17438
  • NEOreg3
    pedig az egér az Isten:)
  • gazgoblin
    milyen önbecsapás? en jol elvagyok konzolos fps-el? vagy folyamatosan atbaszom magamat? LOL nevicceljunk mar

azert lett ilyen hosszu mert sok a fasz aki szerint az eger az isten
  • Balumann
    jah és
    "Azt valszeg összehasonlítási alapod sincs, mert gondolom még egy joy-t nem fogtál életedben a kezeid közé."
    Hát, joy-t fogam már kezembe, mivel nekem is van. De abban igazad van, hogy konzolt még csak boltban próbáltam... Nem igazán érdekel, mert nem unatkozok a PC-vel, mint azt is már írtam, megvagyok a jelenlegi játékokkal, sokat multizok, zenét hallgatok, forumozok, mindig találok neten érdekes olvasnivalót, és még sok dolgot csinálok. Ha nem találod értelmesnek a hozzászólásomat, csak személyeskedésnek, akkor benned van a hiba.
  • Balumann
    "Nem a gépről, és nem a játékról, és nem a stílusról van szó.
    Én kijelentettem régebben sok-sok hozzászólással ezelőtt, hogy idén már érezni lehet, hogy ba...ttul elhanyagolják a pc-s társaságot."
    Miért, mi van elhanyagolva PC-n játékokon kívül?
    Nem stílusról van szó? Hát pedig bizonyos tipusu játékoknál egyátalán nincs jobban elhanyagolva a PC a konzolnál.

"mivel ti szerintem nem olvastatok vissza 2-3 hozzászólásnál többet, ezért a kedvetekért utoljára elmondom, remélem érthető leszek."
    Kicsivel több volt az (sajnos) mint 2-3 hozzászólás. Pont elég, hogy ne értsek pár dolgot, amit meg értek azzzal meg ne értsek egyet.

"csúsznak játékok, nem jönnek pc-re, és ha jönnek, akkor később, sokszor 1 évvel később és rengeteg hibával, ami eredetileg konzolon nem tapasztalható." Hát én maximum grafikai meg optimalizálási hibákról tudok, de mondjatok már néhány nagyobb hibát, amik csak PC-n vannak, konzolon nem, légyszi.

"Háát a te hozzászólásaid a személyeskedéseken kívül nem sok értelmes dolgot tud felmutatni, úgyhogy menny szerintem aludni.."
    ...? Ezek elég szánalmasak neharagudj.

"Te most olyanoknak nyomod a szöveget, meg azokkal értesz egyet, akik ilyen hozzászólásokat nyomattak a témába: ..."
    Én olyanoknak "nyomom" a szöveget, akikkel nem értek egyet, és olyanokat írnak mint te. :)

"Gondolom akkor te is olyan lehetsz, aki beül a monitor elé, és nem lát ki mögüle, hogy a világban mi a helyzet."
    Kiváncsi lennék mi alapján gondolsz ilyeneket egy ilyen vitából.

"És még megemlíteném PL. a nemrég kijött Code Of Honor 2-őt ... csak ez egy példa volt arra, hogy visszafelé is tudnak fejlődni néhányan"
    Mihez képest fejlődött volna visszafele? És ahogy más is írta, semmi értelme nem volt ezt megemlíteni.

"Ezért örülök itt sg-n, az ilyenek mint te beugranak:
    "Háát most megmutatom ki a faszagyerek"...stílusba."
    El kellene gondolkodni végre hogy miért ugat be mindenki neked, átolvasni és átgondolni a saját üzeneteidet. Már máshol is vitatkoztunk, de reménytelen vagy...

Én szeretek vitázni (bár inkább értelmesebb témákban és értelmesebb emberekkel, akik tudnak normálisan fogalmazni, írni, tájékozottabbak, és nem aludni küldenek ha nem tudnak ellenérvelni.)
  • bardocz
    Max annyi az egész,hogy konzolon picit tovább tart megtanulni jól játszani.
  • Istencsászár
    Ugyan olyan jó mint pécén, mondom én aki csézik pécén nap mint nap, és halo3azok konzolon...

