17438
-
#3018 "King's Bountyt, a Civilizationt, a Total Wart es a X3-t "
tuom már vagy 5-6x leírtátok, az kb beszorozva 20-24 játék.
Ezek közül 4 ugyanaz a kategória.
többiekkel mi lesz?
Öregem na ilyen játékokból kellene több....
Látod itt nem pc-konzol a gond, hanem sok fejlesztő leszarja pc-s réteget.
Ubi hálisten nem.
Far Cry 2....lehet Crysis babérjaira tör...? -
Zóanagyvarázsló #3017 És mi alapján nem jó a Sam & Max Season Two? Azt mondtad bármiylen stílus jöhet, úgy látszik csak azért, mert folytatni kívánod a fikázódást. Neked nem jön be, de elismert cím, a műfaján belül pedig nagyon is jó.
Az pedig, hogy úgymond fölsölegesen bővítettél, nem más, mint egy rossz döntés. És ezért vajon ki felelős? Na ugye. Főleg az akciójátékokat szereted, azokból több AAA kategóriás található konzolon (ugye te sem gondolod komolyan, hogy a topiknak tényleg a te prefernciádról kell szólni?), de ettől más műfajó játékok nem lesznek objektíve rosszak. -
#3016 Mar pardon.
Grid
Megjelenes Windows 2008 Majus 10.
Megjelenes PS3 2008 Junius 3.
Megjelenes X360 2008 Junius 3.
-
#3015 nemtuom én pc-s joyal irányítom dmc4-et, meg obscure2-őt, meg autósokat is. -
#3014 Elolvastam.
A grid jo ezek közül. megint port.
de sebaj. -
#3013 Mivel elég sok FPS-t tolok, és az egér a balomon van, így tényleg kényelmetlen. Ezért vettem egy Mini-bill-t, 22 gombbal. Így MINDEN kézreáll. Valamint van kormányom, gamepadom. Mindenhez azt használom, ami hozzá való. Ettől még egy kis odafigyeléssel (azt írja a játék, amire JELENLEG van állítva) akár jól is sikerülhetett volna a port. De nem úgy sikerült. (Ha már boxot nem, legalább egy boxos gamepadot vegyél... ugyanmár!)
Ez nem más mint erőszakos tolás valami felé, ami nekik jobban megéri. Márpedig az erőszaknak sosem engedek. Marha jól megvagyok DMC4 nélkül is. Obscure2-t pl még nem volt időm kipróbálni sem... És más is akad még. Pl a Resi4 ben eddig van egy bő órám. Valahogy nem jött be, de lehet, majd ha lessz rá időm... -
#3012 En pedig sokat tudnek mutatni.
Hogy pl a King's Bountyt, a Civilizationt, a Total Wart es a X3-t besoroltad a szanalmas kategoriaba, mar az valami nagyon hozza nem ertest feltetelez.
Ezek nagyszeru jatekok voltak vagy lesznek.
Sot szerintem a konzolosok orulnenek, ha peldaul Total Warssal jokat jatszhatnanak a gepukon vagy olyan magasan rangsorolt jatekokkal, amik nem jelennek meg, mert PC-s platformra irtak oket.
A jatek minoseget nem az hatarozza meg, hogy mire jelenik meg, hanem milyen a szorakoztato erteke.
Ilyenek opedig vannak mindket oldalon, tehat abbol nem szabad kiindulni, hogy szamodra mi tetszik vagy sem.
Gondolom Hello Kitty-t se jatszol az Xboxodon, ennek ellenere a gyerekek jol elszorakozhatnak vele es oriasi beveteleket produkalnak eladas teren, az mas kerdes, hogy te kinottel mar a hasonlo kaliberu jatekok uzesebol, vagy pedig mas az igenyed, de ettol meg beveteli forras a jatekkeszitoknek.
-
Zóanagyvarázsló #3011 Mire gondolsz, ha te átállítod az irányítást, azt nem mutatja, vagy az alapértelmezett billentyűs irányítást? Mert az utóbbit nálam mutatta a demóban, ha pedig az előbbiről van szó, az valóban egy furcsa baki. Kontrollerrel nem próbáltam (pedig inkább azzal lenne érdemes), nem tudom azzal miként működik.
