17438
  • Chocho
    Olvass vissza... vagy tudod, mit? Ne is! Felesleges... nincs értelme, hiába magyarázza a dolgot az ember.
  • Chocho
    A PC szvsz mindig megmarad majd a játékosok egy bázisának. Ez más élmény, olyan, amit a konzol nem fog visszaadni, hacsak végképp PC-vé nem válik. Az azonban még hosszú idő.
  • theone91
    Vhááá... rosszat emeltem ki... Ezt akartam...:

"konzol mindig is a pénzesebb emberek játéka marad - a PS2 óta mindenképp"

• [Jakuza]
    Mutassak neked vadi uj 4850est brutto 32-35 ezerert ? :D
  • gazgoblin
    pc minden lakasba kell..(en is laptoprol irok)
  • theone91
    Update: Újonnan!
  • theone91
    "Az általa használt példa tanulsága pedig az volt, hogy ha egy fiatal, keresettel nem rendelkező tanuló azt mondja a szüleinek: "PlayStation 3-at akarok", nem fogja érdekelni őt az ár."

\ö/
    42 ezer forint a 360... Annyi egy "töbhónapos" videókari ára... :\
  • [Jakuza]
    Na igen az ilyen osszeroffeneseknek oriasi elmeny hatasa van es nem csak a konzolosoknal, hanem pl LAN partyn, de meg ventrilos netes jateknal.
  • Krinyo
    én például konzolban azt szeretem hogy ha jönnek haverok, lehet inni és röhögni a kanapén, miközben játszunk. De amikor csak egyedül akarok valamit jatszani, filmet nézni ráadásul közben fut msn, fórum, na meg még töltök is, akkor ofc pc. Egyedül engem nem köt le semmilyen konzol játék, mutliban fpsezni mmozni, közben fut ventri...nekem ezt jelenti a pc. És megmondom őszintén kihasználtság/ár/érték arányban a konzol nekem kibaszott drága.
  • gazgoblin
    remelemis :DDD
  • gazgoblin
    de nem akarom..elvagyok kenyelmesedve marcsak egy cumi hianyzik a szambol :DDD
  • Istencsászár
    Bugok eddig is voltak a játékokban, de az internet csak ebben a generációban kötelező és kiépített, igy a peccselés pofon egyszerűen megoldható... és ezek a játékot javítják 1-2 helyen, nem pedig komplett kompatibilitási problémákat oldalanak meg mint egy pécés peccs 50%ban.
  • Krinyo
    emiatt, amiatt, bocs de idegesít :D
  • Bucser
    a pc-k hátránya nem az hogy a hardver diverzifikál, hanem hogy nem egységesen használják ugyanazon API utasításkészletét sem.

Ezt akatrja a PCGA megszűntetni középtávon.
  • Chocho
    A konzol "elpécésedik" (ijj, de rossz volt ez!). Ezt évek óta hajtogatják az okosok.
  • gazgoblin
    en tuti nem...en csak rohogok a sok talajtextura vadaszon es max huzom az agyukat
  • Bucser
    lemezcsere vagy chapter install FTW...
  • Krinyo
    nem kell elgagyizni semmit, megveszel egy jo procit meg alaplapot és innentől kezdve max a videókártyát kell cserélni pár évente, azt meg jó helyen, beszámítással olcsóbban megkapod mintha vennél 3 konzol játékot. Windowst miért is kéne ezért újrarakni? Ha meg nagyon akarod ott a partició, 15 perc alatt kész az új win.
  • Chocho
    Nem minden esetben. Ahogy a konzolnál is van jobb és rosszabb, igényesebb és igénytelenebb játék, úgy a PC-n is. Ergo ha csak jó játékokkal játszom, akkor máris lényegesen kevesebbet költök, mert azokat többnyire megírják olyan odafigyeléssel, hogy ne akadjanak mindenen. Nem olyan vészes ám a PC helyzete, mint elsőre látszik... :)
  • Bucser
    LOL

A Másik topicban egymást ölitek basszus, hogy melyik multiplatform a szebb.

Ennyire kétkulacsos ne legyél már.. itt ez számít, amott meg a másik.