Neked lehet önbecsapás, de ameddig pár fpst nem játszottál végig konzolon, és multiba sem játszod addig nincs miről beszélni... anno mikor leültem fél órát fpsezni néha nekem is szarvolt mert nemtudtam mit kezdeni vele, de ez is olyen dolog amit meg kell tanulni, utána tök természtes dolog.
  • rumkola
    mint írtam van konzolom, tudom milyen azon FPS-t tolni

egy oldalas írásban meg azt bizonygatni hogy hűdejóóó...
    szerintem ez önbecsapás

• DarkSector
    Konzol fps-ekkel mi lehet a gond?
    Maga a játék, vagy az irányítás?

A Condemned például szar volt???
  • DarkSector
    Ne haragudj te se, de a lényeg a hsz-odban van:
    " de a te hozzászólásaidat nem is olvasom el,"

Jelzem ezek csak példák.
    Code of honor én is vágom, hogy nem 1 crysis kategória, mert ismerem annyira a játékokat, csak ez egy példa volt arra, hogy visszafelé is tudnak fejlődni néhányan.
    Mert szerintem French legion jobb volt ettől sokkal.
  • gazgoblin
    itt es ez korul olvasgass:
    752-es hsz
  • rumkola
    jó, ebbe tényleg ne menjünk bele

:DDDD
  • rumkola
    ne haragudj meg, de a te hozzászólásaidat nem is olvasom el, most is csak azért mert megláttam a nick-em...

dobálózol itt a code of honor 2-vel
    ez nyilvánvalóan egy BUDGET játék, ha annyi eszed van, hogy ilyet lewarezolsz utána meg itt sírsz, akkor veled van a gond szerintem...
    ezek a játékok általában valamilyen sikercím lekoppintásai, gyenge gépeken is jól futnak valamint szigorúan 18 év alattiaknak valóak...
  • gazgoblin
    majd jon valaki oszt felvilagosit minket...
  • gazgoblin
    Fps temaba nem kezdenek bele megint

eleg legyen annyi hogy nyugodtan elkepzelheted konzolra is (ahogy tette ezt pl tobb mint 8 millio halo3 vasarlo)

meg lehet szokni ahogy az eger+wasd-ot is meg lehetett
  • bardocz
    FPS simán játszható konzolon is:) Amíg nem játszasz vele pár órát,addig elképzelhetetlen csak:)
  • DarkSector
    Nem vágom a fejlesztést.
    Próbáltam játékokat, begyüttek bizonyos játékoknál a brutálnagy falak, meg OBJEKTUMOK a játékban és ez nekem elég volt.
  • rumkola
    Ezzel egyet értek valamennyire.

PC - rts, fps, mmo /ezek elképzelhetetlenek számomra konzolon/
    Konzol - minden más

Konzolon nyilván azért vannak verekedős és party játékok, mivel az egy otthoni, egész családnak szórakozást nyújtani tudó dolog. PC elé nem fog leülni 3-4 ember tekkenezni. :)
    Ezért is van itthon konzolom, ha átjönnek a haverok sörözni akkor sokszor előkerül egy kis bunyós vagy autóversenyes játék.
  • DarkSector
    Jah és akkor a demo-kat még had ne kelljen említenem!!!!!!
    Régebben nézzétek meg hány játékhoz jött ki demo????!!!!

Na most is legalább annyi, csak konzolokra.
  • gazgoblin
    hogyhogy kifogasolhato allapotban? nem pc-n fejlesztik a jatekokat konzolra? (tudom devkit meg ilyenek de azert megis)

(nem ert ehhez a reszehez csak temat keres)
  • DarkSector
    Mindegy nekik 2-3stílus elég. mászkálós nem kell, de ami kijönne, és jó lenne, az is csúszik, meg kifogásolható állapotban.

Réggebben is így volt?
    Mert én nem így emlékszem.
  • DarkSector
    Rumkola+Blaumann

mivel ti szerintem nem olvastatok vissza 2-3 hozzászólásnál többet, ezért a kedvetekért utoljára elmondom, remélem érthető leszek.