De a kontrollerekkel való szórakozás, konfigurálás sajnos sok játéknál előkerül PC-n, úgyis be kell gyakorolni. Ezzel nem azt mondom, hogy ez nem lehet hiba, de még ezzel együtt is te vagy az első, akit a portra látok panaszkodni - a "szaksajtó" és a játékosok többsége elismerően nyilatkozik. Ezzel szemben a DMC3SE egészen más miatt vált hírhedtté... -
#3010 Eddig még nem vettem észre. Sebaj. Olvasd ele előbb mit írt Zó #2990ben, értelmezd és észreveszed minek tapsoltam.
Egyébként mondhatok hármat is(mindhárom fent van a gépemen)(óvakodj "klikkelgetős" is van közte, és egyikben sem folyik a vér):
Sam&Max Season 2
Audiosurf
Race Driver: Grid
-
#3009 RE4 monnyuk.
Bill+egér-en is megvannak ugyanazok gombok.
csak irányítás mellett 2-3gombot vagy 4-et gyorsan egyszerre, vagy felváltva kezelni egyszerűen idegesítő lehet billentyűn. -
#3008 igaz.
csakhogy van néhány gém aminél nem ilyen egyszerű, hogy a gomblegyen egy gomb.
Ha joy-nál kézreáll, akkor lehet billentyűn bosszantóan kényelmetlen lesz. -
#3007 Nem ha pc-n játszol az sem gond, sőtt én is azon játszok, és ne is változtass szokásodon. -
#3006 van nem kevés.
ha valamit nem vettem észre szólj, és megbeszéljük.
én elismerem ha tévedek, de eddig nem találtam olyat, ami nem felelne meg a valóságnak.
Vagy arra gondolsz, hogy rosszul látom a helyzetet, és örülnöm kéne ezeknek, amik mostanában jönnek ki?
monny olyat ami idén jött ki, és faxa bármilyen stílus lehet.
-
#3005 Te is elsötétedtél?
Ha átportolunk valamit pc-re, akkor azt ne úgy tegyük, hogy az irányítást pedig konzolosan hagyjuk! De most komolyan. Megértem a dolgot, de miből tartott volna beletenni egy olyan apróságot, hogyha egy gombot átállítok billentyűzetre, akkor AZT mutassa, ne azt továbbra is hogy A.
Na ez a szánalom. Mert akkor döntsük el, portolunk, vagy nem? És most mondd, hogy nem jogos... És mivel nem boxos gamepadom van, és nem tudom, melyik gombnak mi a jelzése, így marha nagy segítség volt a dolog. -
#3004 Menyjetek játszani. -
acsarkodo #3003 Értem, tehát tulképpen megtehetted és nem okozott nagyobb nehézséget.
Ha én veszek egy akármilyen konzolt és nem találok rá olyan játékot, ami az én igényeimnek megfelel, akkor a konzol(illetve az arra fejlesztő) a hülye vagy én, hogy megvettem mielőtt körbenéztem volna? -
#3002 Hát ha van önkritikád... -
#3001 Én abba, hogy ha kijön 1 játék, akkor azt berakom, feltelepítem azt mennyen.
asszem 2. -
#3000 dehogynem...csak asszittem valami viccet olvastál.
én is akartam nevetni. -
Zóanagyvarázsló #2999 *hibádzik
Úgy látszik az én outputom is :) -
acsarkodo #2998 Általában az átlag emberek azért upgradeznak/tunningolnak PCt, mert amivel játszani akarnak az nem fut az ö igényeiknek megfelelően, természetesen van kivétel akik csak úgy megtehetik(jó nekik), és akik szeretnek erre gizdulni(na tőlük aztán nem irigylem). Te melyikbe tartozol a 3közül? Ha egyikbesem akkor áruld már el, hogy Te mijafenének tunningoltál? -
#2997 Már azt sem szabad? -
Zóanagyvarázsló #2996 Nem az én inputom hibázik, hanem a te outputod.
Azt ne mond, hogy egy cseppet sem félreérthető?
Vannak - minőségileg, és nem ízlés alapján - kifogásolható címek a listában (ezek neked attól tetszhetnek, de hirdetsz itt minőséget), míg a mindhez való hozzáférédhez két különböző konzol kell. Szerencsésebb szétbontani platformonként.
A The Last Remnant pedig jön PC-re. Lásd press release.
Kérem, ésszel réveljünk már, mert az utóbbi pár oldalt még olvasni is szégyelltem... -
#2995 Miért örülsz? -
#2994 -
#2993 nem ellenérzés, én megmondtam az utolsó hitetlenkedő embernek is, úgy neked is elmagyarázom.
