17438
  • Chocho
    "veszel hozzá egy xfps nevű kütyüt és egérrel tudsz játszani"

Na ja.
  • gazgoblin
    nemfigyelsz! az elobb dobtam egy linket es en ott nem lattam jatekot 15-20-ert

inkabb 13 volt a plafon (azt is be lehet rendelni kintrol 11-ert)

azonkivul olyan jo fejek hogy becserelik neked nemi rafizetessel (1-2ezer) vagy mar annyit se er egy jatek?
  • Chocho
    Nekem az MSI KG9 Neo-2 lap volt 16, a proci (4400+) 14... a ramok (2 giga 800-as Kingmax) 8k... nem is rossz. Már csak egy 16-os vinyó és egy 30-as kártya kell és kész a gép, ami mindent visz. ;)
  • Istencsászár
    "hát ha hozzá lehetne dugni az billemet, egeremet, menne siman a mostani netről, nem kéne vennem hozzá még1 joyt, és nem lenne ~15-20 egy új játék, akkor vennék. De ezt is inkább a haveros összejövetelekre, nem az egy napos játéktúrákra a kanapén egyedül :D"

- Hozzá lehet dugni a billt, sőt egeret is, veszel hozzá egy xfps nevű kütyüt és egérrel tudsz játszani ( igaz csak a kontroller mozgását emulálja át, de akinek egér kell annak az is ott van )
    - Megy a netről, miért ne menne?
    - Nem osztogatják ingyen...
    - 15-20? 10-12... honnan veszitek ezeket az őrületes számokat??
  • bardocz
    Nincs annyi egy játék,és Halo3-at,bontatlanul vettem 6500-ért.Nézd meg menyi a boltokban.Ezt is csak okosan kell intézni.Ha most megvenném assassins creed-et az se lenne egy tizes,boltba meg ha jól emlékszem,még mindig 15-ért árulják.Jó az nem lenne bontatlan,de engem nem zavar,ha nem karcos a lemez.
  • gazgoblin
    "Nem úgy volt, hogy engem ignorálsz? :)"

szeretned?
  • Istencsászár
    Buherálás... ezeket a pénzeket inkább költöm játékra.
  • bardocz
    Hát bazmeg,akkor te kurvajól jártál:D
  • Krinyo
    hát ha hozzá lehetne dugni az billemet, egeremet, menne siman a mostani netről, nem kéne vennem hozzá még1 joyt, és nem lenne ~15-20 egy új játék, akkor vennék. De ezt is inkább a haveros összejövetelekre, nem az egy napos játéktúrákra a kanapén egyedül :D
  • gazgoblin
    az hogy valakinek nincs szuksege valamire az mindig erv...azt most minek taglaljuk?
  • bardocz
    Én konzolra azért álltam át,mert van egy,aztán egyben pénzem nem lesz sose,hogy vegyek egy komplett új gépet.Monitorral.1 játékkal meg el tudok lenni sokáig,igaz live nincsene lőfizetve,meg jó ideig nem is lesz.
  • gazgoblin
    add el neki
  • [Jakuza]
    Sry a procicserem volt 12k, mivel egy 939es X2 4200asom volt es mivel eleg ritka jo aron veszik meg. (Persze egy kis esz is kell, hogy jol vasaroljon az ember)
    Kellett vennem egy lapot 18ert a regit vettek meg 7ert. Memoriara fizettem ra 10ezret a VGAra pedig 20at.
    Nos akkor mennyi is volt ez ?
  • Krinyo
    na most erre mit mondjak? :DD
    én meg a régi konzol játékaimat nem adnám el mert mennek a kukába :D
  • bardocz
    360-at a népnek!:D
  • Krinyo
    hidd el hogy manapság pc-t áprgédelni olcsóbb mint gondolnád. Ahogy theone91 képes várni a simponsra, a pc-sek is képesek várni pár hónapot amíg a csúcs kategóriás videókártya ára lezuhan.
    Amúgy meg sose vennék ps3-at, az a konzol világ szégyene a zsákutcás blúréjjel :D
  • Chocho
    Nem úgy volt, hogy engem ignorálsz? :)

