratéga azt szereti, amit a stratéga cuccok nyújtanak a mászkálos ipse meg gowra élvez, a 2-ő közt csak az az eltérés, hogy míg mindketten abban a hitben vannak hogy játszanak, addig a stratéga csak elméletben hiszi ezt.

WOW civ SIMS?
    ezeken kívül valami új?
    már meg sem merem említení, hogy ezek kiket kötnek le."

Akkor ezek mik voltak?
  • DarkSector
    na sikíllly
  • DarkSector
    Háát büszke is vaok, hogy nem süllyedtem le ilyen nyomi játékokhoz.
    Bocs nektek nem nyomi.

nem csak 18éves korig játszanak pc- barátom.

"mert ehhez hasonlo remekmuveket, mar sajnos nem igen lehet talalni."
    van 1 jó hírem meg 1 rossz.
    ROSSZ: ez igaz minden produktumra
    ROSSZ: hálisten mindenre igaz......
  • Count Adyn
    Távol álljon tőlem a grammarpolice, de ha még egyszer leírod hogy "monny olyat" sikítok:D
  • DarkSector
    "monny olyat ami idén jött ki, és faxa bármilyen stílus lehet."
    Mondtam idén pl mik jelentek meg.
    jött a
    grid
    seksz and keksz
    meg mittuom.
  • [Jakuza]
    Latod, most is csak ilyet tudsz megpenditeni, hogy nem is lattad. :D
    Lehet ez a szerencsed mert akkor meg mindig fent lenne a gepeden, mert ehhez hasonlo remekmuveket, mar sajnos nem igen lehet talalni.
    Monkey's Island es sorolhatnam az akkori zsenialis jatekokat.
    Persze szamodra ezek is lenyegtelenek, mert az ertekiteleted eleg egyoldalu. ;D
  • Zóanagyvarázsló
    Szakszerűen:
    Sam - Canine Shamus
    Max - hyperkinetic rabbity thing

Egyébként az említettek megjelenés előtt álló címek voltak, csak a műfajvita miatt hozták fel a klasszikusabb darabokat is.
  • DarkSector
    Igaz, csakhogy nem leszaroztam a játékokat.
    gondolom részletessen elolvastál mindent, meg itt nem a játékok műfaján van a hangsúly.
  • DarkSector
    Erre gondolsz.
    háát asszem télleg jobb hogy nem láttam, és asszem ha rajtam múlik ilyen nem is lesz a gépemen.
  • Lobsterman
    Én Lucasarts párti vagyok: DotT, Sam&Max, Monkey Island sorozat, Grim Fandango... Ó hányszor játszottam végig mindet.
  • Zóanagyvarázsló
    Ezt megértem, bár kissé felszínes megközelítésnek tartom. A PoP esetében nekem sem jön be a cell shaded stílus, de annyira nem is zavar, inkább a játékmenet videó kedvszegő. (Nálam a Soul Calibur 4 esetében kizáró ok a grafikai dizájn, annak a túlzásait nem vagyok képes megemészteni.)

Összességében az a lényeg továbbra is, hogy nem kell bántani a sokak által emlegetett játékokat, ezek minőségi darabok, de más - és többnyire szűkebb - a célközönségük, mint egy konzolos nagy címnek. De akik ebebn a topikban ezeket emlegetik, azok talán éppen azért preferálják a PC-t, mert ezeket a műfajokat szeretik, tehát nem ildomos előttük kvázi lesz*rozni ezeket - beláthatod, néhány hozzászólásban elég érdekes stílusban próbáltad értéktelennek feltüntetni őket. (Majd minőségiként említeni a már megbukott Haze-t...)
  • DarkSector
    Jah előbb kijött x360-ra csak nem akartam warez témát emlegetni.
  • DarkSector
    Nem nyulas_?

Amúgy meg a különbség itt van amit senki nem tud felfogni!
    Nem azt mondom, hogy nincsenek jó darabok, hanem hogy MOST nincs szinte semmi!!!!!!!
    Érted.
    Amiket emlegettek, azok régi cuccok azokból az időkből, mikor faxán ment, GOW2 meg pl még csak most fog megjelenni.

Ennyi erővel életem végéig játszhatnék, a silent hill 2-vel a metal gear solid-al, meg cod2-vel multizhatnék amíg világ a világ.
    Az időre fektettem a hangsúlyt, hogy MOST.

Persze lehet 2-3 vagy 4év múlva megint pc-t eröltetik és konzolok háttérbe szorulnak, de most pangás van.
  • Lobsterman
    Tudom. Csak mondtam hogy azt én is szeretem :)
  • [Jakuza]
    Hat o ezekszerint nem latta a Leisure Suit Larry-t a mindenidok legzsenialisabb adventure jatekat.
    Pedig abban sem komoly arcu arcok szaladgaltak :D
  • Istencsászár
    360ra május 28.án lehetett kapni itthun.
  • Dante73
    Régen tudtak...
    Elmentek konzol felé... (viccel) A régi Colin-ok jók voltak, aztán jött a 3....
  • DarkSector
    persze nem azt mondom, hogy ha te 35évessen elé ülsz, akkor te már ovodás vagy, csak lehet hogy pár emberke nem tud ellenni ilyen tündi-bündi scell-shaded-ekkel.

