17438
-
#3380 1-2 ezerrel drágább, nabumm... a géming nem a szegények szórakozása -
#3379 Azert a tenyekkel ne akarj nagyon vitatkozni.
Nezz csak korul, GTA4, Burnout Paradise,Bully,PES,Virtua Fighter 5 patch es sorolhatnam vegelathatatlanul.
Bizony-bizony jocskan megjelentek a bugok a konzolos jatekokban is. -
#3378 Nem, mert pécére vettem, meg tévének ( 26"os Hd Samu ). Tudod aki 2007-08ban vesz egy tévét az mást már nemigen tud csak Hd ready képes tévét, amit mindenre tud kiválóen használni. -
#3377 ... és itt van a kutya elásva! Nekem nem futja rá, ennyi. Ez persze nem előny egyik oldalon sem, de konzol mindig is a pénzesebb emberek játéka marad - a PS2 óta mindenképp. A PC-n el lehet vegetálni. A konzolon nem, hacsak nem részletre veszed... de az meg az ostobaság teteje. -
#3376 jajj már megint jössz a szokásos "én és a haverok" példáddal?? -
#3375 nekem 1 evvel hamarabb volt HD tevem mint ps3 mert nem kulon ez miatt vettem hanem azert mert untam a 19colos gagyizast -
#3374 Én sosem küldtem 400Ft-os sms-t warezra. Ez tény. Amúgy meg igaz, hogy ott a TV, a hangrendszer, stb... ugyanúgy költesz rá, sőt, többet, mint én. Kár ezen vitatkozni. -
#3373 elsősorban konzol miatt vetted, az más dolog, hogy másra is használod -
#3372 Igen a pécére IS, meg tévének IS, meg DVDnek IS, meg HD filmnek IS... mellesleg konzolra IS. -
#3371 Játék peccselés nem jellemző, de ha mégis akkor észre sem veszed mert 360on kb 5 másodpercig tart... de nem jellemző. -
#3370 meg hd megjelenítőt is vettél -
#3369 Pontosan.
Ha valoban minosegi jatekot akar valaki hosszutavon iszonyu penzeket kell ott is beleolni.
Hala istennek a minosege az evtizedek alatt azert jocskan megemelkedett, igy azert kevesebbet kell cserelgetni a kontrollereket es a tobbi kieget, de azert nem szunt meg.
Viszont a komplexebb gepek miatt sokkal tobb a meghibasodas, sot hovatovabb mas problemakkal is meg kell kuzdeni, ami azert regen nem volt jellemzo. Mint peldaul a jatekok patchelese, ami azt jelzi, hogy a konzolos jatekokban is megjelentek a bugok, ami regen nem volt jellemzo.
El kell fogadni ezt a tenyt, hogy a komplexivitas tobb hibat szul, termeszetes velejaroja. -
#3368 Érdekes én semmit sem vettem hozzá. Ja igen 12+1 hónapos lájvot 8ért ( szemétség de ezvan ), meg játékokat... jó tudom szarszemét vagyok mert nem warezolok, meg drága meg a sírás meg hogy pécén ocsóbb letőteni a gémeket ingyen, vagy a 400 ft smses warezról... -.- -
#3367 Ez meg szimplán nevetséges. Ezért a pici "reálisabbért" már megéri inkább megvenni a konzolt? Vagy most ez Neked ennyit számít? Nem lesz reálisabb, egyáltalán nem. Le lehet szállni a lóról... -
#3366 Az önámítás mindig is a buta emberek gyógyszere volt, mert így ignorálni lehetett mások véleményét. Nekem nem azzal van bajom, hogy valaki így gondolja, hanem hogy nem hajlandó megérteni, hogy a fórum nem csak az ő gondolatairól szól. Képtelen másokkal egyezkedni, meghallgatni őket, csak osztja az észt. S ha már nincs mit mondani, jöhet az anyázás és a flame, minden mennyiségben... mindezt úgy, hogy még egy épkézláb mondatod sem képes leírni! -
#3365 kevered a realisat a realisabbal...lassabb forgas realisabb mint a hipszhopsz forgolodas...de nem realis...csak realisabb.. ennyi -
#3364 Nincs ezzel semmi gond ne könyörgöm ne mondjuk már azt hogy veszel 50ért egy konzolt és 4 évig nem költesz rá semmit, tudom mert nekem is van konzolom. A pénz a kiegészítőkben van/játékokban/live-ban stb stb. Ugyanúgy perkálnak a konzolosok csak nem egyben hanem szépen lassan, apránként szedik ki a pénzt a zsebükből. Legalább magunkat ne csapjuk már be -
acsarkodo #3363 No már megint itt tartunk látom :) Ugyanazt tudom mondani mint a múltkor: FPS kontrollerel ugyanolyan jó mint a GTA billel(mind2 szar).