Nekem nem a stratégiai játékokkal van bajom, meg azokkal akik ilyenekkel élvezkednek naponta.
Magasról LESZAROM, mint a sims-et, meg a sportjátékokat, meg az autós-motoros hányadékokat.
Csak az a gond....
HOGY ITT VAN EGY PC ÉS SZART NEM TUDOK VELE KEZDENI.
arra tunningoltam szerinted, hogy ilyeneket kapjak 2008-ban:
pl: CODE OF HONOR 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2992 Te hihetetlen mód nem tudsz figyelni/olvasni konzol exclusive-okról beszéltem, és nem külön ps3 vagy x360. -
Zóanagyvarázsló #2991 *szánalmasságig -
Zóanagyvarázsló #2990 Dark Sector!
Kezd hihetelten kategória lenni, amit itt művelsz.
1. Tájékozatlan vagy: multiplatform címeket, Box-exkluzív címeket tüntették fel minőségi PS3- exkluzív játékokként. Nem egyet, nem kettőt, sokat. Majd még meg is jegyezted, hogy Boxon nem tudsz érdeks exkluzívokat... Emellett a kritikailag és a boltokban is közepesen teljesítő játékot (Haze) is gond nélkül szerepltettél. Szíved joga, csak ahhoz képest bármilyen PC-re megjelenő játékba belekötsz.
2. Egész műfajokra fröcsögsz, és az akciójátékok után legnépszerűbb stratégiákat rétegjátékként emlegeted. (Mondjuk ezek a kategóriák vitathatók, de tavaly év végén így rangsorolták őket, nem én találtam ki.) A továbbiakban is fölösleges kifejteni a különböző műfajok elleni ellenérzéseidet (ráadásul mindezt úgy teszed, mintha attól objektíve csökkene az áltlaad kifogásolt játékok minősége, és hivatkozni sem szabadna rájuk), nem erről szól a topik, és mintegy műfajvitába sodorni az egész témát... hát nagyon bölcs dolog volt.
Azt hiszem ezt a dedót itt is hagyom, ezt a témát sikerült a szánalmassig lesüllyeszteni. -
#2989 mert ez tény, ezt az is beláthatja, aki pc-n játszik, vagy mobiltelefonon, vagy piaci nintendo-n
Most ne az eve online-os haverokra gondolj. -
#2988 Valakinek nem logikus.... -
Zóanagyvarázsló #2987 Dehogy vicc kategória. A Box kontrollere működik PC-vel is, és jelenleg az számít a kategóriájában a legismertebb irányító eszköznek, a porotlás pedig értlemszerűen Boxról történt, szerintem teljesen logikus, és hasznos, hogy a játékban mutatja.
A játék irányítása pedig a műfaj jellemzője, azért portolásnál megváltoztatnia műfajt nem lett volna sok értelme. Ha nem jön be a stílus, nem kell vele játszani. -
#2986 Mi az hogy igazsag ? :D
Ez akkora demagog szoveg hogy na.
Meg a nagy filozofusok se tudtak pontosan beazonositani az igazsagot elmeleteikben, de te ugy tunik feltalaltad a spanyolviaszt. :D
-
#2985 egy oldalú, mert ez a valóság. mindig csak 1 igazság van, 1 tény.
néhányan max nem fogadják el, de a valóság ez. -
#2984 *ja és van jövöje is -
#2983 nemtom mit veszekedtek nemáldozott le és kész:D -
#2982 :D
Jah, ez tenyleg erdekes. A konzolt mint gyujto fogalmat elismerik, viszont amikor mondjuk a Wii-rol beszelnek, akkor azt hallom, hogy az mekkora szar.
Vagy az X360rol szinten a PS3 rajongoktol, ilyenkor mar nem szamit nekik, hogy konzol a masik hanem elkezdik fikazni.
Na mar most akkor kerdezzuk mar meg, hogy mit gondolnak a Wii-PC vagy a X360-PC osszehasonlitasrol. :D -
#2981 Erről beszéltem :D -
#2980 Én semmi rosszat nem mondtam a konzolról. Szeretem a konzolt is. Haverokkal szoktunk játszani. HA egyoldalú beszélgetést akarsz nézd meg Darksectort :) -
#2979 Nem is érdemes, ha egyszer nincs igazad.