17438
-
#3660 Pont a vinyótól fog elpécésedni.Olyan faszságokat irogattok,hogy borzasztó:D -
#3659 Egyre több kiegészitő van hozzá, és úgy tünik (jelenleg) hogy a profit maximalizálása érdekében, ezek a választható alkatrészek tovább bővülnek. Tehát nemcsak vinyót, memóriakártyát, ilyen olyan kiegészítőket lehet majd kapni hozzá, hanem többféle videókari, processzor lesz választható hozzá. Pénz kérdése, melyikkel szerelve veszed meg, és előbb utóbb cserélhető is lesz.
Mondom ez nem tuti, de a mostani tendenciák erre mutatnak. Gondolunk itt a már most többféle kiszerelésben kapható xBox-360-ra például. -
#3658 Talán mert ugyan azok az alkatrészek vannak benne, ugyanúgy van rá mindenrejó oprendszer. -
#3657 Mitől lenne pécé, azért mert lehet rajta multizni meg van egy zárt letöltő központ? -
#3656 Barmi elofordulhat akar meg az is, bar ketlem, hogy mint celhardver osszemosodna. -
#3655 Na meg lassan már ott tartunk hogy a konzol nem is konzol, hanem inkább egy pc irányába elmozdult hibrid. El tudnám képzelni hogy a köv 15-20 évben a konzol mint olyan el fog tűnni, és ahogy mondtam valamilyen hibrid, vagy közös platform jön létre. -
#3654 A jovorol meg valami, annyian mondtak mar hogy haldoklik, amikor a Sony es MS megvette az igazi PC-s jatekok licenszeit es konzolos cuccot csinalt beloluk.
Azt gondolta mindenki, hogy vege a dalnak, mivel a kovetkezo reszek jo resze nem jelent meg PCn.
Nos, azota pont ellenkezo elojellel valtoztak meg a dolgok.
A legtobb jatekot kiadjak PC-re ismet, sot olyanokat is amik tipikusan konzoljatekok.
A vilag egyre jobban elanyagiasodott es a piac fo szereploi rajottek, hogy megjobban meg tobb bort lelehet huzni a jatekosokbol.
Ezert gyakorlatilag mar a jatekok 60-70%-at mar minden platformon kiadjak, igazan nagyon keves az a jatek ami ne jelenne meg mashol.
-
#3653 mi a fasz? -
#3652 ezt nee :D -
#3651 Áh ezt ismerem már :\
Mi a kotta? -
#3650 Csillagászatilag jó lesz? -
#3649 mi a pálya? -
#3648 helyzet/situation -
#3647 Mi a helyzet?! -
#3646 Azt én is szoktam :D -
#3645 Most nyomtunk egy barátommal egy adag Worms World Party-t... Mivel azonban a gépem most félkész, ezért nem igen. :D -
#3644 DarkSector megmondta, mi nem játszunk csak azt hisszük, mert csak kattintgatunk, míg ő valóban átéli:D -
#3643 Amúgy ti játszani is szoktatok?Mert nem úgy tűnik:D -
#3642 VAN jövője :) -
#3641 Nagyon nem. Egyszer azt olvastam, hogy az évtizedének legsikeresebb játéka volt. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a mai világban mit fog elérni a 4. rész. -
#3640 Nincs mit.
Amugy az Elitere visszaterve a 80as evekben tobb mint millios eladast produkalt.
Azert azt gondolom ez nem semmi volt az akkori idokben. -
#3639 Jajj de jó, köszönöm az infot! :) -
#3638 Hogy mi van az Elite 4-el ?
David Brabenek most keszitik a The Outsider-t de kozben fejlesztgettek az Elite 4-et is, ami az osszes platformra megjelenik.
Mihelyt kesz az Outsider teljes erovel csak az Ekite 4et fogjak fejleszteni.
Ha minden igaz akkor 2009ben fog megjelenni. -
#3637 Vigyázz, vigyázz, mert jön Istencsászár, és elmagyarázza, hogy kontrollerrel mennyivel életszerűbb videót vágni. :D -
#3636 Igen, le a kalappal. talan a legjobb amit lattam jatekosok altal elkeszitett videok kozul, pedig lattam mar parat.
Mondjuk ettol szabadabb a PC ilyeneket lehet vele csinalni.
Na de megyek is vissza Evezni, mert a mai kilott Thanatos keves volt. ;))) -
Ry0K3N #3635 Elég szép emberes munka és átadja nagyon a hangulatot. -
Ry0K3N #3634 http://hamachi.workforyou.hu/mho/index.php -
#3633 Mutassak valami jobbat ? :D
Ezt a Mercenary Coalitionosok csinaltak a jatekbol frapselve.
http://dl.eve-files.com/media/corp/dire/Tortuga-Lacrimosa.wmv -
#3632 inkább más típusut :) -
#3631 #3614 -
#3630 #3629 -
#3629 mindegy milyen típusu a játék(stratégia,akció,.....)
csak MULTIBA is lehessen vele játszani. -
Ry0K3N #3628 attól függ mivel akarsz játszani multiplayerben vagy milyen igényeid vannak? -
#3627 ? -
Ry0K3N #3626 hamachi -
Ry0K3N #3625 te meg még a hybrid turreteknél :D -
#3624 csá all
nemtudtok 'MULTIPLAYERES JÁTÉKOK" fórumot?
-
#3623 majd megtörsz a vallatásnál kutya :D -
Ry0K3N #3622 pénzéhes kapitalista :D -
#3621 hitetlen :D