17438
  • [Jakuza]
    sry
    *akad=fakad
  • Istencsászár
    A steam jó dolog, csomo gém van rajta fillérekért.
  • [Jakuza]
    Mas, nehez osszehasonlitani a ket dolgot.
    Lenyegesen olcsobb egy PCre egy hasznalt jatek, meg ha huzonevrol is beszelunk.
    Meg lehet nezni aruhazakban es mas helyen is hogy akar lehet 999 vagy 1999 forintert hozzajutni jo jatekokhoz is egy kis ido elteltevel.
    Ez a konzolnal nem igy van. Egy nagy nev egy ev utan is sokkal kevesebbet veszit az ertekebol, de ez az uzletpolitikai szempontok miatt van igy.
    Innen is akad nem csak a warez miatt a nagy elteres a bevetelek kozott.
  • Istencsászár
    valóban... amugy 10400 a gamén:)
  • Krinyo
    én mostanában sok játékot veszek steamen keresztül, nem foglalja a helyet, van kedvezmény, ráadásul a legtöbb játék 3k-ba kerül. Én igy vettem meg pl a tf2-t
  • gazgoblin
    ha ramjon megint akkor mar megveszem nyomott aron 5-6 ezresert es a vegen (becsereles +2 ezer volt mondjuk) lesz a vegeredmeny 7-8 ezer

márha ramjon...ha meg nem akkor viszont jatszottam vele 2ezerert...
  • theone91
    Detto.
  • Krinyo
    de a cod4 az olcsó helyen még mindig 14k :D
  • Zóanagyvarázsló
    nem vagyok gyujto...gondolom a pc-s se tartja meg a jatek iso-kat

Dehogynem, nekem is a dobozos példányaimról készített backupok foglalják a legtöbb helyett a HDD-n, lényegében másra ki sem használnám a prevgen méretű merevlemezeimet sem :)

a megvett pc-s game a nyakamon marad mert keptelenseg hasznaltan eladni (keves marha van aki nem warezol es az is zsir ujat vesz nem hasznaltat)

Ez csak részben igaz, ha megfelelő helyeket nézel, láthatod, elég sok használt játék talál gazdára. Nehézséget inkább a CD-kulcsos játékok értékesítése jelent, illetve a gyors áresések miatt egy idő után nyilván nem lehet vagyonokért eladni.

Szóval ennyire messze enmr eméyntelen a helyzet, de tény, a PC-s játékpiac jobban kedvez a gyűjtésnek, a konzolos pedig a cserélgetésnek. (Leszámítva, ha az ember 1-2 éves lemaradással játszik, akkor már árában el elhet adni a játékokat.)
  • bardocz
    Akkor mégszebb:D
  • bardocz
    Az szép.
  • Istencsászár
    Bocs benéztem 11 ezer a Fable II Limited Collectors Edition :) a sima 9 körül kb...
  • Istencsászár
    kint pár ezressel olcsóbban a Fable kettő 11 ezer onnan.
  • bardocz
    Inkább megtartom amit megvettem már,hátha később rámjön a játszhatnék;)
  • gazgoblin
    platinumnal 11900,-
  • bardocz
    Na,akkor lehet nem fogok várni annyit semmire:D
    Fable2
    LotR Conquest
    MotoGP'08
    Ez a három érdekel most,kiváncsi vagyok itthon mennyiért kapni majd,meg kint menyiért.
  • [Jakuza]
    Na akkor most linkeldd onnan A PC jatekokat is mindossze 10-15 fonttal olcsobb, szoval akkor el a 30%-os kulonbseg a ket tipus kozott vagy sem ?
  • gazgoblin
    angliabol kell rendelni mert az ugyanaz a regio...

game.co.uk-rol szoktam rendelni megbizhatoak es eddig minden megjott

de jobban jarsz ha itthon veszel jatekot es becserelgeted ugyanott (hacsak nem vag gyujto)
  • [Jakuza]
    Na majad akkor az MGS4 arat is linkeld majd be. :D
  • bardocz
    GTA4 13 újonnan.Gépre mennyi lesz?Ugyan ilyen áron adják majd szerintem,max 2-3 ezerrel olcsóbb.
  • theone91
    De így sem veszitek... :D
  • Chocho
    Olyan is...
  • Istencsászár
    Cdgalaxis nem konzol üzlet... nem a hazai multikból meg 1-2 lehúzós üzletből kell kiindulni.
  • Krinyo
    Tévedés. Elavult csak akkor lesz ha nem képes megfelelően futtani egy játékot. videókarik meg szinte havonta jelennek meg, nem kell a legujabbat venni állandóan
  • Istencsászár
    600ft?:) de Goblin neked megtudja mondani ő sokat rendel.
  • gazgoblin
    nem en mondok mast hanem az arlista:
    akár itt

amugy meg 40 font kint egy jatek (pk masik 3font 4darab jatekra mondjuk ITT)

szoval 11-12 ezer pk-val egyutt
  • Istencsászár
    a pécés gém pedig 10-12, egyedül a Spore az ami 13 most.
  • bardocz
    És mennyiért szállítják ide?És a régiós baromságtól függetlenül ugye menne a dobozomon?:D
  • Krinyo
    live kell hozzá ami megint csak pénz, tudtommal alap nettel nem megy. Miaz hogy hol? Akármelyik játékboltban. itt és itt
  • bardocz
    1 hónap alatt még nem avul el;)
  • [Jakuza]
    AZ mar nem egy eves jatek PS3-ra ? :D
  • Istencsászár
  • theone91
    "képesek várni pár hónapot amíg a csúcs kategóriás videókártya ára lezuhan"

Igen de akkor már elavul...
  • bardocz
    http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=469
    Rossz a link
  • Istencsászár
    Ez egy nagy baromság...

Nézegesd...
  • bardocz
    Húzónévnek húzónév.És menyibe is kerül?
  • Chocho
    Nem biztos. Neked pl. nincs szükséged a PC-s játékokra, ezért is oltod itt a PC-t. Más okod nem igen van.
  • Istencsászár
    assassins creed kérlek szépen ujonnan a game.co.uk-ról 5-6 ezer:)
  • [Jakuza]
    Onnan veszi, hogy egy uj huzonev ara bizony 16k korul van, hiaba is akar barmit mondani mas.
    Ez egy PCs jateknal 12-13.
  • bardocz
    Jaja,nem az 576-os árakból kell kiindulni:)