17438
-
Zóanagyvarázsló #3540 12k volt megjelenéskor, legalábbis én futárral együtt fizettem érte 13k-t. -
#3539 Érdekes, a fejlesztők és programozók (pl. John Carmack) nem ezt mondták. -
Zóanagyvarázsló #3538 Inkább 8-12k, rétegjátékok (orosz TBS-ek, kalandjátékok) pedig 4-5k körül nyitnak.
De ez már részletkérdés. -
#3537 Egy kis izelitto milyen egy archon kilovese, milyen reakciokat valt ki egy capital kill. ;))))
http://dl.eve-files.com/media/corp/cybercop/archon.avi -
#3536 Ps2nél nemvolt ellenfele... az X később jött, csak annyival volt jobb hogy erősebb volt hardwerben és szebbek voltak rá a multik.
Ps3 nem erősebb mint az X360... hosszú táv ide vagy oda. -
#3535 assacreed, mass effect, gears...hagyjuk a ps3 vs konzolt koszike -
#3534 Igen, de tegyük hozzá, hogy a Sony a PS2-nél már jól bevált üzleti stratégiát veti be a PS3-nál is. Eleinte kevés játék, nem nagy third-party támogatás, stb. Viszont nagyon erős masina rengeteg tartalékkal, s kivételesen hosszú élettartammal. Ergo a PS3-nál eleinte mindegy volt, hogy kevés a játék. Kutaragi tudta, mit csinál. -
Zóanagyvarázsló #3533 persze ez is "sok" egy BD lejatszos, medialejatszos (igen divx is) konzolert amire fel evvel hamarabb jonnek ki a jatekok mint pc-re
Mondjuk a multiplatformok ritkán szoktak ennyit késni*, ez inkább a Boxszal való összevetésben állná meg a helyét.
*DMC4 és GTA4 igen, de akkor fel lehetne fújni az Alone in the Darkot vagy a BioShockot, netán a demagógiát egekbe emelve az Obliviont. Szóval inkább a PS3-mal ezt ne! ;) -
#3532 Majd ha rakapsz a PvP izere, akkor onnantol kezdve fogsz zuhanni a lejton. :D
Egyszeruen evekig megunhatatlan egy jo kozossegben es meg egy jatekban nem talalkoztam olyan adrenalin lokettel, amit a PvP okoz, pedig jo par jatekkal talalkoztam mar. -
#3531 bár én eddig csak fúrtam :D -
#3530 akkor raven -
#3529 Szolj ha megvetted es kilojjuk.
Amugy szvsz Rokhot felejtsd el, nem egy jo hajo ezer jobb van nala. -
#3528 Egy barátom csinált, de alig akadt ellenfele... mindenki gyűjtögetett, spoilozott, de arra már nem volt hajlandó, hogy a harcosát fejlesztve pvp-be kezdjen... nekem legalábbis ez lett mesélve. Mindenesetre letettem a GW-ról. Sajnos időm sem engedné nagyon a komoly MMO játszást. -
#3527 Pedig sajnos az. -
#3526 Istencsászár írta,hogy a pk 600 forint kb angliából. -
#3525 E-bay interkontinentális. Igaz, már nem emlékszem honnan volt az óra. Viszont ha még csak közelről rendelsz is, a kb. 8 ezer forintos játék máris 11 ezernél van... közel az itthoni árhoz. Akkor meg már minek a macera? -
#3524 hát én rokhra gyűjtök :D -
#3523 Nem tudom ott mit féltenek,főleg,hogy lehetett direkt pvp karit csinálni. -
#3522 Franz? ;) -
#3521 Eve Online.
Mint mar mondtam ket havi befizetes utan, kitermelheto a jatekban legalisan a GTCre valo amivel megvalthatod a 2 honapos jatekodat egy online gameben. Aztan usgyi fel a haverokhoz ventrire es irany a PvP. :D
E-peen kill statisztika -
#3520 Én azt nem értettem, hogy pl. a kereskedőnek mi értelme van. Akárkivel beszéltem, mind csak szidta. Mondták, hogy dög unalom, de mégsem pvp-zik senki, mert féltik a drága cuccaikat... hát szép. Milyen MMORPG az ilyen? A WOW viszont túl drága és persze függést okoz. Tiszta kokain. :) -
#3519 De ebay ha jól tudom amerika.Európán belül nem olyan drága a szállítás. -
Zóanagyvarázsló #3518 Eppen ezert kevesebb teszteles utan adjak ki a jatekokat es nem csak a konzoloknal, hanem a PCn ugyanugy.