Nem a gépről, és nem a játékról, és nem a stílusról van szó.

Én kijelentettem régebben sok-sok hozzászólással ezelőtt, hogy idén már érezni lehet, hogy ba...ttul elhanyagolják a pc-s társaságot.

És ez a P.O. csak egy példa arra amit mondtam.

És azt is mondtam, hogy mióta az a mizéria volt a Crysis-al, azóta megy ez a dolog, csúsznak játékok, nem jönnek pc-re, és ha jönnek, akkor később, sokszor 1 évvel később és rengeteg hibával, ami eredetileg konzolon nem tapasztalható.

És még megemlíteném PL. a nemrég kijött Code Of Honor 2-őt.

Ez csak egy játék, de példa arra, hogy egy kiadó+fejlezstő, hogyan képes alulmúlni magát!
    Nézzétek csak meg a topic-ját.
  • gazgoblin
    mert a tema mar regen lezerult...
    ha van is jatek PC-re az max RTS meg MMO...

a tobbi mind multiplatform vagy shovelware

ritka szinfoltok: witcher, stalker dio3, SC2

mar a battlefield is atkoltozott konzolra

PC-n a DMC-ken kivul nincs ertekelheto megyek gyakok kombózok játék...
    (ninja gaiden, onimusha, vagy a most erkező force unleashed) azok is jobbak kontrollerrel (persze megoldhato pc-n is de mindek szenvedni?)

-JRPG?
    -verekedős játékok?
    -party játékok?

a lenyeg hogy konzolon valtozatosabak a jatekok, több stilus van
    (sok esetben azt veszem eszre hogy nem a technodedózás (pl. crysis) vezérelte a játék készítőit hanem az hogy egy szórakoztató cuccott adjanak ki
  • High end PC #3238
    Nekem mára elég volt, napokban még biztos vissza-visszanézek

Üdv
  • DarkSector
    Háát a te hozzászólásaid a személyeskedéseken kívül nem sok értelmes dolgot tud felmutatni, úgyhogy menny szerintem aludni...
    Te most olyanoknak nyomod a szöveget, meg azokkal értesz egyet, akik ilyen hozzászólásokat nyomattak a témába:

"Final Fantasy - egy ugrabugrálos anime marhaság"
    Valami hasonlo volt, nem emlékszem.

Gondolom akkor te is olyan lehetsz, aki beül a monitor elé, és nem lát ki mögüle, hogy a világban mi a helyzet.

Kicsit körbe kéne nézni , olvasni híreket, meg egyebek.
    És nem azzal tölteni az idődet, hogy lehordast embereket, Olyan témában amiről ... ezekszerint halvány fogalmad sincs.
    Ezért örülök itt sg-n, az ilyenek mint te beugranak:

"Háát most megmutatom ki a faszagyerek"...stílusba.
    Azt valszeg összehasonlítási alapod sincs, mert gondolom még egy joy-t nem fogtál életedben a kezeid közé.

És jóvolna, ha hanyagolnál ahogy eddig is tetted, mert én nem emlékszem, hogy hozzádszóltam volna, vagy személyeskedtem volna veled EDDIG.......

na cső.
  • rumkola
    "rendkívül erős őszi-téli konkurenciával kellett volna megmérkőzzön"

Ezek szerint több és sokkal jobb játékok jelennek meg, mint ez a FEAR epizód (ami mellesleg engem sem érdekel,nem tartom húdejó játéknak), úgyhogy nem is értem mi a baj?
    :D
  • Balumann
    Szerintem annyira nagy eltérések nincsenek mint gondolod :) (az előbb egy kicsit mást mondtál egyébként megint, most megcáfoltad magad egy kicsit).