De komolyra fordítva a szót: lehagytad, hogy a PS3 is drága mulatság, s van, akinek amúgy sem kell. Összesen három játék érdekel róla, s ezek közül egy (Heavy Rain) még nem jelent meg.
  • bardocz
    ÉN a mostani gépemet semmiképp sem számolnám bele,mivel menne hugomnak.
  • bardocz
    És mégis mennyiért adsz el egy régi alkatrészt?Amikor néhány dolgot már fél év után nem kapni sehol sem,vagy csak nagyon ritkán.
  • Krinyo
    mportalon (ha jól emlékszem) van egy srac aki rendeszeresn hozza a cuccokat 15%al olcsóbban még a régi cuccaidat is beszámítja. Én így sporóltam meg annó 30k-t (tudom 2 konzol játék ára ;D)
  • [Jakuza]
    Szerinted a regi alkatreszeket gepet nem lehet eladni ?
    Dehogynem, nehogy mar ugy szamoljunk, hogy a regit kidobja az ember es mindig ujat vesz.
    Ennyire ne akarjal mar mindenkit debilnek nezni. :D
  • gazgoblin
    nem belekotok csak gondoltam kedves leszek es szolok hogy van olcsobban is hatha vasarlas elott allsz es azert jottel ide hogy felmerd mennyire nincs ertelme pc-t upgradelni :DDD
  • theone91
    Valaki füllentget... ^^
  • theone91
    Én tudok akár fél évet is várni... A The Simpsons game kijött tavaly novemerben, és múlt hónapban vettem meg.
  • gazgoblin
    "s hidd el, ez évekre elég lesz."

ps3 is jo mar egy eve es ahogy nezem a megjeleneseket meg egy evig biztos hogy jo lesz (inkabb tovabb)

"A PC lassú, drága, gagyi, nincs rá játék,"

van ra jatek...csak kevesebb mint mult evben...vagy azelott...vagy azelott...van olyan draga mint egy konzol, lassú jatekra mert nem celhardver
  • bardocz
    50.000-ért ezeket mutasd már meg hol veszed,mert nekem is kéne új gép-.-
  • Krinyo
    jó most ebbe belekötni... én láttam 130ért is, gondoltam kedves leszek és mondom az olcsóbbat ;)
  • [Jakuza]
    En meg 2,5 ev alatt koltottem kb 50 ezret es van egy E8200as gepem 4GB Rammal, 4850es VGAval.
    Szoval szerintem ez meg mindig kevesebb mint a konzoloddal egyutt a PCd ara, nem beszelve a 30%-al dragabb konzolos jatekokrol. :D
  • Chocho
    97... Hallod... Ennyi nem sok embernek van "csak úgy". Az SOK pénz. Érted? SOK, amit egyben ki kell adni. Ez itt a baj. Az én gépem, ha kész lesz (mert most félkész, lévén nyaralásra költöttem inkább) sem lesz majd több, mint össz 80 ezer Forint - s hidd el, ez évekre elég lesz. Nem kell űrhajó, csak ész... de ezt nem érti senki sem. Nincs baj a konzolokkal, jó murik. De miért akarjátok Ti, konzolosok minden áron bebizonyítani, hogy PC egy kalap szar, s csak a konzol a király? A PC lassú, drága, gagyi, nincs rá játék, stb... Na persze. Oldalak óta ezt nyomjátok. Unalmas.
  • gazgoblin
    LOL 120-ert vettem ket jatekkal plusz egy extra joy-al az 576-ban (ami nem olcso hely de eppen csak ott kaptam ilyen kiszerelest)
  • Krinyo
    jó de ez azért nem így működik. Ha valaki a legújabb játékkal akar játszani az meg fogja venni, és hidd el hogy mindenki az új játékokkal akar játszani (kivétel ofc van) :D
  • [Jakuza]
    Mennyiert is vetted meg egy eve ? :D
    Csak mert egy even keresztul 160-180 ezer forint volt.
  • theone91
    Tudod lehet játékot venni használtan, 3-4k körül...

Megnézed. Karcos. Nemkell. Egyszerű.
  • NEOreg3
    a warez nem érv, tessék szépen megvenni a játékokat. ami tetszik azt legalábbis mindenképp
  • theone91
    Három (majdnem négy) éve nem költöttem a PC-re...
  • gazgoblin
    nem talalom ITT a 110ezres ps3-at csak 97ert latok gtaIV-el vagy MGS4-el egyutt...

persze ez is "sok" egy BD lejatszos, medialejatszos (igen divx is) konzolert amire fel evvel hamarabb jonnek ki a jatekok mint pc-re
  • [Jakuza]
    Varjal akkor most kerdezek toled valamit.
    Van konzolod es van PCd is akkor most melyik a dragabb mulatsag ?
    Ha van egy PCd es jatszol is jokat rajta, vagy veszel egy konzolt, hogy jatszani tudjal es melle egy PCt ?
  • Krinyo
    bár ismétlem magam, de az új xboxokra nem fogsz warezolni, szal fizethetsz keményen a játékokért. Bár még mindig jobb mint egy 110ks ps3 :D
  • theone91
    Látom te iígy is megláttad mit akartam pontosan... :D
  • theone91
    Ezt nem fogják megérteni. Sajna. (Vagyis mi PC-Userek vagyunk, viszont nem gémerek)