Ilyen botorságokat meg ne hozzunk már fel, hogy az reálisabb, attól, hogy valami, pontatlanabb az semmiképp sem jobb senem reálisabb.
Aki kipróbálta a lent írtakat: AK a fejedfelett +menetfelszerelés +gázálarcban guggolva fel a hegyre nyáron, szerintem az nagyon jól tudja, hogy taknyanyála egybefolyik és örül, ha levegőt kap nem hogy forgolódjon hipszhopsz. És ehhez egyáltalán semmivel sem áll közelebb a kontroller az egérnél, mert egyiknek sincs semmi köze se hozzá, nem kell hogy DE a kontroller reálisabb, mert nem az. -
#3362 Igy van, plusz memoriakartya, billentyus kontroller es a tobbi kiegeszito, ami szinten azert nem ingyen van.
Tehat a konzolozas sem olcso szorakozas. -
#3361 "nem akarok anyaddal jonni de kurva nagyot tevedsz"
Ááá, nem személyeskedsz, ugyan dehogy! :D -
#3360 a 60gbos prémuim -
#3359 Hmm... azt hiszem, ide vág két blogbejegyzésem:
http://kapocs.buzz.hu/archives/2008/01/17/Gepigenymegeri_a_PC/
[URL=http://kapocs.buzz.hu/archives/2008/01/17/Ontsunk_tiszta_Crysis-t_a_poharba/ [/URL]]Megéri a PC-t fejleszteni?
Nagyon el vagytok tévedve. -
#3358 az elite? -
#3357 aki szar PC-s fps-ben, az tanuljon meg játszani konzolos fps-ben. ámen. -
#3356 en 11,5-ert vettem szoval nem tudom miert a legdragabb helye kene venni mindent... -
#3355 10-11ért tudok venni goldot -
#3354 "amiben van az 70-80."
kereken 60 -
#3353 jóhát igen.
de viszont van sok játék ami sokkal szebb PC-n. De ahoz már olyan gép is kell. Viszont sok embernek a grafika a lényeg:D Nekem nem -
#3352 "ötvenötször megjegyezte"
2x
es meg mindig tartom...van mar ilyen topik
"nem tudja elvíselni, hogy másnak más véleménye lehet."
ezt te honnan veszed? nem akarok anyaddal jonni de kurva nagyot tevedsz -
#3351 Köszönöm a támogatást. Jól esik, hogy vannak még emberek, akik értik miről van szó. -
#3350 azert hogy legyen valami kis onigazolas arra hogy miert tart jatekra pc-t
ha mar az fps is kiesne a pc only repertoabol akkor mar el kene gondolkoznia a pc upgrad-ek ertelmen
es mivel sajnos a konzol is siman alkalmas fps-ezesre ezert gorcsolnek a kontroller teman...ez maradt nekik ervnek...hibasan persze -
#3349 Jogos. Igy visszaolvasva jó pár száz hozzászólást, ugyanezt tudom csak mondani.
A másik oldal elmondja a véleményét és elkezd személyeskedni, mert kifogyott az érvekből. Ráadásul már ötvenötször megjegyezte, hogy záratni kellene a topikot, mert egyszerűen nem tudja elvíselni, hogy másnak más véleménye lehet.
Pedig ez a fórum nem erről, szól hanem arról, hogy kinek mi a véleménye és nem arról, hogy ha valaki erről mást gondol akkor annak a témáját be kell zárni.
Tipikus az én kertem a legzöldebb és ha a szomszédé is ugyanolyan szép, akkor inkabb éjjel átmenne, hogy tönkretegye a másik tulajdonát, mert nem tudja elvíselni, hogy másnak legyene valami hasonló.
-
#3348 a tescoba annyi -
#3347 bf bad company 17, elnezest -
#3346 18-20k? najo te is el vagy tevedve erosen... -
#3345 Én már rég ezt teszem Rajtad. Nevetséges, ahogy felhúzod magad és flamelsz orrba-szájba. :) -
#3344 ezért nem értem h mit kell itt okoskodni sok hülyének:S -
#3343 Ez így van, 50k a konzol amivben nincs vinyó, amiben van az 70-80.
A konzoloknál sosem maga a konzol ami hozza a pénzt hanem a játék, ami darabonként kb 18-20k. Interneten keresztüli játékhoz kell alapvetően egy netkapcsolat + live (ergó 2x fizetsz netért) havonta.
Az új boxokat ráadásul (tudtommal) nem lehet chipelni, flashelni mivel az egészet kiöntik műanyaggal, szal ha valami elromlik benne akkor full csere. -
#3342 igyvan...es nem tudok kozos (crossplatform) szerverrol... -
#3341 nemde PC-n mindenki egérrel+billel tolja multiba, konzolon meg kontrollellel