• NEOreg3
    "veszek egy konzolt belerakom a jetekot es kesz..."

mennyit is kell telepíteni act-ok közben MGS4-ben, vagy pl a DMC4-ben? tudom tudom ezek csak kivételek, de már régen nem érv a kényelem a konzolgéming mellett
  • [Jakuza]
    Meint tevedesben vagy, mert azt gondolod, hogy en ezt a konzolok hibajanak rovom fel, pedig nem igy van.
    Leirtam mar szamtalanszor, a konzolok komolyabbakk lettek, a jatekok is komplexebbe valtak, raadasul a jatekfejlesztoket a tulajdonosok ostorral utik szinte, hogy minneel hamarabb kiadjanak egy jatekat, mert a bevetel fontos szamukra es ezert barmit megtesznek.
    Eppen ezert kevesebb teszteles utan adjak ki a jatekokat es nem csak a konzoloknal, hanem a PCn ugyanugy.
    Raadasul a PCknek van egy nagy hatranya ebbol a szempontbol tobb tizezerrel tobb kulonbozo hardveregysegre kell az optimalis programot megirni.
    De a lenyeg a mondanivalomban az volt, hogy vege az edes almoknak, ahol lelehetett irni egy konzolos topikban a PCsekrol, hogy ugyanmar kerem bugok vannak nalatok nalunk nincsen, ezert vettem konzolt, hogy a patchek es hasonlo telepitesektol megovjam magam.
    Ezt pedig mi PCs jatekosok mar evekkel ezelott megjosoltuk, hogy a komplexivitas es a konzolok PC iranyba tolasa ezt fogja eloidezni.
  • gazgoblin
    ez valoban jo dolog...csak nekem a grafika pont nem a legfontosabb (annyira tuti nem hogy ezmiatt pluszpenzt kiadjak vagy gepetszereljek)
  • Istencsászár
    Ha valaki pécén olyan gémeket játszik melyek konzolra nincsenek akkor egyértelmű a fejlesztés minden más esetben nem...
  • Bucser
    főleg a brickesítő updatek után (mind M$ mind PS3 esetén... viva Wiii
  • Bucser
    bocsi, de miért is felesleges??? Mert más az ember igényszintje??

Eléggé beteg ez a látásmód, hogy amit te feleslegesnek tartassz az felesleges másnak is..

Te nem akarsz megértem. de nem felesleges a gépfejlesztés hisz a haszna az, hogy általad soha nem tapasztalt felbontásban AA és AF mellett lehet játszani amit te a konzoloddal soha nem fogsz.

• Istencsászár
    Miért kötelező? vagyis nem kötelező de ha nem vagy képben akkor jöhet az options menü:( nomeg az optimalizálatlanság...
  • gazgoblin
    en ennel kenyelmesebb vagyok...veszek egy konzolt belerakom a jetekot es kesz...

nemhogy elgagyizom a regi konfigot utana meg osszegagyizom az ujat telepitgetem a windowst meg a drivereket frissitgetem...a jatekot az optionsben kezdem mert akadni fog/jobban felhuzom stb.
    a megvett pc-s game a nyakamon marad mert keptelenseg hasznaltan eladni (keves marha van aki nem warezol es az is zsir ujat vesz nem hasznaltat)

konolz...kenyelem...öregvagyok mar a PC-hez...
  • Chocho
    A PC-re miért felesleges a költés? Ésszel kell csinálni, mint ahogy Ti is azzal jöttök, hogy "jó helyen" kell játékot venni...
  • Krinyo
    a pc-snek nem kell konzolos játékárakkal számolniuk, ezért jut pénz a fejlesztésre, ami szintén olcsóbban meg lehet úszni a régi gép beszámításával
  • Istencsászár
    De a felesleges pénzköltés sem az.
  • Bucser
    "1-2 ezerrel drágább, nabumm... a géming nem a szegények szórakozása"
  • Istencsászár
    Mert nekem 6 évig nemkell egy figyinget sem költeni a gépre, amig a pécére komplett felújítást kell...
  • Bucser
    LOL

AKKOR MEG MI A FASZÉRT JÖTTÖK AZZAL AZ ÉRVVEL, HOGY A PC GAMING DRÁGÁBB MINT A KONZOLOS

ROTFL
  • gazgoblin
    köszi
    lehetne javitgatni rajta de jo ez igy is
  • gazgoblin
    mindig elfelejtik azt hogy a konzolos jatekok jobban tartjak az arukat (ez miatt pl en 1-2-3 ezer rafizetessel szoktam becserelgetni oket)

nem vagyok gyujto...gondolom a pc-s se tartja meg a jatek iso-kat
  • Istencsászár
    fejlesztői bakik, de mondom 5secnél tovább nemtart... amugy sokan irták hogy a gta4 hibás volt, nemtudom de nekem 20 óra játék után sem volt semmi baja... és ez csak pár játék, ebből kettő rockstar, mindig is tuduk hogy programozásban van hova fejlődni a srácoknak.
  • Bucser
    mikor lesz konzolra tycoon és stratégia játék?? a csontratégiákról nem beszélve??

Meg ugye a szimekről és egyebekről.. ne a magad árkádba begyöpösödött világodból indulj ki kérlek.
  • Prince23
    Jó lett a banner!
  • rumkola
    leveszem az egér sensijét 1-re
    akkor szerinted már reális is, mivel elértem a kontroller sebességét...
    :S