Azt hozzá lehet még tenni, hogy egy mai játék ezerszer több tesztelést igényel, mint mondjuk annak idején Street Rod. Több ah ibalehetőség, és így több is marad benne. Manapság ez már elkerülhetetlen, az igazán nagy baj az, amikor nem csupán egy-két apróság marad benne, hanem tényleg béta állapotú "mocskot" kap a vásárló. -
#3517 Még az sem megoldás, ha külföldről hozatod be, mert a szállítási díj is irreálisan magas. Nem olyan régen kinéztem egy használt, volt KGB-s karórát e-bay-jen. Olcsóbban adta a tulaj, mint bármely magyar oldalon (20k volt, azt hiszem), de a szállítás 30 ezer lett volna... -
#3516 Amíg jó csapatban voltam,addig jó volt a játék.De miután mind a 3 részt végigtoltam legalább 1x(egyiket kb 6x),azután már unalmas volt,a csapat meg nem volt hajlandó PvP-zni,pedig már rank 3 voltam. -
#3515 A GW-zal én is ismerkedtem kicsit, de végül letettem róla. Maradt a LineAge II és a DragonNetwork szerver. :) -
#3514 Igen ez a szomoru az egeszben.
Ha megakarsz venni itthon egy igazan jo jatekot jatekot kifizetheted egy alapfizetes 15-20%-t, kint pedig a 1-2%at.
De hat sajnos ez van. -
Zóanagyvarázsló #3513 Tényleg nehéz.
Viszont külföldön gyorsabban esnek a konzolos árak, és világszinten ugye nem a magyar tartósan magas árak a mérvadóak. (Na meg aki tájékozottabb, az idehaza sem a legdrágább boltokat vastagítja.)
Meg lehet nezni aruhazakban es mas helyen is hogy akar lehet 999 vagy 1999 forintert hozzajutni jo jatekokhoz is egy kis ido elteltevel.
Ez még egy nagy különbség, gyakorlatilag konzolon nem létezik ilyen szinten budget kategória. 10k-ból "pofátlan" módon lehet venni pár hónapnyi szórakozást, csak még egy jó nagy szatyor kell... -
#3512 Nekem gépre Witcher CE volt 14 asszem.De ha a 3 GW-t veszem,az 21k volt.De abba bele is öltem 1000óra fölött lazán. -
#3511 Nekem eddig PC-n a San Andreas gyűjtői változata került a legtöbbe. Az 13 ezer volt. Bár jól jártam, mert anno a CD Galaxisba véletlenül hamarabb érkezett meg egy szállítmány a játékból, mint a hivatalos európai megjelenés. :) -
#3510 Eddig egy játékomat vettem 14k felett, de ahoz adtak egy komplett kártyapaklit és egy nagyfelbontású usb kamerát álvánnyal (Eye of the judgement). Az így volt 25... -
#3509 És az a szörnyű,hogy ehhez kint 6-10x annyi pénzt keresnek... -
#3508 valamelyik nap nézegettem macbook-okat, és ami nálunk 300k az külföldön 150k. -
#3507 Szánalmas. De ez már eszközökre is igaz. Bécsben két éve vettem egy 1 gigás mp3 lejátszót, 10 ezerért. Akkoriban itthon 15-20 között mozgott ugyanaz. -
#3506 Airsoft:
hongkongban az én fegyverem újonnan 10.000,itthon 20 fölött. -
Zóanagyvarázsló #3505 Nyilván mainstream címekben gondolkodsz - és ipar szinten azokat is édemes a vita tárgyává tenni, de ha ehelyett foylamatosan kevered ezt a fogalmat a minőségivel, akkor ez csak további félreértésekre ad okot - vagy éppen nem vesznek komolyan.
Egyébként nem értek egyet, sok-sok éves tendenciákról van szó, nem az elmúlt egy évben fordult a világ.
- Witcher helyett van egy extra NWN2 kieg, illetve nayg RPG-eső jövőre várható, a műfaj hosszú fejelsztési időt igényel, ez van, átcsúsznak a jövő évre a nagyobb címek (lesz viszont multiplatform Fallout 3)
- multipaltform BioShock helyett lesz multiplatform Dead Space
- multiplatform CoD 4 helyett lesz multiplatform CoD 5 (és valószínűleg jóval kisebb sikere lesz)
- Crysis helyett lesz Crysis: Warhead (+ Crysis Wars), talán kevésbé számít már techdemónak, de ha "megjavítják" a multit, akkor ak ieg még nagyobb durranás is lehet az alapjátéknál
- STALKER helyett lesz Clear Sky
Ezzel most nem a PC-s és a konzolso kínálatot vetettem össze, nem ezeket a játékokat tartom feltétlenül a legérdekesebbnek, csak a kínálat hasonlóságára akartam utalni. Nem egy év alatt állnak be nagyságrendnyi változások. -
#3504 Jah kint minden olcsobb csak magaban a szamitogepes cuccok kozott is jo 15-20% a kulonbseg, mondok egy peldat
Kint egy 9600GT 15k itt 20 folott egy 4850 kint 25k itt 32-25k.
-
#3503 "Innen is akad nem csak a warez miatt a nagy elteres a bevetelek kozott."
de az eladott példányszámok nemhazdunak... -
#3502 ja ha külföldön nézzük a noti is féláron van :) -
#3501 Azért azokra az árakra nem pár hónapot kell várni,hanem inkább pár évet.