Price of persia Prodigy.....NO COMMENT ....
  • Dante73
    bocsi, én sectorra reagáltam....
  • Lobsterman
    Fölösleges. Amiben nem fröccsen az agyvelő az neki dedós.
  • Zóanagyvarázsló
    Mondom, hogy ez nem az a játék. Kevered, le is írtam alább. De tökmindegy, mert a grafikai stílusa miatt úgyis lehúznád. Ettől még műfaján belül komoly cím, és itt sneki nem neked gyűjt játékokat, habnem nívós és elismert darabokat emlegetünk. Ezek azok, ha neked nem tetszik, az szubjektív. Éppen annyira, mint a Gears of War 2-t, mint gagyi lövöldözős játékot fikázni.
  • DarkSector
    Igaz én nem tagadtam, hogy mind szemét.
  • Istencsászár
    "A grid egy KONZOLOS játék."

Nem, a GRID egy játék ami a Colin Dirt motorjával és minden hibájával... konzolon is csak egy középkategóriás játék, semmi extra sőt a fizikája csapnivaló ugyan ugy ahol a Colinba is... kódmesterek nemtudnak jó autós játékot csinálni.
  • Lobsterman
    TDU is jóság, csak az tavalyi. Tanult kollegám meg ideit akart :)
  • DarkSector
    Már mondtam hogy nem meghalt pc-s piac!
    de nemfontos nem kell elolvasni amit írok...
    Amúgy erre konzolon sem lennék büszke.

na ilyen az a fos geci ps3-ra, mikor egy pályán kell ugrálni ilyen lófaksz patkányokkal vagy mi....
    ilyen több kis plüss álllat vagy mi ugrál meg fut a képernyőn!!!
  • Lobsterman
    Max a legnagyobb arc.

SAM:Looks to me like a margionally vulnerable hostage situation!
    MAX: OOOOOH, does this mean we get to kick some puffy, white, mad scientist's butt?
    SAM: Can't think of a reason not to
  • Zóanagyvarázsló
    Már elnézést, de az nem tesz a legkevésbé sem felnőtté, ha valamit a grafikai stílusa alapján "óvodás szarnak" titulálsz. Rengeteg zsneiális, "gyerekes" kinézetű játékot említhetnék, köztük konzolosokat.
  • DarkSector
    nevem ...Bond .... Max Bond....
  • DarkSector
    igen igen vicces jók a nyulas videók.
    de őszintén mint játék?

régen worms-oztam, de az már elmúlt, hogy néhány kukac elég legyen...
  • [Jakuza]
    A tobbi is le van irva a tobb mint 50es listaban.
    Rengeteg otletes es jo jatek van benne.,
    Nem mondom, hogy mind jo es magasan kvalifikalt, de nem csak szemettel van tele.
  • Dante73
    A grid jó?
    Max nem rossz... TDU nál kezdődik a JÓ, és az is ezer sebből vérzik. (Konzolnak köszönhetően...) A grid egy KONZOLOS játék. Tart 3 napig, minden megvan, azt csókolom. Autók irányítása... hát ha leteszem a lécet, átviszi. (kis jóindulattal!) Grafika szép, történet semmi, (ez legyen amúgy a legnagyobb baj)
    Erre mondja a PC-s, hogy konzolos....
    TDU az jó. Hatalmas online móka, (a versenyek ott is haldokolnak) mikor együtt csapat x ember, kergetőzik, hasonlók. Rengeteg járgány, (pillanatnyilag 135) 1600Km bejárható út, és sorolhatnám...
  • Lobsterman
    Audiosurföt és a Sam&Max s2-t ismered egyáltalán? Az meg senkit nem érdekel hogy konzolos port vagy sem. Jó játék=jó játék, kijött PCre=tehát él a PCs játékpiac.
  • Zóanagyvarázsló
    De valóban van benne egy nyúlféle lény, ő Max. Nagyon jófej, aranyos kis nyuszika
  • DarkSector
    Ha rajzfilmet akarok bemegyek kölcsönzőbe.
    Én sem tom és jerry-t hoztam fel konzolra példának.
    Bocs nem értem, meg nem is akarom hogy megértsétek, de ha valakinél rayman meg ilyen ovodás szarokkal kell vagánykodni, akkor felesleges amit mondok...
  • Zóanagyvarázsló
    Az a Rayman Raving Rabbids, az első része multiplatform volt, a második már Wii-only. Ez point'n click kaland, még '93-ban jelent meg először játék formájában, a LucasArts egyik legnagyobb klasszikusa.
  • DarkSector
    persze jó az asszem kis nyulak vannak benne nem?