"Na és ... ERRŐL meg a hasonlókról papoltam eddig....hitetlenkedő barátom."
    És most higgyek? A FEAR eddig sem érdekelt, ez a project origin se nagyon érdekel, másrészt meg ki fog jönni csak késik.
  • rumkola
    nem gondolom egyáltalán, hogy képtelenek, de bármikor ha benéztem oda, csak gyerekes acsarkodást láttam
  • Balumann
    Szerintem ez vehető átmeneti állapotnak. Most jelentek meg a nextgen konzolok, most érdekük hogy ezek kerüljenek előtérbe. Aztán újfajta nextgen motorok jelentek meg (u3 engine), még ilyen kezdeti "beta" állapotban vannak szerintem.
    A mennyiség meg függ attól is, hogy milyen tipusu játékokat keresünk... Ha pl. a stratégiát nézzük, akkor melyik platformra jött ki több, igényes játék idén illetve tavaly? :)

De nem ez szokott lenni a vita tárgya, elég csak megnézné DarkSector néhány érthetőbb hozzászólását, vagy a másik topikba benézni.
  • High end PC #3232
    Én az égadta világon ebből nem érzek semmit sem, így ez nekem nem túl mérvadó indok, mint amit hozzád hasonlóan a legtöbb konzol párti is szajkóz. Több játékot veszek évente, mint például 10-20 éve, a legtöbbet PC-re, pedig nekem aztán minden féle current-gen konzolom is van.
    Kevesebb játék jönne? Kevesebb minőség? Nem tudom, én főként autós-repülőgépes szimulátor rajongó, és stratégiai játék rajongó vagyok, amiknek legalább értelmét is látom, mint szabadidőtöltésnek, és nem hogy egyre kevesebbet vennék évente PC-re, egyre többet veszek, és egyre jobbak minőségileg is, de hát fura is lenne, ha visszafele fejlődnének. Az én szemszögemből semmi minőségi, vagy mennyiségi csökkenés nincs.
  • DarkSector
    Bug az mindig is volt...és lesz is, de a 2 verzió közt nagy eltérések vannak.

Na és ... ERRŐL meg a hasonlókról papoltam eddig....hitetlenkedő barátom.
    Nézd meg....
  • gazgoblin
    marcsak azert bezaratnam ezt mert te pl azt gondolod hogy ott keptelenek az ertelmes beszelgetesre....
  • rumkola
    Hmm, majd te mindjárt bezáratsz egy 3000+ kommentes topikot...
    :DDD

Ennek úgy kellene működnie, hogy a konzolosok ott fröcsögnek tovább, itt pedig végre értelmi beszélgetés menne - az "én apukám az erősebb" helyett.
  • rumkola
    Minőség csökkenést aláírom, de ez konzolon is így van.
    A mennyiséget nem tudom, de 14 éve gépezem és szerintem régebben kevesebb volt a játék.
  • gazgoblin
    no comment...

amugy se kene ideirnom semmit mert van mar ilyen topik (csak pepitaban)
    ott is meg lehetne ezt beszelni szoval zarhato!
  • bardocz
    Lol,nincsenek rá értékelhető játékok Biztos azért veszi a buta nép ^^
  • palm pilot
    Nem csökken, épphogy nő. Több játékból több a selejt is - de a minőségi is. Konzolon meg eddig se nagyon voltak értékelhető játékok.
  • bardocz
    De ezt nekik hiába magyarázod.
  • gazgoblin
    az a szomoru hogy sok ember nem erti azt hogy nem arrol van szo hogy nincs pc-s jatek hanem arrol hogy evrol-evre csokken a minoseg es a mennyiseg

jo pelda erre pl az e3 meg ilyenek ahol egyre kevesebb a pc-s jatek
  • High end PC #3222
    Csak az SG-én megy ez 8 éve. Érdekes visszagondolni a nyolcvanas-kilencvenes évekre is, akkor is hasonló ment a személyi számítógépen játszók, és a játékkonzolosok közt, igaz, akkor még élőben ment a szócsata, még tisztán emlékszem pár akkori osztálytársra, akik folyamatosan vitáztak.
    Aztán ki tudja, külföldön talán már a hetvenes években is lehetett valami hasonló, hiszen akkor jelentek meg az első otthoni játékkonzolok, és az első otthoni személyi számítógépek, játékokkal.
  • High end PC #3221
    Egyet értek