17438
  • bardocz
    Pont a vinyótól fog elpécésedni.Olyan faszságokat irogattok,hogy borzasztó:D
  • Dante73
    Egyre több kiegészitő van hozzá, és úgy tünik (jelenleg) hogy a profit maximalizálása érdekében, ezek a választható alkatrészek tovább bővülnek. Tehát nemcsak vinyót, memóriakártyát, ilyen olyan kiegészítőket lehet majd kapni hozzá, hanem többféle videókari, processzor lesz választható hozzá. Pénz kérdése, melyikkel szerelve veszed meg, és előbb utóbb cserélhető is lesz.
    Mondom ez nem tuti, de a mostani tendenciák erre mutatnak. Gondolunk itt a már most többféle kiszerelésben kapható xBox-360-ra például.
  • Sanyix
    Talán mert ugyan azok az alkatrészek vannak benne, ugyanúgy van rá mindenrejó oprendszer.
  • Istencsászár
    Mitől lenne pécé, azért mert lehet rajta multizni meg van egy zárt letöltő központ?
  • [Jakuza]
    Barmi elofordulhat akar meg az is, bar ketlem, hogy mint celhardver osszemosodna.
  • Krinyo
    Na meg lassan már ott tartunk hogy a konzol nem is konzol, hanem inkább egy pc irányába elmozdult hibrid. El tudnám képzelni hogy a köv 15-20 évben a konzol mint olyan el fog tűnni, és ahogy mondtam valamilyen hibrid, vagy közös platform jön létre.
  • [Jakuza]
    A jovorol meg valami, annyian mondtak mar hogy haldoklik, amikor a Sony es MS megvette az igazi PC-s jatekok licenszeit es konzolos cuccot csinalt beloluk.
    Azt gondolta mindenki, hogy vege a dalnak, mivel a kovetkezo reszek jo resze nem jelent meg PCn.
    Nos, azota pont ellenkezo elojellel valtoztak meg a dolgok.
    A legtobb jatekot kiadjak PC-re ismet, sot olyanokat is amik tipikusan konzoljatekok.
    A vilag egyre jobban elanyagiasodott es a piac fo szereploi rajottek, hogy megjobban meg tobb bort lelehet huzni a jatekosokbol.
    Ezert gyakorlatilag mar a jatekok 60-70%-at mar minden platformon kiadjak, igazan nagyon keves az a jatek ami ne jelenne meg mashol.
  • joebacsi
    mi a fasz?
  • Krinyo
    ezt nee :D
  • Sanyix
    Áh ezt ismerem már :\

Mi a kotta?
  • theone91
    Csillagászatilag jó lesz?
  • Sanyix
    mi a pálya?
  • Chocho
    helyzet/situation
  • Sir Quno Jedi
    Mi a helyzet?!
  • Balumann
    Azt én is szoktam :D
  • Chocho
    Most nyomtunk egy barátommal egy adag Worms World Party-t... Mivel azonban a gépem most félkész, ezért nem igen. :D
  • Gerbill
    DarkSector megmondta, mi nem játszunk csak azt hisszük, mert csak kattintgatunk, míg ő valóban átéli:D
  • bardocz
    Amúgy ti játszani is szoktatok?Mert nem úgy tűnik:D
  • Pepsi Twist
    VAN jövője :)
  • Chocho
    Nagyon nem. Egyszer azt olvastam, hogy az évtizedének legsikeresebb játéka volt. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a mai világban mit fog elérni a 4. rész.
  • [Jakuza]
    Nincs mit.
    Amugy az Elitere visszaterve a 80as evekben tobb mint millios eladast produkalt.
    Azert azt gondolom ez nem semmi volt az akkori idokben.
  • Chocho
    Jajj de jó, köszönöm az infot! :)
  • [Jakuza]
    Hogy mi van az Elite 4-el ?
    David Brabenek most keszitik a The Outsider-t de kozben fejlesztgettek az Elite 4-et is, ami az osszes platformra megjelenik.
    Mihelyt kesz az Outsider teljes erovel csak az Ekite 4et fogjak fejleszteni.
    Ha minden igaz akkor 2009ben fog megjelenni.
  • Chocho
    Vigyázz, vigyázz, mert jön Istencsászár, és elmagyarázza, hogy kontrollerrel mennyivel életszerűbb videót vágni. :D
  • [Jakuza]
    Igen, le a kalappal. talan a legjobb amit lattam jatekosok altal elkeszitett videok kozul, pedig lattam mar parat.
    Mondjuk ettol szabadabb a PC ilyeneket lehet vele csinalni.
    Na de megyek is vissza Evezni, mert a mai kilott Thanatos keves volt. ;)))
  • Ry0K3N
    Elég szép emberes munka és átadja nagyon a hangulatot.
  • Ry0K3N
    http://hamachi.workforyou.hu/mho/index.php
  • [Jakuza]
    Mutassak valami jobbat ? :D
    Ezt a Mercenary Coalitionosok csinaltak a jatekbol frapselve.

http://dl.eve-files.com/media/corp/dire/Tortuga-Lacrimosa.wmv
  • KAMIONOS KOGYO
    inkább más típusut :)
  • Krinyo
  • KAMIONOS KOGYO
  • KAMIONOS KOGYO
    mindegy milyen típusu a játék(stratégia,akció,.....)
    csak MULTIBA is lehessen vele játszani.
  • Ry0K3N
    attól függ mivel akarsz játszani multiplayerben vagy milyen igényeid vannak?
  • KAMIONOS KOGYO
    ?
  • Ry0K3N
    hamachi
  • Ry0K3N
    te meg még a hybrid turreteknél :D
  • KAMIONOS KOGYO
    csá all
    nemtudtok 'MULTIPLAYERES JÁTÉKOK" fórumot?
  • Krinyo
    majd megtörsz a vallatásnál kutya :D
  • Ry0K3N
    pénzéhes kapitalista :D
  • Krinyo
    hitetlen :D