17438
  • [Jakuza]
    Plusz azt meg ne felejtsd megemliteni, hogy van meg egy miertje a dolgoknak.
    Ugyebar mar irtam a konzolosok allando sirasarol, hogy billentyu,merevlemez,usb,eger,multimedias lehetosegek,OP rendszer stb kell nekik, hogy azoktol a felhangoktol megszabaduljanak, amikkel a PCs tulajdonosok peldaloztak, hogy nincs es szinte kikonyorogtek maguknak, mint ahogy a demokat is, ami egy masik erv volt az ellentetes oldalrol.
    Viszont ezzel egy olyan folyamatot inditottak el, ami egy konzolon igencsak veszelyes. Megnovekedi kernel meret, osszetettebb feladatmegoldo kepesseg, ami problemakat szulhet, meg akkor is ha altalaban egyseges hardver rendszerrol beszelunk, ami mar igy nem is teljesen igaz a sok mas kulonbo input,adathordozo vagy mas egyseg miatt.
    Elobb utobb meg lesz ennek a bojtje.
    Sot mar most is elofordulnak problemak, mint peldaul megjelenitesi gondok, lefagyo vagy tulmelegedo konzolok.
    Szoval a kep sokkal arnyaltabb lett ennek koszonhetoen, de ez nem meglepo, hiszen minnel bonyolultabb valami annal nagyobb a lehetosege a problemaknak.
  • Istencsászár
    "Következő generációnál lesz online filmletöltés, és ki tudja még mi"

nem, mivel már egy jó ideje az létezik... sok filmet lehet letölteni, HD vagy SD minőségben, és az új alkotások is kerülnek fel folyamaotsan
  • Dante73
    Tagadhatatlan, hogy a multifunkcionalitás felé tolódnak a konzolok. Következő generációnál lesz online filmletöltés, és ki tudja még mi...
    Arra megy ki a dolog, hogy egy KONTROLLÁLT internet alakuljon ki, amit 1-2 multicég felügyel, a SAJÁT ÉRDEKEit szem előtt tartva. Magyarán a warez, és valamilyen szinten a szólásszabadság visszaszorításáról van szó. Az a szomorú, hogy a most felnövő generáció(k)nak már természetes a konzol, és egyre természetesebb lesz. A mesterségesen kialakított korlátait pedig mint sajátosságot szó nélkül fogadják el.
    Ott avn pl az IPod. Már nem is emléxem melyik program, telepitett valami Ipodos marhaságot, és folyamatosan az online zeneletöltés lehetőségével bombázott. Nem kémprogram, talán valamelyik Nero, vagy hasonló progi volt az...

Pénzt ide, pénzt ide, pénzt ide.... Erről szól a dolog.
  • Istencsászár
  • [Jakuza]
    Meg szerencse hogy meg a sajat konzolodhoz sem ertesz. :D
    http://www.xbox360-hacks.com/forums/about2433.html
  • Istencsászár
    Egyik sem jó semmire, használhatatlan. És tedd hozzá ez a Ps3on lehetésges csak, 360on nem.
  • [Jakuza]
    Mint a Linux futtatasa, vagy az alol a Windows emulalas ? :D
  • Istencsászár
    Most is csak játékra van kihegyezve. Multimédiás eszközként az előző generáció is használható volt, de ott még az internet lehetőségei nemvoltak oly mértékben kihasználva mint most.

A live és a psn egy zárt körű rendszer, amiben te letölteni tudsz videókat, játékokat, hd filmeket, zenéket, demokat egyebeket... online vásárlás semmi más. A multiplayer meg egy egységes keretrendszer köré épül ( meghívás a játékba, chat, voice chat ) és 1-2 más dolog.

Semmi köze a pécéhez, mivel ezek az online rendszerek sokkal játékosbarátabbak, mivel arra van kitalálva.
  • palm pilot
    A konzolok már most is elpécésedtek. Eredetileg egy játékra kihegyezett célhardver volt, de mostmár internetezni, multizni, mindent akarnak vele amit egy pc-vel lehet - ehhez viszont egy pc kell, tehát muszáj a konzolból pc-t csinálni. Akkor meg mitől lesz konzol? A konzolnak leáldozott, felváltja a pc.
  • MatyiG94
    hát..talán mégjobban is....
  • theone91
    Bazze... Mintha a fateromat hallanám, aki tökre laikus az ilyen témában. :D
  • bardocz
    Ugyan ezt el lehet mondani a következő generációs konzolokról is akár.
  • Peetboy
    Nagyon is van jövője a PC játékoknak. A Crysis az eddigi legszebb játék a legszebb környezettel. De ez még csak a kezdet a valósághű játékokból. Pár év és olyan PC játékok lesznek, hogy azt sem tudjuk filmet nézünk, vagy játszunk.
  • bardocz
    De annak a játéknak ez a lényege,és ezért élvezetes,nem a tiszta verseny,hanem minél többször kilökni az ellenfeleket,és így nyerni.
  • Gerbill
    A Burnout paradisenak örülök, hogy jön pc-re. Játszottam vele ps3-on és elég szépem meg lett csinálva, sokáig csak azzal szórakoztam, hogy fullgázzal belehajtottam bármibe:D Csak az a baj, hogy ez a játék egyetlen olyan feature-je amitől különb lesz mint egy átlagos árkád versenyjáték.
  • bardocz
    Nem játszottam vele.Csak burnout revenggel.De ha jól emlékszem ő a take down-t mondta,hogy az milyen fasza Na mindegy.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem FlatOutra gondolsz? Mindkettőben le lehet amortizálni a kocsikat, de más a két játék.
  • bardocz
    Valamelyik burnout pedig tuti kijött gépre,én úgy emlékszem,és még haverom is tolta gépen:O
    Amúgy Burnoutra mondták levelup-ban,hogy ez szinte már nem is autós játék,csak annak néz ki:D És amúgy szinte igaz is.
  • Istencsászár
    Árkéd a PGR pl... de a Börnáut már nem árkéd, nem olyan értelmbe hogy pl a PGRnek lenne az ellenfele.

Pécére nemjött ki egyik sem, csak a Paradise lesz majd lassan.

Name Release Date Systems
    Burnout November 11, 2001 PlayStation 2, Xbox, Nintendo GameCube
    Burnout 2: Point of Impact October 11, 2002 PlayStation 2, Xbox, Nintendo GameCube
    Burnout 3: Takedown September 7, 2004 PlayStation 2, Xbox
    Burnout Revenge September 13, 2005 PlayStation 2, Xbox, Xbox 360
    Burnout Legends September 13, 2005 PlayStation Portable, Nintendo DS
    Burnout Dominator March 6, 2007 PlayStation 2, PlayStation Portable
    Burnout Paradise January 22, 2008 PlayStation 3, Xbox 360, Windows
  • bardocz
    Hát nem is tudom...:D Mind1,nekem árkád.Tényleg,melyik volt az utolsó Burnout pc-re?Na annál a játéknál nem zavar,hogy nem szim:D
  • High end PC #3080
    Így van.
  • bardocz
    Én elég sokáig elmentem benne,de egy idő után nevetséges már.Főleg,ha csinálsz benne 900 lovas 4 kerekes kocsit:D
  • Istencsászár
    Árkédtól nagyon messze van... nem profi szim, de egy kellemes arany középút és inkább a szim fele dől.
  • bardocz
    Forza 2 árkád,akármit is mondasz,szimezek két éve,el tudom már dönteni,hogy árkád-e,vagy nem.
  • High end PC #3075
    Nem szeretek valakit leszólni pusztán az életkora miatt, de 15 évesen biztosan van viszonyítási alapod, egyébként hivatalosan mindegyik szimulátor, más kérdés, hogy egyik sem tökéletes fizikában, vannak hibáik, valamelyiknek több, valamelyiknek kevesebb. Ergó, ha bármelyik tökéletes lenne fizikai szimulációban, nem lenne szükség fejleszteni, mert a tökéletes fizikai modellezés mindent modellez, ami csak a való életben is, egészen atomi szintig megtörténik. Ilyen pedig szerintem nem ebben az évszázadban lesz.
  • Balumann
    DarkSector: Csodálkozom, hogy 25 évesen (?) ennyi hülyeséget tudsz írni, tájékozatlan vagy, időnként még saját magadnak is ellent mondasz (ugye már nem először találkozunk).
    Te nem kinőttél a játékokból, neked szerintem elvette az eszedet a sok játék :D

Feleslegesnek tartottam beleszólni ebbe a témába, mert nincs sok értelme. PC -s játékoknak mindig is lesz jövője. Bőven van játék PC-re, kell pár partnert találni, és próbálgatni játékokat, minden stílusban van nagyon sok jó, és lesz is. Nekem is van gamepadom, kormányom is ha olyan a játék.
    Én azt mondom, hogy társakat kell találni, néhány játékokhoz közösséget alapítani, stb.. 2 jó baráttal még a worms world party is sokkal élvezetesebb, mint a crysis grafikáját basztatni meg nézegetni a 3dmark eredményeket... Mindig is csak sajnálni fogom az ilyeneket.
    Én mostanában meg azt se tudom mivel játszak, mert állandóan hívnak mindenre (graw1-2 coop, armed assault coop, rs vegas2 esténként, single-ben cobra11, stb.).
    Az még oké, hogy nem szeretsz 1-2 játékot, de az már szánalmas, hogy olyanokat írsz, hogy valami 15 éven aluliaknak van, meg ilyesmi. Kiváncsi lennék, hogy te miért játszol egyáltalán, meg minek van ilyen géped (ahogy láttam más is).

én jobban szeretem a PC -t több dolog miatt is mint a konzolt. Jóval több dolgot tudok csinálni. Könnyebb közösséget szervezni (Hamachi-val privátban tudunk játszani, honlapot tudunk csinálni, illetve eleve forumon is tudunk szervezni, stb.), másrészt irányítással nincs gond hiszen van minden ami konzolhoz is lehet.
    Most valakiknek megéri ,hogy konzolt jobban előtérbe helyezzék, aztán újra feljebb erősödik a PC, az új nextgen motorokból is többet fognak tudni kihozni, aztán lesz egy átmenet mikor a konzol elavul, és stb.

Ez az én véleményem, de felőlem nyugodtan mehet tovább, hogy elavult a konzol, meg milyen hülye játékok vannak. Aki szeret játszani, az megtalálja a játékát PC-n is.
    Warezról meg felesleges beszélni, az igényesebb, jobb játékokat elegen megveszik.
  • bardocz
    Csak szólk,hogy aláírásodban van ám árkád is.

Amúgy meg basszátok meg,ha csak itt pofáztok nemhogy a pécé,de még a konzol játék is meghal,menjetek játszani!!!
  • High end PC #3072
    Én még ezt a vegetálást sem érzem a PC-émen. Ugyanis gyerekkorom óta főként a stratégiai és szimulátor játékokat részesítem előnyben, amiknek legalább értelmét is látom, mint szabadidőtöltésnek. És hát ezen játékok fő platformja a PC, és nem érinti őket -legalábbis számomra érezhetően- ez a vegetáció. Persze azért ki is használom a masinát, hogy mit tud pl Crysis-ban mindent maxra húzva
  • Zóanagyvarázsló
    Nem a véleményedet vagy az egyéni ízlésedet kifogásoltam, hanem azt, hogy e szubjektív tényezők alapján egész műfajokat irrelevánsnak tekintettél - köztük a mainstream RTS-eket.

Engem a Guitar Hero és társai hagynak hidegen, mégis elismerem a jelentőségüket, hiszen jól fogynak, releváns játékok. Az pedig már az én külön heppem, hogy nem pocskondiázok külön semmit, nem várom el ugyanezt mástól.

A pangás kérdése egy bonyolultabb dolog, ezzel az a baj, hogy te is, de mások is itt csak a saját szemszögükből nézik, ez pedig torzít a képen. Lám, az esetedben éppen az derült ki, hogy egy seregnyi játékstílus - s nem csak PC-n - idegen tőled.
  • Lobsterman
    Ó igen ez sok mindent bizonyít :D
  • nVidia1
    én megmondom nektek a frankót
    NINCS jövője a pc játékoknak
    mint pl az is jelzi, hogy a nba live 09-et sem adják ki pc-re.. csak konzolra!!
  • Bucser
    baromság.

Ennyi erővel a konzolos piac is vegetál.
  • DarkSector
    Na defaxa elment az idő.
    Megyek COD4-ezni a powerPC-mmel...
  • DarkSector
    Jó az egy dolog, meg mondtam is, hogy nem akarok senkit elrángatni a monitor elől, csak el kell fogadni, hogy pang a piac.
    NEM MEGHALLT, MEG NEM LEÁLLDOZOTT HANEM VEGETÁL....
  • Lobsterman
    Nem mindenkinek kell tetszenie a stílusnak, de nem is kell kapásból ócsárolni. De hát boldogok a lelki szegények...
  • DarkSector
    Nem ugyanaz a 2.
    Amúgy meg a játék nem tetszik az 1 dolog, ahhogy más elmondhatja véleményét, én is.

Ami viszont a lényeg, hogy ettől függetlenül még a legelején amit említettem, hogy PC-n PANGÁS VAN azon ez sem változtat
    Ha lenyomizom, ha nem.
  • DarkSector
    Hallod az a gáz, hogy frankón mindegy, mert már ránézésre elhányom magamat.
    És akkor hogy figyeljek oda, hogy miről szól?
    Ilyen képi világ és stílus mellett, felőlem isten utolsó vacsorájáról is szólhatna.
  • Zóanagyvarázsló
    Háát büszke is vaok, hogy nem süllyedtem le ilyen nyomi játékokhoz.

És folytatja...

Tudja, hogy kell értelmes vitát folytatni fröcsögés nélkül, és még véletlenül sem sz*rozz le semmit, csak lenyomiz. Gratulálok!
  • Lobsterman
    JA igen ez ki is maradt :)
  • DarkSector
    Az nem szar, hanem nyomi...van kis különbség.